Sex op zolder eikel likken

sex op zolder eikel likken

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire.

Quel âge des femmes vous convient le mieux? Daarna is er de komende paar uur geen programma op waar we interesse in hebben op. Dat heb ik in de gids gezien Amie vraagt “papa, heb je zin in een spelletje? Niets vermoedend vraagt ik “welk spel wil je doen dan? Ze reageert “nou, twister”. Waarop ik reageer “oké, dat gaan we doen”. Amie haalt twister van boven en ik maak wat ruimte zodat we daar de twistermat neer kunnen leggen.

Nadat we alles hebben uitgestald beginnen we. Amie draait elke de naald en geeft aan waar een hand of voet op welke kleur moet komen. De eerste drie spelletje zijn volkomen onschuldig ik win één keer en Amie wint er twee.

Het is toch leuk om zo met mijn dochter bezig te zijn dat is al heel lang geleden dat we samen zoveel lol hebben gehad. Bij het vierde partijtje moet ik vaak over haar heen hangen om bij de goede kleur te komen.

Haar kontje schuurt vaak langs mijn kruis. Haar heerlijke geuren natuurlijk ook haar kontje dat langs mijn pik schuurt. Veroorzaakt een twee strijd in mij mijn volle verstand schreeuwt, nee, dit kan niet het is je eigen dochter. Maar de gevoelens die Amie met haar geuren en kontje veroorzaakt laten mijn pik groeien en wil zo graag seks met haar hebben.

Volgens mij heeft Amie het ook wel in de gaten dat waar ze mee bezig is mij niet ongemoeid laat. Ze zegt “papa, we spelen best of 7 degene die wint mag bepalen wat we hierna doen”. Heb niet meteen in de gaten waar zij op doelt en ga mee met haar voorstel. Wat ik waarschijnlijk niet had kunnen doen, want dit spelletje wint zij erg gemakkelijk.

Ze zegt dan triomfantelijk “nog één te gaan en ik heb gewonnen”. Het volgende spelletje probeer ik mij te concentreren maar mijn dierlijke instincten en Amie die weer langs mijn kruis schuurt lukt het niet.

Het duurt wel iets langer dan normaal omdat Amie er weer voor zorgt dat haar kontje heel vaak tegen mijn kruis aan schuurt. Op een gegeven moment val ik toch om en Amie heeft weer gewonnen. Terwijl ik weer ga staan is Amie bezig met haar overwinningsdans haar borsten bewegen heel mooi op en neer. Wanneer ze is uit gedanst geef ik haar drie overwinningskusjes twee van die belanden op de goede plaats. Op haar wangen bij de laatste draait ze snel haar hoofd zo dat ik vol op haar mond zoen.

Verschrikt doe ik dan een stap terug en zeg “sorry, dat was niet mijn bedoeling”. Waarop Amie eerst even begint te lachen en dan reageert “maar papa, dat was wel mijn bedoeling en nu mag ik zeggen wat we gaan doen”.

Ik reageer een beetje verontrustend “schat, je bent mijn dochter eenmaal deze weg inslaan en we kunnen niet terug”. Waarop zij antwoord “nou en, ik weet wat ik wil en wat ik heb gevoeld wil jij het ook”.

Weet hier niet zo snel wat op terug te zeggen voordat ik haar weer kan antwoorden. Spreekt Amie tegen mij “papa, jij gaat mij alles leren over seks dat gaan we nu doen en het maakt mij niet uit als we daarna niet terug kunnen naar ons oude lieve leven”. Waarop ik reageer “maar lieve schat we kunnen dit echt niet maken”. Ze komt dichterbij mij staan legt haar hand op mijn kruis en antwoord “nou, wat ik hier voel is het toch heel duidelijk dat jij het ook wil en ik beloof dat het ons geheim blijft”.

Mijn gezond verstand slaat op hol en de geile gevoelens nemen het over. Pak haar hoofd vast kom met mijn hoofd naar de hare en begin haar op haar mond te zoenen. Ze haalt haar hand weg bij mijn kruis streelt met haar handen over mijn rug. Drukt haar kruis tegen de mijne en druk mijn tong tegen haar lippen aan. Ze opent gewillig haar mond druk mijn tong verder naar binnen.

Ze weet even niet wat er verder gaat gebeuren maar als ze mijn tong in haar mond heen en weer voel gaan. Kreunt ze even zachtjes en begint dan met haar tong tegen de mijne aan te wrijven. Nu beginnen we heel innig te tongzoenen hoor mijn lieven dochter constant lekker kreunen.

Amie begint ook tegen mij aan te rijden mijn bobbel schuurt stevig langs haar heuveltje. Merk dat zij knikkende knieën krijgt laat haar hoofd los. Vrij snel ga ik met mijn handen naar haar kontje pak die stevig vast zo heeft Amie wat meer ondersteuning. Weet precies dat ze nu al lekker klaarkomt als haar orgasme is weggeëbd. Stoppen we met tongzoenen onze monden verlaten elkaar. Eerst even snakt Amie naar adem en zegt “oh mijn god dit is extreem geweldig, papa ik wil dat jij mij ontmaagd”.

Waarop ik reageer “ja, seks is heel geweldig en op het laatste moet je nog even wachten”. Ze kijkt mij nieuwsgierig en vragend aan. Waarop ze vragend reageert “beffen, pijpen, vingeren en aftrekken?

Waarop Amie reageert “oh, papa jij weet echt veel over seks, ik wil dat jij mij zoveel mogelijk leert”. Nadat gaan we wat verder uit elkaar als ik naar haar kruis kijk zie ik daar een mooi vochtig plekje in het stof van haar turnpakje.

We gaan nu samen naast elkaar op de bank. Amie zit nu afwachtend naar mij te kijken. Eerst begin ik haar weer te zoenen en zij beantwoord mij gezoen ook met zoenen. Ik begin haar over haar rug te strelen en Amie doet dat ook bij mij. Na een tijdje ga ik met mijn handen naar de schouderbandjes van haar turnpakje. Trek die over haar schouders verder naar beneden tot ze halfnaakt naast mij zit. Ik ga al kussend langs haar nek in de richting van haar mooie cup C borsten.

Hoe dichter ik daarbij kom, hoe lekkerder Amie begint te zuchten dat ze het heel lekker vind. Kus eerst lief op haar mooie borsten rondom haar priemende tepels. Op het moment dat ik ook aan haar tepels begin te zuigen en te likken. Komt eruit Amie luider en vaker “uhm, ahh, jaa, oeh, uhm”. Ze geniet enorm hoe haar eigen vader haar mooie borsten verwend. Amie geniet er zo van dat ze zelfs zo weer een keer klaarkomt. Daarna trek ik langzaam haar turnpakje verder uit ondertussen kus ik haar vrijkomende zachte huid.

Ze wipt even omhoog zo kan ik haar turnpakje verder uitdoen tot aan haar enkels en zelf schopt ze het verder weg. Mijn lieve dochter zit nu helemaal naakt op de bank met mij tussen haar benen. Al kussend ga ik richting haar mooie gladde opgezwollen poesje daar kus ik lief omheen. Eerst wrijf ik met een paar vingers over haar heuveltje. Dat vind Amie ook heel lekker en zucht zachtjes van genot. Glijd langzaam tussen haar natte lipjes erg begrijpelijk ze is al twee keer klaargekomen.

Bij het aanraken van haar klitje kirt en trilt Amie weer van genot. Daar wrijf ik lekker een tijdje overheen laat haar weer zalig klaarkomen. Waarna ik mijn mond even op haar poesje zet mijn tong tussen haar lipjes laat gaan en haar goddelijke sappen proef. Oh wat smaakt zij ook heerlijk even kijk ik haar aan en krijg een geil glazige blik van haar terug.

Ga met mijn tong naar haar klitje lik er overheen en een vinger steek in langzaam in haar grotje. Als ik haar g-spot gevonden heb wrijf ik daar lekker tegen aan en lik snel over haar klit. Amie schreeuwt het uit “oehhhh, jaa, hmmmmm, jaaa, mijn god papa, ga door lik en vinger je kleine meid klaar jaa, oehhhh, aaahhhh”.

Dat duurt ook niet lang voordat ze weer enorm klaarkomt. Amie kronkelt van genot en aan haar te horen beleeft ze meerdere orgasmen achter elkaar. Ze word wel erg vochtig dat lik ik op en geniet weer van haar sappen. Ik stop met likken haal mijn vinger uit haar grotje. Ik ga naast haar liggen en geef haar een innige tongzoen en laat haar lekker nagenieten. Na een tijdje gaat Amie goed zitten en zegt dol enthousiast “oh, dat was hemels, vind het heel jammer dat ik dit niet veel eerder heb gedaan, dankjewel papa”.

Ik reageer “graag gedaan, ben erg blij dat jij ervan hebt genoten, dat ik jou mag inwijden en het is niet jammer dat je het nu pas hebt ontdekt er komen nog veel momenten dat je ervan kunt genieten”. Waarop Amie reageert “ja, dat is ook waar, kijk ernaar uit wanneer jij van mij een echte vrouw maakt”. Ik antwoord “nu heb je gevoeld en weet je wat likken en vingeren is en het laatste kun jijzelf ook doen”. Amie heeft nu weer energie en zegt “oh ja, daar ga ik zelf nog wel voor op ontdekkingstocht, maar nu is papa aan de beurt dus kleed je uit ik wil een pik in het echt zien”.

Ik sta op kleed mij uit als ik naakt ben geniet mijn pik van de vrijheid en staat vier vooruit. Mijn eikel glinstert van voorvocht dat ziet Amie ook en zij zegt verbaasd “oh, papa, jij bent ook al klaargekomen”. Ik begin even te lachen en antwoord “oh, lieve schat, dit is voorvocht geen sperma”. Ze reageert “sorry, ik dacht dat het omdat jij ook al zo vochtig bent, hoe smaakt dat?

Ik glimlach naar haar en zeg “geeft niet lieve schat, jij bent lerende en het smaakt goed maar dat moet jezelf toch proberen”. Ze komt naar voren kijkt mij een beetje vertwijfeld aan. Ik vertel haar “pak met een hand mijn stijve pik vast en lik over mijn eikel”. Ze pakt met een hand mijn pik vast komt verder naar voren. Haar hand om mijn pik en de gedachte dat mijn eigen lieve dochter leert pijpen zorgt ervoor dat er voorvocht uit mijn eikel komt. Amie ziet dat ook steekt haar tong uit likt mijn voorvocht op.

Ze reageert me “hmmm, dat smaakt erg lekker en het smaakt naar meer”. Ze begint nu lekker aan mijn eikel te likken en elke druppel voorvocht likt ze op. Ondertussen mij geil aankijkend. Ik zeg “knijp zachtjes en beweeg je hand langzaam heen en weer over mij pik”. Ze doet precies wat ik zeg daardoor komt er nog meer voorvocht uit mijn eikel dat likt ze gretig op.

Zelf geniet ik ook hoe mijn dochter zo lekker bezig is. Vertel haar “pak met je andere hand mijn ballen vast en masseer deze, stop mijn eikel in je mond en zuig en lik hem”. Ze doet dat het is erg lekker begin nu lekker zachtjes te kreunen.

Amie vind het ook erg lekker en begint zelf een beetje initiatief te nemen. Ze stopt mijn eikel verder in haar mond. Ik reageer “oh, geweldig lieve schat probeer hem zo diep mogelijk in je mond te nemen”. Weer kijkt ze mij geil aan, mijn 17 centimeter lange bij 4 centimeter dikke pik krijgt ze maar voor de helft in haar mond. Reageer met “hmmm, jaa, laat hem in en uit je mond gaan ooh, jaaa, houd hem bij de wortel vast lik langs de schacht over mijn eikel hmmm, oooh, kneed mijn ballen iets harder”.

Amie is een heel goede en snelle leerling en doet het heel goed. Laat duidelijk horen hoe ik geniet “hmmm, jaaaa, mijn lieve kleine meid ooooohhh, jij bent echt veel beter dan mama ooooohhh, ik ga je mond vol spuiten”. Natuurlijk is ze wel verrast voor het eerst voelt ze een pik opzwellen en klaarkomen in haar mond.

Mijn eerste lading komt in haar mond dan krijg ik toch last van knikkende knieën. Daardoor schiet mijn pik uit haar mond en schiet mijn tweede en derde lading vol in haar gezicht. Maar ze heeft mijn eerste lading geproefd wat ze erg lekker vond en snel neemt ze weer mijn pik in haar mond en zuigt verder aan mijn pik. Nadat ze hem heeft leeggezogen laat ze mijn nog steeds stijve pik uit haar mond komen en laat mijn pik en ballen los. Ik zorg ervoor dat ze gaat staan Amie likt met haar tong rond haar mond.

Ik help haar mee en lik mijn zaad van haar gezicht. Als Amie schoon is gaan we samen lekker op de bank zitten. Amie begint te praten “oh, dankjewel papa voor mij te leren wat pijpen is en jou zaad smaakt heel erg lekker”. Ik reageer “graag gedaan ook jou sappen smaken heerlijk en je weet nu wat pijpen en beffen is”. Ze kijkt mij erg blij aan, maar wil toch nog wat dingen weten dat vraagt ze ook. Ik antwoord haar “nee, lieve schat iedere man heeft andere pik je moet het net zien als vrouwenborsten die zijn ook niet allemaal hetzelfde”.

Dat begrijpt ze en vraagt haar tweede vraag “vinden alle mannen hun en andermans zaad lekker? Mijn antwoord naar haar is “nee, grotendeels van de hetero mannen vinden zelfs hun eigen zaad vies en laat staan van andere mannen”. Ze reageert “maar jij vind je eigen zaad niet vies heb jij weleens zaad van een andere man geproefd? Daarmee weet ze genoeg en neemt er genoegen mee. Ik heb bij Amie haar lust naar seks ontwaakt. Zij is weer met een hand naar mijn stijve pik gegaan. Heeft hem vastgepakt en trekt hem weer lekker af.

Ik begin daarop weer met zacht gekreun te reageren. Ze kijkt mij erg geil aan en vraagt “papa, wil zo graag jou pik in mijn grotje voelen, wanneer ga jij een echte vrouw van mij maken?

Kijk haar lief aan en antwoord “oh, lieve geile schat van mij, morgenavond ga ik jou ontmaagden dan word jij een echte vrouw”. Ze is van mijn antwoord wel een beetje teleurgesteld maar reageert dan “maar jij bent nog steeds erg geil wat ga daar aan doen dan? Kijk haar geil aan reageer “nou, dat komt meer door jou geile meid, jij zit zo lekker met mijn pik te spelen, we hebben elkaar apart laten klaarkomen nu gaan we elkaar tegelijk oraal en met handen laten klaarkomen”.

Ze kijkt verbaasd en vraagt “wat moet ik mij daarbij voorstellen”.

..

Spuitende oude vrouwen gratis sex

Haar gebruinde hand streelt over mijn arm en zachtjes vraagt ze of ik nog alleen ben. Inderdaad ben ik, weer, alleen. Ik ben net weer een paar maanden single en dus volledig beschikbaar voor het vrouwvolk. We kletsen nog wat verder en haar hand blijft op mijn arm liggen.

Onder de tafel drukt haar been tegen mij aan en als antwoord streelt mijn hand de binnenkant van haar dijbeen. Vanaf haar knie tot aan haar lies en soms een stukje verder. Als ik haar warme schoot bereik, klinkt er een klein kreuntje en kijkt ze me aan met een guitige blik. Mijn eigen hoofd schreeuwt om meer en ik merk dat mijn lichaam reageert met een enorme stijve in mijn broek. Haar hand verdwijnt nu ook onder tafel en glijdt langs mijn been direct naar mijn kruis.

Haar wenkbrauwen gaan omhoog als ze mijn bobbel voelt en lachend kijkt ze me aan. Na het eten zitten we nog buiten en hoewel het op deze hoogte al vroeg koud kan zijn is het nog warm in de zon. Met haar benen op de bank heeft ze zich met haar rug tegen mij aan gevleid alsof we elkaar al jaren kennen. Haar vriendinnen zitten om ons heen en samen kletsen we de avond door. Om tien uur moet het stil zijn in de hut en we besluiten om halftien het welverdiende bed op te zoeken.

Het blijkt dat we geen van allen vroeg op hoeven want ons volgende doel blijkt hetzelfde, een hut een paar honderd meter lager en net aan de andere kant van een bergkam. Wel een pittige 8 uur lopen maar daar hebben we morgen genoeg tijd voor. De anderen gasten slapen al en gezien hun uitrusting van stijgijzers en pikkels zullen zij morgen wel vroeg op pad gaan. Op de zolder is er niet echt ruimte voor privacy en even later zitten we met ons vijven op bed en kleden ons uit.

Omdat het er altijd warm is, heb ik nooit een pyjama bij me en schuif dus zo met alleen een boxer onder de deken. Vanuit mijn geïmproviseerde bedje kan ik de hele groep aanschouwen en kom tot de ontdekking dat hier een hele groep best wel mooie vrouwen om me heen ligt.

Julia zit met haar rug naar me toe en doet haar kleren uit. Haar lange broek, trui, shirt en BH zijn snel verdwenen en tot mijn verrassing schuift ze ook met alleen een slipje aan haar bed in. Ze is zo snel dat ik geen blik op haar, ongetwijfeld mooie, borsten kan werpen.

We wensen elkaar zacht welterusten en even later is het helemaal stil op de zolder. Julia en ik liggen met onze hoofden dicht bij elkaar en in het schemerlicht van buiten kan ik haar net in de ogen kijken. Al snel horen we de rustige ademhaling van de anderen en hopelijk slapen ze ook. Zacht raken onze lippen elkaar en met onze tongen plots verstrengeld beginnen onze handen hun zoektocht naar het andere lichaam. Ik voel haar zachte huid tintelen onder mijn vingers terwijl haar hand over mijn buik glijdt.

We strelen en strelen en langzamerhand komen we op de plekken waar het eigenlijk allemaal om draait. Langs haar hals volg ik de lijn van haar lichaam, langs de stevige borsten , de harde tepels tot haar buik en de rand van haar slipje. Ik leg een volle hand over haar kruis en voel de warmte van haar schoot door de stof heen.

Zacht wrijf ik over haar venusheuvel en volgens mij voel ik al een natte plek in de stof. Met een vinger haak ik achter het elastiek van haar slipje en kruip langzaam naar binnen. Het schaamhaar voelt zacht aan en als ik verder ga voel ik haar glooiingen. Mijn vinger vindt de weg tussen haar lipjes en door het vocht glijdt mijn vinger als vanzelf naar binnen.

Ik haal mijn vinger langzaam heen en weer en vind dan haar clitje, verscholen in de plooien van haar lipjes. Ze sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Zelf heeft ze haar hand inmiddels in mijn boxer laten zakken en verkent daar mijn erectie. Haar warme hand streelt mijn korte schaamhaar en volgt de ronding van mijn zak. Als ik weer ga liggen en me omdraai kan ik net zien dat ze hetzelfde heeft gedaan en slaat ze haar deken op en nodigt me uit om onder één deken te gaan liggen.

Haar lichaam is moeilijk te zien maar het weinige licht is net voldoende om de prachtige contouren van haar borsten , heup en benen te kunnen zien. Als een stel verstopte kinderen liggen we onder de deken en gaan we verder waar we waren gebleven.

Ik kruip zachtjes naar onderen en met mijn lippen volg ik haar lichaam. Als eerste kom ik een stel harde tepels tegen die tussen mijn lippen blijven steken. Zacht zet ik er mijn tanden in en trek er een beetje aan. Het effect op haar is duidelijk en huiverend trekt ze me over haar lichaam heen terwijl ik verder naar beneden zak.

Haar huid is zacht en proeft een beetje zout, waarschijnlijk van al het zweten van vandaag. Mijn kin schuurt over haar venusheuvel en dan belandt mijn tong in haar licht krullende schaamhaar.

Ik proef haar geile vocht dat tussen haar lipjes vandaan wordt geperst. Mijn tong flitst over haar clitje en verspreid de erotische elektriciteit door haar lichaam. Ze spreidt haar benen en legt ze om mijn lichaam heen. Mijn hoofd wordt op haar natte vulva gedrukt en meteen laat ik mijn tong tussen haar lipjes door de warme opening verkennen, rondjes draaien. Dan, met lange halen vanaf haar sterretje tot over haar clitje, lik ik haar hele kut en verwen haar, tot in de toppen van haar tenen. Haar lichaam schokt en, met haar handen om mijn hoofd, drukt ze mij keihard tegen haar kut aan.

Ze komt klaar en dat is te merken ook gezien de hoeveelheid vocht die ik op mijn tong proef. Ze trekt me omhoog en samen liggen we onder de deken verder te genieten van haar orgasme. Nog geen minuut later slapen we in, haar hand om mijn pik. Het is net vier uur geweest als ik wakker word van de andere koppels die aan het inpakken zijn. Alles gaat zacht en soepel en met een kwartiertje zijn ze weg. Ik besef mij dat ik hier nu alleen met vier jonge vrouwen lig en dat er verder niemand is.

Julia is ook wakker geworden en slaat haar arm om me heen. We doezelen nog wat en dan is het beest opeens weer los. Haar hand gaat over mijn lichaam en als vanzelf ontmoet ze mijn groeiende paal. Dan is het kennelijk mijn beurt om verwend te worden en zonder een woord te zeggen verdwijnt ze onder de dekens.

Haar lippen en tong gaan langs mijn stam, de harde eikel, likken en zuigen aan mijn zak. Dan de warmte van haar mond die ik voel aan mijn paal. Haar tong draait rondjes om mijn eikel en volgt de corona. Wat een geweldig gevoel is dit toch als je zo wakker mag worden. Ik strek mijn lichaam en laat me verwennen.

Ik streel haar rug en voel de warmte van haar huid, haar lange blonde haar ligt als een kriebelende sluier over mijn buik.

Dan merk ik dat mijn hersens bezig zijn een stevig orgasme op te bouwen. De controle over mijn lichaam valt weg en ik zink weg in het heerlijke gevoel van het aanstaand klaarkomen.

Kronkelend, hijgend, kreunend schokt mijn lichaam zich naar die explosie van extase. Julia blijft zuigen en kneedt met haar handen mijn zak, trekt aan mijn dikke stam en moet voelen dat ik al bijna klaar kom.

Dan de explosie, sterretjes dansen voor mijn ogen. Ik voel hoe mijn lading zaad de eikel verlaat en achter in haar keel terechtkomt. Onverstoorbaar zuigt ze verder en laat geen druppel verloren gaan. Toen ik daar half op de biljarttafel lag had ik geen tijdsbesef. Pas toen wij na het neuken zo stilletjes mogelijk naakt naar onze slaapkamer liepen zag ik op mijn horloge dat het al na 1 uur 's nachts was. We komen de volgende ochtend dan ook later ons bed uit dan de rest.

Op de vraag waarom we zo lang uitsliepen antwoorde mijn oom dat het de dag ervoor ook wel vermoeiend was met het skiëen en donutglijden. Ik sloot mij hier helemaal bij aan. De hele dag zijn wij gaan skiëen en daarna ook nog gaan apres-skiëen in een feestcafe in het dorp. Mijn ouders houden het daar al snel voor gezien. Mijn oom, mijn broer en ik blijven nog wat langer om daarna al zingend naar huis te lopen met de ski's onder onze armen.

In het chalet aangekomen gaat mijn broer meteen naar z'n kamer. Mijn oom geeft ook aan moe te zijn en dus besluit ik mee te gaan naar de slaapkamer. Mijn oom valt eenmaal uitgekleed als een blok in slaap en dit voorbeeld volg ik al snel. Een aantal uren later wordt ik wakker door gefriemel aan mijn pik. Ik open mijn ogen en zie mijn oom, overdwars op het bed liggend, met mijn piemel zien spelen.

Zodra ik besef wat er gebeurd wordt mijn piemel in razend tempo stijf. Mijn oom ziet dit gebeuren, kijkt mij aan, ziet dat ik wakker ben en wenst mij goedemorgen. Ik zeg goedemorgen terug en vraag hoe laat het is.

Mijn oom antwoord "zeven uur" waarop hij zegt "ik wilde je wat eerder wakker maken omdat we gisteren geen kans hebben gehad om wat leuks te doen". Met leuks bedoelt mijn oom dus sex.

Dit gezegd hebbende begint hij mij te pijpen. Ik laat het gebeuren en merk dat ik zo vroeg in de ochtend zo geil ben dat ik het klaarkomen niet lang kan uitstellen. Als puber ben je al geen ster in het uitstellen en tot groot plezier van mijn oom kom ik al binnen een paar minuten klaar, in de mond van mijn oom.

Hij slikt, zuigt en likt net zo lang tot al mijn sperma uit mijn plasbuis is gekomen. Mijn oom weet dat hij met een jonge jongen te maken heeft en zegt dan ook zachtjes "over tien minuten kun je nog een keer komen, nu ben ik aan de beurt".

Hij komt omhoog van het bed, gaat op zijn knieën naast mij zitten, tilt een been over mij heen en komt zo boven mijn gezicht te hangen. Terwijl hij met beide handen op de achterkant van het houten bed steunt pak ik zijn stijve lul vast en begin ik te zuigen en likken.

Zijn ballen neem ik ook in mijn mond. Mijn oom probeert zo min geluid te maken omdat de anderen ondertussen al wakker kunnen zijn. Doordat mijn oom stil was hoorde je in de slaapkamer alleen de sopgeluiden die ik maak.

Oom Danny had altijd al veel voorvocht. Toen hij naast mij in bed lag op mijn twaalfde kon ik dat al zien. Ook later bij hem thuis viel mij dit op. Door het vele voorvocht moet ik af en toe slikken. Voordeel is wel dat dit het pijpen makkelijker maakt.

Mijn oom kondigt aan klaar te komen en zo gebeurd het opnieuw deze vakantie dat hij in mijn mond klaarkomt. Na deze pijpbeurt sluipen we zachtjes de slaapkamer uit om verderop in de gang de badkamer in te gaan. We hoorden boven in de keuken en woonkamer al geluiden en stemmen maar dat weerhield mijn oom er niet van om mij tijdens het douchen nog een keer te pijpen. Ook dit keer kwam ik al snel klaar. Alleen was er veel minder zaad voor mijn oom om door te slikken.

We wassen ons allebij, poetsen onze tanden en doen gel in ons haar. We kleden ons aan en gaan hierna naar de woonkamer om samen met de anderen te gaan ontbijten. Dit keer zijn we niet extreem laat wakker en dus kunnen we 's ochtends al vroeg op pad. We gaan eerst rodelen om daarna te gaan lunchen. Mijn broer, oom Danny en ik gaan in de plaatselijke sporthal boogschieten.

Die avond is het Oud en Nieuw, weer een jaar bijna voorbij. Mijn oom en ik hebben vuurwerk meegenomen en dit willen we natuurlijk wel afsteken. Mijn oom mag dan dat jaar 37 geworden zijn maar zijn passie voor vuurwerk blijft. Mijn ouders en broer blijven na twaalven in de feestzaal wanneer oom Danny en ik naar de Chalet teruglopen om vuurwerk af te steken. We krijgen echter de kans niet omdat het even voor twaalven weer begonnen was met sneeuwen.

Een flinke sneeuwbui nam ieder zicht weg. Op wat voetzoekers en rotjes na kunnen we niet veel afsteken. De sneeuwval wordt zo heftig dat wij besluiten om naar binnen te gaan. Teleurgesteld druipen wij dus af en bergen wij het vuurwerk weer op in de berging. Mijn oom zegt in de berging tegen mij "zullen we niet knallend maar neukend het nieuwe jaar in gaan?

Mijn oom ziet aan mijn ogen dat ik dat een goed voorstel vind. Hij pakt mijn hand en legt deze op zijn kruis. Daar in de berging voel ik dat hij alweer retegeil is. Na wat gevoeld te hebben over en weer in elkaars kruis, lopen we samen naar de slaapkamer. Mijn oom doet voor de zekerheid de deur achter zich dicht en draait deze op slot. Ik sluit de overgordijnen en de verduisteringsgordijnen om inkijk te voorkomen. Al snel zijn we allebij uitgekleed.

Als twee geile beren in het paringsseizoen pakken we elkaar op bed beet en beginnen we overal aan te voelen en te plukken. Na die eerste dagen op vakantie weet ik mijn weg wel te vinden. Oom Danny is flink behaard en dus glijden mijn handen steeds door haren heen, waar ik ook voel.

Beenhaar, buik en borsthaar, schaamhaar, haar op zijn armen en billen. Overal heeft hij haar. In dit geval is mijn oom wel de volwassen en volbehaarde beer en ben ik een jonkie met alleen wat plukken donzig schaamhaar en wat haar op mijn ballen en net onder mijn navel. Ik vroeg mij al eerder af of ik net zo behaard wordt als mijn oom, toen ik hem eens goed bekeek, dan heb ik namelijk nog wat haar te verwachten. Mijn oom skipt het voorspel en neukt mij hard het nieuwe jaar in. Zonder te laten wennen duwt hij zijn harde, dikke pik mijn anus in en begint hij flink kreunend en hijgend te stoten.

Mijn oom beschikt over een prima conditie. Op de wekker op het nachtkastje zie ik de minuten wegtikken terwijl ik zijn lul keer of keer naar binnen voel glijden. Mijn oom sluit deze neukbeurt af met een flinke kreun en vervolgens spuit hij al het zaad mijn kont in. Hierna valt hij uithijgend op bed naast mij neer. Ik ben nog zo geil als boter en laat dit ook merken maar mijn oom is klaar met de sex vandaag. Hij pakt zijn onderbroek van de grond op en trekt deze aan. Hierna loopt hij de kamer uit om de kijken of de familie al terug is.

Ik besluit mijn trainingspak aan te trekken en ook naar boven te gaan. Het is inmiddels tegen drie uur 's nachts en de rest is nog niet terug. Mijn oom heeft eerder al een sms waarin mijn ouders schreven dat ze in verband met het weer nog niet wilden gaan lopen. Wij hebben de sms niet opgemerkt tijdens het neuken. Mijn oom vind het niet verstandig om met de auto op pad te gaan en dus kunnen we niet anders dan afwachten.

Ik stel voor om een film te gaan kijken. Mijn oom vind dat een prima plan en zo liggen we halverwege de nacht op 1 januari samen naar een actiefilm te kijken die al te vaak op tv herhaald is.

Mijn oom ligt al vrij snel te slapen. Ik wilde het geluid van de tv niet harder nog zetten maar z'n gesnurk maakt de film slecht verstaanbaar. Er zat niets anders op dan dichtbij de tv te gaan zitten. We krijgen niet veel later een nieuwe sms binnen waar mijn oom van wakker schrikt.

Hij leest de sms voor; "lopen of autorijden is nog steeds niet veilig, we blijven bij andere mensen in het dorp slapen". Mijn oom is hierdoor weer klaarwakker. Hij zegt meteen "we hebben nu echt het huis voor ons alleen".

Ik was ook al tot die conclusie gekomen en kan niet anders dan glimlachen. Mijn oom vraagt hierop of ik honger hebt. Ik lust wel een boterham en hij vraagt wat ik erop wilt hebben. Meer keuze dan chocopasta of jam is er niet dus oom Danny besluit allebij de potten mee naar de woonkamer te nemen, samen met brood, een bord, een mes en een lepel.

Nadat wij allebij een boterham gegeten hebben ruimt mijn oom het brood, het bord en het mes weer op in de keuken. Ik roep hem na dat hij de choco, de jam en de lepel vergeten is. Vrij snel erna komt mijn oom de keuken uit lopen, met z'n onderbroek in zijn hand. Hij loopt naar de salontafel, pakt de lepel op en vraagt mij of ik jam of choco wilt hebben. Ik merk op dat er geen brood meer is. Mijn oom stelt hierna de vraag nog een keer.

Zodra ik jam als antwoord geeft opent hij de jampot, lepelt hij er wat jam uit en smeert dit over zijn inmiddels wat opgestijfde lul. Mijn oom kijkt mij vervolgens aan en zegt "tast toe". Ik kom omhoog van de grond, loop naar de bank toe en ga zitten terwijl mijn oom zich naar mij toe draait en voor mij gaat staan. Ik pak zijn lul bij de schacht bij en begin te likken en te zuigen, net zolang tot alle jam is opgelikt.

Oom Danny wil vervolgens dat ik mij uitkleed. Mijn trainingsbroek, boxershort en t-shirt zijn snel hierna uit waarna hij een lepel chocopasta pakt en dit op mijn piemel uitsmeert.

Hij zakt door z'n knieën en begint mij te pijpen. Alle choco wordt door hem opgelikt, al blijkt dat lastiger dan verwacht. Na deze zoetigheden vind mijn oom dat het tijd wordt om het grote ligbad in de badkamer op de 1e verdieping uit te proberen.

Wij komen deze vakantie niet in die badkamer omdat wij in de kelder al een badkamer hebben. We laten onze kleding in de woonkamer liggen en lopen samen de houten trap op. Boven in de badkamer zet mijn oom de kraan van het bad open en blijven we nog even ernaast staan tot een laagje lauwwarm water in het bad staat. Eenmaal in bad liggen we eerst tegenover elkaar bij te komen en onszelf rustig af te trekken om daarna elkaar te pijpen. Hiervoor gaan we om de beurt op de rand van het bad zitten.

Mijn oom komt tijdens het pijpen in mijn mond klaar en op zijn verzoek doe ik hetzelfde bij hem. Mijn oom vraagt mij gehurkt in bad te gaan staan met mijn kont naar z'n gezicht toe. Zodra hij mijn billen gespreid heeft begint hij mijn bilnaad te likken. Ik laat hem een tijdje zijn gang gaan tot ik het niet langer vol houdt om gehurkt te staan.

Hierna laat mijn oom het bad leeg lopen en spoelen we elkaar met de douchekraan af. We drogen ons vervolgens af en lopen met een handdoek om onze middel terug naar de woonkamer. We pakken onze kleding, doen de tv en de lampen uit. Mijn oom controleerd nog eens of de voordeur en de deur naar het terras op slot zitten terwijl ik alvast naar onze slaapkamer ga.

Daar gooi ik mijn handdoek van mij af en wacht ik onder de dekens tot mijn oom naast mij komt liggen. Ik heb een lampje aangelaten zodat mijn oom ziet waar hij loopt. Nog voor hij in de slaapkamer is bedenk ik mijn eigen dat de afgelopen dagen voor mij heel bizar zijn verlopen.

Ik ben amper 16 en ik heb al dagenlang sex op alle mogelijke manieren. Weliswaar met een man, mijn Oom Danny maar toch. Niet veel jongens op mijn leeftijd kunnen dat evenaren, hooguit met grote verhalen. Ik wist wel meteen dat ik eenmaal thuis op zoek zou gaan naar een wijvie, om uit te proberen wat ik allemaal geleerd hebt. Zodra mijn oom de slaapkamer in komt gooit hij ook zijn handdoek af en komt hij naast mij onder de dekens liggen. We wensen elkaar welterusten en ik doe het lampje op het nachtkastje uit.

We worden een paar uur later allebij wakker van een smsje. Mijn broer sms-t dat ze aan het ontbijten zijn, daarna boodschappen gaan doen om vervolgens naar de chalet te komen. Hij vraagt mijn oom om hun bij de supermarkt met de auto op te halen. Mijn oom leest het voor en zegt dan "dat geeft ons nog een goed uur om te douchen, aan te kleden en Terwijl hij dat zegt slaat hij de dekens aan zijn kant weg en komt zijn stijve pik tevoorschijn. Ik heb zijn pik een paar uur geleden in bad voor het laatst beetgehouden maar iets in mij zegt dat ik best nog wel een keer er mee wilt spelen.

Mijn oom spreidt zijn benen, gaat wat meer rechtop zitten tegen de achterkant van het bed aan en zegt "hij is er klaar voor" terwijl hij met twee vingers zijn lul op en neer laat veren. Ik verplaats mij tussen zijn benen en begin te likken en te zuigen. Al zeg ik het zelf wordt ik er steeds handiger in.

Ik merk het ook aan mijn oom. Hij begint al snel te kreunen en te hijgen, dit keer zonder zich in te houden want niemand kan ons horen. Ik lik ook aan zijn ballen en tussen zijn billen. Hij helpt mij door zijn billen uit elkaar te houden. Het ochtendlicht schijnt door de gordijnen precies op zijn kruis waardoor ik goed zicht hebt op wat ik doe.

Mijn oom laat mij een poos doorgaan maar stelt het klaarkomen nog even uit. Hij zegt op een gegeven moment "ik ga je nog snel even neuken voor we toch echt moeten gaan douchen". Dit gezegd hebbende veranderd hij van positie. Ik ga op handen en knieën op bed zitten terwijl hij naast het bed gaat staan. Hij pakt mijn billen beet, spreidt ze en duwt genadeloos zijn lul naar binnen.

Oom Danny stoot een paar keer hard naar binnen om al vlot spuitend over mijn rug klaar te komen. Uithijgend geeft hij mij hierna een tik op mijn billen en stelt hij voor te gaan douchen.

We moeten opschieten om niet te laat in het dorp aan te komen. Tijd om te ontbijten is er niet, een glas sap en een appel is alles dat ik weg kan krijgen. Zodra wij mijn ouders en broer opgehaald hebben bij de supermarkt, rijden we terug naar de chalet en kleedt iedereen zich snel om. Het is inmiddels schitterend weer, lekkere temperatuur, veel zon en de piste ligt er super bij.

Wij pakken onze spullen en zijn de rest van de dag op de piste. We lunchen daar ook, gaan 's middags weer verder met skiën en blijven nog heel even hangen voor de apres-ski. Hierna vertrekken we weer naar de chalet om te gaan avondeten. Na het avondeten besluiten mijn broer, oom Danny en ik nog even het dorp in te gaan voor wat meer apres-ski. Oom Danny is wederom de bob en hij rijdt ons dan ook erheen en weer terug.

Laat op de avond, als wij weer thuis komen vertrekt mijn broer meteen naar zijn kamer. Mijn ouders slapen al en dus is het al donker in de woonkamer en de keuken. Mijn oom wil nog heel even tv kijken voor het slapen gaan. Ik heb geen haast en ga dan ook samen met hem op de bank nog naar een herhaling van journaal kijken. Wij hebben een lamp in de woonkamer aangedaan, meer licht hebben we niet nodig. Terwijl wij op de bank zitten zie ik in mijn ooghoek dat mijn oom z'n lul uit zijn broek haalt.

Ik doe net alsof ik het niet ziet. Hij begint vervolgens rustig ermee te spelen net zo lang tot ik niet meer kan doen alsof. Mijn oom neemt een risico door in de woonkamer zichzelf af te trekken.

Ik vind deze actie heel stoer en spannend tegelijk. Ik kijk wat om mij heen om vervolgens mijn hand om zijn lul te leggen. Terwijl de journaalpresentator rustig vertelt over alle ellende op de wereld zit ik op de bank in een chalet in zwitserland mijn oom af te trekken. Zodra het journaal afgelopen is maakt mijn oom een einde aan het rukken.

Hij stopt zijn lul weer in zijn onderbroek, knoopt zijn spijkerbroek weer dicht en zet de tv uit.


sex op zolder eikel likken

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus?

Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Daarna is er de komende paar uur geen programma op waar we interesse in hebben op. Dat heb ik in de gids gezien Amie vraagt “papa, heb je zin in een spelletje? Niets vermoedend vraagt ik “welk spel wil je doen dan? Ze reageert “nou, twister”.

Waarop ik reageer “oké, dat gaan we doen”. Amie haalt twister van boven en ik maak wat ruimte zodat we daar de twistermat neer kunnen leggen. Nadat we alles hebben uitgestald beginnen we. Amie draait elke de naald en geeft aan waar een hand of voet op welke kleur moet komen. De eerste drie spelletje zijn volkomen onschuldig ik win één keer en Amie wint er twee.

Het is toch leuk om zo met mijn dochter bezig te zijn dat is al heel lang geleden dat we samen zoveel lol hebben gehad. Bij het vierde partijtje moet ik vaak over haar heen hangen om bij de goede kleur te komen. Haar kontje schuurt vaak langs mijn kruis. Haar heerlijke geuren natuurlijk ook haar kontje dat langs mijn pik schuurt. Veroorzaakt een twee strijd in mij mijn volle verstand schreeuwt, nee, dit kan niet het is je eigen dochter.

Maar de gevoelens die Amie met haar geuren en kontje veroorzaakt laten mijn pik groeien en wil zo graag seks met haar hebben. Volgens mij heeft Amie het ook wel in de gaten dat waar ze mee bezig is mij niet ongemoeid laat.

Ze zegt “papa, we spelen best of 7 degene die wint mag bepalen wat we hierna doen”. Heb niet meteen in de gaten waar zij op doelt en ga mee met haar voorstel. Wat ik waarschijnlijk niet had kunnen doen, want dit spelletje wint zij erg gemakkelijk. Ze zegt dan triomfantelijk “nog één te gaan en ik heb gewonnen”. Het volgende spelletje probeer ik mij te concentreren maar mijn dierlijke instincten en Amie die weer langs mijn kruis schuurt lukt het niet.

Het duurt wel iets langer dan normaal omdat Amie er weer voor zorgt dat haar kontje heel vaak tegen mijn kruis aan schuurt. Op een gegeven moment val ik toch om en Amie heeft weer gewonnen. Terwijl ik weer ga staan is Amie bezig met haar overwinningsdans haar borsten bewegen heel mooi op en neer.

Wanneer ze is uit gedanst geef ik haar drie overwinningskusjes twee van die belanden op de goede plaats. Op haar wangen bij de laatste draait ze snel haar hoofd zo dat ik vol op haar mond zoen. Verschrikt doe ik dan een stap terug en zeg “sorry, dat was niet mijn bedoeling”. Waarop Amie eerst even begint te lachen en dan reageert “maar papa, dat was wel mijn bedoeling en nu mag ik zeggen wat we gaan doen”.

Ik reageer een beetje verontrustend “schat, je bent mijn dochter eenmaal deze weg inslaan en we kunnen niet terug”. Waarop zij antwoord “nou en, ik weet wat ik wil en wat ik heb gevoeld wil jij het ook”. Weet hier niet zo snel wat op terug te zeggen voordat ik haar weer kan antwoorden.

Spreekt Amie tegen mij “papa, jij gaat mij alles leren over seks dat gaan we nu doen en het maakt mij niet uit als we daarna niet terug kunnen naar ons oude lieve leven”.

Waarop ik reageer “maar lieve schat we kunnen dit echt niet maken”. Ze komt dichterbij mij staan legt haar hand op mijn kruis en antwoord “nou, wat ik hier voel is het toch heel duidelijk dat jij het ook wil en ik beloof dat het ons geheim blijft”. Mijn gezond verstand slaat op hol en de geile gevoelens nemen het over. Pak haar hoofd vast kom met mijn hoofd naar de hare en begin haar op haar mond te zoenen.

Ze haalt haar hand weg bij mijn kruis streelt met haar handen over mijn rug. Drukt haar kruis tegen de mijne en druk mijn tong tegen haar lippen aan. Ze opent gewillig haar mond druk mijn tong verder naar binnen. Ze weet even niet wat er verder gaat gebeuren maar als ze mijn tong in haar mond heen en weer voel gaan. Kreunt ze even zachtjes en begint dan met haar tong tegen de mijne aan te wrijven.

Nu beginnen we heel innig te tongzoenen hoor mijn lieven dochter constant lekker kreunen. Amie begint ook tegen mij aan te rijden mijn bobbel schuurt stevig langs haar heuveltje. Merk dat zij knikkende knieën krijgt laat haar hoofd los. Vrij snel ga ik met mijn handen naar haar kontje pak die stevig vast zo heeft Amie wat meer ondersteuning.

Weet precies dat ze nu al lekker klaarkomt als haar orgasme is weggeëbd. Stoppen we met tongzoenen onze monden verlaten elkaar. Eerst even snakt Amie naar adem en zegt “oh mijn god dit is extreem geweldig, papa ik wil dat jij mij ontmaagd”. Waarop ik reageer “ja, seks is heel geweldig en op het laatste moet je nog even wachten”. Ze kijkt mij nieuwsgierig en vragend aan. Waarop ze vragend reageert “beffen, pijpen, vingeren en aftrekken? Waarop Amie reageert “oh, papa jij weet echt veel over seks, ik wil dat jij mij zoveel mogelijk leert”.

Nadat gaan we wat verder uit elkaar als ik naar haar kruis kijk zie ik daar een mooi vochtig plekje in het stof van haar turnpakje. We gaan nu samen naast elkaar op de bank. Amie zit nu afwachtend naar mij te kijken. Eerst begin ik haar weer te zoenen en zij beantwoord mij gezoen ook met zoenen. Ik begin haar over haar rug te strelen en Amie doet dat ook bij mij.

Na een tijdje ga ik met mijn handen naar de schouderbandjes van haar turnpakje. Trek die over haar schouders verder naar beneden tot ze halfnaakt naast mij zit.

Ik ga al kussend langs haar nek in de richting van haar mooie cup C borsten. Hoe dichter ik daarbij kom, hoe lekkerder Amie begint te zuchten dat ze het heel lekker vind.

Kus eerst lief op haar mooie borsten rondom haar priemende tepels. Op het moment dat ik ook aan haar tepels begin te zuigen en te likken. Komt eruit Amie luider en vaker “uhm, ahh, jaa, oeh, uhm”. Ze geniet enorm hoe haar eigen vader haar mooie borsten verwend.

Amie geniet er zo van dat ze zelfs zo weer een keer klaarkomt. Daarna trek ik langzaam haar turnpakje verder uit ondertussen kus ik haar vrijkomende zachte huid. Ze wipt even omhoog zo kan ik haar turnpakje verder uitdoen tot aan haar enkels en zelf schopt ze het verder weg. Mijn lieve dochter zit nu helemaal naakt op de bank met mij tussen haar benen. Al kussend ga ik richting haar mooie gladde opgezwollen poesje daar kus ik lief omheen.

Eerst wrijf ik met een paar vingers over haar heuveltje. Dat vind Amie ook heel lekker en zucht zachtjes van genot. Glijd langzaam tussen haar natte lipjes erg begrijpelijk ze is al twee keer klaargekomen. Bij het aanraken van haar klitje kirt en trilt Amie weer van genot. Daar wrijf ik lekker een tijdje overheen laat haar weer zalig klaarkomen. Waarna ik mijn mond even op haar poesje zet mijn tong tussen haar lipjes laat gaan en haar goddelijke sappen proef.

Oh wat smaakt zij ook heerlijk even kijk ik haar aan en krijg een geil glazige blik van haar terug. Ga met mijn tong naar haar klitje lik er overheen en een vinger steek in langzaam in haar grotje. Als ik haar g-spot gevonden heb wrijf ik daar lekker tegen aan en lik snel over haar klit. Amie schreeuwt het uit “oehhhh, jaa, hmmmmm, jaaa, mijn god papa, ga door lik en vinger je kleine meid klaar jaa, oehhhh, aaahhhh”. Dat duurt ook niet lang voordat ze weer enorm klaarkomt.

Amie kronkelt van genot en aan haar te horen beleeft ze meerdere orgasmen achter elkaar. Ze word wel erg vochtig dat lik ik op en geniet weer van haar sappen. Ik stop met likken haal mijn vinger uit haar grotje. Ik ga naast haar liggen en geef haar een innige tongzoen en laat haar lekker nagenieten. Na een tijdje gaat Amie goed zitten en zegt dol enthousiast “oh, dat was hemels, vind het heel jammer dat ik dit niet veel eerder heb gedaan, dankjewel papa”. Ik reageer “graag gedaan, ben erg blij dat jij ervan hebt genoten, dat ik jou mag inwijden en het is niet jammer dat je het nu pas hebt ontdekt er komen nog veel momenten dat je ervan kunt genieten”.

Waarop Amie reageert “ja, dat is ook waar, kijk ernaar uit wanneer jij van mij een echte vrouw maakt”. Ik antwoord “nu heb je gevoeld en weet je wat likken en vingeren is en het laatste kun jijzelf ook doen”. Amie heeft nu weer energie en zegt “oh ja, daar ga ik zelf nog wel voor op ontdekkingstocht, maar nu is papa aan de beurt dus kleed je uit ik wil een pik in het echt zien”.

Ik sta op kleed mij uit als ik naakt ben geniet mijn pik van de vrijheid en staat vier vooruit. Mijn eikel glinstert van voorvocht dat ziet Amie ook en zij zegt verbaasd “oh, papa, jij bent ook al klaargekomen”. Ik begin even te lachen en antwoord “oh, lieve schat, dit is voorvocht geen sperma”.

Ze reageert “sorry, ik dacht dat het omdat jij ook al zo vochtig bent, hoe smaakt dat? Ik glimlach naar haar en zeg “geeft niet lieve schat, jij bent lerende en het smaakt goed maar dat moet jezelf toch proberen”.

Ze komt naar voren kijkt mij een beetje vertwijfeld aan. Ik vertel haar “pak met een hand mijn stijve pik vast en lik over mijn eikel”. Ze pakt met een hand mijn pik vast komt verder naar voren. Haar hand om mijn pik en de gedachte dat mijn eigen lieve dochter leert pijpen zorgt ervoor dat er voorvocht uit mijn eikel komt.

Amie ziet dat ook steekt haar tong uit likt mijn voorvocht op. Ze reageert me “hmmm, dat smaakt erg lekker en het smaakt naar meer”. Ze begint nu lekker aan mijn eikel te likken en elke druppel voorvocht likt ze op.

Ondertussen mij geil aankijkend. Ik zeg “knijp zachtjes en beweeg je hand langzaam heen en weer over mij pik”. Ze doet precies wat ik zeg daardoor komt er nog meer voorvocht uit mijn eikel dat likt ze gretig op. Zelf geniet ik ook hoe mijn dochter zo lekker bezig is.

Vertel haar “pak met je andere hand mijn ballen vast en masseer deze, stop mijn eikel in je mond en zuig en lik hem”. Ze doet dat het is erg lekker begin nu lekker zachtjes te kreunen. Amie vind het ook erg lekker en begint zelf een beetje initiatief te nemen.

Ze stopt mijn eikel verder in haar mond. Ik reageer “oh, geweldig lieve schat probeer hem zo diep mogelijk in je mond te nemen”. Weer kijkt ze mij geil aan, mijn 17 centimeter lange bij 4 centimeter dikke pik krijgt ze maar voor de helft in haar mond. Reageer met “hmmm, jaa, laat hem in en uit je mond gaan ooh, jaaa, houd hem bij de wortel vast lik langs de schacht over mijn eikel hmmm, oooh, kneed mijn ballen iets harder”.

Amie is een heel goede en snelle leerling en doet het heel goed. Laat duidelijk horen hoe ik geniet “hmmm, jaaaa, mijn lieve kleine meid ooooohhh, jij bent echt veel beter dan mama ooooohhh, ik ga je mond vol spuiten”.

Natuurlijk is ze wel verrast voor het eerst voelt ze een pik opzwellen en klaarkomen in haar mond. Mijn eerste lading komt in haar mond dan krijg ik toch last van knikkende knieën. Daardoor schiet mijn pik uit haar mond en schiet mijn tweede en derde lading vol in haar gezicht. Maar ze heeft mijn eerste lading geproefd wat ze erg lekker vond en snel neemt ze weer mijn pik in haar mond en zuigt verder aan mijn pik. Nadat ze hem heeft leeggezogen laat ze mijn nog steeds stijve pik uit haar mond komen en laat mijn pik en ballen los.

Ik zorg ervoor dat ze gaat staan Amie likt met haar tong rond haar mond. Ik help haar mee en lik mijn zaad van haar gezicht.

Als Amie schoon is gaan we samen lekker op de bank zitten. Amie begint te praten “oh, dankjewel papa voor mij te leren wat pijpen is en jou zaad smaakt heel erg lekker”. Ik reageer “graag gedaan ook jou sappen smaken heerlijk en je weet nu wat pijpen en beffen is”.

Ze kijkt mij erg blij aan, maar wil toch nog wat dingen weten dat vraagt ze ook. Ik antwoord haar “nee, lieve schat iedere man heeft andere pik je moet het net zien als vrouwenborsten die zijn ook niet allemaal hetzelfde”. Dat begrijpt ze en vraagt haar tweede vraag “vinden alle mannen hun en andermans zaad lekker? Mijn antwoord naar haar is “nee, grotendeels van de hetero mannen vinden zelfs hun eigen zaad vies en laat staan van andere mannen”. Ze reageert “maar jij vind je eigen zaad niet vies heb jij weleens zaad van een andere man geproefd?

Daarmee weet ze genoeg en neemt er genoegen mee. Ik heb bij Amie haar lust naar seks ontwaakt. Zij is weer met een hand naar mijn stijve pik gegaan. Heeft hem vastgepakt en trekt hem weer lekker af. Ik begin daarop weer met zacht gekreun te reageren. Ze kijkt mij erg geil aan en vraagt “papa, wil zo graag jou pik in mijn grotje voelen, wanneer ga jij een echte vrouw van mij maken? Kijk haar lief aan en antwoord “oh, lieve geile schat van mij, morgenavond ga ik jou ontmaagden dan word jij een echte vrouw”.

Ze is van mijn antwoord wel een beetje teleurgesteld maar reageert dan “maar jij bent nog steeds erg geil wat ga daar aan doen dan? Kijk haar geil aan reageer “nou, dat komt meer door jou geile meid, jij zit zo lekker met mijn pik te spelen, we hebben elkaar apart laten klaarkomen nu gaan we elkaar tegelijk oraal en met handen laten klaarkomen”.

Ze kijkt verbaasd en vraagt “wat moet ik mij daarbij voorstellen”.

..