Wijd opengesperde kut sex massage delft

Het zijn twee heel verschillende relaties, maar beide met een seksuele component. Met Zusje ben ik opgegroeid. Ik wil en kan haar niet van me afduwen of uit mijn leven bannen, maar als levenspartners verdergaan zit er ook echt niet in. Nu ik weet dat zij ook Stacey is en ik haar beide persoonlijkheden beter leer kennen, raak ik er steeds meer van overtuigd dat zij degene is met wie ik mijn leven langdurig wil delen. En, niet onbelangrijk, dat dit andersom ook het geval is. Zusje weet in grote lijnen wel wat ik zoal met Stacey doe, maar Sophie heeft geen vermoeden van wat Zusje en ik samen uitspoken.

Althans, dat denk ik. En dat hoop ik. Maar het voelt niet goed dat ik niet open en eerlijk tegen haar ben. Het wordt ook steeds moeilijker mijn seksuele activiteiten met Zusje voor haar verborgen te houden, want ze is nagenoeg bij me ingetrokken en nog maar weinig in haar eigen appartement in de stad.

Ik moet dus besluiten nemen, knopen hakken, veranderingen doorvoeren, maar ik weet niet welke en al helemaal niet hoe. Past niet bij hun doelgroep. Gisteravond bedacht ik me dat deze site een veel begripvoller publiek biedt, dat bovendien bereid is iets verder te lezen dan drie zinnen. Daarom richt ik me tot jullie: Ik hoop dat jullie je inzichten met me willen delen en me willen adviseren via een bericht op deze site of een persoonlijk bericht.

Om nog beter duidelijk te maken waarom ik beide vrouwen niet wil en niet kan loslaten, hierna wat meer details over het ontstaan van beide relaties.

Mijn relatie met Zusje Zusje Merel dus en ik zijn opgegroeid op het platteland. Op een plekje dat zelfs de lokale autochtonen eenzaam en achteraf vinden.

Onze ouders waren lief en goed voor ons, maar ook altijd druk met hun boerenbedrijf. Tijd om ons naar vriendjes en vriendinnetjes te brengen was er nauwelijks. We waren in onze kinderjaren voor gezelschap meestal op elkaar aangewezen. We hebben dat nooit als probleem ervaren. Sterker nog, ook toen we pubers werden en er ook wel zelf op uit konden trekken, hadden we niet zoveel behoefte aan anderen om ons heen en waren we vaak samen. Zusje was dan ook een halve jongen en had helemaal niets met poppen en zo.

Ze wilde veel liever hutten bouwen, stoeien en in bomen klimmen. Als het weer het maar enigszins toeliet waren we buiten, meestal in het bosgebied dat aan de weilanden achter onze boerderij grensde en dat sinds mensenheugenis in het bezit was van mijn vaders familie. Zonder dat onze ouders er weet van hadden leerden we onszelf zwemmen in het meertje dat zich daar bevond. Daarbij gingen alle kleren uit. Naakt bij elkaar zijn vonden wij volkomen normaal, ook in de periode dat onze lichamen richting volwassenheid groeiden.

Ik heb haar borsten zien ontwikkelen en haar smalle jonge meisjeslichaam zien veranderen in een stevig en sterk, heel mooi vrouwelijk lijf, met alle rondingen op de juiste plaats. Vergelijkbaar heeft zij mijn lichaam hoekiger, gespierder en krachtiger zien worden en waargenomen hoe mijn kinderpiemeltje naar een geslachtsdeel van normale afmetingen transformeerde.

We voerden nooit seksuele handelingen uit. Behalve die ene keer, volgens mij net voor mijn 18e verjaardag. Ik kan me herinneren dat we toen bij elkaar aan die nieuw ontwikkelde plekken gevoeld hebben, eerst meer uit nieuwsgierigheid, opgewekt door plaatjes in tijdschriften en op internet, dan uit een behoefte aan seksuele bevrediging.

Ik streek met de buitenkant van mijn hand voorzichtig langs haar borsten en haar tepels, en voelde voor het eerst van mijn leven hoe die zich onder deze streling oprichtten. Ook nam ik kort een schaamlipje tussen duim en wijsvinger en duwde heel even het bovenste kootje van mijn middelvinger bij haar naar binnen toen zij mij een blik op haar klitje en haar rose opening gunde door zelf haar lipjes open te trekken.

Zij liet haar hand zachtjes langs mijn ballen gaan, zoals ik haar borsten gestreeld had, en ze pakte kort en heel voorzichtig mijn slappe lul vast, die daar direct op reageerde door een klein beetje omhoog te komen.

Ik kan me dit nog zo goed herinneren omdat het de inleiding was tot de enige keer dat er in onze puberjaren sprake was van seksuele spanning en geilheid in ons samenzijn.

Het was ook de eerste keer in ons leven dat Zusje fluisterde en me niet recht aankeek toen ze iets vroeg. Of ik mijn pik helemaal hard wilde maken, of ze hem dan opnieuw mocht voelen en of ik me daarna wilde aftrekken zodat ze kon zien hoe ik zou spuiten. Ik beloofde voor haar ogen te masturberen als zij eerst zelf met haar hand mijn pik hard zou maken, dan kon ze gelijk voelen hoe dat ging.

En zo gebeurde het. Toen ze me met lieve voorzichtige strelingen een strakke erectie bezorgd had, nam ik het van haar over. Zoals ik het op plaatjes gezien had. Opgewonden door de aanblik die ze bood door zich zo te etaleren, trok ik me af. Ze veegde er met een vinger door en likte die af.

Daarna keken we elkaar aan, voelden ons allebei ineens heel ongemakkelijk, kleedden ons snel aan en verdwenen elk naar onze eigen kamer. We hebben er daarna nooit meer over gepraat. Zusje was weer gewoon mijn beste vriend en ik haar beste vriendin.

Er is ook nooit meer iets dergelijks gebeurd, maar het had wel iets veranderd, want het naakt bij elkaar zijn kwam daarna niet meer voor. Tot die bijzondere week, nu 5 jaar geleden. Zusje was toen net 24, ik nog net geen De band met Zusje was in de loop der jaren zeker niet verdwenen, maar wel iets minder hecht geworden. Ik was op mijn 18e in Delft gaan studeren en daarna in Rotterdam terechtgekomen.

Zij was een jaar later in de buurt van Arnhem met haar opleiding tuinarchitectuur van start gegaan. Eerst belden we veel met elkaar, maar dat werd geleidelijk minder en stabiliseerde op het niveau dat we elkaar zo om de week via mail op de hoogte hielden van onze wederwaardigheden. We kwamen allebei nog wel regelmatig in het ouderlijk huis, maar nagenoeg nooit tegelijkertijd. Onze ouders, al lang verzoend met het feit dat wij geen van beiden aspiraties hadden om het boerenbedrijf voort te zetten, verkochten hun vee en een groot deel van hun land aan een jonge boer in de buurt en begonnen er samen op uit te trekken.

Ze bleven wel in hun boerderij wonen en het erf bleef verder ook ongewijzigd. Ze genoten met volle teugen van hun nieuwe leven, tot het moment dat een vrachtauto om onverklaarbare redenen door de vangrail schoot op het moment dat mijn ouders daar net in tegenovergestelde richting op weg waren naar hun zoveelste vakantieadres.

Toen waren Zusje en ik ineens weer een aantal dagen samen terug in het ouderlijk huis. We regelden alles wat nodig was voor een stijlvolle begrafenis en produceerden in die dagen met een arm om elkaars schouders heel wat tranen, meer dan we in ons hele leven daarvoor hadden gedaan.

Het briefje was kort, maar sloeg in als een bom. Lieve kinderen, Als onze wensen gerespecteerd zijn, lezen jullie dit kort na de begrafenis van de langst levende van ons beiden. Verder willen we ons verontschuldigen voor het feit dat we veel te weinig tijd voor jullie hadden toen jullie nog bij ons woonden.

Weet wel dat we ontzettend veel van jullie hielden, dat we heel erg genoten hebben van de momenten samen en dat we uiterst trots zijn op wat jullie bereikt hebben, elk in je eigen vakgebied. Dankzij jullie hebben wij ons verdriet volledig overwonnen.

Het ga jullie goed! We waren allebei met stomheid geslagen en keken elkaar bewegingloos aan, bevroren in de houding waarin we zaten. Zusjes ogen waren groter dan ik ze ooit had gezien en waarschijnlijk deden de mijne daar niet voor onder. We waren allebei op de dag van onze geboorte afgestaan en hadden een paar jaar later officieel de naam van onze adoptieouders gekregen. Onze echte moeders waren drugsverslaafd en inmiddels overleden aan de gevolgen daarvan.

Onze vaders waren onbekend. Er waren oude ziekenhuisdossiers waaruit bleek dat wij beiden slechts in leven gebleven waren door uitgebreide medische behandeling, maar ook door de liefdevolle zorg van onze adoptiemoeder, die ons de eerste weken van ons leven nauwelijks een moment alleen gelaten had.

De uren die volgden reden we samen door een emotionele achtbaan. Boosheid over het altijd achterhouden van deze informatie, vraagtekens over het waarom van het lange verzwijgen en het nu wel vertellen, relativerende opmerkingen over het feit dat ze wel echt van ons hielden en ons een mooie jeugd en een goede opleiding hadden gegeven.

En dat alles overgoten met een paar flessen wijn. Toen alle stemmingen en vragen meermalen langs waren geweest bleven we in stilte zitten, schouder tegen schouder, met onze rug tegen de zitting van de bank, op de vloerbedekking in de woonkamer, met alle papieren uitgespreid om ons heen. Na een paar minuten draaide ik mijn hoofd naar Zusje toe, er liepen stille tranen over haar wangen. Zij draaide haar hoofd ook en we keken elkaar even heel diep in rood omrande ogen.

Tongen verstrengelden, handen begonnen lichamen te onderzoeken, eerst over de kleding, maar al snel ook eronder. Een overhemd werd losgeknoopt, een truitje en beha schoven omhoog. Broeksknopen schoten uit hun knoopsgat en ritsen gleden open. Ondanks alle gedachten die nog door mijn hoofd spookten en ondanks de forse wijnconsumptie werd ik geil en mijn pik was in haar handen inmiddels zo strak en hard geworden dat er wat hem betreft geen weg terug was.

Ik stond op, nam Zusje in mijn armen, droeg haar de trap op naar haar slaapkamer, legde haar op bed en bevrijdde haar lichaam van de nog resterende kleding. Ze liet alles gewillig toe en kroop dicht tegen me aan toen ik, inmiddels ook naakt, bij haar ging liggen en het strelen van haar warme lijf hervatte. Toch had ze duidelijk niet dezelfde geilheid als ik en het lukte me ook niet die op te wekken met het strelen van haar meest vrouwelijke delen.

Ik vroeg of ze wel verder wilde gaan. Zusje was inmiddels op haar rug gaan liggen en had haar benen uitnodigend gespreid. Ondanks dat en ondanks het glijmiddel op het condoom, kwam ik toch moeilijk bij haar naar binnen. Een paar keer voorzichtig heen en weer bewegen bracht weinig verbetering. Ik trok me terug, keek haar aan en vroeg opnieuw of ze het wel echt wilde.

Tegelijkertijd pakte ze een flesje glijmiddel uit haar toilettas, die op het nachtkastje stond, sprenkelde daarvan een flinke hoeveelheid op haar vingers en vergrootte haar toegankelijkheid. Nadat ze ook mijn lul nog wat extra glijvermogen had gegeven, leidde ze hem naar haar ingang en nam hem in haar lichaam op. Ze hielp mij naar een heerlijk orgasme door op een heel prettige manier mee en tegen te bewegen. Toch leek dat tot het einde toe meer een ingestudeerd kunstje dan een door passie en geilheid aangestuurde activiteit.

Ik ging uit haar en bewoog mijn mond in de richting van haar gleufje met de bedoeling haar ook een orgasme te geven, maar nog voordat ik mijn bestemming bereikte hield ze mijn hoofd met twee handen tegen.

Kom bij me liggen. Ze knipte het licht uit en ik zakte al snel in slaap, met Zusje in mijn armen. Hoe lang ik geslapen heb weet ik niet, maar toen ik mijn ogen opsloeg was het nog donker.

Ik kon vaag zien dat Zusje naar me lag te kijken, met een lieve glimlach. Toen ze zag dat ik wakker was begon ze zich te verontschuldigen. Ik wilde haar stoppen en tegenspreken, maar ze bleef doorpraten.

Zo leerde ik dat ze nauwelijks een seksleven had, omdat ze niet opgewonden raakte en vriendjes afhaakten na een aantal keren de lief bedoelde, maar te mechanische seks die ze mij ook had gegeven.

Ze genoot er zelf niet van en voelde nauwelijks behoefte. En als dat al zo was lukte masturberen meestal ook niet, omdat ze zich dan zo lang moest vingeren dat pijn in klit en kutje meestal eerder opdoemden dan het gewenste orgasme.

Ze eindigde haar relaas met te zeggen dat ze er inmiddels vrede mee had, maar gezien de manier waarop ze het me vertelde, kon ik dat moeilijk geloven. Ook haar ogen zonden een andere boodschap uit. Toen vroeg ze naar mijn seksleven en ik kon die vraag na haar bekentenis natuurlijk niet afwimpelen met een korte halve waarheid. Dus vertelde ik haar dat ik regelmatig seks had en dat ik daar volop van kon genieten. Dat ik de bdsm-wereld ontdekt had en dat ik in het spelen met onderdanige vrouwen mijn aanleg voor dominantie verder ontdekt en ontwikkeld had.

Dat ik nog steeds regelmatig, meestal eenmalige speelcontacten had, die soms wel en soms niet tot neuken, pijpen en beffen leidden. Bij de term bdsm had ze even gehuiverd en nadat ik mijn verhaal afgerond had vuurde ze een hele serie vragen op me af over vernederen, vastbinden, pijn doen en wat dies meer zij, vooral voortkomend uit onwetendheid en onbegrip.

Na een lang gesprek en veel eerlijke en gedetailleerde antwoorden had ze volgens eigen zeggen veel geleerd, maar kon ze zich er nog steeds het plezier niet van voorstellen. Ze vond het wel fijn dat ik het haar eerlijk verteld had. In gespannen afwachting van mogelijk nieuwe onverwachte onthullingen. De papieren die op tafel kwamen bevatten inderdaad verrassingen, maar dit keer heel leuke. Er waren verschillende schetsen hoe we de boerderij zouden kunnen verbouwen om er allebei in te gaan wonen en werken.

Bovendien bleek dat onze ouders voldoende geld gereserveerd hadden om die verbouwing te realiseren. Ook lag er een uitgewerkt plan om de niet verkochte stukken land in te richten als kwekerij voor bijzondere tuinplanten, iets waar Zusje opnieuw vochtige ogen van kreeg. Ook de gemeentelijke vergunningen en een officieel tweede adres waren al geregeld.

Om een lang verhaal kort te maken, we hebben die plannen in de maanden daarna uitgevoerd. In goed overleg met Zusje heb ik wel wat veranderingen aangebracht. Een half jaar na het overlijden van onze ouders waren Zusje en ik luxueus gehuisveste buren en kantoorgenoten geworden, met als plezierig gevolg dat we ook steeds vaker samen projecten gingen uitvoeren.

Daar hoorde overigens geen seks bij. Die ene, vooral voor Zusje niet zo succesvolle keer na de begrafenis schreven we voor het gemak maar toe aan de alcohol. Verder ontdekten we dat we het na een paar jaar wat minder contact, allebei heerlijk vonden elkaar weer dagelijks te zien, maar ook dat het broer en zus zijn zo in ons ingebakken zat dat we nooit een liefdeskoppel zouden worden.

En dan was er ook nog onze verschillende kijk op bdsm. Onze grootouders leefden al lang niet meer en omdat onze ouders geen broers en zussen hadden en wel heel veel kennissen, maar weinig echte vrienden, vermoedden we dat maar weinig mensen van ons adoptieverleden op de hoogte waren. We besloten het geheim van onze ouders voort te laten bestaan en onveranderd als broer en zus door het leven te gaan.

En toen gebeurde er iets bijzonders. Iemand die ik ken uit een sm-club gaf ons opdracht een huis met tuin te ontwerpen op een prachtige boskavel.

Het moest een plek worden waar hij vrienden de ruimte kon geven met elkaar te spelen, zowel in het huis als in de tuin, maar zonder inkijk van buiten het terrein. Toch moesten zijn gasten zich vrij kunnen voelen, niet het idee krijgen dat ze binnen muren opgesloten zaten. De vele discussies die Zusje en ik onderling en met de opdrachtgever hebben gehad zijn hier niet relevant, maar het werd met de nodige moeite een prachtig gecombineerd ontwerp.

En tegelijkertijd transformeerde de opdrachtgever gedurende het traject tot mijn goede vriend Chris. Een week voor de oplevering, de speelruimtes in huis en tuin werden al ingericht, liepen Zusje en ik een keer aan het einde van een werkdag samen over het terrein en door het huis.

De bouwvakkers en tuinlieden waren al naar huis. Zusje keek haar ogen uit toen ze in een hoek van een grote ruimte, onder plastic allerlei tafels en banken ontdekte, bekleed met zwart en bordeauxrood leer, en voorzien van diverse mogelijkheden om onderdanige spelers op hun plaats te houden.

Haar wangen kleurden ervan, hoewel dat natuurlijk ook het gevolg kon zijn van een hele dag werken in de buitenlucht. Ze wees op een geheel houten meubel, waaraan een paar leren riemen met gespen hingen. Het leek heel erg op de spankingbok die de schoolmeester in de films van Rigid-East gebruikt om zijn vrouwelijke leerlingen op vast te maken en het was uiteraard de bedoeling het daarvoor te gebruiken.

Kijk, zo ging dat. Ik kon haar zo aan de bok vastmaken en vraag me niet waarom, maar in een opwelling besloot ik dat te doen. Ze wilde haar linkerarm naar achteren bewegen om de riem weer los te maken, maar ik greep haar pols, herstelde haar houding en maakte de arm vast.

Ze stribbelde wel wat tegen, maar probeerde niet haar andere arm en been bij de riemen vandaan te halen. Haar lichaam leek zelfs wat te verslappen en haar ademhaling werd dieper, met als gevolg dat haar wangen nog iets roder kleurden dan ze al waren. Ik maakte nu ook haar rechterarm en -been vast en eindigde met de riem over haar rug.

Ik knielde voor haar neer en streelde zachtjes haar wang. Ik keek haar wat verbaasd aan. Je hebt het vaker gedaan. Dus stond ik op, liep naar de andere kant en gaf haar goed voelbaar, maar wel ingehouden, een tik op elke bil.

Ik knielde weer voor haar. Doe het nou maar. Maar ook niet eerder! Jij bepaalt hoe lang je het vol kan houden. Ze wou het voelen.

Dan zou ze het ook voelen. En eerlijk gezegd voelde ik het ook, maar ik zag geen paddle of cane, waarmee ik het nog waarheidsgetrouwer kon maken. En minder belastend voor mijn handen. De eerste klap leverde een flinke schreeuw op.

Waarschijnlijk niet zozeer vanwege de pijn, maar omdat ze het nog niet zo snel verwachtte. Vanaf de tweede klap incasseerde ze beter. Geen schreeuw, maar een diepe zucht.

Ik nam tussen twee klappen in meestal even rust om de gekwelde billen wat te strelen, maar zo nu en dan gaf ik er ook een paar zonder enige tussenpoos. Ik leunde met de hand waarmee ik niet sloeg op haar rug, daar waar de leren riem haar het bewegen belette.

Ik voelde hoe haar lichaam verder verslapte en moest terugdenken aan onze eenmalige vrijpartij. Ik realiseerde me dat het me toen steeds maar niet gelukt was die verslapping te bereiken, maar op die bok lag ze zomaar ineens geil te worden. Omdat Zusje niets zei, ging ik door met slaan en de normale kleur van haar billen begon al behoorlijk te wijken voor een prachtig en opwindend rozerood.

Ik zag dat haar geslacht, waarop ik door het spreiden van haar benen uitstekend zicht had, behoorlijk vochtig was geworden. Mijn pik voelde zich behoorlijk opgesloten in mijn strakke spijkerbroek en de drang om hem te bevrijden en in haar te stoten was groot, maar ik wist me te beheersen, althans voor een deel. Ik liet mijn handen regelmatig van taak wisselen om ervoor te zorgen dat beide billen een ongeveer gelijke portie te verduren kregen, terwijl haar geslacht geen moment rust gegund werd.

Na een poosje begon ze met geluid te zuchten, daarna te kreunen, vervolgens te schreeuwen en uiteindelijk kwam ze met een dierlijke kreet tot een letterlijk spetterend orgasme, dat maar moeilijk tot rust kwam, omdat ik bleef doorgaan met slaan en strelen.

Ik tilde haar hoofd, dat naar beneden hing, voorzichtig op. Ze staarde me met een wezenloze blik aan, alsof ze geen idee had wie ik was. Het enige dat ze hortend en stotend wist uit te brengen was: Daardoor schoot bij mij de rem eraf. Ik ging weer naar haar achterkant, vastbesloten om het haar nu heel erg echt te laten voelen. In een flits bedacht ik me dat er weliswaar nog geen canes en paddles voorhanden waren, maar dat ik natuurlijk wel een riem droeg.

Ik trok die uit mijn broek, rolde hem, beginnend met de gesp, een paar slagen om mijn hand en ging toen los op het felrode achterwerk voor me. Ik gebruikte echt al mijn kracht en elke landing van het vijf centimeter brede leer resulteerde in een harde schreeuw en een goed herkenbare nog rodere baan over beide billen. Vanaf de vijfde slag werd het schreeuwen huilen en zag ik donkerblauwe plekken in het rood opduiken. Het zou niet lang duren voordat ik haar huid zou opentrekken. Ik zocht weer oogcontact met haar en zag opnieuw de wezenloze blik, maar nu vermengd met agressie.

Ik maakte haar los en hielp haar overeind. Ik verwachtte dat ze haar slipje en broek omhoog zou hijsen, maar in plaats daarvan trok ze die uit, net als haar schoenen en sokken.

Trui en beha volgden en in no time stond ze helemaal naakt voor me. Ze vloog op me af en gebruikte de kracht die ze in haar tuinwerk had opgedaan en de agressie die ik in haar losgeslagen had om me tegen een muur te drukken, waarna ze met haar sterkste hand onaangenaam hard in mijn kruis greep.

Zodra ik lag ging ze over me heen zitten, keek me strak aan met die woeste blik en duwde met haar sterke handen mijn borst naar beneden. Daarna duwde ze haar kut, zonder zich om condooms te bekommeren, over mijn lul, van begin tot eind.

Ze neukte wild, ik had niets in te brengen dan met haar eisende bewegingen mee te gaan. Dat was op de nu nog ruwe betonnen vloer geen onverdeeld genoegen en ik kreeg spijt dat ik haar niet genomen had toen ze nog op de bok vastgegespt was. Door de voorafgaande gebeurtenissen duurde het niet lang of ik kwam in haar klaar.

Volgens mij stelde het haar teleur dat ik daarna wat verslapte. Ze liet me uit haar kut glijden, ging nu met haar rug naar mijn gezicht over me heen zitten, schoof naar achteren en duwde haar geslacht op mijn mond. Ze boog zich voorover, begon me te pijpen en maakte met bewegingen in mijn gezicht duidelijk dat ze van mij de vergelijkbare handeling eiste. Ik liet mijn tong over haar klit en in haar kutje glijden.

Ik proefde haar overvloedige kutvocht en mijn eigen sperma en voelde hoe dit bijzondere mengsel zich over mijn gezicht verspreidde. Het was voor het eerst dat een vrouw me dat flikte. Ik voelde me niet echt vernederd, maar bevond me wel meer aan de onderdanige dan aan de dominante kant van het bdsm-spectrum. Hoe ze mijn pik behandelde maakte overigens veel goed. Ze kreeg me weer goed stijf en startte een tweede razende neukpartij waarbij ik, met uitzicht op haar rug, slechts voor haar genot aanwezig was.

Het kostte mij nu geen moeite om uit de buurt van een orgasme te blijven, maar toen ze uiteindelijk met een variant op haar eerdere dierlijke schreeuw, opnieuw klaarkwam, zorgde het daardoor fel samentrekken van haar kutspieren ervoor dat ik haar goede voorbeeld kreunend volgde. Hier hield het voor Zusje op. Ze zakte als een zoutzak op de grond en het leek alsof ze in bewusteloosheid zou wegzakken.

Met moeite hield ik haar een beetje bij de les. Ik hielp haar in haar broek en trui, en kleedde ook mezelf aan. Ik stopte slipje en beha in mijn broekzak, zorgde ervoor dat Zusje haar sokken en schoenen aankreeg en droeg haar naar mijn auto. Ik legde haar op de achterbank, waar ze vrijwel onmiddellijk in slaap viel. We moesten haar auto de volgende dag maar ophalen. Thuisgekomen heb ik haar op mijn bed gelegd en wat soep gevoerd. Daarna ben ik bij haar gekropen en ben zelf ook in slaap gevallen, mijn armen om haar nog steeds verslapte, maar heerlijk geile lijf.

In de periode die hierop volgde hebben Zusje en ik eerst een tijdje met geen woord over het voorval gesproken, net als die keer dat we elkaar onderzochten in onze puberjaren. Het was nog wel vaak in mijn gedachten en de film draaide nog regelmatig in mijn hoofd, wat uitstekend hielp om toch te ontladen als ik alleen in mijn bed lag. Een paar weken later zaten we op een avond tegenover elkaar in ons kantoor nog wat te werken. Ik worstelde met een wijzigingsverzoek van een opdrachtgever.

Ik stond van verbazing met een mond vol tanden, maar herstelde me snel en bedacht een voor mij leuk extraatje. Dan haal je netjes koffie voor me en vervolgens ga je met je neus daar in die hoek staan, met je handen op je hoofd. Je zegt niets meer en wacht rustig af tot ik zover ben. Ze haalde adem om toch wat te gaan zeggen, maar een strenge blik en een geheven vinger hielpen haar begrijpen dat ze gewoon moest doen wat ik zei.

Ik ging weer zitten, deed alsof ik me weer op mijn werk concentreerde, maar genoot ondertussen van het beeld dat ze mij voor ogen toverde. Ze stond langzaam op, trok zonder naar mij te kijken haar broek uit en legde die over haar stoel. De slip volgde en terwijl ze naar het keukentje bij ons kantoor liep, genoot ik van het uitzicht op haar nu nog vleeskleurige billen.

Gelukkig droeg ze een vrij korte trui, die niets aan het zicht onttrok. Toen ze terugkwam met mijn koffie genoot ik van haar andere kant. Op haar gleufje was geen enkel haartje te ontdekken.

Het leek erop dat ze zich voorbereid had op het stellen van de vraag, want die keer in het huis van Chris had ze weliswaar geen ondoordringbare bos schaamhaar, maar wel een matje van meer dan een week. Ze zette de koffie zwijgend naast mijn toetsenbord en nam gedwee op de aangegeven plek de opgedragen houding aan. Ik ging natuurlijk niet meer verder met mijn architectonische probleem. Dat zou ik in deze situatie toch niet meer oplossen. Ik tikte om druk te lijken een paar nepmailtjes, terwijl ik genoot van de aanblik in de hoek en het enerverende vooruitzicht de kleur van het tentoongestelde te mogen veranderen.

Na een minuut of tien sloot ik mijn PC af, pakte haar broek en slip en droeg haar op me te volgen, zonder haar handen van haar hoofd te halen. Ik liep echter gewoon naar buiten en ze besloot toch maar netjes te volgen. Ik sloot af en liep naar het woonhuis, met Zusje halfnaakt achter me aan. Zodra we in haar keuken aangekomen waren, draaide ik me om en liet mijn hand tussen haar benen glijden.

Het was er niet overdreven vochtig, maar haar lippen weken al makkelijk van elkaar en mijn middelvinger had maar weinig overtuigingskracht nodig om bij haar binnen te glijden.

Ze kwam al snel binnengelopen. Haar borsten nu ook goed zichtbaar, omdat ze haar handen weer op haar hoofd gelegd had. Het schoot door me heen dat er subjestalent in haar school.

Ik liet haar over mijn schoot komen en begon haar te slaan zodra ik haar billen onder handbereik had. Afwisselend hard en nog harder, geen tussenpozen of gestreel, afwisselend links en rechts. Tot het hele gebied van haar bovenbenen tot de bovenkant van haar bilspleet vuurrood was, inclusief de zijkanten van haar billen. Ik hielp haar overeind tot ze weer rechtop voor me stond met haar handen op haar hoofd.

Ze had zich al die tijd op mijn schoot nauwelijks bewogen en ook nauwelijks geluid gemaakt, maar er liepen tranen over beide wangen, uit twee natte roodomrande ogen. Ik voelde voor de tweede keer tussen haar benen en constateerde dat mijn behandeling succesvol was geweest.

Ze was kleddernat en het vocht liep langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. De agressie die ik vorige keer in haar ogen gezien had, zat nu in haar stem. Ze pijpte me met volle overgave en zoog met veel kracht.

Alsof ze het zaad direct uit mijn ballen wilde zuigen en niet wilde wachten tot ik het eigener beweging aan haar zou afleveren. Koffie, thee en soep had ze afgeslagen.

Het drankje waar ze wel behoefte aan had serveerde ik nu direct in haar mond. Daarna werkte ze me met al haar kracht tegen de grond en herhaalde het eerder gevolgde draaiboek. Ik kreeg het natste deel van haar lijf in mijn gezicht geduwd tot zij mijn lid weer sterk genoeg gemaakt had om de harde manier van neuken te ondergaan waartoe ze me eerder gedwongen had.

Zij eiste, met de zekerheid dat ik het inwilligen van haar eisen niet kon weigeren, al had ik dat gewild. Tom 45 jaar Limburg - Lommel opleiding voor beginnertjes en ervaren subjes Hallo dames, velen onder jullie hebben diepe wensen en verlangens maar weten niet waar ze ermee naartoe moeten. Velen willen er ook eerst over praten, maar ook daar weten ze niet met wie ze erover kunnen praten.

Wel nu hebben jullie de kans om over jullie fantasieën te praten en deze eventueel waar te maken. Ik ben een evaren Mr en ben niet extreem, ik ben geduldig en wil mensen helpen om hun gevoelens waar te maken. Ik doe dit steeds in goed overleg met de onderdanige en houd ook steeds rekenening met de verlangens en wensen van de sub onderdanige. Het is meestal zo dat er na een goed gesprek een eerste klein spel komt om een eerste kennismaking te realiseren, dit is geen must maar dit komt meestal van de sub uit.

Ik zorg ervoor dat het leuk blijft voor de onderdanige en dat ze steedss terug gaan verlangen naar hun volgende sessie. Ik ben een 45j Mr 1. John 41 jaar Antwerpen - ANTWERPEN kaderlid zoekt een Femdomlady die hij in de watten legt 41 jarige spontane man, goed niveau, discreet en hygïenisch, 1m81, 77kg, sportief type en heel sociaal in de omgang.

Ik ben van nature graag onderdanig aan een dame. Daarom zoek ik sinds een tijdje een strenge dame die de 'baas' over me speelt. Een dame die houdt van een man te vernederen en op zijn plaats te zetten. Wat kan ik bieden? Eerste maal kan afgesproken worden in een resto of coktailbar hoor om te zien als ik van nut kan zijn voor de dame.

Bert 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst Verneder me aub Lieve Dames, Ik ben een hooggeschoolde man met een hoge functie in het zakenleven. Ik verlang dan ook eens naar een omgekeerd patroon, waar een dame, of liever meerdere dames tegelijk mij eens kunnen aanpakken. Ik denk dus aan een dame die mij dwingt bepaalde dingen te doen. Liever nog word ik de les geleerd door meer dan één dame tegelijk. Mijn job is zeer flexibel, leeftijd en afstand zijn van geen belang.

Laat dan ook iets weten. Doe maar een voorstel, ik kijk ernaar uit. Een foto is welkom, maar hoeft niet.

Geen sms diensten, fakers enz. Joke 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere Bottemke met vrouwelijke trekjes in bed Bedankt iedereen voor al die mooie reacties. Ondertussen al meer dan Er zullen er een paar mooie dates tss zitten ongetwijfeld maar daar was ik nu wel niet op zoek naar. Waar ik vrij kan rondlopen als travo met de nodige ongeremde sex waar alles kan en niks moet enkel geen pijntoestanden en dirty. Fakers, gelieve zich te onthouden aub. Slank, sportief, eerlijk en jongerogend. Altijd antwoord maar kijk ook eens tss jullie ongewenste emails of spamberichten, soms een beetje geduld hebben aub.

Indien het klikt geef ik mijn gsmnr. Een man die weet wat hij met jou moet doen, zonder te vragen, die je eens goed aanpakt en je lijf eens laat voelen en beleven. Je zoekt de leidende hand, de man die je door onderwerping de vrijheid geeft voor een totale beleving, jezelf weg durven geven. Onderdanig strenge dominantie ervaren maar zonder je vrouwgevoel te verliezen. Ik zal je niet tegenvallen. Kontaktvaardig en van niveau en die weet waar hij mee bezig is, die oog heeft voor jouw persoon, bijzondere gevoelens en noden.

Iemand die jouw grenzen opzoekt maar ze zeker respecteert. Ik bied en verlang uiterste discretie. Als de eerste klik er is via mail geef ik de voorkeur aan een eerste kontakt bij een hapje en drankje ipv eindeloos mailen. Dit schrikt jou niet af. We komen regelmatig bij elkaar vertellen ons wat waarbij  er een spannende situatie onstaat en gaan bij elkaar wederzijds over de knie. Is er een stel die interesse heeft  om dit met mij te spelen?

En zo ja,laat dan maar iets van jullie horen. En als het klikt graag een regelmatig contact omdat ik ook een leuke vriendschap zoek. Ben benieuwd welk stel reageerd op mijn advertentie. Zo beroemd in dit 'wereldje', zo zelden begrepen zoals bedoeld: De werkelijkheid is prozaïsch en weerbarstig, die staat dat zo niet toe.

Wij hebben ook niet de luxe, niet die zakken vol geld als in het verhaal, geen kasteeltje in Frankrijk en niet eens een open haard. Maar we hebben wel dat gevoel voor stijl en schoonheid, de romantiek, we hebben de zweep, onze droom en we hebben elkaar: Omdat het 'klopt', zoals 'O' klopt. Want we hebben dat ideaal Die slavernij die girlpower is! Maar eigenlijk mag iedereen reageren die onze droom ook droomt en die waar wenst te maken.

Want liefst zouden we een bredere kring van Roissy-achtige allure om ons heen te verzamelen. Met nog maar weinig hoop overigens dat dat ooit lukken zal. Want vrijwel iedereen in dit wereldje blijft hangen in de voorzichtige, versnipperde wereld van bdsm met zijn kinky sex en voor elk wat wils.

Maar O is niet kinky en het gaat O niet om seks. Dat gaat om zelfontplooiing, om haar complete persoonlijkheid en om frank en vrij te leven in haar masochistische aard. Met vanzelfsprekend de seks waar die aard om vraagt, maar niet om de seks, wel om die aard Mm, niet niet in bdsm met al die grenzen en barrières. Dat doe je met open vizier Maar we doen ons best en je kan er bij ons iets van vinden. Dus welkom lief meisje die dat zoekt. En wie er samen met ons aan wil sleutelen is ook welkom.

Dus kom maar lief stel Om te bouwen aan wat je bent Voor mannen ligt onze lat daarom hoog, want zulke vrouwenmannen zijn er niet veel. Maar geen perfectie, je hoeft niet volmaakt te zijn of superknap en superstrak.

Wel verzorgd, een beetje leuk om te zien en niet heel dik. Meisjes hoeven geen ervaring te hebben, voor mannen kan het een voordeel zijn, mits die authentiek is en niet getekend is door de 'scene'.

We hebben veel ervaring met veel jonger dan wij. Maar alleen om mentaliteit, niet om leeftijd want die zegt ons niets. Behalve rechter, dokter en poep eigenlijk geen, maar per se geen vreemdgaanders en per se geen onderdanige mannen.

Laten we gewoon eens praten en vraag wat je weten wilt. Onderdanigheid, en dan de echt absolute vorm ervan, de wil om te dienen en de bereidheid tot het wegschenken van alle controle aangaande mezelf,  het streven naar volledige slavernij is niets oppervlakkigs bij deze slaaf.

Het is alsof het in de genen verankerd zit. Het zit tot in het diepste van m'n ziel en is overheersend als niets anders. Het bereiken van deze staat van volledige afhankelijkheid, op een integere basis en aan de zijde van een natuurlijk  Dominante Vrouw of streng Koppel is iets wat me heel erg gelukkig zou maken.

Verder wil ik bescheiden toevoegen dat ik eigenlijk niet veel heb met het woord "slaaf" op zich, onderdanig of slaafs word of ben je niet  door de manier waarop je word aangesproken maar wel door de dingen die je wel of niet doet. Edelman en edelmeisje pearl: Samen doornen voelen, samen lijden en dienen in de Liefde van mijn Meester, dicht bij elkaar. Kom maar, onze tuin is prachtig. Zonovergoten en zonder onkruid. Want waar vrouwen weer meisjes worden moet weelde zijn en bloemenpracht.

Al eerder bloeiden er meisjes zoals jij. Meestal alleen, soms samen met hun Meester. Dus als je die hebt is hij ook welkom, mits hij dit begrijpt, mits hij is wat een edelmeisje nodig heeft: Mijn Edelman is daar kritisch op, maar mannen die dat wel hebben zijn welkom. Ik ben edelmeisje pearl: Ik ben de trotse edelslavin van Edelman die mij aanbidt.

Wij zijn van goed niveau en lekker tegendraads, romantisch, eerlijk en aardig, immer verliefd en al hééééél lang zielsgelukkig in ons 5sterren sm-huwelijk. Jij bent een lefmeid die het méént of je wil dat worden, een trotse masochiste net als ik. En ook jij bent mooi op jóuw manier en ook jij houdt van jezelf.

Sterk ben je en vrij, met Liefde, karakter en bagage. En niet preuts natuurlijk, maar onzeker mag je zijn. Bi is prima léér het me eindelijk! Heb je een Meester? Dan is hij de spiegel waarin jij schitteren kan, het antwoord op wat jij nodig hebt. Wat dat is weet hij, anders schitter jij niet en als jij door zo'n Meester in onze geheime tuin past dan past hij ook.

Mooi, maar hoeft niet. Mijn Meester heeft vaak beginners begeleid en da's stikleuk. Een beginnend Meester mag zeker ook leren, maar het is wel zaak dat hij dan van nature al echt Meester durft zijn en zonder ervaring is dat vaak moeilijk. Jong leven en denken, daar gaat het ons om, om een lieve frisse sprankelmeid vol jong en onbepaald leven. Hooguit zijn er van 60 niet veel die bewaard hebben wat je met 20 vanzelf hebt, maar wie dat nog wel heeft is welkom, of dat nou is door jonge leeftijd is of door nog jonge mentaliteit.

Zelf zijn wij volmiddelbaar, maar de mooiste sm hadden we twintigers en onze hele omgeving is erg jong.

Dat klikt gewoon, all in. We hebben voorkeuren, maar eigenlijk geen taboes. Voorwaarden, die hebben we wel: Dus geen kitsch, geen clichés, geen fake, maar alles echt en puur, veilig en binnen de wet, met stijl, klasse, zorg en warmte Jij zal mijn gelijke zijn, for the moments to be maar met alles wat daarbij hoort: Hij is veeleisend en streng, maar tegelijk altijd teder en liefdevol. Hij 'draagt' je, hij 'leest' je en gaat ver - nooit té ver, maar wel ver over jouw grens want daar liggen jouw waarheid en kracht.

Maar hij overvraagt nooit en is gul met verwennen als jij je geven durft, slachtoffer in alle lijden dat je dragen kan maar geliefd, geborgen, bijzonder en tróts!

Zo overstijg je jezelf en daar is het hem om te doen: Kom, niemand ziet je in onze tuin. Hij is goed beschut, zonder inkijk. Je kan er zorgeloos jezelf zijn, lijden en genieten in Liefde en onbevangen slavernij. Laten we dan eens praten Wij duwen niet en trekken niet, je krijgt gewoon alles te horen wat je weten wil en alle tijd om af te wegen of ook jij een edelmeisje kan zijn.

Kus alvast van je edelmeisje pearl. EngelDuivel ik ben een: Ik ben geïnteresseerd geraakt in het bdsm spel, en wil daar meer mee gaan doen en ontdekken.

Zoals mijn profielnaam al aangeeft, ben ik een Engel-Duivel in 1. Kan me zowel onderdanig opstellen als ook wel dominant. Ik zie het bdsm spel puur als een vorm van seksueel uitdagen opbouwen en genieten. TE extreme spelletjes zijn aan mij niet voorbehouden.

Zie het dus meer als het stimuleren van spannende seksuele prikkels. Speeltjes, zweepjes, blinddoek, bondage middelen, stroomstootjes, en andere zaken zie ik puur als hulpmiddel om elkaar te laten genieten. Dat kan bij mij dus zowel in geven als nemen zijn. Maar als een dame speciale wensen heeft, ben ik best benieuwd hoor!? Ik ben biseksueel maar zoek in dit spel alleen een vrouw, liefst dus van dezelfde geaardheid, maar een vrouwelijke lesbische dame puur voor het spel is ook prima.

Ik val nu eenmaal niet op erg mannelijke dames, en heb hygiëne en een wat vrouwelijk uiterlijk dus als voorkeur. Slanke en normale lichaamsbouw heeft mijn voorkeur, een pondje meer mag best maar dus geen dames met zwaar overgewicht. Dus een dame die het leuk vindt om in de bdsm te s experimenteren stuur me svp een mailtje ik kan zelf nml alleen reageren ivm profiel.

.

Lesbo kutjes neuken op zijn hondjes

Maar wat moet ik? Er zijn twee vrouwen heel belangrijk in mijn leven. De ene al heel lang en zij blijft dat ook. De andere nog maar kort, maar zij wordt steeds belangrijker. Het zijn twee heel verschillende relaties, maar beide met een seksuele component. Met Zusje ben ik opgegroeid. Ik wil en kan haar niet van me afduwen of uit mijn leven bannen, maar als levenspartners verdergaan zit er ook echt niet in. Nu ik weet dat zij ook Stacey is en ik haar beide persoonlijkheden beter leer kennen, raak ik er steeds meer van overtuigd dat zij degene is met wie ik mijn leven langdurig wil delen.

En, niet onbelangrijk, dat dit andersom ook het geval is. Zusje weet in grote lijnen wel wat ik zoal met Stacey doe, maar Sophie heeft geen vermoeden van wat Zusje en ik samen uitspoken. Althans, dat denk ik. En dat hoop ik. Maar het voelt niet goed dat ik niet open en eerlijk tegen haar ben. Het wordt ook steeds moeilijker mijn seksuele activiteiten met Zusje voor haar verborgen te houden, want ze is nagenoeg bij me ingetrokken en nog maar weinig in haar eigen appartement in de stad.

Ik moet dus besluiten nemen, knopen hakken, veranderingen doorvoeren, maar ik weet niet welke en al helemaal niet hoe. Past niet bij hun doelgroep. Gisteravond bedacht ik me dat deze site een veel begripvoller publiek biedt, dat bovendien bereid is iets verder te lezen dan drie zinnen. Daarom richt ik me tot jullie: Ik hoop dat jullie je inzichten met me willen delen en me willen adviseren via een bericht op deze site of een persoonlijk bericht.

Om nog beter duidelijk te maken waarom ik beide vrouwen niet wil en niet kan loslaten, hierna wat meer details over het ontstaan van beide relaties. Mijn relatie met Zusje Zusje Merel dus en ik zijn opgegroeid op het platteland. Op een plekje dat zelfs de lokale autochtonen eenzaam en achteraf vinden. Onze ouders waren lief en goed voor ons, maar ook altijd druk met hun boerenbedrijf.

Tijd om ons naar vriendjes en vriendinnetjes te brengen was er nauwelijks. We waren in onze kinderjaren voor gezelschap meestal op elkaar aangewezen. We hebben dat nooit als probleem ervaren. Sterker nog, ook toen we pubers werden en er ook wel zelf op uit konden trekken, hadden we niet zoveel behoefte aan anderen om ons heen en waren we vaak samen.

Zusje was dan ook een halve jongen en had helemaal niets met poppen en zo. Ze wilde veel liever hutten bouwen, stoeien en in bomen klimmen. Als het weer het maar enigszins toeliet waren we buiten, meestal in het bosgebied dat aan de weilanden achter onze boerderij grensde en dat sinds mensenheugenis in het bezit was van mijn vaders familie. Zonder dat onze ouders er weet van hadden leerden we onszelf zwemmen in het meertje dat zich daar bevond. Daarbij gingen alle kleren uit. Naakt bij elkaar zijn vonden wij volkomen normaal, ook in de periode dat onze lichamen richting volwassenheid groeiden.

Ik heb haar borsten zien ontwikkelen en haar smalle jonge meisjeslichaam zien veranderen in een stevig en sterk, heel mooi vrouwelijk lijf, met alle rondingen op de juiste plaats. Vergelijkbaar heeft zij mijn lichaam hoekiger, gespierder en krachtiger zien worden en waargenomen hoe mijn kinderpiemeltje naar een geslachtsdeel van normale afmetingen transformeerde. We voerden nooit seksuele handelingen uit. Behalve die ene keer, volgens mij net voor mijn 18e verjaardag. Ik kan me herinneren dat we toen bij elkaar aan die nieuw ontwikkelde plekken gevoeld hebben, eerst meer uit nieuwsgierigheid, opgewekt door plaatjes in tijdschriften en op internet, dan uit een behoefte aan seksuele bevrediging.

Ik streek met de buitenkant van mijn hand voorzichtig langs haar borsten en haar tepels, en voelde voor het eerst van mijn leven hoe die zich onder deze streling oprichtten. Ook nam ik kort een schaamlipje tussen duim en wijsvinger en duwde heel even het bovenste kootje van mijn middelvinger bij haar naar binnen toen zij mij een blik op haar klitje en haar rose opening gunde door zelf haar lipjes open te trekken. Zij liet haar hand zachtjes langs mijn ballen gaan, zoals ik haar borsten gestreeld had, en ze pakte kort en heel voorzichtig mijn slappe lul vast, die daar direct op reageerde door een klein beetje omhoog te komen.

Ik kan me dit nog zo goed herinneren omdat het de inleiding was tot de enige keer dat er in onze puberjaren sprake was van seksuele spanning en geilheid in ons samenzijn. Het was ook de eerste keer in ons leven dat Zusje fluisterde en me niet recht aankeek toen ze iets vroeg. Of ik mijn pik helemaal hard wilde maken, of ze hem dan opnieuw mocht voelen en of ik me daarna wilde aftrekken zodat ze kon zien hoe ik zou spuiten. Ik beloofde voor haar ogen te masturberen als zij eerst zelf met haar hand mijn pik hard zou maken, dan kon ze gelijk voelen hoe dat ging.

En zo gebeurde het. Toen ze me met lieve voorzichtige strelingen een strakke erectie bezorgd had, nam ik het van haar over. Zoals ik het op plaatjes gezien had. Opgewonden door de aanblik die ze bood door zich zo te etaleren, trok ik me af. Ze veegde er met een vinger door en likte die af. Daarna keken we elkaar aan, voelden ons allebei ineens heel ongemakkelijk, kleedden ons snel aan en verdwenen elk naar onze eigen kamer.

We hebben er daarna nooit meer over gepraat. Zusje was weer gewoon mijn beste vriend en ik haar beste vriendin. Er is ook nooit meer iets dergelijks gebeurd, maar het had wel iets veranderd, want het naakt bij elkaar zijn kwam daarna niet meer voor.

Tot die bijzondere week, nu 5 jaar geleden. Zusje was toen net 24, ik nog net geen De band met Zusje was in de loop der jaren zeker niet verdwenen, maar wel iets minder hecht geworden.

Ik was op mijn 18e in Delft gaan studeren en daarna in Rotterdam terechtgekomen. Zij was een jaar later in de buurt van Arnhem met haar opleiding tuinarchitectuur van start gegaan.

Eerst belden we veel met elkaar, maar dat werd geleidelijk minder en stabiliseerde op het niveau dat we elkaar zo om de week via mail op de hoogte hielden van onze wederwaardigheden. We kwamen allebei nog wel regelmatig in het ouderlijk huis, maar nagenoeg nooit tegelijkertijd. Onze ouders, al lang verzoend met het feit dat wij geen van beiden aspiraties hadden om het boerenbedrijf voort te zetten, verkochten hun vee en een groot deel van hun land aan een jonge boer in de buurt en begonnen er samen op uit te trekken.

Ze bleven wel in hun boerderij wonen en het erf bleef verder ook ongewijzigd. Ze genoten met volle teugen van hun nieuwe leven, tot het moment dat een vrachtauto om onverklaarbare redenen door de vangrail schoot op het moment dat mijn ouders daar net in tegenovergestelde richting op weg waren naar hun zoveelste vakantieadres. Toen waren Zusje en ik ineens weer een aantal dagen samen terug in het ouderlijk huis. We regelden alles wat nodig was voor een stijlvolle begrafenis en produceerden in die dagen met een arm om elkaars schouders heel wat tranen, meer dan we in ons hele leven daarvoor hadden gedaan.

Het briefje was kort, maar sloeg in als een bom. Lieve kinderen, Als onze wensen gerespecteerd zijn, lezen jullie dit kort na de begrafenis van de langst levende van ons beiden.

Verder willen we ons verontschuldigen voor het feit dat we veel te weinig tijd voor jullie hadden toen jullie nog bij ons woonden. Weet wel dat we ontzettend veel van jullie hielden, dat we heel erg genoten hebben van de momenten samen en dat we uiterst trots zijn op wat jullie bereikt hebben, elk in je eigen vakgebied.

Dankzij jullie hebben wij ons verdriet volledig overwonnen. Het ga jullie goed! We waren allebei met stomheid geslagen en keken elkaar bewegingloos aan, bevroren in de houding waarin we zaten. Zusjes ogen waren groter dan ik ze ooit had gezien en waarschijnlijk deden de mijne daar niet voor onder. We waren allebei op de dag van onze geboorte afgestaan en hadden een paar jaar later officieel de naam van onze adoptieouders gekregen. Onze echte moeders waren drugsverslaafd en inmiddels overleden aan de gevolgen daarvan.

Onze vaders waren onbekend. Er waren oude ziekenhuisdossiers waaruit bleek dat wij beiden slechts in leven gebleven waren door uitgebreide medische behandeling, maar ook door de liefdevolle zorg van onze adoptiemoeder, die ons de eerste weken van ons leven nauwelijks een moment alleen gelaten had.

De uren die volgden reden we samen door een emotionele achtbaan. Boosheid over het altijd achterhouden van deze informatie, vraagtekens over het waarom van het lange verzwijgen en het nu wel vertellen, relativerende opmerkingen over het feit dat ze wel echt van ons hielden en ons een mooie jeugd en een goede opleiding hadden gegeven.

En dat alles overgoten met een paar flessen wijn. Toen alle stemmingen en vragen meermalen langs waren geweest bleven we in stilte zitten, schouder tegen schouder, met onze rug tegen de zitting van de bank, op de vloerbedekking in de woonkamer, met alle papieren uitgespreid om ons heen. Na een paar minuten draaide ik mijn hoofd naar Zusje toe, er liepen stille tranen over haar wangen. Zij draaide haar hoofd ook en we keken elkaar even heel diep in rood omrande ogen.

Tongen verstrengelden, handen begonnen lichamen te onderzoeken, eerst over de kleding, maar al snel ook eronder. Een overhemd werd losgeknoopt, een truitje en beha schoven omhoog. Broeksknopen schoten uit hun knoopsgat en ritsen gleden open. Ondanks alle gedachten die nog door mijn hoofd spookten en ondanks de forse wijnconsumptie werd ik geil en mijn pik was in haar handen inmiddels zo strak en hard geworden dat er wat hem betreft geen weg terug was.

Ik stond op, nam Zusje in mijn armen, droeg haar de trap op naar haar slaapkamer, legde haar op bed en bevrijdde haar lichaam van de nog resterende kleding. Ze liet alles gewillig toe en kroop dicht tegen me aan toen ik, inmiddels ook naakt, bij haar ging liggen en het strelen van haar warme lijf hervatte. Toch had ze duidelijk niet dezelfde geilheid als ik en het lukte me ook niet die op te wekken met het strelen van haar meest vrouwelijke delen.

Ik vroeg of ze wel verder wilde gaan. Zusje was inmiddels op haar rug gaan liggen en had haar benen uitnodigend gespreid. Ondanks dat en ondanks het glijmiddel op het condoom, kwam ik toch moeilijk bij haar naar binnen. Een paar keer voorzichtig heen en weer bewegen bracht weinig verbetering. Ik trok me terug, keek haar aan en vroeg opnieuw of ze het wel echt wilde. Tegelijkertijd pakte ze een flesje glijmiddel uit haar toilettas, die op het nachtkastje stond, sprenkelde daarvan een flinke hoeveelheid op haar vingers en vergrootte haar toegankelijkheid.

Nadat ze ook mijn lul nog wat extra glijvermogen had gegeven, leidde ze hem naar haar ingang en nam hem in haar lichaam op.

Ze hielp mij naar een heerlijk orgasme door op een heel prettige manier mee en tegen te bewegen. Toch leek dat tot het einde toe meer een ingestudeerd kunstje dan een door passie en geilheid aangestuurde activiteit.

Ik ging uit haar en bewoog mijn mond in de richting van haar gleufje met de bedoeling haar ook een orgasme te geven, maar nog voordat ik mijn bestemming bereikte hield ze mijn hoofd met twee handen tegen.

Kom bij me liggen. Ze knipte het licht uit en ik zakte al snel in slaap, met Zusje in mijn armen. Hoe lang ik geslapen heb weet ik niet, maar toen ik mijn ogen opsloeg was het nog donker. Ik kon vaag zien dat Zusje naar me lag te kijken, met een lieve glimlach. Toen ze zag dat ik wakker was begon ze zich te verontschuldigen.

Ik wilde haar stoppen en tegenspreken, maar ze bleef doorpraten. Zo leerde ik dat ze nauwelijks een seksleven had, omdat ze niet opgewonden raakte en vriendjes afhaakten na een aantal keren de lief bedoelde, maar te mechanische seks die ze mij ook had gegeven. Ze genoot er zelf niet van en voelde nauwelijks behoefte. En als dat al zo was lukte masturberen meestal ook niet, omdat ze zich dan zo lang moest vingeren dat pijn in klit en kutje meestal eerder opdoemden dan het gewenste orgasme.

Ze eindigde haar relaas met te zeggen dat ze er inmiddels vrede mee had, maar gezien de manier waarop ze het me vertelde, kon ik dat moeilijk geloven. Ook haar ogen zonden een andere boodschap uit. Toen vroeg ze naar mijn seksleven en ik kon die vraag na haar bekentenis natuurlijk niet afwimpelen met een korte halve waarheid.

Dus vertelde ik haar dat ik regelmatig seks had en dat ik daar volop van kon genieten. Dat ik de bdsm-wereld ontdekt had en dat ik in het spelen met onderdanige vrouwen mijn aanleg voor dominantie verder ontdekt en ontwikkeld had. Dat ik nog steeds regelmatig, meestal eenmalige speelcontacten had, die soms wel en soms niet tot neuken, pijpen en beffen leidden. Bij de term bdsm had ze even gehuiverd en nadat ik mijn verhaal afgerond had vuurde ze een hele serie vragen op me af over vernederen, vastbinden, pijn doen en wat dies meer zij, vooral voortkomend uit onwetendheid en onbegrip.

Na een lang gesprek en veel eerlijke en gedetailleerde antwoorden had ze volgens eigen zeggen veel geleerd, maar kon ze zich er nog steeds het plezier niet van voorstellen. Ze vond het wel fijn dat ik het haar eerlijk verteld had. In gespannen afwachting van mogelijk nieuwe onverwachte onthullingen.

De papieren die op tafel kwamen bevatten inderdaad verrassingen, maar dit keer heel leuke. Er waren verschillende schetsen hoe we de boerderij zouden kunnen verbouwen om er allebei in te gaan wonen en werken. Bovendien bleek dat onze ouders voldoende geld gereserveerd hadden om die verbouwing te realiseren. Ook lag er een uitgewerkt plan om de niet verkochte stukken land in te richten als kwekerij voor bijzondere tuinplanten, iets waar Zusje opnieuw vochtige ogen van kreeg. Ook de gemeentelijke vergunningen en een officieel tweede adres waren al geregeld.

Om een lang verhaal kort te maken, we hebben die plannen in de maanden daarna uitgevoerd. In goed overleg met Zusje heb ik wel wat veranderingen aangebracht.

Een half jaar na het overlijden van onze ouders waren Zusje en ik luxueus gehuisveste buren en kantoorgenoten geworden, met als plezierig gevolg dat we ook steeds vaker samen projecten gingen uitvoeren. Daar hoorde overigens geen seks bij. Die ene, vooral voor Zusje niet zo succesvolle keer na de begrafenis schreven we voor het gemak maar toe aan de alcohol. Verder ontdekten we dat we het na een paar jaar wat minder contact, allebei heerlijk vonden elkaar weer dagelijks te zien, maar ook dat het broer en zus zijn zo in ons ingebakken zat dat we nooit een liefdeskoppel zouden worden.

En dan was er ook nog onze verschillende kijk op bdsm. Onze grootouders leefden al lang niet meer en omdat onze ouders geen broers en zussen hadden en wel heel veel kennissen, maar weinig echte vrienden, vermoedden we dat maar weinig mensen van ons adoptieverleden op de hoogte waren. We besloten het geheim van onze ouders voort te laten bestaan en onveranderd als broer en zus door het leven te gaan.

En toen gebeurde er iets bijzonders. Iemand die ik ken uit een sm-club gaf ons opdracht een huis met tuin te ontwerpen op een prachtige boskavel.

Het moest een plek worden waar hij vrienden de ruimte kon geven met elkaar te spelen, zowel in het huis als in de tuin, maar zonder inkijk van buiten het terrein. Toch moesten zijn gasten zich vrij kunnen voelen, niet het idee krijgen dat ze binnen muren opgesloten zaten. De vele discussies die Zusje en ik onderling en met de opdrachtgever hebben gehad zijn hier niet relevant, maar het werd met de nodige moeite een prachtig gecombineerd ontwerp.

En tegelijkertijd transformeerde de opdrachtgever gedurende het traject tot mijn goede vriend Chris. Een week voor de oplevering, de speelruimtes in huis en tuin werden al ingericht, liepen Zusje en ik een keer aan het einde van een werkdag samen over het terrein en door het huis.

De bouwvakkers en tuinlieden waren al naar huis. Zusje keek haar ogen uit toen ze in een hoek van een grote ruimte, onder plastic allerlei tafels en banken ontdekte, bekleed met zwart en bordeauxrood leer, en voorzien van diverse mogelijkheden om onderdanige spelers op hun plaats te houden.

Haar wangen kleurden ervan, hoewel dat natuurlijk ook het gevolg kon zijn van een hele dag werken in de buitenlucht. Ze wees op een geheel houten meubel, waaraan een paar leren riemen met gespen hingen.

Het leek heel erg op de spankingbok die de schoolmeester in de films van Rigid-East gebruikt om zijn vrouwelijke leerlingen op vast te maken en het was uiteraard de bedoeling het daarvoor te gebruiken. Kijk, zo ging dat. Ik kon haar zo aan de bok vastmaken en vraag me niet waarom, maar in een opwelling besloot ik dat te doen.

Ze wilde haar linkerarm naar achteren bewegen om de riem weer los te maken, maar ik greep haar pols, herstelde haar houding en maakte de arm vast. Ze stribbelde wel wat tegen, maar probeerde niet haar andere arm en been bij de riemen vandaan te halen. Haar lichaam leek zelfs wat te verslappen en haar ademhaling werd dieper, met als gevolg dat haar wangen nog iets roder kleurden dan ze al waren. Ik maakte nu ook haar rechterarm en -been vast en eindigde met de riem over haar rug.

Ik knielde voor haar neer en streelde zachtjes haar wang. Ik keek haar wat verbaasd aan. Je hebt het vaker gedaan. Dus stond ik op, liep naar de andere kant en gaf haar goed voelbaar, maar wel ingehouden, een tik op elke bil. Ik knielde weer voor haar. Doe het nou maar. Maar ook niet eerder! Jij bepaalt hoe lang je het vol kan houden. Ze wou het voelen. Dan zou ze het ook voelen. En eerlijk gezegd voelde ik het ook, maar ik zag geen paddle of cane, waarmee ik het nog waarheidsgetrouwer kon maken.

En minder belastend voor mijn handen. De eerste klap leverde een flinke schreeuw op. Waarschijnlijk niet zozeer vanwege de pijn, maar omdat ze het nog niet zo snel verwachtte. Vanaf de tweede klap incasseerde ze beter.

Geen schreeuw, maar een diepe zucht. Ik nam tussen twee klappen in meestal even rust om de gekwelde billen wat te strelen, maar zo nu en dan gaf ik er ook een paar zonder enige tussenpoos. Ik leunde met de hand waarmee ik niet sloeg op haar rug, daar waar de leren riem haar het bewegen belette. Ik voelde hoe haar lichaam verder verslapte en moest terugdenken aan onze eenmalige vrijpartij.

Ik realiseerde me dat het me toen steeds maar niet gelukt was die verslapping te bereiken, maar op die bok lag ze zomaar ineens geil te worden. Omdat Zusje niets zei, ging ik door met slaan en de normale kleur van haar billen begon al behoorlijk te wijken voor een prachtig en opwindend rozerood.

Ik zag dat haar geslacht, waarop ik door het spreiden van haar benen uitstekend zicht had, behoorlijk vochtig was geworden. Mijn pik voelde zich behoorlijk opgesloten in mijn strakke spijkerbroek en de drang om hem te bevrijden en in haar te stoten was groot, maar ik wist me te beheersen, althans voor een deel.

Ik liet mijn handen regelmatig van taak wisselen om ervoor te zorgen dat beide billen een ongeveer gelijke portie te verduren kregen, terwijl haar geslacht geen moment rust gegund werd.

Na een poosje begon ze met geluid te zuchten, daarna te kreunen, vervolgens te schreeuwen en uiteindelijk kwam ze met een dierlijke kreet tot een letterlijk spetterend orgasme, dat maar moeilijk tot rust kwam, omdat ik bleef doorgaan met slaan en strelen.

Ik tilde haar hoofd, dat naar beneden hing, voorzichtig op. Ze staarde me met een wezenloze blik aan, alsof ze geen idee had wie ik was. Het enige dat ze hortend en stotend wist uit te brengen was: Daardoor schoot bij mij de rem eraf. Ik ging weer naar haar achterkant, vastbesloten om het haar nu heel erg echt te laten voelen.

In een flits bedacht ik me dat er weliswaar nog geen canes en paddles voorhanden waren, maar dat ik natuurlijk wel een riem droeg.

Ik trok die uit mijn broek, rolde hem, beginnend met de gesp, een paar slagen om mijn hand en ging toen los op het felrode achterwerk voor me. Ik gebruikte echt al mijn kracht en elke landing van het vijf centimeter brede leer resulteerde in een harde schreeuw en een goed herkenbare nog rodere baan over beide billen.

Vanaf de vijfde slag werd het schreeuwen huilen en zag ik donkerblauwe plekken in het rood opduiken. Het zou niet lang duren voordat ik haar huid zou opentrekken. Ik zocht weer oogcontact met haar en zag opnieuw de wezenloze blik, maar nu vermengd met agressie.

Ik maakte haar los en hielp haar overeind. Ik verwachtte dat ze haar slipje en broek omhoog zou hijsen, maar in plaats daarvan trok ze die uit, net als haar schoenen en sokken. Trui en beha volgden en in no time stond ze helemaal naakt voor me. Ze vloog op me af en gebruikte de kracht die ze in haar tuinwerk had opgedaan en de agressie die ik in haar losgeslagen had om me tegen een muur te drukken, waarna ze met haar sterkste hand onaangenaam hard in mijn kruis greep.

Zodra ik lag ging ze over me heen zitten, keek me strak aan met die woeste blik en duwde met haar sterke handen mijn borst naar beneden. Daarna duwde ze haar kut, zonder zich om condooms te bekommeren, over mijn lul, van begin tot eind. Ze neukte wild, ik had niets in te brengen dan met haar eisende bewegingen mee te gaan.

Dat was op de nu nog ruwe betonnen vloer geen onverdeeld genoegen en ik kreeg spijt dat ik haar niet genomen had toen ze nog op de bok vastgegespt was. Door de voorafgaande gebeurtenissen duurde het niet lang of ik kwam in haar klaar.

Volgens mij stelde het haar teleur dat ik daarna wat verslapte. Ze liet me uit haar kut glijden, ging nu met haar rug naar mijn gezicht over me heen zitten, schoof naar achteren en duwde haar geslacht op mijn mond. Ze boog zich voorover, begon me te pijpen en maakte met bewegingen in mijn gezicht duidelijk dat ze van mij de vergelijkbare handeling eiste. Ik liet mijn tong over haar klit en in haar kutje glijden. Ik proefde haar overvloedige kutvocht en mijn eigen sperma en voelde hoe dit bijzondere mengsel zich over mijn gezicht verspreidde.

Het was voor het eerst dat een vrouw me dat flikte. Ik voelde me niet echt vernederd, maar bevond me wel meer aan de onderdanige dan aan de dominante kant van het bdsm-spectrum. Hoe ze mijn pik behandelde maakte overigens veel goed. Ze kreeg me weer goed stijf en startte een tweede razende neukpartij waarbij ik, met uitzicht op haar rug, slechts voor haar genot aanwezig was.

Het kostte mij nu geen moeite om uit de buurt van een orgasme te blijven, maar toen ze uiteindelijk met een variant op haar eerdere dierlijke schreeuw, opnieuw klaarkwam, zorgde het daardoor fel samentrekken van haar kutspieren ervoor dat ik haar goede voorbeeld kreunend volgde. Hier hield het voor Zusje op. Ze zakte als een zoutzak op de grond en het leek alsof ze in bewusteloosheid zou wegzakken.

Met moeite hield ik haar een beetje bij de les. Ik hielp haar in haar broek en trui, en kleedde ook mezelf aan. Ik stopte slipje en beha in mijn broekzak, zorgde ervoor dat Zusje haar sokken en schoenen aankreeg en droeg haar naar mijn auto. Ik legde haar op de achterbank, waar ze vrijwel onmiddellijk in slaap viel. We moesten haar auto de volgende dag maar ophalen. Thuisgekomen heb ik haar op mijn bed gelegd en wat soep gevoerd.

Daarna ben ik bij haar gekropen en ben zelf ook in slaap gevallen, mijn armen om haar nog steeds verslapte, maar heerlijk geile lijf. In de periode die hierop volgde hebben Zusje en ik eerst een tijdje met geen woord over het voorval gesproken, net als die keer dat we elkaar onderzochten in onze puberjaren.

Het was nog wel vaak in mijn gedachten en de film draaide nog regelmatig in mijn hoofd, wat uitstekend hielp om toch te ontladen als ik alleen in mijn bed lag.

Een paar weken later zaten we op een avond tegenover elkaar in ons kantoor nog wat te werken. Ik worstelde met een wijzigingsverzoek van een opdrachtgever. Ik stond van verbazing met een mond vol tanden, maar herstelde me snel en bedacht een voor mij leuk extraatje. Dan haal je netjes koffie voor me en vervolgens ga je met je neus daar in die hoek staan, met je handen op je hoofd.

Je zegt niets meer en wacht rustig af tot ik zover ben. Ze haalde adem om toch wat te gaan zeggen, maar een strenge blik en een geheven vinger hielpen haar begrijpen dat ze gewoon moest doen wat ik zei. Ik ging weer zitten, deed alsof ik me weer op mijn werk concentreerde, maar genoot ondertussen van het beeld dat ze mij voor ogen toverde. Ze stond langzaam op, trok zonder naar mij te kijken haar broek uit en legde die over haar stoel.

De slip volgde en terwijl ze naar het keukentje bij ons kantoor liep, genoot ik van het uitzicht op haar nu nog vleeskleurige billen. Gelukkig droeg ze een vrij korte trui, die niets aan het zicht onttrok. Toen ze terugkwam met mijn koffie genoot ik van haar andere kant. Op haar gleufje was geen enkel haartje te ontdekken. Het leek erop dat ze zich voorbereid had op het stellen van de vraag, want die keer in het huis van Chris had ze weliswaar geen ondoordringbare bos schaamhaar, maar wel een matje van meer dan een week.

Ze zette de koffie zwijgend naast mijn toetsenbord en nam gedwee op de aangegeven plek de opgedragen houding aan.

Ik ging natuurlijk niet meer verder met mijn architectonische probleem. Dat zou ik in deze situatie toch niet meer oplossen. Ik tikte om druk te lijken een paar nepmailtjes, terwijl ik genoot van de aanblik in de hoek en het enerverende vooruitzicht de kleur van het tentoongestelde te mogen veranderen.

Na een minuut of tien sloot ik mijn PC af, pakte haar broek en slip en droeg haar op me te volgen, zonder haar handen van haar hoofd te halen. Ik liep echter gewoon naar buiten en ze besloot toch maar netjes te volgen. Ik sloot af en liep naar het woonhuis, met Zusje halfnaakt achter me aan. Zodra we in haar keuken aangekomen waren, draaide ik me om en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Het was er niet overdreven vochtig, maar haar lippen weken al makkelijk van elkaar en mijn middelvinger had maar weinig overtuigingskracht nodig om bij haar binnen te glijden.

Ze kwam al snel binnengelopen. Haar borsten nu ook goed zichtbaar, omdat ze haar handen weer op haar hoofd gelegd had. Het schoot door me heen dat er subjestalent in haar school. Ik liet haar over mijn schoot komen en begon haar te slaan zodra ik haar billen onder handbereik had.

Afwisselend hard en nog harder, geen tussenpozen of gestreel, afwisselend links en rechts. Tot het hele gebied van haar bovenbenen tot de bovenkant van haar bilspleet vuurrood was, inclusief de zijkanten van haar billen. Ik hielp haar overeind tot ze weer rechtop voor me stond met haar handen op haar hoofd. Ze had zich al die tijd op mijn schoot nauwelijks bewogen en ook nauwelijks geluid gemaakt, maar er liepen tranen over beide wangen, uit twee natte roodomrande ogen. Ik voelde voor de tweede keer tussen haar benen en constateerde dat mijn behandeling succesvol was geweest.

Ze was kleddernat en het vocht liep langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. De agressie die ik vorige keer in haar ogen gezien had, zat nu in haar stem. Ze pijpte me met volle overgave en zoog met veel kracht. Alsof ze het zaad direct uit mijn ballen wilde zuigen en niet wilde wachten tot ik het eigener beweging aan haar zou afleveren.

Koffie, thee en soep had ze afgeslagen. Speelsletje, onderdanig, graag inwonend, je moet wel houden van pijn en vernederingen. Je moet wel houden van training met de harde hand, en vooral van de zweep. Ook moet je bereid zijn om het teken te dragen van de Meester op je schaamlipjes tatoeage. Beginnende Meester zoekt onderdanig meisje 22j 1m86 68kg Zeer goeduitziend enkel region Gent en OostVlaanderen Ben Mijn eerste stappen in bdsm aan het zetten, misschien met Jou?

Hiernaast ben Ik lid van Kajira, de Gentse bdsm - club email: Ik zoek een leuk contact om plezier me te beleven en mss ooit een relatie dat zien we wel. Ben 24 van Antwerpen kot en Turnhout thuis in het weekend. Ben slank vrijwel onbehaard, groot, kort donker haar en sta voor heel veel open. Sta er ook voor open om me als meisje te kleden en te gedragen als iemand daarvoor in is maar is geen must, kan ook gewoon mannelijk zijn. Wil gewoon iemand leuks ontmoeten waarmee ik een avontuur kan beleven.

Bij Vrouw zoekt Meester of Vrouw zoekt Meesteres of koppel, laat dit dan zeker weten! Ik sta met mijn beide voeten op de grond. Ik zoek zowel M en V uit de omgeving van Antwerpen - randgemeente welke interesse hebben om over dit onderwerp te mailen, en eventueel te daten indien er een klik is.

Ik kan niet ontvangen. Ik wil rustig mijn en anderen hun grenzen verleggen, ik ben erg openminded. Vraag me mijn - of stuur uw - sublijst, foto of ervaringen. Ik heb ook ervaring als bull! Stuur me gerust een mail. Geen sneldaters, fakers en zeveraars aub, ' a dirty mind is a happy mind'.

Meester zoekt vrouwelijk subje, slavin of switch Meester van 52 jaar, vrijgezel, niet onknap met enige jaren ervaring. Liefst weinig tot geen ervaring. Leeftijd bij voorkeur 30 à 45 jaar, slanke figuur, goed uitziend en zeer hygiënisch om op te leiden in BDSM. Voel je je aangetrokken tot het onderdanig zijn, ben je nieuwsgierig naar het genot van pijn?

Durf de stap te zetten naar onderwerping, vernedering eventueel publiek als dat binnen jouw grenzen ligt ,  bondage in- en outdoor, mummificatie, pijn, klemmen, spanking, dresscode in lak leder en latex, lust en nog zo veel meer. Voel je lichaam zoals je het nog nooit hebt ervaren en laat je diepste wensen vervullen. Uiteraard met duidelijke afspraken in een sfeer van respect en vertrouwen.

Als je weet dat dit over jou gaat, verstop je niet langer maar treedt uit de duisternis. Dominate bull zoekt vrouwelijke gebruiksslet of slavin Kinky Bull 30 , 1 M 90 , 90 kg zoekt geile single slet of slavin, die stevig gebruikt willen worden, geil, hard en ruw! Wil je eens ervaren wat het is om geknield vast gemaakt te zijn met een mondspreider, je bek opengesperd voor deeptroath training, of word je liever met je polsen aan je benen vastgemaakt met een ballgag in je mond en waanzinnig afgeneukt Of misschien wil je wel eens geforceerd worden tot meervoudige en herhaaldelijke orgasmes, of het klitje, tepels, borsten, mond en elk ander denkbaar plekje laten bewerken met een elektro wand tot je niet meer weet waar kruipen van genot Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, ingesteldheid en hygiene wel!

In dit kader heb ik een meester die me opleidt en begeleidt om dit zo goed mogelijk te doen en me te gedragen volgens de wensen van mannen. Hoe lang ik er blijf hangt van jullie af. Ik gedraag me er als vrouwtje en wil me er met goedkeuring van mijn meester als een vrouwtje laten behandelen. Voorwaarde hierbij is dat je hygiënisch bent en je opteert voor safe-sex.

Als je hieraan voldoet gedraag ik me als een echt sletje en kan er heel veel gebeuren. Graag had ik een seintje vooraf waarbij je je voorstelt eventueel met foto. Als je mailtje me heel erg aanspreekt met een ander leuk — geil voorstel en je me ergens anders kan of wilt ontvangen pas ik mijn plannen misschien wel aan en ben de hele namiddag van jou-jullie Off the market 27 jaar Antwerpen - Mechelen Wedding gift!

Binnenkort trouwt onze vriend Michael en daar hoort natuurlijk een vrijgezellenavond bij. Naderhand geven we de slides op cd aan hem dan als blijvende herinnering. Wie wil dit doen voor ons? Behoren eveneens tot het spel, waarbij ik deels onderdanig ben, en deels dominant, face-slapping, face-sitting, bondage, gagging, nipple-torture, plas-fetisch, en waar ik enkel dominant ben, whip torture, kane soft tot extreem en zonder genade!!! Alle voorstellen zijn bespreekbaar en krijgen antwoord!!!

Indien "de klik" er is, kan er meermaals afgesproken worden, en behoort een relatie tot de opties Niet ernstig of eerlijk Ook vrouwen die er nieuwsgierig naar zijn zijn welkom. We beginnen heel zachtjes en we zien wel waar we geraken.

Andere fantasiën ook welkom. Ikzelf ben een knappe, verzorgde man van 26 jaar en goed geschapen. Alleen kom ik op sexueel vlak iets te kort. Ik heb zeer onderdanige behoeftes en mijn man kan die niet invullen. Kheb maar weinig ervaring maar wat me aanspreekt is vernedering, spanking, ruwe seks wel veilig , Heb al van jongsaf een fantasie waar ik een koppel moet gehoorzamen en zou deze nu waar willen maken.

Wij kunnen niet ontvangen, enkel verplaatsen. Man komt mee enkel om oogje in het zeil te houden. Dus enkel dominante koppels die mij antwoorden met foto en uitgebreide mail met jullie wensen en scenario krijgen mail en foto terug. Tom 45 jaar Limburg - Lommel opleiding voor beginnertjes en ervaren subjes Hallo dames, velen onder jullie hebben diepe wensen en verlangens maar weten niet waar ze ermee naartoe moeten. Velen willen er ook eerst over praten, maar ook daar weten ze niet met wie ze erover kunnen praten.

Wel nu hebben jullie de kans om over jullie fantasieën te praten en deze eventueel waar te maken. Ik ben een evaren Mr en ben niet extreem, ik ben geduldig en wil mensen helpen om hun gevoelens waar te maken. Ik doe dit steeds in goed overleg met de onderdanige en houd ook steeds rekenening met de verlangens en wensen van de sub onderdanige. Het is meestal zo dat er na een goed gesprek een eerste klein spel komt om een eerste kennismaking te realiseren, dit is geen must maar dit komt meestal van de sub uit.

Ik zorg ervoor dat het leuk blijft voor de onderdanige en dat ze steedss terug gaan verlangen naar hun volgende sessie. Ik ben een 45j Mr 1. John 41 jaar Antwerpen - ANTWERPEN kaderlid zoekt een Femdomlady die hij in de watten legt 41 jarige spontane man, goed niveau, discreet en hygïenisch, 1m81, 77kg, sportief type en heel sociaal in de omgang.

Ik ben van nature graag onderdanig aan een dame. Daarom zoek ik sinds een tijdje een strenge dame die de 'baas' over me speelt. Een dame die houdt van een man te vernederen en op zijn plaats te zetten. Wat kan ik bieden? Eerste maal kan afgesproken worden in een resto of coktailbar hoor om te zien als ik van nut kan zijn voor de dame. Bert 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst Verneder me aub Lieve Dames, Ik ben een hooggeschoolde man met een hoge functie in het zakenleven.

Ik verlang dan ook eens naar een omgekeerd patroon, waar een dame, of liever meerdere dames tegelijk mij eens kunnen aanpakken. Ik denk dus aan een dame die mij dwingt bepaalde dingen te doen. Liever nog word ik de les geleerd door meer dan één dame tegelijk. Mijn job is zeer flexibel, leeftijd en afstand zijn van geen belang.

Laat dan ook iets weten. Doe maar een voorstel, ik kijk ernaar uit. Een foto is welkom, maar hoeft niet. Geen sms diensten, fakers enz. Joke 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere Bottemke met vrouwelijke trekjes in bed Bedankt iedereen voor al die mooie reacties.

Ondertussen al meer dan Er zullen er een paar mooie dates tss zitten ongetwijfeld maar daar was ik nu wel niet op zoek naar. Waar ik vrij kan rondlopen als travo met de nodige ongeremde sex waar alles kan en niks moet enkel geen pijntoestanden en dirty.

Fakers, gelieve zich te onthouden aub. Slank, sportief, eerlijk en jongerogend. Altijd antwoord maar kijk ook eens tss jullie ongewenste emails of spamberichten, soms een beetje geduld hebben aub.

Indien het klikt geef ik mijn gsmnr. Een man die weet wat hij met jou moet doen, zonder te vragen, die je eens goed aanpakt en je lijf eens laat voelen en beleven.

Je zoekt de leidende hand, de man die je door onderwerping de vrijheid geeft voor een totale beleving, jezelf weg durven geven. Onderdanig strenge dominantie ervaren maar zonder je vrouwgevoel te verliezen. Ik zal je niet tegenvallen. Kontaktvaardig en van niveau en die weet waar hij mee bezig is, die oog heeft voor jouw persoon, bijzondere gevoelens en noden. Iemand die jouw grenzen opzoekt maar ze zeker respecteert. Ik bied en verlang uiterste discretie.

Als de eerste klik er is via mail geef ik de voorkeur aan een eerste kontakt bij een hapje en drankje ipv eindeloos mailen. Dit schrikt jou niet af. We komen regelmatig bij elkaar vertellen ons wat waarbij  er een spannende situatie onstaat en gaan bij elkaar wederzijds over de knie.

Is er een stel die interesse heeft  om dit met mij te spelen? En zo ja,laat dan maar iets van jullie horen. En als het klikt graag een regelmatig contact omdat ik ook een leuke vriendschap zoek. Ben benieuwd welk stel reageerd op mijn advertentie. Zo beroemd in dit 'wereldje', zo zelden begrepen zoals bedoeld: De werkelijkheid is prozaïsch en weerbarstig, die staat dat zo niet toe. Wij hebben ook niet de luxe, niet die zakken vol geld als in het verhaal, geen kasteeltje in Frankrijk en niet eens een open haard.

Maar we hebben wel dat gevoel voor stijl en schoonheid, de romantiek, we hebben de zweep, onze droom en we hebben elkaar: Omdat het 'klopt', zoals 'O' klopt. Want we hebben dat ideaal Die slavernij die girlpower is! Maar eigenlijk mag iedereen reageren die onze droom ook droomt en die waar wenst te maken.

Want liefst zouden we een bredere kring van Roissy-achtige allure om ons heen te verzamelen. Met nog maar weinig hoop overigens dat dat ooit lukken zal. Want vrijwel iedereen in dit wereldje blijft hangen in de voorzichtige, versnipperde wereld van bdsm met zijn kinky sex en voor elk wat wils.

Maar O is niet kinky en het gaat O niet om seks. Dat gaat om zelfontplooiing, om haar complete persoonlijkheid en om frank en vrij te leven in haar masochistische aard. Met vanzelfsprekend de seks waar die aard om vraagt, maar niet om de seks, wel om die aard Mm, niet niet in bdsm met al die grenzen en barrières.

Dat doe je met open vizier Maar we doen ons best en je kan er bij ons iets van vinden. Dus welkom lief meisje die dat zoekt. En wie er samen met ons aan wil sleutelen is ook welkom. Dus kom maar lief stel Om te bouwen aan wat je bent Voor mannen ligt onze lat daarom hoog, want zulke vrouwenmannen zijn er niet veel.

Maar geen perfectie, je hoeft niet volmaakt te zijn of superknap en superstrak. Wel verzorgd, een beetje leuk om te zien en niet heel dik. Meisjes hoeven geen ervaring te hebben, voor mannen kan het een voordeel zijn, mits die authentiek is en niet getekend is door de 'scene'. We hebben veel ervaring met veel jonger dan wij.

Maar alleen om mentaliteit, niet om leeftijd want die zegt ons niets. Behalve rechter, dokter en poep eigenlijk geen, maar per se geen vreemdgaanders en per se geen onderdanige mannen. Laten we gewoon eens praten en vraag wat je weten wilt.

Onderdanigheid, en dan de echt absolute vorm ervan, de wil om te dienen en de bereidheid tot het wegschenken van alle controle aangaande mezelf,  het streven naar volledige slavernij is niets oppervlakkigs bij deze slaaf.

Het is alsof het in de genen verankerd zit. Het zit tot in het diepste van m'n ziel en is overheersend als niets anders.Het zijn twee heel verschillende relaties, maar beide met een seksuele component. Met Zusje ben ik opgegroeid. Ik wil en kan haar niet van me afduwen of uit mijn leven bannen, maar als levenspartners verdergaan zit er ook echt niet in.

Nu ik weet dat zij ook Stacey is en ik haar beide persoonlijkheden beter leer kennen, raak ik er steeds meer van overtuigd dat zij degene is met wie ik mijn leven langdurig wil delen. En, niet onbelangrijk, dat dit andersom ook het geval is. Zusje weet in grote lijnen wel wat ik zoal met Stacey doe, maar Sophie heeft geen vermoeden van wat Zusje en ik samen uitspoken. Althans, dat denk ik. En dat hoop ik. Maar het voelt niet goed dat ik niet open en eerlijk tegen haar ben.

Het wordt ook steeds moeilijker mijn seksuele activiteiten met Zusje voor haar verborgen te houden, want ze is nagenoeg bij me ingetrokken en nog maar weinig in haar eigen appartement in de stad. Ik moet dus besluiten nemen, knopen hakken, veranderingen doorvoeren, maar ik weet niet welke en al helemaal niet hoe.

Past niet bij hun doelgroep. Gisteravond bedacht ik me dat deze site een veel begripvoller publiek biedt, dat bovendien bereid is iets verder te lezen dan drie zinnen. Daarom richt ik me tot jullie: Ik hoop dat jullie je inzichten met me willen delen en me willen adviseren via een bericht op deze site of een persoonlijk bericht.

Om nog beter duidelijk te maken waarom ik beide vrouwen niet wil en niet kan loslaten, hierna wat meer details over het ontstaan van beide relaties. Mijn relatie met Zusje Zusje Merel dus en ik zijn opgegroeid op het platteland.

Op een plekje dat zelfs de lokale autochtonen eenzaam en achteraf vinden. Onze ouders waren lief en goed voor ons, maar ook altijd druk met hun boerenbedrijf.

Tijd om ons naar vriendjes en vriendinnetjes te brengen was er nauwelijks. We waren in onze kinderjaren voor gezelschap meestal op elkaar aangewezen.

We hebben dat nooit als probleem ervaren. Sterker nog, ook toen we pubers werden en er ook wel zelf op uit konden trekken, hadden we niet zoveel behoefte aan anderen om ons heen en waren we vaak samen. Zusje was dan ook een halve jongen en had helemaal niets met poppen en zo. Ze wilde veel liever hutten bouwen, stoeien en in bomen klimmen.

Als het weer het maar enigszins toeliet waren we buiten, meestal in het bosgebied dat aan de weilanden achter onze boerderij grensde en dat sinds mensenheugenis in het bezit was van mijn vaders familie. Zonder dat onze ouders er weet van hadden leerden we onszelf zwemmen in het meertje dat zich daar bevond.

Daarbij gingen alle kleren uit. Naakt bij elkaar zijn vonden wij volkomen normaal, ook in de periode dat onze lichamen richting volwassenheid groeiden.

Ik heb haar borsten zien ontwikkelen en haar smalle jonge meisjeslichaam zien veranderen in een stevig en sterk, heel mooi vrouwelijk lijf, met alle rondingen op de juiste plaats.

Vergelijkbaar heeft zij mijn lichaam hoekiger, gespierder en krachtiger zien worden en waargenomen hoe mijn kinderpiemeltje naar een geslachtsdeel van normale afmetingen transformeerde. We voerden nooit seksuele handelingen uit. Behalve die ene keer, volgens mij net voor mijn 18e verjaardag. Ik kan me herinneren dat we toen bij elkaar aan die nieuw ontwikkelde plekken gevoeld hebben, eerst meer uit nieuwsgierigheid, opgewekt door plaatjes in tijdschriften en op internet, dan uit een behoefte aan seksuele bevrediging.

Ik streek met de buitenkant van mijn hand voorzichtig langs haar borsten en haar tepels, en voelde voor het eerst van mijn leven hoe die zich onder deze streling oprichtten.

Ook nam ik kort een schaamlipje tussen duim en wijsvinger en duwde heel even het bovenste kootje van mijn middelvinger bij haar naar binnen toen zij mij een blik op haar klitje en haar rose opening gunde door zelf haar lipjes open te trekken. Zij liet haar hand zachtjes langs mijn ballen gaan, zoals ik haar borsten gestreeld had, en ze pakte kort en heel voorzichtig mijn slappe lul vast, die daar direct op reageerde door een klein beetje omhoog te komen.

Ik kan me dit nog zo goed herinneren omdat het de inleiding was tot de enige keer dat er in onze puberjaren sprake was van seksuele spanning en geilheid in ons samenzijn. Het was ook de eerste keer in ons leven dat Zusje fluisterde en me niet recht aankeek toen ze iets vroeg. Of ik mijn pik helemaal hard wilde maken, of ze hem dan opnieuw mocht voelen en of ik me daarna wilde aftrekken zodat ze kon zien hoe ik zou spuiten.

Ik beloofde voor haar ogen te masturberen als zij eerst zelf met haar hand mijn pik hard zou maken, dan kon ze gelijk voelen hoe dat ging. En zo gebeurde het. Toen ze me met lieve voorzichtige strelingen een strakke erectie bezorgd had, nam ik het van haar over. Zoals ik het op plaatjes gezien had. Opgewonden door de aanblik die ze bood door zich zo te etaleren, trok ik me af. Ze veegde er met een vinger door en likte die af. Daarna keken we elkaar aan, voelden ons allebei ineens heel ongemakkelijk, kleedden ons snel aan en verdwenen elk naar onze eigen kamer.

We hebben er daarna nooit meer over gepraat. Zusje was weer gewoon mijn beste vriend en ik haar beste vriendin. Er is ook nooit meer iets dergelijks gebeurd, maar het had wel iets veranderd, want het naakt bij elkaar zijn kwam daarna niet meer voor. Tot die bijzondere week, nu 5 jaar geleden.

Zusje was toen net 24, ik nog net geen De band met Zusje was in de loop der jaren zeker niet verdwenen, maar wel iets minder hecht geworden. Ik was op mijn 18e in Delft gaan studeren en daarna in Rotterdam terechtgekomen. Zij was een jaar later in de buurt van Arnhem met haar opleiding tuinarchitectuur van start gegaan.

Eerst belden we veel met elkaar, maar dat werd geleidelijk minder en stabiliseerde op het niveau dat we elkaar zo om de week via mail op de hoogte hielden van onze wederwaardigheden. We kwamen allebei nog wel regelmatig in het ouderlijk huis, maar nagenoeg nooit tegelijkertijd. Onze ouders, al lang verzoend met het feit dat wij geen van beiden aspiraties hadden om het boerenbedrijf voort te zetten, verkochten hun vee en een groot deel van hun land aan een jonge boer in de buurt en begonnen er samen op uit te trekken.

Ze bleven wel in hun boerderij wonen en het erf bleef verder ook ongewijzigd. Ze genoten met volle teugen van hun nieuwe leven, tot het moment dat een vrachtauto om onverklaarbare redenen door de vangrail schoot op het moment dat mijn ouders daar net in tegenovergestelde richting op weg waren naar hun zoveelste vakantieadres. Toen waren Zusje en ik ineens weer een aantal dagen samen terug in het ouderlijk huis.

We regelden alles wat nodig was voor een stijlvolle begrafenis en produceerden in die dagen met een arm om elkaars schouders heel wat tranen, meer dan we in ons hele leven daarvoor hadden gedaan. Het briefje was kort, maar sloeg in als een bom. Lieve kinderen, Als onze wensen gerespecteerd zijn, lezen jullie dit kort na de begrafenis van de langst levende van ons beiden. Verder willen we ons verontschuldigen voor het feit dat we veel te weinig tijd voor jullie hadden toen jullie nog bij ons woonden.

Weet wel dat we ontzettend veel van jullie hielden, dat we heel erg genoten hebben van de momenten samen en dat we uiterst trots zijn op wat jullie bereikt hebben, elk in je eigen vakgebied. Dankzij jullie hebben wij ons verdriet volledig overwonnen. Het ga jullie goed! We waren allebei met stomheid geslagen en keken elkaar bewegingloos aan, bevroren in de houding waarin we zaten. Zusjes ogen waren groter dan ik ze ooit had gezien en waarschijnlijk deden de mijne daar niet voor onder.

We waren allebei op de dag van onze geboorte afgestaan en hadden een paar jaar later officieel de naam van onze adoptieouders gekregen. Onze echte moeders waren drugsverslaafd en inmiddels overleden aan de gevolgen daarvan. Onze vaders waren onbekend. Er waren oude ziekenhuisdossiers waaruit bleek dat wij beiden slechts in leven gebleven waren door uitgebreide medische behandeling, maar ook door de liefdevolle zorg van onze adoptiemoeder, die ons de eerste weken van ons leven nauwelijks een moment alleen gelaten had.

De uren die volgden reden we samen door een emotionele achtbaan. Boosheid over het altijd achterhouden van deze informatie, vraagtekens over het waarom van het lange verzwijgen en het nu wel vertellen, relativerende opmerkingen over het feit dat ze wel echt van ons hielden en ons een mooie jeugd en een goede opleiding hadden gegeven. En dat alles overgoten met een paar flessen wijn. Toen alle stemmingen en vragen meermalen langs waren geweest bleven we in stilte zitten, schouder tegen schouder, met onze rug tegen de zitting van de bank, op de vloerbedekking in de woonkamer, met alle papieren uitgespreid om ons heen.

Na een paar minuten draaide ik mijn hoofd naar Zusje toe, er liepen stille tranen over haar wangen. Zij draaide haar hoofd ook en we keken elkaar even heel diep in rood omrande ogen. Tongen verstrengelden, handen begonnen lichamen te onderzoeken, eerst over de kleding, maar al snel ook eronder. Een overhemd werd losgeknoopt, een truitje en beha schoven omhoog. Broeksknopen schoten uit hun knoopsgat en ritsen gleden open.

Ondanks alle gedachten die nog door mijn hoofd spookten en ondanks de forse wijnconsumptie werd ik geil en mijn pik was in haar handen inmiddels zo strak en hard geworden dat er wat hem betreft geen weg terug was. Ik stond op, nam Zusje in mijn armen, droeg haar de trap op naar haar slaapkamer, legde haar op bed en bevrijdde haar lichaam van de nog resterende kleding.

Ze liet alles gewillig toe en kroop dicht tegen me aan toen ik, inmiddels ook naakt, bij haar ging liggen en het strelen van haar warme lijf hervatte. Toch had ze duidelijk niet dezelfde geilheid als ik en het lukte me ook niet die op te wekken met het strelen van haar meest vrouwelijke delen. Ik vroeg of ze wel verder wilde gaan. Zusje was inmiddels op haar rug gaan liggen en had haar benen uitnodigend gespreid. Ondanks dat en ondanks het glijmiddel op het condoom, kwam ik toch moeilijk bij haar naar binnen.

Een paar keer voorzichtig heen en weer bewegen bracht weinig verbetering. Ik trok me terug, keek haar aan en vroeg opnieuw of ze het wel echt wilde.

Tegelijkertijd pakte ze een flesje glijmiddel uit haar toilettas, die op het nachtkastje stond, sprenkelde daarvan een flinke hoeveelheid op haar vingers en vergrootte haar toegankelijkheid. Nadat ze ook mijn lul nog wat extra glijvermogen had gegeven, leidde ze hem naar haar ingang en nam hem in haar lichaam op.

Ze hielp mij naar een heerlijk orgasme door op een heel prettige manier mee en tegen te bewegen. Toch leek dat tot het einde toe meer een ingestudeerd kunstje dan een door passie en geilheid aangestuurde activiteit.

Ik ging uit haar en bewoog mijn mond in de richting van haar gleufje met de bedoeling haar ook een orgasme te geven, maar nog voordat ik mijn bestemming bereikte hield ze mijn hoofd met twee handen tegen.

Kom bij me liggen. Ze knipte het licht uit en ik zakte al snel in slaap, met Zusje in mijn armen. Hoe lang ik geslapen heb weet ik niet, maar toen ik mijn ogen opsloeg was het nog donker.

Ik kon vaag zien dat Zusje naar me lag te kijken, met een lieve glimlach. Toen ze zag dat ik wakker was begon ze zich te verontschuldigen. Ik wilde haar stoppen en tegenspreken, maar ze bleef doorpraten. Zo leerde ik dat ze nauwelijks een seksleven had, omdat ze niet opgewonden raakte en vriendjes afhaakten na een aantal keren de lief bedoelde, maar te mechanische seks die ze mij ook had gegeven.

Ze genoot er zelf niet van en voelde nauwelijks behoefte. En als dat al zo was lukte masturberen meestal ook niet, omdat ze zich dan zo lang moest vingeren dat pijn in klit en kutje meestal eerder opdoemden dan het gewenste orgasme. Ze eindigde haar relaas met te zeggen dat ze er inmiddels vrede mee had, maar gezien de manier waarop ze het me vertelde, kon ik dat moeilijk geloven.

Ook haar ogen zonden een andere boodschap uit. Toen vroeg ze naar mijn seksleven en ik kon die vraag na haar bekentenis natuurlijk niet afwimpelen met een korte halve waarheid. Dus vertelde ik haar dat ik regelmatig seks had en dat ik daar volop van kon genieten. Dat ik de bdsm-wereld ontdekt had en dat ik in het spelen met onderdanige vrouwen mijn aanleg voor dominantie verder ontdekt en ontwikkeld had.

Dat ik nog steeds regelmatig, meestal eenmalige speelcontacten had, die soms wel en soms niet tot neuken, pijpen en beffen leidden. Bij de term bdsm had ze even gehuiverd en nadat ik mijn verhaal afgerond had vuurde ze een hele serie vragen op me af over vernederen, vastbinden, pijn doen en wat dies meer zij, vooral voortkomend uit onwetendheid en onbegrip. Na een lang gesprek en veel eerlijke en gedetailleerde antwoorden had ze volgens eigen zeggen veel geleerd, maar kon ze zich er nog steeds het plezier niet van voorstellen.

Ze vond het wel fijn dat ik het haar eerlijk verteld had. In gespannen afwachting van mogelijk nieuwe onverwachte onthullingen. De papieren die op tafel kwamen bevatten inderdaad verrassingen, maar dit keer heel leuke. Er waren verschillende schetsen hoe we de boerderij zouden kunnen verbouwen om er allebei in te gaan wonen en werken.

Bovendien bleek dat onze ouders voldoende geld gereserveerd hadden om die verbouwing te realiseren. Ook lag er een uitgewerkt plan om de niet verkochte stukken land in te richten als kwekerij voor bijzondere tuinplanten, iets waar Zusje opnieuw vochtige ogen van kreeg. Ook de gemeentelijke vergunningen en een officieel tweede adres waren al geregeld. Om een lang verhaal kort te maken, we hebben die plannen in de maanden daarna uitgevoerd. In goed overleg met Zusje heb ik wel wat veranderingen aangebracht.

Een half jaar na het overlijden van onze ouders waren Zusje en ik luxueus gehuisveste buren en kantoorgenoten geworden, met als plezierig gevolg dat we ook steeds vaker samen projecten gingen uitvoeren. Daar hoorde overigens geen seks bij. Die ene, vooral voor Zusje niet zo succesvolle keer na de begrafenis schreven we voor het gemak maar toe aan de alcohol.

Verder ontdekten we dat we het na een paar jaar wat minder contact, allebei heerlijk vonden elkaar weer dagelijks te zien, maar ook dat het broer en zus zijn zo in ons ingebakken zat dat we nooit een liefdeskoppel zouden worden. En dan was er ook nog onze verschillende kijk op bdsm.

Onze grootouders leefden al lang niet meer en omdat onze ouders geen broers en zussen hadden en wel heel veel kennissen, maar weinig echte vrienden, vermoedden we dat maar weinig mensen van ons adoptieverleden op de hoogte waren.

We besloten het geheim van onze ouders voort te laten bestaan en onveranderd als broer en zus door het leven te gaan. En toen gebeurde er iets bijzonders. Iemand die ik ken uit een sm-club gaf ons opdracht een huis met tuin te ontwerpen op een prachtige boskavel. Het moest een plek worden waar hij vrienden de ruimte kon geven met elkaar te spelen, zowel in het huis als in de tuin, maar zonder inkijk van buiten het terrein.

Toch moesten zijn gasten zich vrij kunnen voelen, niet het idee krijgen dat ze binnen muren opgesloten zaten. De vele discussies die Zusje en ik onderling en met de opdrachtgever hebben gehad zijn hier niet relevant, maar het werd met de nodige moeite een prachtig gecombineerd ontwerp. En tegelijkertijd transformeerde de opdrachtgever gedurende het traject tot mijn goede vriend Chris. Een week voor de oplevering, de speelruimtes in huis en tuin werden al ingericht, liepen Zusje en ik een keer aan het einde van een werkdag samen over het terrein en door het huis.

De bouwvakkers en tuinlieden waren al naar huis. Zusje keek haar ogen uit toen ze in een hoek van een grote ruimte, onder plastic allerlei tafels en banken ontdekte, bekleed met zwart en bordeauxrood leer, en voorzien van diverse mogelijkheden om onderdanige spelers op hun plaats te houden.

Haar wangen kleurden ervan, hoewel dat natuurlijk ook het gevolg kon zijn van een hele dag werken in de buitenlucht. Ze wees op een geheel houten meubel, waaraan een paar leren riemen met gespen hingen. Het leek heel erg op de spankingbok die de schoolmeester in de films van Rigid-East gebruikt om zijn vrouwelijke leerlingen op vast te maken en het was uiteraard de bedoeling het daarvoor te gebruiken. Kijk, zo ging dat.

Ik kon haar zo aan de bok vastmaken en vraag me niet waarom, maar in een opwelling besloot ik dat te doen. Ze wilde haar linkerarm naar achteren bewegen om de riem weer los te maken, maar ik greep haar pols, herstelde haar houding en maakte de arm vast. Ze stribbelde wel wat tegen, maar probeerde niet haar andere arm en been bij de riemen vandaan te halen.

Haar lichaam leek zelfs wat te verslappen en haar ademhaling werd dieper, met als gevolg dat haar wangen nog iets roder kleurden dan ze al waren. Ik maakte nu ook haar rechterarm en -been vast en eindigde met de riem over haar rug. Ik knielde voor haar neer en streelde zachtjes haar wang. Ik keek haar wat verbaasd aan. Je hebt het vaker gedaan.

Dus stond ik op, liep naar de andere kant en gaf haar goed voelbaar, maar wel ingehouden, een tik op elke bil. Ik knielde weer voor haar.

Doe het nou maar. Maar ook niet eerder! Jij bepaalt hoe lang je het vol kan houden. Ze wou het voelen. Dan zou ze het ook voelen. En eerlijk gezegd voelde ik het ook, maar ik zag geen paddle of cane, waarmee ik het nog waarheidsgetrouwer kon maken. En minder belastend voor mijn handen. De eerste klap leverde een flinke schreeuw op. Waarschijnlijk niet zozeer vanwege de pijn, maar omdat ze het nog niet zo snel verwachtte.

Vanaf de tweede klap incasseerde ze beter. Geen schreeuw, maar een diepe zucht. Ik nam tussen twee klappen in meestal even rust om de gekwelde billen wat te strelen, maar zo nu en dan gaf ik er ook een paar zonder enige tussenpoos. Ik leunde met de hand waarmee ik niet sloeg op haar rug, daar waar de leren riem haar het bewegen belette.

Ik voelde hoe haar lichaam verder verslapte en moest terugdenken aan onze eenmalige vrijpartij. Ik realiseerde me dat het me toen steeds maar niet gelukt was die verslapping te bereiken, maar op die bok lag ze zomaar ineens geil te worden.

Omdat Zusje niets zei, ging ik door met slaan en de normale kleur van haar billen begon al behoorlijk te wijken voor een prachtig en opwindend rozerood.

Ik zag dat haar geslacht, waarop ik door het spreiden van haar benen uitstekend zicht had, behoorlijk vochtig was geworden. Mijn pik voelde zich behoorlijk opgesloten in mijn strakke spijkerbroek en de drang om hem te bevrijden en in haar te stoten was groot, maar ik wist me te beheersen, althans voor een deel. Ik liet mijn handen regelmatig van taak wisselen om ervoor te zorgen dat beide billen een ongeveer gelijke portie te verduren kregen, terwijl haar geslacht geen moment rust gegund werd.

Na een poosje begon ze met geluid te zuchten, daarna te kreunen, vervolgens te schreeuwen en uiteindelijk kwam ze met een dierlijke kreet tot een letterlijk spetterend orgasme, dat maar moeilijk tot rust kwam, omdat ik bleef doorgaan met slaan en strelen. Ik tilde haar hoofd, dat naar beneden hing, voorzichtig op. Ze staarde me met een wezenloze blik aan, alsof ze geen idee had wie ik was.

Het enige dat ze hortend en stotend wist uit te brengen was: Daardoor schoot bij mij de rem eraf. Ik ging weer naar haar achterkant, vastbesloten om het haar nu heel erg echt te laten voelen. In een flits bedacht ik me dat er weliswaar nog geen canes en paddles voorhanden waren, maar dat ik natuurlijk wel een riem droeg. Ik trok die uit mijn broek, rolde hem, beginnend met de gesp, een paar slagen om mijn hand en ging toen los op het felrode achterwerk voor me.

Ik gebruikte echt al mijn kracht en elke landing van het vijf centimeter brede leer resulteerde in een harde schreeuw en een goed herkenbare nog rodere baan over beide billen. Vanaf de vijfde slag werd het schreeuwen huilen en zag ik donkerblauwe plekken in het rood opduiken.

Het zou niet lang duren voordat ik haar huid zou opentrekken. Ik zocht weer oogcontact met haar en zag opnieuw de wezenloze blik, maar nu vermengd met agressie. Ik maakte haar los en hielp haar overeind. Ik verwachtte dat ze haar slipje en broek omhoog zou hijsen, maar in plaats daarvan trok ze die uit, net als haar schoenen en sokken.

Trui en beha volgden en in no time stond ze helemaal naakt voor me. Ze vloog op me af en gebruikte de kracht die ze in haar tuinwerk had opgedaan en de agressie die ik in haar losgeslagen had om me tegen een muur te drukken, waarna ze met haar sterkste hand onaangenaam hard in mijn kruis greep. Zodra ik lag ging ze over me heen zitten, keek me strak aan met die woeste blik en duwde met haar sterke handen mijn borst naar beneden.

Daarna duwde ze haar kut, zonder zich om condooms te bekommeren, over mijn lul, van begin tot eind. Ze neukte wild, ik had niets in te brengen dan met haar eisende bewegingen mee te gaan. Dat was op de nu nog ruwe betonnen vloer geen onverdeeld genoegen en ik kreeg spijt dat ik haar niet genomen had toen ze nog op de bok vastgegespt was.

Door de voorafgaande gebeurtenissen duurde het niet lang of ik kwam in haar klaar. Volgens mij stelde het haar teleur dat ik daarna wat verslapte. Ze liet me uit haar kut glijden, ging nu met haar rug naar mijn gezicht over me heen zitten, schoof naar achteren en duwde haar geslacht op mijn mond. Ze boog zich voorover, begon me te pijpen en maakte met bewegingen in mijn gezicht duidelijk dat ze van mij de vergelijkbare handeling eiste.

Ik liet mijn tong over haar klit en in haar kutje glijden. Ik proefde haar overvloedige kutvocht en mijn eigen sperma en voelde hoe dit bijzondere mengsel zich over mijn gezicht verspreidde. Het was voor het eerst dat een vrouw me dat flikte.

Ik voelde me niet echt vernederd, maar bevond me wel meer aan de onderdanige dan aan de dominante kant van het bdsm-spectrum. Hoe ze mijn pik behandelde maakte overigens veel goed.

Ze kreeg me weer goed stijf en startte een tweede razende neukpartij waarbij ik, met uitzicht op haar rug, slechts voor haar genot aanwezig was. Het kostte mij nu geen moeite om uit de buurt van een orgasme te blijven, maar toen ze uiteindelijk met een variant op haar eerdere dierlijke schreeuw, opnieuw klaarkwam, zorgde het daardoor fel samentrekken van haar kutspieren ervoor dat ik haar goede voorbeeld kreunend volgde.

Hier hield het voor Zusje op. Ze zakte als een zoutzak op de grond en het leek alsof ze in bewusteloosheid zou wegzakken. Met moeite hield ik haar een beetje bij de les. Ik hielp haar in haar broek en trui, en kleedde ook mezelf aan.

Ik stopte slipje en beha in mijn broekzak, zorgde ervoor dat Zusje haar sokken en schoenen aankreeg en droeg haar naar mijn auto. Ik legde haar op de achterbank, waar ze vrijwel onmiddellijk in slaap viel. We moesten haar auto de volgende dag maar ophalen. Thuisgekomen heb ik haar op mijn bed gelegd en wat soep gevoerd. Daarna ben ik bij haar gekropen en ben zelf ook in slaap gevallen, mijn armen om haar nog steeds verslapte, maar heerlijk geile lijf. In de periode die hierop volgde hebben Zusje en ik eerst een tijdje met geen woord over het voorval gesproken, net als die keer dat we elkaar onderzochten in onze puberjaren.

Het was nog wel vaak in mijn gedachten en de film draaide nog regelmatig in mijn hoofd, wat uitstekend hielp om toch te ontladen als ik alleen in mijn bed lag. Een paar weken later zaten we op een avond tegenover elkaar in ons kantoor nog wat te werken. Ik worstelde met een wijzigingsverzoek van een opdrachtgever. Ik stond van verbazing met een mond vol tanden, maar herstelde me snel en bedacht een voor mij leuk extraatje. Dan haal je netjes koffie voor me en vervolgens ga je met je neus daar in die hoek staan, met je handen op je hoofd.

Je zegt niets meer en wacht rustig af tot ik zover ben. Ze haalde adem om toch wat te gaan zeggen, maar een strenge blik en een geheven vinger hielpen haar begrijpen dat ze gewoon moest doen wat ik zei.

Ik ging weer zitten, deed alsof ik me weer op mijn werk concentreerde, maar genoot ondertussen van het beeld dat ze mij voor ogen toverde. Ze stond langzaam op, trok zonder naar mij te kijken haar broek uit en legde die over haar stoel. De slip volgde en terwijl ze naar het keukentje bij ons kantoor liep, genoot ik van het uitzicht op haar nu nog vleeskleurige billen. Gelukkig droeg ze een vrij korte trui, die niets aan het zicht onttrok.

Toen ze terugkwam met mijn koffie genoot ik van haar andere kant. Op haar gleufje was geen enkel haartje te ontdekken. Het leek erop dat ze zich voorbereid had op het stellen van de vraag, want die keer in het huis van Chris had ze weliswaar geen ondoordringbare bos schaamhaar, maar wel een matje van meer dan een week. Ze zette de koffie zwijgend naast mijn toetsenbord en nam gedwee op de aangegeven plek de opgedragen houding aan. Ik ging natuurlijk niet meer verder met mijn architectonische probleem.

Dat zou ik in deze situatie toch niet meer oplossen. Ik tikte om druk te lijken een paar nepmailtjes, terwijl ik genoot van de aanblik in de hoek en het enerverende vooruitzicht de kleur van het tentoongestelde te mogen veranderen. Na een minuut of tien sloot ik mijn PC af, pakte haar broek en slip en droeg haar op me te volgen, zonder haar handen van haar hoofd te halen. Ik liep echter gewoon naar buiten en ze besloot toch maar netjes te volgen.

Ik sloot af en liep naar het woonhuis, met Zusje halfnaakt achter me aan. Zodra we in haar keuken aangekomen waren, draaide ik me om en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Het was er niet overdreven vochtig, maar haar lippen weken al makkelijk van elkaar en mijn middelvinger had maar weinig overtuigingskracht nodig om bij haar binnen te glijden.

Ze kwam al snel binnengelopen. Haar borsten nu ook goed zichtbaar, omdat ze haar handen weer op haar hoofd gelegd had. Het schoot door me heen dat er subjestalent in haar school. Ik liet haar over mijn schoot komen en begon haar te slaan zodra ik haar billen onder handbereik had. Afwisselend hard en nog harder, geen tussenpozen of gestreel, afwisselend links en rechts.

Tot het hele gebied van haar bovenbenen tot de bovenkant van haar bilspleet vuurrood was, inclusief de zijkanten van haar billen. Ik hielp haar overeind tot ze weer rechtop voor me stond met haar handen op haar hoofd. Ze had zich al die tijd op mijn schoot nauwelijks bewogen en ook nauwelijks geluid gemaakt, maar er liepen tranen over beide wangen, uit twee natte roodomrande ogen. Ik voelde voor de tweede keer tussen haar benen en constateerde dat mijn behandeling succesvol was geweest.

Ze was kleddernat en het vocht liep langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. De agressie die ik vorige keer in haar ogen gezien had, zat nu in haar stem. Ze pijpte me met volle overgave en zoog met veel kracht.

Alsof ze het zaad direct uit mijn ballen wilde zuigen en niet wilde wachten tot ik het eigener beweging aan haar zou afleveren. Koffie, thee en soep had ze afgeslagen. Het drankje waar ze wel behoefte aan had serveerde ik nu direct in haar mond.

Daarna werkte ze me met al haar kracht tegen de grond en herhaalde het eerder gevolgde draaiboek. Ik kreeg het natste deel van haar lijf in mijn gezicht geduwd tot zij mijn lid weer sterk genoeg gemaakt had om de harde manier van neuken te ondergaan waartoe ze me eerder gedwongen had.

Zij eiste, met de zekerheid dat ik het inwilligen van haar eisen niet kon weigeren, al had ik dat gewild. Tom 45 jaar Limburg - Lommel opleiding voor beginnertjes en ervaren subjes Hallo dames, velen onder jullie hebben diepe wensen en verlangens maar weten niet waar ze ermee naartoe moeten. Velen willen er ook eerst over praten, maar ook daar weten ze niet met wie ze erover kunnen praten. Wel nu hebben jullie de kans om over jullie fantasieën te praten en deze eventueel waar te maken. Ik ben een evaren Mr en ben niet extreem, ik ben geduldig en wil mensen helpen om hun gevoelens waar te maken.

Ik doe dit steeds in goed overleg met de onderdanige en houd ook steeds rekenening met de verlangens en wensen van de sub onderdanige. Het is meestal zo dat er na een goed gesprek een eerste klein spel komt om een eerste kennismaking te realiseren, dit is geen must maar dit komt meestal van de sub uit.

Ik zorg ervoor dat het leuk blijft voor de onderdanige en dat ze steedss terug gaan verlangen naar hun volgende sessie. Ik ben een 45j Mr 1. John 41 jaar Antwerpen - ANTWERPEN kaderlid zoekt een Femdomlady die hij in de watten legt 41 jarige spontane man, goed niveau, discreet en hygïenisch, 1m81, 77kg, sportief type en heel sociaal in de omgang. Ik ben van nature graag onderdanig aan een dame. Daarom zoek ik sinds een tijdje een strenge dame die de 'baas' over me speelt.

Een dame die houdt van een man te vernederen en op zijn plaats te zetten. Wat kan ik bieden? Eerste maal kan afgesproken worden in een resto of coktailbar hoor om te zien als ik van nut kan zijn voor de dame.

Bert 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst Verneder me aub Lieve Dames, Ik ben een hooggeschoolde man met een hoge functie in het zakenleven. Ik verlang dan ook eens naar een omgekeerd patroon, waar een dame, of liever meerdere dames tegelijk mij eens kunnen aanpakken. Ik denk dus aan een dame die mij dwingt bepaalde dingen te doen. Liever nog word ik de les geleerd door meer dan één dame tegelijk. Mijn job is zeer flexibel, leeftijd en afstand zijn van geen belang.

Laat dan ook iets weten. Doe maar een voorstel, ik kijk ernaar uit. Een foto is welkom, maar hoeft niet. Geen sms diensten, fakers enz. Joke 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere Bottemke met vrouwelijke trekjes in bed Bedankt iedereen voor al die mooie reacties. Ondertussen al meer dan Er zullen er een paar mooie dates tss zitten ongetwijfeld maar daar was ik nu wel niet op zoek naar. Waar ik vrij kan rondlopen als travo met de nodige ongeremde sex waar alles kan en niks moet enkel geen pijntoestanden en dirty.

Fakers, gelieve zich te onthouden aub. Slank, sportief, eerlijk en jongerogend. Altijd antwoord maar kijk ook eens tss jullie ongewenste emails of spamberichten, soms een beetje geduld hebben aub. Indien het klikt geef ik mijn gsmnr.

Een man die weet wat hij met jou moet doen, zonder te vragen, die je eens goed aanpakt en je lijf eens laat voelen en beleven. Je zoekt de leidende hand, de man die je door onderwerping de vrijheid geeft voor een totale beleving, jezelf weg durven geven. Onderdanig strenge dominantie ervaren maar zonder je vrouwgevoel te verliezen. Ik zal je niet tegenvallen. Kontaktvaardig en van niveau en die weet waar hij mee bezig is, die oog heeft voor jouw persoon, bijzondere gevoelens en noden.

Iemand die jouw grenzen opzoekt maar ze zeker respecteert. Ik bied en verlang uiterste discretie. Als de eerste klik er is via mail geef ik de voorkeur aan een eerste kontakt bij een hapje en drankje ipv eindeloos mailen.

Dit schrikt jou niet af. We komen regelmatig bij elkaar vertellen ons wat waarbij  er een spannende situatie onstaat en gaan bij elkaar wederzijds over de knie.

Is er een stel die interesse heeft  om dit met mij te spelen? En zo ja,laat dan maar iets van jullie horen. En als het klikt graag een regelmatig contact omdat ik ook een leuke vriendschap zoek. Ben benieuwd welk stel reageerd op mijn advertentie. Zo beroemd in dit 'wereldje', zo zelden begrepen zoals bedoeld: De werkelijkheid is prozaïsch en weerbarstig, die staat dat zo niet toe.

Wij hebben ook niet de luxe, niet die zakken vol geld als in het verhaal, geen kasteeltje in Frankrijk en niet eens een open haard.

Maar we hebben wel dat gevoel voor stijl en schoonheid, de romantiek, we hebben de zweep, onze droom en we hebben elkaar: Omdat het 'klopt', zoals 'O' klopt. Want we hebben dat ideaal Die slavernij die girlpower is! Maar eigenlijk mag iedereen reageren die onze droom ook droomt en die waar wenst te maken. Want liefst zouden we een bredere kring van Roissy-achtige allure om ons heen te verzamelen.

Met nog maar weinig hoop overigens dat dat ooit lukken zal. Want vrijwel iedereen in dit wereldje blijft hangen in de voorzichtige, versnipperde wereld van bdsm met zijn kinky sex en voor elk wat wils. Maar O is niet kinky en het gaat O niet om seks.

Dat gaat om zelfontplooiing, om haar complete persoonlijkheid en om frank en vrij te leven in haar masochistische aard. Met vanzelfsprekend de seks waar die aard om vraagt, maar niet om de seks, wel om die aard Mm, niet niet in bdsm met al die grenzen en barrières. Dat doe je met open vizier Maar we doen ons best en je kan er bij ons iets van vinden.

Dus welkom lief meisje die dat zoekt. En wie er samen met ons aan wil sleutelen is ook welkom. Dus kom maar lief stel Om te bouwen aan wat je bent Voor mannen ligt onze lat daarom hoog, want zulke vrouwenmannen zijn er niet veel. Maar geen perfectie, je hoeft niet volmaakt te zijn of superknap en superstrak. Wel verzorgd, een beetje leuk om te zien en niet heel dik.

Meisjes hoeven geen ervaring te hebben, voor mannen kan het een voordeel zijn, mits die authentiek is en niet getekend is door de 'scene'. We hebben veel ervaring met veel jonger dan wij. Maar alleen om mentaliteit, niet om leeftijd want die zegt ons niets.

Behalve rechter, dokter en poep eigenlijk geen, maar per se geen vreemdgaanders en per se geen onderdanige mannen. Laten we gewoon eens praten en vraag wat je weten wilt. Onderdanigheid, en dan de echt absolute vorm ervan, de wil om te dienen en de bereidheid tot het wegschenken van alle controle aangaande mezelf,  het streven naar volledige slavernij is niets oppervlakkigs bij deze slaaf.

Het is alsof het in de genen verankerd zit. Het zit tot in het diepste van m'n ziel en is overheersend als niets anders. Het bereiken van deze staat van volledige afhankelijkheid, op een integere basis en aan de zijde van een natuurlijk  Dominante Vrouw of streng Koppel is iets wat me heel erg gelukkig zou maken.

Verder wil ik bescheiden toevoegen dat ik eigenlijk niet veel heb met het woord "slaaf" op zich, onderdanig of slaafs word of ben je niet  door de manier waarop je word aangesproken maar wel door de dingen die je wel of niet doet.

Edelman en edelmeisje pearl: Samen doornen voelen, samen lijden en dienen in de Liefde van mijn Meester, dicht bij elkaar. Kom maar, onze tuin is prachtig. Zonovergoten en zonder onkruid. Want waar vrouwen weer meisjes worden moet weelde zijn en bloemenpracht. Al eerder bloeiden er meisjes zoals jij.

Meestal alleen, soms samen met hun Meester. Dus als je die hebt is hij ook welkom, mits hij dit begrijpt, mits hij is wat een edelmeisje nodig heeft: Mijn Edelman is daar kritisch op, maar mannen die dat wel hebben zijn welkom. Ik ben edelmeisje pearl: Ik ben de trotse edelslavin van Edelman die mij aanbidt. Wij zijn van goed niveau en lekker tegendraads, romantisch, eerlijk en aardig, immer verliefd en al hééééél lang zielsgelukkig in ons 5sterren sm-huwelijk.

Jij bent een lefmeid die het méént of je wil dat worden, een trotse masochiste net als ik. En ook jij bent mooi op jóuw manier en ook jij houdt van jezelf.

Sterk ben je en vrij, met Liefde, karakter en bagage. En niet preuts natuurlijk, maar onzeker mag je zijn. Bi is prima léér het me eindelijk! Heb je een Meester? Dan is hij de spiegel waarin jij schitteren kan, het antwoord op wat jij nodig hebt. Wat dat is weet hij, anders schitter jij niet en als jij door zo'n Meester in onze geheime tuin past dan past hij ook. Mooi, maar hoeft niet. Mijn Meester heeft vaak beginners begeleid en da's stikleuk. Een beginnend Meester mag zeker ook leren, maar het is wel zaak dat hij dan van nature al echt Meester durft zijn en zonder ervaring is dat vaak moeilijk.

Jong leven en denken, daar gaat het ons om, om een lieve frisse sprankelmeid vol jong en onbepaald leven. Hooguit zijn er van 60 niet veel die bewaard hebben wat je met 20 vanzelf hebt, maar wie dat nog wel heeft is welkom, of dat nou is door jonge leeftijd is of door nog jonge mentaliteit.

Zelf zijn wij volmiddelbaar, maar de mooiste sm hadden we twintigers en onze hele omgeving is erg jong. Dat klikt gewoon, all in. We hebben voorkeuren, maar eigenlijk geen taboes. Voorwaarden, die hebben we wel: Dus geen kitsch, geen clichés, geen fake, maar alles echt en puur, veilig en binnen de wet, met stijl, klasse, zorg en warmte Jij zal mijn gelijke zijn, for the moments to be maar met alles wat daarbij hoort: Hij is veeleisend en streng, maar tegelijk altijd teder en liefdevol.

Hij 'draagt' je, hij 'leest' je en gaat ver - nooit té ver, maar wel ver over jouw grens want daar liggen jouw waarheid en kracht. Maar hij overvraagt nooit en is gul met verwennen als jij je geven durft, slachtoffer in alle lijden dat je dragen kan maar geliefd, geborgen, bijzonder en tróts!

Zo overstijg je jezelf en daar is het hem om te doen: Kom, niemand ziet je in onze tuin. Hij is goed beschut, zonder inkijk. Je kan er zorgeloos jezelf zijn, lijden en genieten in Liefde en onbevangen slavernij. Laten we dan eens praten Wij duwen niet en trekken niet, je krijgt gewoon alles te horen wat je weten wil en alle tijd om af te wegen of ook jij een edelmeisje kan zijn. Kus alvast van je edelmeisje pearl. EngelDuivel ik ben een: Ik ben geïnteresseerd geraakt in het bdsm spel, en wil daar meer mee gaan doen en ontdekken.

Zoals mijn profielnaam al aangeeft, ben ik een Engel-Duivel in 1. Kan me zowel onderdanig opstellen als ook wel dominant. Ik zie het bdsm spel puur als een vorm van seksueel uitdagen opbouwen en genieten. TE extreme spelletjes zijn aan mij niet voorbehouden. Zie het dus meer als het stimuleren van spannende seksuele prikkels. Speeltjes, zweepjes, blinddoek, bondage middelen, stroomstootjes, en andere zaken zie ik puur als hulpmiddel om elkaar te laten genieten. Dat kan bij mij dus zowel in geven als nemen zijn.

Maar als een dame speciale wensen heeft, ben ik best benieuwd hoor!? Ik ben biseksueel maar zoek in dit spel alleen een vrouw, liefst dus van dezelfde geaardheid, maar een vrouwelijke lesbische dame puur voor het spel is ook prima. Ik val nu eenmaal niet op erg mannelijke dames, en heb hygiëne en een wat vrouwelijk uiterlijk dus als voorkeur. Slanke en normale lichaamsbouw heeft mijn voorkeur, een pondje meer mag best maar dus geen dames met zwaar overgewicht.

Dus een dame die het leuk vindt om in de bdsm te s experimenteren stuur me svp een mailtje ik kan zelf nml alleen reageren ivm profiel.

.

Seks in drenthe rijpe vrouwen


Bij de term bdsm had ze even gehuiverd en nadat ik mijn verhaal afgerond had vuurde ze een hele serie vragen op me af over vernederen, vastbinden, pijn doen en wat dies meer zij, vooral voortkomend uit onwetendheid en onbegrip. Na een lang gesprek en veel eerlijke en gedetailleerde antwoorden had ze volgens eigen zeggen veel geleerd, maar kon ze zich er nog steeds het plezier niet van voorstellen.

Ze vond het wel fijn dat ik het haar eerlijk verteld had. In gespannen afwachting van mogelijk nieuwe onverwachte onthullingen. De papieren die op tafel kwamen bevatten inderdaad verrassingen, maar dit keer heel leuke. Er waren verschillende schetsen hoe we de boerderij zouden kunnen verbouwen om er allebei in te gaan wonen en werken.

Bovendien bleek dat onze ouders voldoende geld gereserveerd hadden om die verbouwing te realiseren. Ook lag er een uitgewerkt plan om de niet verkochte stukken land in te richten als kwekerij voor bijzondere tuinplanten, iets waar Zusje opnieuw vochtige ogen van kreeg. Ook de gemeentelijke vergunningen en een officieel tweede adres waren al geregeld. Om een lang verhaal kort te maken, we hebben die plannen in de maanden daarna uitgevoerd.

In goed overleg met Zusje heb ik wel wat veranderingen aangebracht. Een half jaar na het overlijden van onze ouders waren Zusje en ik luxueus gehuisveste buren en kantoorgenoten geworden, met als plezierig gevolg dat we ook steeds vaker samen projecten gingen uitvoeren.

Daar hoorde overigens geen seks bij. Die ene, vooral voor Zusje niet zo succesvolle keer na de begrafenis schreven we voor het gemak maar toe aan de alcohol.

Verder ontdekten we dat we het na een paar jaar wat minder contact, allebei heerlijk vonden elkaar weer dagelijks te zien, maar ook dat het broer en zus zijn zo in ons ingebakken zat dat we nooit een liefdeskoppel zouden worden. En dan was er ook nog onze verschillende kijk op bdsm. Onze grootouders leefden al lang niet meer en omdat onze ouders geen broers en zussen hadden en wel heel veel kennissen, maar weinig echte vrienden, vermoedden we dat maar weinig mensen van ons adoptieverleden op de hoogte waren.

We besloten het geheim van onze ouders voort te laten bestaan en onveranderd als broer en zus door het leven te gaan. En toen gebeurde er iets bijzonders. Iemand die ik ken uit een sm-club gaf ons opdracht een huis met tuin te ontwerpen op een prachtige boskavel.

Het moest een plek worden waar hij vrienden de ruimte kon geven met elkaar te spelen, zowel in het huis als in de tuin, maar zonder inkijk van buiten het terrein. Toch moesten zijn gasten zich vrij kunnen voelen, niet het idee krijgen dat ze binnen muren opgesloten zaten. De vele discussies die Zusje en ik onderling en met de opdrachtgever hebben gehad zijn hier niet relevant, maar het werd met de nodige moeite een prachtig gecombineerd ontwerp. En tegelijkertijd transformeerde de opdrachtgever gedurende het traject tot mijn goede vriend Chris.

Een week voor de oplevering, de speelruimtes in huis en tuin werden al ingericht, liepen Zusje en ik een keer aan het einde van een werkdag samen over het terrein en door het huis. De bouwvakkers en tuinlieden waren al naar huis. Zusje keek haar ogen uit toen ze in een hoek van een grote ruimte, onder plastic allerlei tafels en banken ontdekte, bekleed met zwart en bordeauxrood leer, en voorzien van diverse mogelijkheden om onderdanige spelers op hun plaats te houden.

Haar wangen kleurden ervan, hoewel dat natuurlijk ook het gevolg kon zijn van een hele dag werken in de buitenlucht. Ze wees op een geheel houten meubel, waaraan een paar leren riemen met gespen hingen. Het leek heel erg op de spankingbok die de schoolmeester in de films van Rigid-East gebruikt om zijn vrouwelijke leerlingen op vast te maken en het was uiteraard de bedoeling het daarvoor te gebruiken. Kijk, zo ging dat.

Ik kon haar zo aan de bok vastmaken en vraag me niet waarom, maar in een opwelling besloot ik dat te doen. Ze wilde haar linkerarm naar achteren bewegen om de riem weer los te maken, maar ik greep haar pols, herstelde haar houding en maakte de arm vast. Ze stribbelde wel wat tegen, maar probeerde niet haar andere arm en been bij de riemen vandaan te halen.

Haar lichaam leek zelfs wat te verslappen en haar ademhaling werd dieper, met als gevolg dat haar wangen nog iets roder kleurden dan ze al waren. Ik maakte nu ook haar rechterarm en -been vast en eindigde met de riem over haar rug.

Ik knielde voor haar neer en streelde zachtjes haar wang. Ik keek haar wat verbaasd aan. Je hebt het vaker gedaan. Dus stond ik op, liep naar de andere kant en gaf haar goed voelbaar, maar wel ingehouden, een tik op elke bil. Ik knielde weer voor haar. Doe het nou maar. Maar ook niet eerder! Jij bepaalt hoe lang je het vol kan houden. Ze wou het voelen. Dan zou ze het ook voelen. En eerlijk gezegd voelde ik het ook, maar ik zag geen paddle of cane, waarmee ik het nog waarheidsgetrouwer kon maken.

En minder belastend voor mijn handen. De eerste klap leverde een flinke schreeuw op. Waarschijnlijk niet zozeer vanwege de pijn, maar omdat ze het nog niet zo snel verwachtte. Vanaf de tweede klap incasseerde ze beter. Geen schreeuw, maar een diepe zucht.

Ik nam tussen twee klappen in meestal even rust om de gekwelde billen wat te strelen, maar zo nu en dan gaf ik er ook een paar zonder enige tussenpoos.

Ik leunde met de hand waarmee ik niet sloeg op haar rug, daar waar de leren riem haar het bewegen belette. Ik voelde hoe haar lichaam verder verslapte en moest terugdenken aan onze eenmalige vrijpartij.

Ik realiseerde me dat het me toen steeds maar niet gelukt was die verslapping te bereiken, maar op die bok lag ze zomaar ineens geil te worden. Omdat Zusje niets zei, ging ik door met slaan en de normale kleur van haar billen begon al behoorlijk te wijken voor een prachtig en opwindend rozerood. Ik zag dat haar geslacht, waarop ik door het spreiden van haar benen uitstekend zicht had, behoorlijk vochtig was geworden.

Mijn pik voelde zich behoorlijk opgesloten in mijn strakke spijkerbroek en de drang om hem te bevrijden en in haar te stoten was groot, maar ik wist me te beheersen, althans voor een deel.

Ik liet mijn handen regelmatig van taak wisselen om ervoor te zorgen dat beide billen een ongeveer gelijke portie te verduren kregen, terwijl haar geslacht geen moment rust gegund werd. Na een poosje begon ze met geluid te zuchten, daarna te kreunen, vervolgens te schreeuwen en uiteindelijk kwam ze met een dierlijke kreet tot een letterlijk spetterend orgasme, dat maar moeilijk tot rust kwam, omdat ik bleef doorgaan met slaan en strelen. Ik tilde haar hoofd, dat naar beneden hing, voorzichtig op.

Ze staarde me met een wezenloze blik aan, alsof ze geen idee had wie ik was. Het enige dat ze hortend en stotend wist uit te brengen was: Daardoor schoot bij mij de rem eraf.

Ik ging weer naar haar achterkant, vastbesloten om het haar nu heel erg echt te laten voelen. In een flits bedacht ik me dat er weliswaar nog geen canes en paddles voorhanden waren, maar dat ik natuurlijk wel een riem droeg. Ik trok die uit mijn broek, rolde hem, beginnend met de gesp, een paar slagen om mijn hand en ging toen los op het felrode achterwerk voor me.

Ik gebruikte echt al mijn kracht en elke landing van het vijf centimeter brede leer resulteerde in een harde schreeuw en een goed herkenbare nog rodere baan over beide billen.

Vanaf de vijfde slag werd het schreeuwen huilen en zag ik donkerblauwe plekken in het rood opduiken. Het zou niet lang duren voordat ik haar huid zou opentrekken.

Ik zocht weer oogcontact met haar en zag opnieuw de wezenloze blik, maar nu vermengd met agressie. Ik maakte haar los en hielp haar overeind. Ik verwachtte dat ze haar slipje en broek omhoog zou hijsen, maar in plaats daarvan trok ze die uit, net als haar schoenen en sokken. Trui en beha volgden en in no time stond ze helemaal naakt voor me. Ze vloog op me af en gebruikte de kracht die ze in haar tuinwerk had opgedaan en de agressie die ik in haar losgeslagen had om me tegen een muur te drukken, waarna ze met haar sterkste hand onaangenaam hard in mijn kruis greep.

Zodra ik lag ging ze over me heen zitten, keek me strak aan met die woeste blik en duwde met haar sterke handen mijn borst naar beneden. Daarna duwde ze haar kut, zonder zich om condooms te bekommeren, over mijn lul, van begin tot eind.

Ze neukte wild, ik had niets in te brengen dan met haar eisende bewegingen mee te gaan. Dat was op de nu nog ruwe betonnen vloer geen onverdeeld genoegen en ik kreeg spijt dat ik haar niet genomen had toen ze nog op de bok vastgegespt was.

Door de voorafgaande gebeurtenissen duurde het niet lang of ik kwam in haar klaar. Volgens mij stelde het haar teleur dat ik daarna wat verslapte. Ze liet me uit haar kut glijden, ging nu met haar rug naar mijn gezicht over me heen zitten, schoof naar achteren en duwde haar geslacht op mijn mond. Ze boog zich voorover, begon me te pijpen en maakte met bewegingen in mijn gezicht duidelijk dat ze van mij de vergelijkbare handeling eiste. Ik liet mijn tong over haar klit en in haar kutje glijden.

Ik proefde haar overvloedige kutvocht en mijn eigen sperma en voelde hoe dit bijzondere mengsel zich over mijn gezicht verspreidde. Het was voor het eerst dat een vrouw me dat flikte. Ik voelde me niet echt vernederd, maar bevond me wel meer aan de onderdanige dan aan de dominante kant van het bdsm-spectrum. Hoe ze mijn pik behandelde maakte overigens veel goed. Ze kreeg me weer goed stijf en startte een tweede razende neukpartij waarbij ik, met uitzicht op haar rug, slechts voor haar genot aanwezig was.

Het kostte mij nu geen moeite om uit de buurt van een orgasme te blijven, maar toen ze uiteindelijk met een variant op haar eerdere dierlijke schreeuw, opnieuw klaarkwam, zorgde het daardoor fel samentrekken van haar kutspieren ervoor dat ik haar goede voorbeeld kreunend volgde. Hier hield het voor Zusje op. Ze zakte als een zoutzak op de grond en het leek alsof ze in bewusteloosheid zou wegzakken. Met moeite hield ik haar een beetje bij de les. Ik hielp haar in haar broek en trui, en kleedde ook mezelf aan.

Ik stopte slipje en beha in mijn broekzak, zorgde ervoor dat Zusje haar sokken en schoenen aankreeg en droeg haar naar mijn auto. Ik legde haar op de achterbank, waar ze vrijwel onmiddellijk in slaap viel. We moesten haar auto de volgende dag maar ophalen. Thuisgekomen heb ik haar op mijn bed gelegd en wat soep gevoerd. Daarna ben ik bij haar gekropen en ben zelf ook in slaap gevallen, mijn armen om haar nog steeds verslapte, maar heerlijk geile lijf.

In de periode die hierop volgde hebben Zusje en ik eerst een tijdje met geen woord over het voorval gesproken, net als die keer dat we elkaar onderzochten in onze puberjaren. Het was nog wel vaak in mijn gedachten en de film draaide nog regelmatig in mijn hoofd, wat uitstekend hielp om toch te ontladen als ik alleen in mijn bed lag.

Een paar weken later zaten we op een avond tegenover elkaar in ons kantoor nog wat te werken. Ik worstelde met een wijzigingsverzoek van een opdrachtgever. Ik stond van verbazing met een mond vol tanden, maar herstelde me snel en bedacht een voor mij leuk extraatje. Dan haal je netjes koffie voor me en vervolgens ga je met je neus daar in die hoek staan, met je handen op je hoofd. Je zegt niets meer en wacht rustig af tot ik zover ben. Ze haalde adem om toch wat te gaan zeggen, maar een strenge blik en een geheven vinger hielpen haar begrijpen dat ze gewoon moest doen wat ik zei.

Ik ging weer zitten, deed alsof ik me weer op mijn werk concentreerde, maar genoot ondertussen van het beeld dat ze mij voor ogen toverde. Ze stond langzaam op, trok zonder naar mij te kijken haar broek uit en legde die over haar stoel. De slip volgde en terwijl ze naar het keukentje bij ons kantoor liep, genoot ik van het uitzicht op haar nu nog vleeskleurige billen.

Gelukkig droeg ze een vrij korte trui, die niets aan het zicht onttrok. Toen ze terugkwam met mijn koffie genoot ik van haar andere kant. Op haar gleufje was geen enkel haartje te ontdekken. Het leek erop dat ze zich voorbereid had op het stellen van de vraag, want die keer in het huis van Chris had ze weliswaar geen ondoordringbare bos schaamhaar, maar wel een matje van meer dan een week. Ze zette de koffie zwijgend naast mijn toetsenbord en nam gedwee op de aangegeven plek de opgedragen houding aan.

Ik ging natuurlijk niet meer verder met mijn architectonische probleem. Dat zou ik in deze situatie toch niet meer oplossen.

Ik tikte om druk te lijken een paar nepmailtjes, terwijl ik genoot van de aanblik in de hoek en het enerverende vooruitzicht de kleur van het tentoongestelde te mogen veranderen. Na een minuut of tien sloot ik mijn PC af, pakte haar broek en slip en droeg haar op me te volgen, zonder haar handen van haar hoofd te halen. Ik liep echter gewoon naar buiten en ze besloot toch maar netjes te volgen.

Ik sloot af en liep naar het woonhuis, met Zusje halfnaakt achter me aan. Zodra we in haar keuken aangekomen waren, draaide ik me om en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Het was er niet overdreven vochtig, maar haar lippen weken al makkelijk van elkaar en mijn middelvinger had maar weinig overtuigingskracht nodig om bij haar binnen te glijden. Ze kwam al snel binnengelopen. Haar borsten nu ook goed zichtbaar, omdat ze haar handen weer op haar hoofd gelegd had.

Het schoot door me heen dat er subjestalent in haar school. Ik liet haar over mijn schoot komen en begon haar te slaan zodra ik haar billen onder handbereik had.

Afwisselend hard en nog harder, geen tussenpozen of gestreel, afwisselend links en rechts. Tot het hele gebied van haar bovenbenen tot de bovenkant van haar bilspleet vuurrood was, inclusief de zijkanten van haar billen. Ik hielp haar overeind tot ze weer rechtop voor me stond met haar handen op haar hoofd.

Ze had zich al die tijd op mijn schoot nauwelijks bewogen en ook nauwelijks geluid gemaakt, maar er liepen tranen over beide wangen, uit twee natte roodomrande ogen. Ik voelde voor de tweede keer tussen haar benen en constateerde dat mijn behandeling succesvol was geweest. Ze was kleddernat en het vocht liep langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. De agressie die ik vorige keer in haar ogen gezien had, zat nu in haar stem.

Ze pijpte me met volle overgave en zoog met veel kracht. Alsof ze het zaad direct uit mijn ballen wilde zuigen en niet wilde wachten tot ik het eigener beweging aan haar zou afleveren.

Koffie, thee en soep had ze afgeslagen. Het drankje waar ze wel behoefte aan had serveerde ik nu direct in haar mond. Daarna werkte ze me met al haar kracht tegen de grond en herhaalde het eerder gevolgde draaiboek. Ik kreeg het natste deel van haar lijf in mijn gezicht geduwd tot zij mijn lid weer sterk genoeg gemaakt had om de harde manier van neuken te ondergaan waartoe ze me eerder gedwongen had.

Zij eiste, met de zekerheid dat ik het inwilligen van haar eisen niet kon weigeren, al had ik dat gewild. Gelukkig lag ik op de vloerbedekking in haar woonkamer comfortabeler dan op het kale beton. Aansluitend zijn we samen in haar bed gaan liggen, waar ze in de loop van de nacht nog een keer gebruik maakte van het feit dat ik makkelijk hard word als een vrouw op de juiste plaatsen streelt of sabbelt, ook als ik nog slaap of maar half wakker ben.

Pas na haar tweede heftige rit op mijn harde pik, met bijbehorend orgasme, kwam haar lichaam weer echt tot rust. De volgende dag hebben we er dan toch maar eens uitgebreid over gepraat en dat leidde ertoe dat Zusje en ik de daaropvolgende weken veelvuldig te vinden waren in een speelruimte van vriend Chris en zijn partner Marthe.

Doel was te ontdekken of Zusje, zonder dat zelf nog te beseffen, in de wieg gelegd was voor de bdsm-wereld. Ik blinddoekte haar daarbij regelmatig en voorzag haar ook zo nu en dan van een gag.

Het was geen succes. Sommige dingen deden haar niet veel de gags , andere werkten op haar lachspieren de bondages en een heel aantal vond ze ronduit vervelend klemmen op tepels en schaamlippen, zwepen op haar borsten en geslacht. Het enige dat ze wel kon waarderen waren paddles op haar billen, al gaven die haar niet dezelfde geilheid als het ouderwetse handwerk.

De gezamenlijke conclusie was dat ze het best seksueel op gang geholpen werd door ouderwets over de knie te gaan, waarbij vooraf wat vernederd worden en tentoongesteld staan, zoals die keer in ons kantoor, haar al goed in de stemming bracht voor het pak slaag.

We hebben ook nog onderzocht of Zusje de eenmaal opgewekte agressieve geilheid kwijt raakte met andere hulpmiddelen dan een man van vlees en bloed. Zo sloeg ik haar nog eens geil terwijl ze vastgegespt was aan de spanking bok en hield daarna langdurig een magic wand tegen haar klitje. Hoewel ze die behandeling fantastisch vond en verscheidene keren heftig klaarkwam, moest ik er ook nog aan geloven nadat ik haar had losgemaakt.

Rijden op een sybian, na een pak slaag, vond ze helemaal een feestje, maar het leidde niet tot de normale weldadige rust na klaarkomen. Vanaf dat moment ligt Zusje met enige regelmaat over mijn schoot.

Meestal heeft ze dan een vriendje over de vloer, die mag blijven slapen. Dat vriendje denkt dat ze zich voorbereidt in de badkamer, maar die verlaat ze gelijk weer door de tweede deur, mijn huis in. Ze laat zich door mij geil slaan en vertrekt dan weer naar haar eigen woning. Midden in de nacht ligt ze soms ineens bij mij in bed, omdat het vriendje haar niet genoeg kon bevredigen. Nadat ik mijn taak volbracht heb verdwijnt ze weer.

Nu ik Sophie meestal over de vloer heb, wordt het steeds lastiger Zusje op deze manier te blijven ondersteunen. Maar ik kan het haar toch ook niet weigeren? Mijn relatie met Stacey De eerste jaren in bdsm-land vond ik het leuk om met veel verschillende vrouwen te spelen en naar andere stellen te kijken. Ik leerde daar veel van, ook over mezelf. Bijvoorbeeld dat het spel van macht, onderdanigheid en gedoseerde pijn voor mij een min of meer noodzakelijk onderdeel van een vrijpartij is.

En dat het omgekeerde ook geldt, een bdsm-sessie zonder neuken, pijpen of beffen is voor mij niet compleet. De vrouwen waarmee ik speelde, zag ik verder nooit. Ik leerde ze dus ook niet echt kennen. Overigens zeer zeker niet met tegenzin. Het gebeurde op een bijeenkomst bij Chris en Marthe. Vijf dominante heren, waaronder Chris zelf, waarvoor Marthe onderdanige jonge dames selecteert. Die muts bedekt hoofd en hals rondom volledig en heeft alleen een opening bij de mond.

Omdat de stof vlak voor je ogen zit en daar ook nog wat dunner is, heb je van binnenuit toch voldoende zicht. Als wij mannen de ruimte betreden en in gemakkelijke fauteuils plaatsnemen, staan de dames al klaar, op een rij. Hun lijf en de vorm daarvan worden dus volledig aan het zicht onttrokken. Dan begint de voorstelronde. Ze draait het meisje langzaam een keer rond, drapeert de cape dan weer om haar heen en stuurt haar terug naar haar plaats in de rij. Gedurende die tijd blijven de bivakmutsen op en wordt er niet gesproken.

De gastvrouw loopt rond en houdt in de gaten of alles goed gaat. Voor de communicatie gebruiken we een door haar ontwikkelde serie gebaren met de vingers. Pas aan het eind van de avond mogen de spelers, mits zij dat beiden willen, hun identiteit per tweetal aan elkaar onthullen, waarvoor de gastenslaapkamers beschikbaar zijn.

Wie anoniem wil blijven trekt zich terug via de mannen- of de vrouwendeur. Ik had nog niet meegemaakt dat een meisje bereid was haar identiteit te onthullen. Soms zelfs alleen het laatste. Ook gedragen de meesten zich naar mijn smaak te veel als pornoactrice, wat ze misschien ook wel zijn natuurlijk, maar ik houd niet van dat overdreven fake gezucht en gesteun en ook niet van die heftige pijnkreten, uit wijd open monden, op momenten dat het er helemaal niet zo heftig aan toegaat.

Ik heb er dan ook nooit iets over gezegd tegen Chris en Marthe. Je moet een gegeven paard, excusez le mot, nu eenmaal niet in de bek kijken! Ook deze avond leek het weer de kant op te gaan van de wensenlijstjes. Totdat het derde meisje aan de beurt kwam.

Ik weet niet meer letterlijk wat Marthe voorlas, maar het ging ongeveer zo: Neem dan maar een boksbal of zo. Maar ben je zonder frustraties en ga je serieus en met aandacht voor de reacties van mijn lijf op zoek naar mijn grenzen, dan ga ik graag en vol overgave met je mee en zullen we die grenzen waarschijnlijk niet bereiken.

Marthe keek verbaasd, maar checkte bij de andere doms. Niemand maakte bezwaar en zo zonderde ik me met Stacey af van de rest, zonder haar lichaam gezien te hebben en zonder de voorstelronde van de nog volgende meisjes af te wachten.

Ik zette haar, met haar cape nog om, in het midden van een aparte ruimte, begon rustig de vormen van haar lichaam te voelen, afwisselend zacht en ruw knedend, en probeerde me zo een beeld te vormen van hoe ze er uit zou zien. Dat ze volle stevige borsten had met niet al te grote keiharde tepels, en vrij kleine maar kogelronde gespierde billen, werd me zo op het gevoel al duidelijk. Soms vielen de panden van de cape daarbij iets open, waardoor ik een eerste glimp opving, die duidelijk maakte dat ook de rest van haar lijf krachtig was.

Haar lichaam reageerde bij dit alles heel plezierig, wat ik interpreteerde als uitnodiging om een stapje verder te gaan. Ik duwde haar ruw achterwaarts van me af zonder haar vast te houden en gebaarde haar de cape te laten vallen. Toen werd duidelijk dat mijn waarnemingen over krachtig en stevig klopten, maar dat de vormen toch net iets anders waren dan in mijn verbeelding. Nog robuuster, om precies te zijn. Ik wenkte haar weer dichterbij en zette mijn ontdekkingstocht voort, maar nu met mijn handen direct op haar naakte huid.

Ik breidde het kneden na verloop van tijd uit met de eerste klappen op billen, benen en borsten. Ook liet ik haar bij het strelen duidelijk mijn nagels voelen. Ik perkte haar bewegingsvrijheid stap voor stap in. Eerst deed ik een spreidstang tussen haar armen en bevestigde het midden daarvan aan een haak die van het plafond naar beneden hing en met een katrol in hoogte te verstellen was. Zo kon ik haar nog steeds van me afduwen, maar kwam ze bijna automatisch weer terug naar de beginstand.

Eerst liet ik haar met haar voeten plat op de grond staan en haar armen nog wat gebogen. Later trok ik haar armen strak en nog weer later ook haar voetzolen wat van de grond, zodat alleen haar tenen de vloer nog raakten. Tijdens dat proces liet ik steeds meer attributen met groeiende slagkracht op haar lichaam los.

Naast mijn handen gebruikte ik een flogger, later een liniaal en een venijnige strokenzweep, die zich vooral op haar borsten goed thuis voelde.

Als ik haar in deze situatie van me afduwde begon ze heen en weer te zwaaien alsof ze aan een trapeze hing. Het was heerlijk, vooral omdat ze haar lichaam de vrijheid gaf spontaan te reageren op wat ik ermee deed. Als ik haar met haar rug tegen mijn borst duwde en met mijn armen om haar heen haar borsten streelde en kneedde, voelde ik haar lichaam verslappen en genieten. Als ik dan ineens in haar tepels kneep en die een kwartslag draaide voelde ik het lichaam zich oprichten en verstrakken in een poging aan de kwelling te ontkomen.

Ook ontsnapte dan een zucht uit haar mond, maar pijnkreten produceerde ze pas toen de strokenzweep voor het eerst haar tepels voluit raakte. Als afsluiting van dit deel van de avond hees ik de spreidstang nog wat hoger, zodat ze loskwam van de vloer. Haar andere been trok ik de andere kant op en flink omhoog naar een tweede takel aan het plafond.

Het leek alsof ik mijn hand in warm water stak. De combinatie van vervuld verlangen, schrik door het onverwachte en lichte pijn door de ruwheid van het binnendringen, leidden bij Stacey tot lichamelijke reacties die niet in woorden te vangen zijn, maar wel voor altijd op mijn netvlies en trommelvlies staan. Ik liet mijn vingers steeds sneller in en uit haar glijden en gebruikte mijn andere hand om haar clitoris stevig dwingend bij het spel te betrekken.

Het kostte nauwelijks moeite haar op deze manier op de rand van een orgasme te brengen, wat gelijk het moment was om te stoppen. In plaats daarvan pakte ik mijn strokenzweep en begon het gebied tussen haar benen te bewerken. Zacht, goed te verdragen en keihard wisselden elkaar hierbij af. Ik wilde haar zeker niet beschadigen en stopte dus toen ik bang was dat te gaan doen. Mijn zweep vloog in een hoek, ik dook met mijn gezicht naar haar gloeiende kruis en proefde voor het eerst haar sap.

Ik hoefde mijn tong maar kort de vrijheid te geven op haar clitoris om de vochtproductie sterk op te voeren. Wat naar buiten sijpelde likte ik gulzig op. Mijn handen op haar billen zorgden er met kracht voor dat de cruciale plekjes binnen bereik van mijn lippen en tong bleven, hoe ze verder ook spartelde. Even later stopte haar vocht met sijpelen en begon het te stromen. Ze kwam met onverstaanbare kreten klaar. Ik maakte haar los, legde haar op een onderzoekstafel, gaf haar water te drinken, maar probeerde haar wel in de stemming te houden door haar lijf zacht te blijven strelen, waarbij ik borsten en geslachtsdelen zeker niet oversloeg.

Ik informeerde in ons beperkte gebarentaaltje naar haar welbevinden en of ze nog in was voor een tweede ronde. Ik kreeg twee gebaren terug: Ik bevestigde de boeien zo aan de ogen aan de zijkant van de tafel dat haar enkels vlakbij haar billen en haar benen wijd gespreid waren.

Haar hoofd hing achterover van de tafel en haar armen lagen langs haar lichaam. Ik ging er van uit dat ik niet opnieuw voorzichtig hoefde op te bouwen en plaatste vrij willekeurig een twintigtal knijpers op haar borsten, tepels, buik, schaamlippen en bovenbenen.

Er bleven mooie rode plekjes achter, wat het bij de tweede en de derde ronde makkelijk maakte ongebruikte plaatsen te kiezen. Alleen haar tepels en schaamlippen deden alle keren mee aan dit vaardigheidsspelletje. Vervolgens ging ik bij haar achterover hangende hoofd staan, haalde mijn pik uit mijn broek en gaf hem aan haar gulzig reagerende mond.

Op dat moment sloop Marthe de ruimte binnen om te zien of alles nog naar wens was. Ik gebaarde dat dit zo was, maar wees haar ook op een magic wand die aan de muur hing. Ze pakte die en reikte hem aan, wat Stacey ontging, omdat ze in haar positie alleen zicht had op mijn ballen. Ik pakte de supervibrator niet aan, maar wees op Staceys heuveltje.

Marthe begreep het en plantte de wand op het gezwollen klitje, terwijl ze hem in dezelfde vloeiende beweging op de laagste stand zette. Er leek een bliksem door Staceys lijf te schieten. Het enige dat ze goed en wel kon bewegen was haar hoofd en dat schoot omhoog, waardoor ze zelf haar keel met kracht over mijn harde lul schoof. Ik ging snel uit haar, hield haar hoofd omhoog en liet haar weer wat drinken.

Ik gaf haar keel maar wat rust en legde twee touwtjes over haar lijf, van tepel naar schaamlip, zowel links als rechts. Daaroverheen zette ik knijpers, vlak bij elkaar. Toen ze opnieuw in de buurt kwam, moest de tweede waslijn eraan geloven.

Het was duidelijk te zien dat dit erg pijnlijk was, maar Stacey ging niet meer terug naar af. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, ingesteldheid en hygiene wel!

In dit kader heb ik een meester die me opleidt en begeleidt om dit zo goed mogelijk te doen en me te gedragen volgens de wensen van mannen. Hoe lang ik er blijf hangt van jullie af. Ik gedraag me er als vrouwtje en wil me er met goedkeuring van mijn meester als een vrouwtje laten behandelen. Voorwaarde hierbij is dat je hygiënisch bent en je opteert voor safe-sex.

Als je hieraan voldoet gedraag ik me als een echt sletje en kan er heel veel gebeuren. Graag had ik een seintje vooraf waarbij je je voorstelt eventueel met foto. Als je mailtje me heel erg aanspreekt met een ander leuk — geil voorstel en je me ergens anders kan of wilt ontvangen pas ik mijn plannen misschien wel aan en ben de hele namiddag van jou-jullie Off the market 27 jaar Antwerpen - Mechelen Wedding gift!

Binnenkort trouwt onze vriend Michael en daar hoort natuurlijk een vrijgezellenavond bij. Naderhand geven we de slides op cd aan hem dan als blijvende herinnering. Wie wil dit doen voor ons? Behoren eveneens tot het spel, waarbij ik deels onderdanig ben, en deels dominant, face-slapping, face-sitting, bondage, gagging, nipple-torture, plas-fetisch, en waar ik enkel dominant ben, whip torture, kane soft tot extreem en zonder genade!!!

Alle voorstellen zijn bespreekbaar en krijgen antwoord!!! Indien "de klik" er is, kan er meermaals afgesproken worden, en behoort een relatie tot de opties Niet ernstig of eerlijk Ook vrouwen die er nieuwsgierig naar zijn zijn welkom. We beginnen heel zachtjes en we zien wel waar we geraken. Andere fantasiën ook welkom. Ikzelf ben een knappe, verzorgde man van 26 jaar en goed geschapen.

Alleen kom ik op sexueel vlak iets te kort. Ik heb zeer onderdanige behoeftes en mijn man kan die niet invullen. Kheb maar weinig ervaring maar wat me aanspreekt is vernedering, spanking, ruwe seks wel veilig , Heb al van jongsaf een fantasie waar ik een koppel moet gehoorzamen en zou deze nu waar willen maken. Wij kunnen niet ontvangen, enkel verplaatsen. Man komt mee enkel om oogje in het zeil te houden. Dus enkel dominante koppels die mij antwoorden met foto en uitgebreide mail met jullie wensen en scenario krijgen mail en foto terug.

Tom 45 jaar Limburg - Lommel opleiding voor beginnertjes en ervaren subjes Hallo dames, velen onder jullie hebben diepe wensen en verlangens maar weten niet waar ze ermee naartoe moeten.

Velen willen er ook eerst over praten, maar ook daar weten ze niet met wie ze erover kunnen praten. Wel nu hebben jullie de kans om over jullie fantasieën te praten en deze eventueel waar te maken. Ik ben een evaren Mr en ben niet extreem, ik ben geduldig en wil mensen helpen om hun gevoelens waar te maken.

Ik doe dit steeds in goed overleg met de onderdanige en houd ook steeds rekenening met de verlangens en wensen van de sub onderdanige. Het is meestal zo dat er na een goed gesprek een eerste klein spel komt om een eerste kennismaking te realiseren, dit is geen must maar dit komt meestal van de sub uit. Ik zorg ervoor dat het leuk blijft voor de onderdanige en dat ze steedss terug gaan verlangen naar hun volgende sessie.

Ik ben een 45j Mr 1. John 41 jaar Antwerpen - ANTWERPEN kaderlid zoekt een Femdomlady die hij in de watten legt 41 jarige spontane man, goed niveau, discreet en hygïenisch, 1m81, 77kg, sportief type en heel sociaal in de omgang.

Ik ben van nature graag onderdanig aan een dame. Daarom zoek ik sinds een tijdje een strenge dame die de 'baas' over me speelt. Een dame die houdt van een man te vernederen en op zijn plaats te zetten. Wat kan ik bieden? Eerste maal kan afgesproken worden in een resto of coktailbar hoor om te zien als ik van nut kan zijn voor de dame. Bert 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst Verneder me aub Lieve Dames, Ik ben een hooggeschoolde man met een hoge functie in het zakenleven. Ik verlang dan ook eens naar een omgekeerd patroon, waar een dame, of liever meerdere dames tegelijk mij eens kunnen aanpakken.

Ik denk dus aan een dame die mij dwingt bepaalde dingen te doen. Liever nog word ik de les geleerd door meer dan één dame tegelijk. Mijn job is zeer flexibel, leeftijd en afstand zijn van geen belang. Laat dan ook iets weten. Doe maar een voorstel, ik kijk ernaar uit. Een foto is welkom, maar hoeft niet. Geen sms diensten, fakers enz.

Joke 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere Bottemke met vrouwelijke trekjes in bed Bedankt iedereen voor al die mooie reacties. Ondertussen al meer dan Er zullen er een paar mooie dates tss zitten ongetwijfeld maar daar was ik nu wel niet op zoek naar. Waar ik vrij kan rondlopen als travo met de nodige ongeremde sex waar alles kan en niks moet enkel geen pijntoestanden en dirty. Fakers, gelieve zich te onthouden aub. Slank, sportief, eerlijk en jongerogend. Altijd antwoord maar kijk ook eens tss jullie ongewenste emails of spamberichten, soms een beetje geduld hebben aub.

Indien het klikt geef ik mijn gsmnr. Een man die weet wat hij met jou moet doen, zonder te vragen, die je eens goed aanpakt en je lijf eens laat voelen en beleven. Je zoekt de leidende hand, de man die je door onderwerping de vrijheid geeft voor een totale beleving, jezelf weg durven geven. Onderdanig strenge dominantie ervaren maar zonder je vrouwgevoel te verliezen. Ik zal je niet tegenvallen. Kontaktvaardig en van niveau en die weet waar hij mee bezig is, die oog heeft voor jouw persoon, bijzondere gevoelens en noden.

Iemand die jouw grenzen opzoekt maar ze zeker respecteert. Ik bied en verlang uiterste discretie. Als de eerste klik er is via mail geef ik de voorkeur aan een eerste kontakt bij een hapje en drankje ipv eindeloos mailen.

Dit schrikt jou niet af. We komen regelmatig bij elkaar vertellen ons wat waarbij  er een spannende situatie onstaat en gaan bij elkaar wederzijds over de knie. Is er een stel die interesse heeft  om dit met mij te spelen? En zo ja,laat dan maar iets van jullie horen. En als het klikt graag een regelmatig contact omdat ik ook een leuke vriendschap zoek.

Ben benieuwd welk stel reageerd op mijn advertentie. Zo beroemd in dit 'wereldje', zo zelden begrepen zoals bedoeld: De werkelijkheid is prozaïsch en weerbarstig, die staat dat zo niet toe. Wij hebben ook niet de luxe, niet die zakken vol geld als in het verhaal, geen kasteeltje in Frankrijk en niet eens een open haard.

Maar we hebben wel dat gevoel voor stijl en schoonheid, de romantiek, we hebben de zweep, onze droom en we hebben elkaar: Omdat het 'klopt', zoals 'O' klopt. Want we hebben dat ideaal Die slavernij die girlpower is! Maar eigenlijk mag iedereen reageren die onze droom ook droomt en die waar wenst te maken. Want liefst zouden we een bredere kring van Roissy-achtige allure om ons heen te verzamelen. Met nog maar weinig hoop overigens dat dat ooit lukken zal.

Want vrijwel iedereen in dit wereldje blijft hangen in de voorzichtige, versnipperde wereld van bdsm met zijn kinky sex en voor elk wat wils.

Maar O is niet kinky en het gaat O niet om seks. Dat gaat om zelfontplooiing, om haar complete persoonlijkheid en om frank en vrij te leven in haar masochistische aard. Met vanzelfsprekend de seks waar die aard om vraagt, maar niet om de seks, wel om die aard Mm, niet niet in bdsm met al die grenzen en barrières. Dat doe je met open vizier Maar we doen ons best en je kan er bij ons iets van vinden.

Dus welkom lief meisje die dat zoekt. En wie er samen met ons aan wil sleutelen is ook welkom. Dus kom maar lief stel Om te bouwen aan wat je bent Voor mannen ligt onze lat daarom hoog, want zulke vrouwenmannen zijn er niet veel. Maar geen perfectie, je hoeft niet volmaakt te zijn of superknap en superstrak. Wel verzorgd, een beetje leuk om te zien en niet heel dik. Meisjes hoeven geen ervaring te hebben, voor mannen kan het een voordeel zijn, mits die authentiek is en niet getekend is door de 'scene'.

We hebben veel ervaring met veel jonger dan wij. Maar alleen om mentaliteit, niet om leeftijd want die zegt ons niets. Behalve rechter, dokter en poep eigenlijk geen, maar per se geen vreemdgaanders en per se geen onderdanige mannen. Laten we gewoon eens praten en vraag wat je weten wilt. Onderdanigheid, en dan de echt absolute vorm ervan, de wil om te dienen en de bereidheid tot het wegschenken van alle controle aangaande mezelf,  het streven naar volledige slavernij is niets oppervlakkigs bij deze slaaf.

Het is alsof het in de genen verankerd zit. Het zit tot in het diepste van m'n ziel en is overheersend als niets anders. Het bereiken van deze staat van volledige afhankelijkheid, op een integere basis en aan de zijde van een natuurlijk  Dominante Vrouw of streng Koppel is iets wat me heel erg gelukkig zou maken. Verder wil ik bescheiden toevoegen dat ik eigenlijk niet veel heb met het woord "slaaf" op zich, onderdanig of slaafs word of ben je niet  door de manier waarop je word aangesproken maar wel door de dingen die je wel of niet doet.

Edelman en edelmeisje pearl: Samen doornen voelen, samen lijden en dienen in de Liefde van mijn Meester, dicht bij elkaar. Kom maar, onze tuin is prachtig. Zonovergoten en zonder onkruid. Want waar vrouwen weer meisjes worden moet weelde zijn en bloemenpracht. Al eerder bloeiden er meisjes zoals jij. Meestal alleen, soms samen met hun Meester. Dus als je die hebt is hij ook welkom, mits hij dit begrijpt, mits hij is wat een edelmeisje nodig heeft: Mijn Edelman is daar kritisch op, maar mannen die dat wel hebben zijn welkom.

Ik ben edelmeisje pearl: Ik ben de trotse edelslavin van Edelman die mij aanbidt. Wij zijn van goed niveau en lekker tegendraads, romantisch, eerlijk en aardig, immer verliefd en al hééééél lang zielsgelukkig in ons 5sterren sm-huwelijk. Jij bent een lefmeid die het méént of je wil dat worden, een trotse masochiste net als ik. En ook jij bent mooi op jóuw manier en ook jij houdt van jezelf. Sterk ben je en vrij, met Liefde, karakter en bagage. En niet preuts natuurlijk, maar onzeker mag je zijn.

Bi is prima léér het me eindelijk! Heb je een Meester? Dan is hij de spiegel waarin jij schitteren kan, het antwoord op wat jij nodig hebt. Wat dat is weet hij, anders schitter jij niet en als jij door zo'n Meester in onze geheime tuin past dan past hij ook. Mooi, maar hoeft niet. Mijn Meester heeft vaak beginners begeleid en da's stikleuk.

Een beginnend Meester mag zeker ook leren, maar het is wel zaak dat hij dan van nature al echt Meester durft zijn en zonder ervaring is dat vaak moeilijk. Jong leven en denken, daar gaat het ons om, om een lieve frisse sprankelmeid vol jong en onbepaald leven. Hooguit zijn er van 60 niet veel die bewaard hebben wat je met 20 vanzelf hebt, maar wie dat nog wel heeft is welkom, of dat nou is door jonge leeftijd is of door nog jonge mentaliteit.

Zelf zijn wij volmiddelbaar, maar de mooiste sm hadden we twintigers en onze hele omgeving is erg jong. Dat klikt gewoon, all in. We hebben voorkeuren, maar eigenlijk geen taboes.