Sm opdrachten pijpsnol

...

Sex contactadvertenties villa saunaclub

Je laat de vinger iets in je komen en voelt hoe je kleine lipjes aan je vinger zuigen. Langzaam stoot je de vinger op en neer, steeds laat je hem iets dieper in je komen. Dan ineens zie je dat je al bijna weg moet.

Je haalt je vinger uit je en duwt de vibrator langzaam helemaal in je. Je laat een zachte kreun als je hem naar binnen voelt komen en je verder voelt open duwen. Je zet de vibrator met tegenzin uit. Daarna trek je je slip omhoog en doe je je broek dicht. Bij de spiegel controleer je nog even of alles goed zit. Dan ga je snel naar buiten; richting de stad. Je ziet dat je uiteindelijk toch ruimschoots op tijd bent. Je dwaalt wat door de winkel heen en bekijkt hier en daar met weinig interesse wat dingen.

Hoewel je de opdracht best spannend vindt, omdat je niet weet wat er nu echt gaat gebeuren, zou je nu toch het liefste zo snel mogelijk ermee willen verder gaan.

Je gaat naar de dameskleding afdeling. Je hebt bedacht dat ik je wel zal volgen en op de dameskleding afdeling zijn weinig mannen, dus de kans is redelijk aanwezig dat je de geheimzinnige "K" kan zien. Maar op de afdeling zie je weinig mensen, laat staan een man die voldoet aan hoe jij je "K" herinnert.

Om kwart voor 11 loop je richting het restaurant. Het is er heel rustig en je ziet dat de tafels in de hoeken nog vrij zijn; dus je hebt het voor het uitkiezen. Eerst ga je nog snel even naar de wc, want dat mocht je volgens de opdracht straks niet meer. Daarna neem je wat te drinken en vervolgens ga je in de verste hoek van het restaurant zitten. Je zit alleen, met niemand in je buurt. Je drinkt wat en wacht op wat komen gaat.

Ergens schuin voor je zie je een klok hangen waarop je de minuten langzaam ziet weg tikken. Bij iedere minuut voel je de spanning toenemen en wanneer de grote wijzer helemaal op de twaalf staat neem je een grote hap adem.

Je weet eigenlijk nog niet wat je te verwachten staat. Zenuwen gaan door je lichaam. Dan ineens begint de vibrator in je te trillen.

Heel zacht voel je hem, eerst twijfel je nog of het een verbeelding is maar dan weet je het zeker: Automatisch trek je je benen bij elkaar om hem te bedekken, maar anderzijds heeft dit tot gevolg dat je het trillen ook beter voelt.

Door je hoofd gaat de vraag of dit toeval is of dat het zo bedoeld is, maar omdat hij zo duidelijk in je moest en omdat hij direct om 11 uur aan ging twijfel je niet lang; hij is bewust aangezet. Je ogen gaan door het restaurant; je probeert degene die hem aangezet heeft te vinden. Je voelt het trillen in je sneller worden.

De bewegingen in je van de vibrator samen met het idee dat je bekeken wordt, winden je op. Je merkt dat je moet concentreren om niet harder te gaan ademen. Je voelt dat je kutje nat wordt. De trillingen gaan door heel je binnenste heen. Het lijkt wel of de vibrator je overal daarbinnen raakt; ieder gevoelig plekje in je begint te tintelen. Je schuift wat met je benen en probeert zo het trillen iets minder intens te maken, maar veel helpen doet het niet. Weer gaat het trillen iets sneller. Je doet zo onopvallend mogelijk en neemt een slokje van je drinken.

Maar intussen lijkt het wel of je kutje in brand staat. Je hebt het gevoel of heel je kruis trilt. Weer trek je je benen stijf tegen elkaar aan om dat vooral te verbergen. Je gaat wat voorover gebogen zitten en laat je mond rusten op een van je handen.

Je doet alsof je wat zit te lezen, maar intussen moet je behoorlijk je best doen om niet te gaan hijgen of te gaan kreunen. Je voelt dat je kutje drijfnat is en voelt daartussen in al dat vocht die vibrator wild trillen. Je bijt op je hand en merkt dat je toch een zachte kreun laat ontsnappen.

Je voelt de spanning in je onderlichaam zich steeds verder opbouwen. Je probeert aan andere dingen te denken, maar dat lukt niet meer. Je weet dat als dit nog even zo doorgaat, je klaar zult gaan komen.

Weer bijt je hard op je hand; de kop van de vibrator is ook nog gaan bewegen. Het draait nu al trillend langs al je intieme gevoelige plekjes. Je knijpt je spieren samen. Je weet dat je zo echt zult gaan komen.

Opstaan en snel naar de wc rennen heeft nu ook geen zin meer; voordat je bij de deur zou zijn zou je wild staan te schokken. Je concentreert je en probeert je lichaam zo veel mogelijk onder controle te houden. Je voelt je onderbuik beginnen samen te trekken. Je lichaam schokt wat. Snel laat je een papiertje van tafel vallen en je bukt je om het te pakken. Dan hou je het niet meer.

Je voelt de schokken van je orgasme door je lichaam gaan. De ene golf naar de andere golf gaat door je lichaam heen. Je duwt je hand op je mond en smoort daarmee de kreun. Je doet er alles voor om je lichaam zo snel mogelijk weer onder controle te krijgen.

Je pakt het papiertje van de grond en komt dan weer omhoog. Je durft bijna niet op te kijken; bang dat iemand vragen zal gaan stellen. Uit een ooghoek zie je dat een man in een lange zwarte jas op staat en wegloopt.

Aan de andere kant zie je een serveerster naar je toe komen. Ze loopt recht op je af en glimlacht. Daarna loopt ze weer weg. En dat wilde ik heel graag. Ik moest het ondergaan als ik geblinddoekt werd, maar ik verfoeide de belemmering van zicht. Toch bewonderde ik haar, want zij was een week geleden pas in aanraking gekomen met het fenomeen Meesteres zijn.

Het leek echter, ondanks dat ze heel weinig ervaring had als Domina, alsof ze nooit anders had gedaan. Het was, vond ik, haar echt aangeboren. Ze wist vrijwel vanaf het begin, nadat ze een beetje aan het idee was gewend, de juiste toon te hanteren. Ook haar fantasie was meer dan toereikend voor de behandeling van haar ondergeschikte. Het viel me moeilijk me verder te concentreren op mijn dagelijkse bezigheden.

Telkens dwaalden mijn gedachten af naar het sms-bericht. Ik vroeg me elke keer af, wat voor opdrachten ik zou krijgen. Wat wilde ze me laten doen. Hoe kon ik ze volbrengen. Bij die laatste gedachte kwam ik dan weer met beide benen op de grond. Het had geen zin mezelf af te vragen of ik het zou kunnen.

Ik wist immers niet wat ze zou eisen. Bovendien was ik gehouden aan de regels die mij waren opgelegd. Regel vier schreef voor, dat ik alles zou ondergaan wat mijn Meesteres en nu ook My Lady opdroeg of met me deed zonder tegenspraak of andere geluiden.

Het was dus een uitgemaakte zaak, dat ik zou moeten uitvoeren wat me werd opgedragen. Mijn telefoon gaf de toon, dat een bericht was binnengekomen.

Even durfde ik het bericht niet te bekijken, maar ik wist, dat ik geen keuze had. Ik opende het berichten gedeelte. Dat maak je voor driekwart vol. Je weet wel waarmee. Dan drink je dat helemaal leeg. Dit is geen opdracht voor een foto, dus wil ik een filmpje ervan, zodat ik ook kan zien dat je het drinkt.

Het filmpje wil ik binnen een uur in mijn bezit hebben. Waar haalde ze het idee, mij zo te onderwerpen aan haar wil, vandaan? Tijdens de nog maar twee keren, dat ik onderdanig aan haar was geweest, had ik ook al moeten drinken, maar dat was niet mijn eigen vocht geweest.

Ik dacht na over hoe ik de opdracht moest vervullen. Het gedeelte van het drinken was niet zo moeilijk, maar hoe legde ik het vast? Ik haalde mijn statief uit de kast en schroefde mijn fototoestel erop. Ik stelde de juiste hoogte en hoek in en keek of ik de goede plek in beeld zou hebben, als ik er straks zou staan. Toen maakte ik mijn fototoestel weer los, want ik had een aanvullend idee gekregen. Ik pakte een groot glas en zette het klaar op het toilet. Toen kleedde ik me helemaal uit.

Ik nam mijn fototoestel en stelde het in op bewegende beelden. Het glas zette ik ter hoogte van mijn piemel op een krukje. Ik pakte mijn pikkie beet en trok de voorhuid naar achteren. Ik richtte de lens op mijn geslacht en begon in het glas te plassen. Toen het driekwart was gevuld stopte ik de opname. De rest van mijn vocht liet ik in het toilet lopen. Eenmaal uitgeplast, droogde ik mijn eikel af met toiletpapier.

Na mijn handen te hebben gewassen, schroefde ik het fototoestel weer vast op het statief. Ik nam de positie in op de plek dat de lens van het fototoestel mijn gezicht in beeld zou hebben. Met enige aarzeling zette ik het aan mijn mond. Ik zette mezelf over de geur die direct mijn neus binnendrong en nam een flinke slok. Toen kantelde ik het glas verder en onder het toeziende oog van mijn camera en ook van My Lady als ze straks zou kijken dronk ik het leeg.

Als bewijs, dat het glas leeg was hield ik het even omhoog. Toen stopte ik de opname. Ik zette het glas weg en haalde mijn fototoestel van het statief. Ik bracht het naar mijn computer. Ik ging nog even terug naar de badkamer en spoelde mijn mond. Daarna haalde ik uit de keuken wat cola en dronk ook dat. Ik keek op de klok en zag dat ik nog twintig minuten over had voor het uur om was. Bij mijn computer sloot ik de camera aan.

Ik kreeg op mijn scherm te zien, dat ik de inhoud van de camera kon oproepen. Ik zocht de twee filmpjes en bracht ze over van de camera naar de pc. Hierna koppelde ik de camera los van de pc. Ik opende het eerste filmpje en bekeek het resultaat. Ook het tweede filmpje bekeek ik. Nu alleen nog het laatste gedeelte van de opdracht. Ik opende de mail en stelde een berichtje op:. Geëerde Lady, Hier is het resultaat van de uitgevoerde opdracht.

Ik heb twee filmpjes gemaakt, die de uitvoer van Uw taak aan mij weergeven. Ik heb ze beiden als bijlage aan dit berichtje toegevoegd. Hopelijk bent U tevreden over de wijze waarop ik Uw opdracht heb uitgevoerd. Met eerbiedige en onderdanige groet, Uw slaaf. Ik plakte de filmpjes als bijlage aan de mail, typte het email adres in en controleerde nog even of alles klopte.


...Geweldige tieten geile zuster