Sex betaling in natura wijd open kut

sex betaling in natura wijd open kut

Daar deed ze niet moeilijk over, dat hoorde er bij wanneer ik haar trakteerde, zei ze altijd. Zoals ik zei ‘was' ze mijn collega, want ze is onlangs ontslagen. Ze is nog maar 22 en houdt veel van uitgaan en gezelligheid.

Dat betekende dat ze vaak te laat was en overdag niet altijd over voldoende energie beschikte om topprestaties te leveren. De bank waar ik werk kon dit allemaal niet waarderen en heeft haar op een ochtend toen ze weer te laat was de laan uitgestuurd. Ik had nog steeds contact met haar, het was een lekkere stoot. Ze had donker lang haar, een prachtig lichaam, ferme tieten en mooie witte tanden.

Echt een klassieke schoonheid. Daarnaast had ik ook echt behoefte aan wat vrouwelijk gezelschap, want ik was net gescheiden, had ruzie met mijn ex over alles en kreeg mijn kinderen nauwelijks meer te zien. Gelukkig had ik onlangs een flinke erfenis ontvangen en had een goed slaris van de bank. Ik had besloten hier goed van te leven.

Van een deel van de erfenis had ik vlakbij de bank in de binnenstad van Den Bosch een oud pandje gekocht. Hartstikke leuk voor een jarige, volgens iedereen die er geweest was. Vanuit dit pandje was ik ook zo in het uitgaanscentrum en dat was voor Froukje bij tijd en wijle een goed logeeradres. Een paar weken geleden belde Froukje mij. Het was altijd gezellig met haar te kletsten.

Nu kwam ze al snel to-the-point en vroeg mij, ‘zeg, Ronnie jij hebt in dat pandje van jouw nog wel wat kamers over op de bovenste verdieping.

Mijn beste vriendin, is door haar vriend het huis uitgetrapt en staat nu met haar spullen op straat. Kan ze een tijdje bij je logeren'? Ik antwoordde, ‘je bedoelt, Melissa? Nu kende ik Melissa, ze was wel eens mee geweest wanneer we uit gingen, maar moest altijd vroeg naar huis van haar vriend. Ze was wel een enorme blonde stoot, die er altijd lekker sexy uit zag.

Het leek me wel prima, dus ik zei, ‘het heeft haast begrijp ik'. Zorg dat ze er om een uur is. Wanneer het klikt, help ik haar meteen om haar spullen ophalen'. Stipt om 1 uur werd er aangebeld en stond Melissa voor de deur.

Ze had zich mooi aangekleed. Ze droeg prachtige zwarte laarzen onder een minirokje met een dikke zwarte panty er onder waar haar bennen prachtig in uit kwamen. Toen ze haar jas uit deed zag ik dat ze een wit bloesje aan had, dat flink was open geknoopt, waardoor ik een fraai uitzicht kreeg op haar decolleté.

Ik zei, ‘je ziet er fantastisch uit. Ik had je eigenlijk in verhuiskleren verwacht'. Ik had mijn beslissing al genomen, ze kon bij me wonen, want deze meid wou ik af en toe wel in de badkamer tegen komen. Ik liet haat de kamers zien en ze was meteen enthousiast. Wat wil je er voor hebben? Daarna lunchten we en zorgde ik dat een verhuisbedrijf die middag nog haar spullen zou ophalen. Deze snelle actie maakte wel indruk, merkte ik. Daarna kreeg ik het hele verhaal te horen hoe het uit was gegaan.

Ik luisterde met een half oor terwijl ik haar van top tot teen bekeek. Ze zag er adembenemend uit en ik zat de kans in te schatten om haar een keer mijn bed in te krijgen. Uit haar verhaal maakte ik op dat haar ex een enorme eikel was en dat ze blij was daar nu van af te zijn. Toen ik die middag thuis kwam had ze alles al keurig ingericht en het hele huis, inclusief mijn eigen woongedeelte opgeruimd.

Ik reageerde, ‘fantastisch ik ben blij dat er nu een vrouw in huis is'. Ik nam haar daarna mee uit eten om haar komst te vieren. Ze had een sexy jurkje aangedaan met een waanzinnig decolleté. Je zag haar prachtige tieten heerlijk hangen. Ik zei haar dat ik jaloers was op de ober. Ze lachte en zei, ‘je bent een charmeur Ronnie. Je krijgt ze vast nog wel eens te zien nu we bij elkaar in huis wonen'.

Ik was best geil geworden van haar verschijning, maar besloot niet onmiddellijk een poging te wagen haar te versieren. Na het eten hing ik voor de buis. Plots werd er aangeklopt en kwam Melissa binnen in een kort badjasje van hele dunne stof, waar haar prachtige benen onderuit staken in uggies.

Ik antwoordde enigszins geschrokken, ‘maar dat was niet wat ik bedoelde toen ik dat zei'. De afgelopen weken heb ik niet meer genaaid en ik heb er echt zin in om met jouw de sterren van de hemel te neuken'. Ze drukte haar tieten tegen mijn gezicht en ik voelde haar harde tepels door de dunne stof in mijn gezicht priemen. Ik zette mijn mond op haar tepel en begon er door de stof heen aan te zuigen. Melisse kreunde onderdrukt, ‘Dit is zalig, Ronnie, ik wist het wel, jij bent ook geil'.

Al snel drukte ze haar andere tepel tegen mijn mond en zei ze, ‘maak deze ook hard Ronnie daarna mag je ze bekijken. Al zeg ik het zelf, ik heb de lekkerste tieten van Den Bosch'. Nadat ik ook deze tepel hard had gezogen boog ze naar achteren. En zag ik haar tepels dwars door de dunne stof heen. Ze liet haar badjasje van zich afglijden. En ze had niets teveel gezegd het waren echte toptieten. Een flinke cup C en dikke lichtbruine tepels die puntig naar voren staken. Ik voelde er aan en ze waren heerlijk stevig.

Ik testte ze even op veerkracht door er een klapje tegen aan te geven en ze veerden onmiddellijk terug. Ze lachte geil en schudde flink met haar tieten. Ik had eigenlijk nog nooit zo'n geil meisje mee gemaakt. Zelfs Froukje was niet zo open en direct als het op sex aan kwam. Ze draaide zich om en boog voorover, waarbij ze zei, ‘en Ook keek ik recht tegen haar poepgaatje aan. Die zag er fraaie en ongeschonden uit. Ze had zich volledig kaal geschoren en daarom kon ik het vocht zien glinsteren.

Voel maar effe hoor'. Ik stak mijn vinger tussen haar lipjes en voelde dat ze kletsnat was. Ze reageerde onmiddellijk door zich op mijn vinger te spietsen. Ze had een puntige harde klit. Ze gilde toen ik hem aanraakte, ‘ooooh goddelijk'. Vervolgens draaide ze zich om en ging weer bij mij op schoot zitten. Ze drukte haar lippen op de mijne en we begonnen wild te tongen.

Ik voelde tijdens het tongen haar zalige lijf. Melissa taste naar mijn kruis en opende mijn gulp en haalde mijn lul tevoorschijn. Die was inmiddels keihard. Ik liet snel mijn broek zakken en Melissa knielde om er even aan te likken. Terwijl Melissa lekker doorzoog, ontdeed ik me van mijn kleren. Toen ik geheel naakt was stopte Melissa. Ik kreunde teleurgesteld, ‘kom op Melissa het was heerlijk zuig nog effe door.

Je maakt me klaar met je tong en dan ben jij aan de beurt'. Ze ging met haar benen wijd op de rugleuning van de bank zitten. Ik knielde voor haar en begon haar een zalige befbeurt te geven. Ik likte en zoog op haar klitje dat het een lieve lust was.

Melissa gilde daarbij keihard. Wanneer je niet beter wist zou je denken dat ze verkracht werd. Gelukkig had ik geen boven en benedenburen en waren de muren van mijn oude pand superdik.

Ik voelde haar verkrampen en ze kwam zeer heftig klaar ik moest haar vasthouden anders was ze zo onderuit gegaan. Het duurde enige minuten voor ze weer een beetje bij zinnen was. Ze nam wederom het initiatief en zei, ‘kom we gaan naar de slaapkamer, dan neuk ik je klaar, dat heb je wel verdiend'. Ze rende voor me uit en sprong het grote bed in. Ik sprong boven op haar en kon me niet meer beheersen. Ik duwde mijn lul gelijk haar poes in.

Ik wil je nog wel effe pijpen hoor? Ze legde haar benen in mijn nek en ik begon haar met grote halen te naaien. Na een flink aantal stoten vond Melissa het tijd voor iets anders en beval, ‘op je rug Ronnie, dan ga ik je berijden, dat vind ik het geilste standje'. Ik deed wat ze zei en ze spietste zich op mijn lul. Vervolgens begon het grote genieten. Ik hoefde niets te doen. Ze kneep in mijn pik met haar kutje en bereed me als een echte snol.

Terwijl ze me aan het neuken was, kon ik achter haar rug, in een grote spiegel, zien hoe mij pik bij haar in en uit schoof. Ik zag haar strakke poes om mijn pik geklemd zitten. Ik wou zo lang mogelijk van het goddelijke gevoel genieten, maar het was onmogelijk het heel lang vol te houden. Daarom schreeuwde ik, ‘ik houd het niet lang meer, schatje'.

Dit was voor mij de druppel en ik voelde hoe mijn lul in haar kut explodeerde. Het werd zwart voor mijn ogen. Toen ik uitgespoten was, kwam ik weer een beetje bij zinnen. En zei ik, ‘godsamme, dat was lekker', en gaf haar een tongzoen. Ze bleef bij mij in bed slapen, maar toen ik wakker werd, was ze verdwenen. De rest van de week kwam ik Melissa vaak genoeg tegen in huis en ze vond het ook geen enkel probleem als ik toespelingen maakte op onze neukpartij, maar het lukte niet haar weer in bed te krijgen.

Ze antwoordde steeds, dat ze niet op een nieuwe relatie zat te wachten en dat ze mij eens per maand wel in natura zou betalen. Ze had er geen enkele moeite mee, dat ik haar naakt zag. Hetgeen vaak gebeurde, want zodra ik iets in de badkamer hoorde zorgde ik wel dat ik er ook was.

Van haar tieten kon ik werkelijk geen genoeg krijgen. Ik was eigenlijk de hele dag geil door haar. Het vooruitzicht haar pas over 4 weken weer te kunnen naaien was goddelijk en teleurstellend tegelijkertijd. Maar ze was niet te vermurwen. Om van mijn geilheid af te komen, besloot ik een afspraakje te maken met Froukje. Toen ze die zelfde avond nog binnen kwam stormde ik op haar af en begon haar te zoenen en ontdeed haar al zoenend van haar kleding.

Ik antwoordde niet, maar begon me zelf uit te kleden. In no-time waren we volkomen naakt en lagen we op de bank te geilen. Ik was te geil voor veel voorspel en wilde eigenlijk meteen neuken.

Froukje moest echter zo als de meeste meiden wel even op temperatuur komen. Maar binnen 5 minuten had ik mijn pik in haar kut zitten en lagen we gillend te naaien. Terwijl wij in de zitkamer lagen te genieten, kwam Melissa ‘zonder te kloppen binnen gewandeld.

Ze schrok in het geheel niet, maar zei, ‘dacht ik het niet, hier wordt gesekst. Jullie vinden het toch niet erg wanneer ik effe kijk hè'. Ik keek Froukje aan, maar die schudde, tot mijn verbazing, nee. Ze kermde hees, wat ben jij een snol Melis, maar prima, ik vind het wel geil wanneer iemand kijkt. Melissa ging in een leren stoel zitten, terwijl we doornaaiden.

Af en toe keek ik even naar haar. Ik zag dat ze haar hand in haar stretchbroek had gestoken en zich al kijkend ongegeneerd aan het vingeren was. Wij neukten in diverse standjes door. Ook Froukje had door dat Melissa zichzelf aan het vingeren was en kermde schor, ‘Jezus, Melis wat ben jij een ongelooflijke hoer'.

En tegen mij, ‘vindt jij het ook zo geil dat iemand al vingerend aan het kijken is'? We stopten even met neuken toen we merkten dat Melissa aan het klaarkomen was. Ze gilde schor terwijl ze over haar hele lichaam schokte. We zagen in het kruis van haar zwarte stretchbroek een natte plek verschijnen. Ze bleef nog even nagenieten. Stond toen op en zei, ‘Bedankt dat ik mocht kijken. Het was echt lekker. Neuken jullie maar lekker door'.

Vervolgens liep ze de kamer uit. Ik wil ook lekker komen'. Ik begon haar heel snel te penetreren op zijn hondjes. We waren beide zo geil geworden door dit hele gebeuren, dat het niet lang meer duurde en we heerlijk diep klaarkwamen.

We hadden nog een hele gezellige avond samen, maar Melissa heb ik verder niet meer gezien. Pas de volgende dag kwam ik haar 's avonds weer tegen en probeerde haar mijn bed weer in te praten, maar ze wilde niet. Ik probeerde het nog diverse malen, maar ze wilde absoluut niet en ik gaf het maar even op. Gelukkig zag ik Froukje af en toe en kon ik mijn voordurende geilheid bij haar afreageren.

Toen Froukje een weekje op reis was, werd ik met de dag geiler. Vooral omdat ik Melissa regelmatig in de badkamer tegenkwam. Toen ze zichzelf aan het opmaken was, gekleed in slechts een broekje, en ik binnen kwam voor een douche, hield ik het niet meer. Bij het aanzicht van haar goddelijke tieten, schoot mijn pik omhoog. Ze zag al snel in de spiegel wat er aan de hand was en zei, ‘ben je geil mannetje?.

Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan we weer lekker neuken schatje'. Ik kon mezelf niet meer beheersen. Liet mijn badjas af vallen en begon mezelf af te rukken en zei,' maar ik mag toch wel even met mezelf spelen? Ze schudde met haar tieten en wreef haar tepels op terwijl ze keek hoe ik me aftrok.

Vervolgens gleed haar hand in haar broekje en zag ik door de stof heen, hoe ze zichzelf vingerde. Naar elkaar kijkend zaten we nu te masturberen. Allebei keken we elkaar fel aan terwijl we luid en ongegeneerd aan het kreunen waren. Ik verhoogde mijn tempo en antwoordde, ‘jaaaaaaaaa, nuuuuu'. Tegelijk begonnen we te schokken en te gillen. Mijn zaad spoot in dikke stralen naar buiten en ik richtte het express op haar.

Ik zag haar broekje nat worden en ze zakte van genot op de vloer. Ik hielp haar weer overeind komen. Laat me vanavond de huur innen Melis, we zijn nu toch zo half begonnen. En of jij gaat betalen! Hakan stapt dreigend op haar af. Charlotte loopt achteruit om de tafel heen. Denk jij soms dat wij gek zijn? Hakan slaat zijn arm om haar middel en houdt de bon voor haar gezicht.

Wat denk je wel dat je aan het doen bent! Blijf van me af!!! Ze wil omhoog komen maar Hakan pakt haar nek vast en duwt haar stevig tegen de tafel, zodat ze geen kant op kan. Als je niet wil betalen, dan pakken we ons loon gewoon in natura, verwaande trut! Dat wil ik niet! Charlotte probeert overeind te komen maar Hakan drukt haar weer stevig tegen de tafel en geeft nog een paar harde klappen op haar mooie ronde billen.

Je gaat gewoon doen wat wij zeggen". De Turk pakt een zakmes, snijdt een gat in het kruis van Charlotte's jeans en scheurt dit gat een eindje open. Zelf maakt Hakan zijn overal los en trekt hem naar beneden.

Hij heeft geen onderbroek aan zodat hij zijn stijve pik zo paraat heeft. Het wordt nu echt menens. Ze weet wat er gaat gebeuren en stribbelt heftig tegen. Hakan staat er al tussen en trekt nu, door het gat in haar jeans, ook haar stringetje kapot.

Het opgeschoren kutje van de blonde Hollandse ligt open en bloot. De Turk aarzelt niet. Hij spuugt een grote fluim in zijn vrije hand en wrijft die tussen Charlotte's schaamlippen. Gelijk daarna duwt hij zijn grote stijve pik naar binnen! Dat zal je leren verwaande teef. Je voelt je zeker te goed voor een Turk he? Alsjeblieft, ik wil dit niet! Ik wil dit niet! Hakan trekt zich daar niks van aan.

Nu heeft Hakan zijn handen vrij. Hij grijpt de Hollandse blondine bij de heupen en begint haar met lange, stevige halen te neuken. Ik neuk je helemaal rauw mmm.

Verdomme wat heb jij een lekkere kut!!! Ondertussen merkt ze dat haar gevoel twee kanten op gaat. Ze heeft wel eens gefantaseerd over ruwe seks met een onbekende man. Dit is haar kans. Ze raakt er stiekum opgewonden van. Maar van de andere kant is ze ook bang voor de Turken. Wat zouden die monteurs met haar gaan doen? In een laatste daad van verzet lukt het Charlotte om haar armen los te werken en komt ze omhoog.

Hierdoor floept de pik van Hakan uit haar kutje. Ze krijgt meteen een klap in haar gezicht. Mehmet en Murat maken haar armen met stevige tape vast aan de tafelpoten. Hun Hollandse speeltje kan geen kant meer op. Murat trekt Charlotte's hoofd aan haar lange blonde haren achterover, over de tafelrand, en spuugt een stevige fluim in haar gezicht.

Hakan scheurt het gat in haar jeans nog wat groter en begint haar kutje weer stevig te neuken. Hup die benen wijd, zo ja. Goed zo sletje, jaaa. Je weet wel hoe het moet. Ook zij hebben geen onderbroek aan en hebben hun pik zo paraat. Dit is gewoon met voorbedachte rade! Charlotte staart naar de harde pikken van Murat en Mehmet.

Murat duwt zijn paal tegen haar lippen aan, maar ze houdt die stevig op elkaar. Open je mond hoertje!!! Charlotte staakt haar verzet en opent haar mond voor de Turkse pik.

Charlotte geeft zich over en gehoorzaamt. Mehmet scheurt haar bloes en BH los. Haar stijve tepels verraden dat ze stiekem begint te genieten van de brute seks. Wild begint Mehmet in haar tepels te knijpen, wat pijn doet, maar Charlotte ook een geil gevoel geeft. De gang bang is compleet! Jaaa geile Hollandse slet, we neuken je helemaal suf.

Je vind het wel lekker he, om door een paar Turken uitgewoond te worden? Geef maar toe dat je dit wil. Geef maar toe dat dit je geheime fantasie is. Jaaa, mmm, wat heb je toch een lekkere strakke kut. Ik ga je strakke kutje helemaal volspuiten. Jaaa, dat wil je toch? Oh ja, oh ja, geile teef. Jaaa, jaaa, ik kom, ik kom!!! Stevige stralen Turks sperma spuiten in het Hollandse kutje! Ondertussen krijgt ook Charlotte een orgasme. Haar ogen worden groot.

Hollandse hoer, geile slet, geef je maar over! Geef het maar toe. Je geniet van een stevige Turkse pik in je strakke kutje! Murat, die Charlotte ondertussen met diepe halen in haar mond neukt, komt ook bijna klaar. Waag het niet om het uit te spugen! Doorslikken zul je het! Slik al zijn zaad door sletje! De blondine slikt het Turkse zaad als een volleerde hoer.

Jaaah, slik door teefje! Er komt nog meer aan jaaah!

Welke vrouw wil neuken vanavond sexdate

Het is leuk werk en wie wat bewaard heeft wat! Ik werken en jij het geld snel verbrassen! Zo aardig ben jij niet voor mij! Je kunt het best wel missen. Je doet er toch niets mee! Help mij nou alsjeblieft! Max kon Cindy als ze zo naar hem keek niets weigeren, haar mooie smekende ogen maakte hem week.

Je kunt wel wat lenen en het dan met rente terug betalen! Rente vragen aan je eigen zus! Dan kan ik fluiten naar mijn geld. Als ik je rente bereken loopt de schuld op en dan moet je mij wel terugbetalen voordat het te hoog oploopt!

Ik help ze vanmiddag met hun tuin. Max ging naar boven en liet Cindy achter in de keuken. Max had zich net omgekleed toen Cindy zijn kamer binnenstapte. Kan je niet even kloppen? Dat doe ik toch ook als ik bij jouw kamer binnen wil! Volgende keer klop ik okay? Zeg ik wil toch wel wat geld van je lenen. Met rente dan maar. Dat is veel geld, maar dat kan wel hoor. Voor hoelang wil je het lenen? Stel je wilt tweehonderd euro voor een maand lenen en ik wil tien procent rente, dan moet je mij tweehonderd en twintig euro terug betalen.

Dat is dus vijfenvijftig euro per week! Mocht je de termijnen niet elke week op tijd betalen krijg ik per dag tien procent strafrente. Ik vind het best! Die sukkel moest niet zo zeuren met zijn stomme regeltjes! Max typte even en printte toen een schuldbekentenis uit.

Cindy tekende gelijk en zag Max een la in zijn Buro opendoen en er een metalen kistje uithalen. Hij pakte een sleuteltje uit zijn pennenbakje en opende het kistje. Het kistje zat vol geld! Cindy had nog nooit zoveel geld gehad!

Max haalde er vier briefjes van vijftig euro uit en gaf die aan Cindy. Anders kost het je een hoop geld en ik houd je aan dit contract! Max stopte het kistje en de sleutel weer terug en zei: Samen verlieten ze zijn kamer en Max ging naar benden en Cindy ging naar haar kamer om zich klaar te maken voor de stad.

Cindy nam de tram en belde onderweg naar Nathalie haar vriendin. Gezellig shopte ze samen en toen Cindy met Nathalie weer naar huis ging was het meeste geld al uitgegeven. Cindy ging zaterdag avond uit en gaf het laatste geleende geld uit aan de tram en twee breezers. Zondag ochtend was Cindy al vergeten dat ze geld van Max had geleend. De week vloog voorbij en de volgende zaterdag ochtend toen Max zat te lunchen en Cindy de keuken in kwam voor haar ontbijt vroeg Max haar om de eerst afbetaling.

Cindy schrok heel even! Ze was het compleet vergeten. Ze had belangrijkere dingen aan haar hoofd! Ik ben zo wel weer weg. Max ging haar kamer in en zag zijn mooie zus bijna naakt in bed liggen. Heb je mijn geld nu wel? Ze kwam overeind in bed en leunde op haar ellebogen en hield haar dekbed met een hand vast zodat haar borsten bedek waren. Haar lange mooie benen waren bloot en Max kon een klein stukje van haar onderbroekje zien. Haar lange haar zat slordig en ze zag eruit alsof ze poseerde voor een seksblaadje.

Max werd geil van zijn mooie zus. Hij voelde zijn piemel reageren op haar sexy uitstraling. Nog nooit was Max zo dicht bij een naakte vrouw geweest als nu bij zijn zus. Cindy geeuwde en hield haar hand voor haar mond waardoor het dekbed wat opschoof en Max een stukje van een van haar blote borsten zag.

Max hield zijn adem even in. Cindy was het helemaal niet vergeten maar was eigenlijk niet van plan om die supernerd zijn geld terug te geven!

Bij de deur gekomen keek hij nog even om naar zijn mooie zus die nu weer was gaan liggen. De zondag ging voorbij en toen de maandag en dinsdag en Cindy gaf geen geld aan Max! De volgende zaterdag brak aan en Max klopte weer op de deur van zijn zus. Max ging haar kamer binnen en zag Cindy voor haar spiegel staan. Cindy had alleen haar ondergoed aan. Ze stond haar haren te kammen voor de spiegel. Ze had een hipster aan met bijpassende Bh. Max staarde naar zijn mooie zus.

Wat sta je daar nou te staren man! Zeg wat je wilt en rot op nerd!. Ik wil je er alleen maar aan herinneren dat ik nu al vierhonderdtachtig euro van je krijg! Je krijgt helemaal niets van mij!

Zal ik zo wel even aan pa en ma laten lezen! Kijken wat er dan gebeurd! Cindy besefte dat dit niet de bedoeling was! Pa en Ma waren streng en rechtvaardig en zouden haar dwingen het geld te betalen. Is het echt al zoveel opgelopen? Ik ga mijn krantenwijk lopen! Op zijn kamer ruimde hij zijn spullen op en zette zijn bewakingssysteem aan. Sinds kort had hij een bewegingssensor met de webcam en zijn pc verbonden.

Hij was zo stom gewest Cindy te laten zien waar zijn geld lag en hij vertrouwde haar toch niet helemaal. En haar reactie van daarnet was nou niet echt vertrouwenwekkend! Max ging de gang op en sloot de deur van zijn kamer. Hij liep de trap af en ging via de keuken naar het schuurtje om zijn fiets te pakken. Cindy had helemaal geen geld op haar rekening. Toch moest ze nu iets doen want als Max naar hun ouders ging met die schuldbekentenis was ze de klos!

Cindy hoorde de keukendeur en wist dat Max nu weg was. Ze twijfelde, moest ze dit wel doen?. Cindy stond op en ging naar de kamer van Max. Even stond ze stil op de gang voor de deur van Max kamer.

Aandachtig luisterde ze maar hoorde niets. Cindy opende de kamerdeur en ging naar binnen. Stel je voor dat ze betrapt werd! Cindy zocht even naar de schuldbekentenis maar ze had niet verwacht die te vinden. Max had hem vast heel goed verstopt! Nerveus opende ze de la in het Buro van Max en pakte het kistje eruit.

Snel pakte ze het sleuteltje uit het pennenbakje en opende het kistje. Haar hart bonkte in haar keel. Als haar ouders dit zouden horen!

Jezus wat veel geld! Snel telde ze hoeveel geld er wel niet in het kistje zat. Cindy haalde honderdvijftig euro uit het kistje en stopte het snel weer terug in de la. Dit zou hij vast niet missen! Ook het sleuteltje ging weer in het pennenbakje terug. Even keek ze rond, stopte het geld weg en ging gauw weer terug naar haar kamer.

Trillend ging ze op haar bed zitten. Wat had ze gedaan! Ze had geen keus! Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging. Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer. Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan. Er werd op zijn deur geklopt.

De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen. Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps. Wat zie je er leuk uit zeg! Ach, weet je wat? Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar!

God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje! Max had het geld nog in zijn hand. Hij keek ernaar en kreeg een raar gevoel. Cindy had zich zonet vreemd gedragen. Iets klopte er niet! Max zette zijn pc aan. Hij opende de la van zijn Buro en haalde het kistje eruit.

Hij opende het kistje met het sleuteltje en telde het geld dat er in zat. Hij miste honderdvijftig euro! Ze had hem gewoon zijn eigen geld terug gegeven!

Hij opende het bestand waar de opnames van zijn bewegingssensor in werden opgeslagen. Er was een videobestand opgeslagen. Hij dubbel klikte erop en dar verscheen zijn zus in beeld! Hij zag hoe zijn zus even zocht naar iets en toen het geld uit zijn kistje pakte! Ze had natuurlijk naar de schuldbekentenis gezocht!

Je eigen broer bestelen! Je pikt mijn geld en doet dan alsof je mij terug betaald! Jij bent echt slecht! Ik heb alles gefilmd! Vanavond laat ik alles aan pa en ma zien!

Max greep haar ruw bij haar arm en sleurde haar mee naar zijn kamer. Cindy stribbelde wat tegen maar liet zich toch meetrekken naar zijn kamer. Max klikte op Play en daar verscheen Cindy in beeld. Verslagen staarde Cindy naar het beeldscherm.

Zeg het niet tegen pa en ma! Alsjeblieft zeg het ze niet! Jij hebt echt geen respect voor mij! Je besteelt mij en denkt dat ik dat dan gewoon vergeet! Ik ben geen sukkel! Ik smeek het je! Zeg niets tegen ma en pa! Geef mij een goede reden waarom ik het niet aan pa en ma zou zeggen! Cindy huilde nu en zei: Ik doe alles wat je wilt maar zeg alsjeblieft niets tegen pa en ma! Echt ik doe alles voor je als je maar niet tegen pa en ma zegt!

Als je dat liever hebt! Trek jij je kleren nog uit of moet ik het filmpje aan pa en ma laten zien! Wat wil je er voor hebben? Daarna lunchten we en zorgde ik dat een verhuisbedrijf die middag nog haar spullen zou ophalen.

Deze snelle actie maakte wel indruk, merkte ik. Daarna kreeg ik het hele verhaal te horen hoe het uit was gegaan. Ik luisterde met een half oor terwijl ik haar van top tot teen bekeek.

Ze zag er adembenemend uit en ik zat de kans in te schatten om haar een keer mijn bed in te krijgen. Uit haar verhaal maakte ik op dat haar ex een enorme eikel was en dat ze blij was daar nu van af te zijn.

Toen ik die middag thuis kwam had ze alles al keurig ingericht en het hele huis, inclusief mijn eigen woongedeelte opgeruimd. Ik reageerde, ‘fantastisch ik ben blij dat er nu een vrouw in huis is'.

Ik nam haar daarna mee uit eten om haar komst te vieren. Ze had een sexy jurkje aangedaan met een waanzinnig decolleté.

Je zag haar prachtige tieten heerlijk hangen. Ik zei haar dat ik jaloers was op de ober. Ze lachte en zei, ‘je bent een charmeur Ronnie. Je krijgt ze vast nog wel eens te zien nu we bij elkaar in huis wonen'. Ik was best geil geworden van haar verschijning, maar besloot niet onmiddellijk een poging te wagen haar te versieren.

Na het eten hing ik voor de buis. Plots werd er aangeklopt en kwam Melissa binnen in een kort badjasje van hele dunne stof, waar haar prachtige benen onderuit staken in uggies. Ik antwoordde enigszins geschrokken, ‘maar dat was niet wat ik bedoelde toen ik dat zei'. De afgelopen weken heb ik niet meer genaaid en ik heb er echt zin in om met jouw de sterren van de hemel te neuken'. Ze drukte haar tieten tegen mijn gezicht en ik voelde haar harde tepels door de dunne stof in mijn gezicht priemen.

Ik zette mijn mond op haar tepel en begon er door de stof heen aan te zuigen. Melisse kreunde onderdrukt, ‘Dit is zalig, Ronnie, ik wist het wel, jij bent ook geil'. Al snel drukte ze haar andere tepel tegen mijn mond en zei ze, ‘maak deze ook hard Ronnie daarna mag je ze bekijken.

Al zeg ik het zelf, ik heb de lekkerste tieten van Den Bosch'. Nadat ik ook deze tepel hard had gezogen boog ze naar achteren. En zag ik haar tepels dwars door de dunne stof heen. Ze liet haar badjasje van zich afglijden. En ze had niets teveel gezegd het waren echte toptieten. Een flinke cup C en dikke lichtbruine tepels die puntig naar voren staken. Ik voelde er aan en ze waren heerlijk stevig. Ik testte ze even op veerkracht door er een klapje tegen aan te geven en ze veerden onmiddellijk terug.

Ze lachte geil en schudde flink met haar tieten. Ik had eigenlijk nog nooit zo'n geil meisje mee gemaakt. Zelfs Froukje was niet zo open en direct als het op sex aan kwam. Ze draaide zich om en boog voorover, waarbij ze zei, ‘en Ook keek ik recht tegen haar poepgaatje aan. Die zag er fraaie en ongeschonden uit. Ze had zich volledig kaal geschoren en daarom kon ik het vocht zien glinsteren.

Voel maar effe hoor'. Ik stak mijn vinger tussen haar lipjes en voelde dat ze kletsnat was. Ze reageerde onmiddellijk door zich op mijn vinger te spietsen. Ze had een puntige harde klit. Ze gilde toen ik hem aanraakte, ‘ooooh goddelijk'. Vervolgens draaide ze zich om en ging weer bij mij op schoot zitten.

Ze drukte haar lippen op de mijne en we begonnen wild te tongen. Ik voelde tijdens het tongen haar zalige lijf. Melissa taste naar mijn kruis en opende mijn gulp en haalde mijn lul tevoorschijn. Die was inmiddels keihard.

Ik liet snel mijn broek zakken en Melissa knielde om er even aan te likken. Terwijl Melissa lekker doorzoog, ontdeed ik me van mijn kleren. Toen ik geheel naakt was stopte Melissa. Ik kreunde teleurgesteld, ‘kom op Melissa het was heerlijk zuig nog effe door. Je maakt me klaar met je tong en dan ben jij aan de beurt'.

Ze ging met haar benen wijd op de rugleuning van de bank zitten. Ik knielde voor haar en begon haar een zalige befbeurt te geven.

Ik likte en zoog op haar klitje dat het een lieve lust was. Melissa gilde daarbij keihard. Wanneer je niet beter wist zou je denken dat ze verkracht werd. Gelukkig had ik geen boven en benedenburen en waren de muren van mijn oude pand superdik. Ik voelde haar verkrampen en ze kwam zeer heftig klaar ik moest haar vasthouden anders was ze zo onderuit gegaan. Het duurde enige minuten voor ze weer een beetje bij zinnen was. Ze nam wederom het initiatief en zei, ‘kom we gaan naar de slaapkamer, dan neuk ik je klaar, dat heb je wel verdiend'.

Ze rende voor me uit en sprong het grote bed in. Ik sprong boven op haar en kon me niet meer beheersen. Ik duwde mijn lul gelijk haar poes in. Ik wil je nog wel effe pijpen hoor? Ze legde haar benen in mijn nek en ik begon haar met grote halen te naaien. Na een flink aantal stoten vond Melissa het tijd voor iets anders en beval, ‘op je rug Ronnie, dan ga ik je berijden, dat vind ik het geilste standje'.

Ik deed wat ze zei en ze spietste zich op mijn lul. Vervolgens begon het grote genieten. Ik hoefde niets te doen. Ze kneep in mijn pik met haar kutje en bereed me als een echte snol. Terwijl ze me aan het neuken was, kon ik achter haar rug, in een grote spiegel, zien hoe mij pik bij haar in en uit schoof.

Ik zag haar strakke poes om mijn pik geklemd zitten. Ik wou zo lang mogelijk van het goddelijke gevoel genieten, maar het was onmogelijk het heel lang vol te houden. Daarom schreeuwde ik, ‘ik houd het niet lang meer, schatje'.

Dit was voor mij de druppel en ik voelde hoe mijn lul in haar kut explodeerde. Het werd zwart voor mijn ogen. Toen ik uitgespoten was, kwam ik weer een beetje bij zinnen. En zei ik, ‘godsamme, dat was lekker', en gaf haar een tongzoen.

Ze bleef bij mij in bed slapen, maar toen ik wakker werd, was ze verdwenen. De rest van de week kwam ik Melissa vaak genoeg tegen in huis en ze vond het ook geen enkel probleem als ik toespelingen maakte op onze neukpartij, maar het lukte niet haar weer in bed te krijgen. Ze antwoordde steeds, dat ze niet op een nieuwe relatie zat te wachten en dat ze mij eens per maand wel in natura zou betalen.

Ze had er geen enkele moeite mee, dat ik haar naakt zag. Hetgeen vaak gebeurde, want zodra ik iets in de badkamer hoorde zorgde ik wel dat ik er ook was. Van haar tieten kon ik werkelijk geen genoeg krijgen. Ik was eigenlijk de hele dag geil door haar. Het vooruitzicht haar pas over 4 weken weer te kunnen naaien was goddelijk en teleurstellend tegelijkertijd.

Maar ze was niet te vermurwen. Om van mijn geilheid af te komen, besloot ik een afspraakje te maken met Froukje. Toen ze die zelfde avond nog binnen kwam stormde ik op haar af en begon haar te zoenen en ontdeed haar al zoenend van haar kleding. Ik antwoordde niet, maar begon me zelf uit te kleden. In no-time waren we volkomen naakt en lagen we op de bank te geilen. Ik was te geil voor veel voorspel en wilde eigenlijk meteen neuken.

Froukje moest echter zo als de meeste meiden wel even op temperatuur komen. Maar binnen 5 minuten had ik mijn pik in haar kut zitten en lagen we gillend te naaien.

Terwijl wij in de zitkamer lagen te genieten, kwam Melissa ‘zonder te kloppen binnen gewandeld. Ze schrok in het geheel niet, maar zei, ‘dacht ik het niet, hier wordt gesekst.

Jullie vinden het toch niet erg wanneer ik effe kijk hè'. Ik keek Froukje aan, maar die schudde, tot mijn verbazing, nee. Ze kermde hees, wat ben jij een snol Melis, maar prima, ik vind het wel geil wanneer iemand kijkt.

Melissa ging in een leren stoel zitten, terwijl we doornaaiden. Af en toe keek ik even naar haar. Ik zag dat ze haar hand in haar stretchbroek had gestoken en zich al kijkend ongegeneerd aan het vingeren was.

Wij neukten in diverse standjes door. Ook Froukje had door dat Melissa zichzelf aan het vingeren was en kermde schor, ‘Jezus, Melis wat ben jij een ongelooflijke hoer'. En tegen mij, ‘vindt jij het ook zo geil dat iemand al vingerend aan het kijken is'?

We stopten even met neuken toen we merkten dat Melissa aan het klaarkomen was. Ze gilde schor terwijl ze over haar hele lichaam schokte. We zagen in het kruis van haar zwarte stretchbroek een natte plek verschijnen. Ze bleef nog even nagenieten.

Stond toen op en zei, ‘Bedankt dat ik mocht kijken. Het was echt lekker. Neuken jullie maar lekker door'. Vervolgens liep ze de kamer uit.

Ik wil ook lekker komen'. Ik begon haar heel snel te penetreren op zijn hondjes. We waren beide zo geil geworden door dit hele gebeuren, dat het niet lang meer duurde en we heerlijk diep klaarkwamen. We hadden nog een hele gezellige avond samen, maar Melissa heb ik verder niet meer gezien.

Pas de volgende dag kwam ik haar 's avonds weer tegen en probeerde haar mijn bed weer in te praten, maar ze wilde niet. Ik probeerde het nog diverse malen, maar ze wilde absoluut niet en ik gaf het maar even op. Gelukkig zag ik Froukje af en toe en kon ik mijn voordurende geilheid bij haar afreageren. Toen Froukje een weekje op reis was, werd ik met de dag geiler. Vooral omdat ik Melissa regelmatig in de badkamer tegenkwam.

Toen ze zichzelf aan het opmaken was, gekleed in slechts een broekje, en ik binnen kwam voor een douche, hield ik het niet meer. Bij het aanzicht van haar goddelijke tieten, schoot mijn pik omhoog. Ze zag al snel in de spiegel wat er aan de hand was en zei, ‘ben je geil mannetje?. Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan we weer lekker neuken schatje'. Ik kon mezelf niet meer beheersen.

Liet mijn badjas af vallen en begon mezelf af te rukken en zei,' maar ik mag toch wel even met mezelf spelen? Ze schudde met haar tieten en wreef haar tepels op terwijl ze keek hoe ik me aftrok. Vervolgens gleed haar hand in haar broekje en zag ik door de stof heen, hoe ze zichzelf vingerde. Naar elkaar kijkend zaten we nu te masturberen. Allebei keken we elkaar fel aan terwijl we luid en ongegeneerd aan het kreunen waren. Ik verhoogde mijn tempo en antwoordde, ‘jaaaaaaaaa, nuuuuu'. Tegelijk begonnen we te schokken en te gillen.

Mijn zaad spoot in dikke stralen naar buiten en ik richtte het express op haar. Ik zag haar broekje nat worden en ze zakte van genot op de vloer. Ik hielp haar weer overeind komen. Laat me vanavond de huur innen Melis, we zijn nu toch zo half begonnen. Ze keek me lachend aan en zei, ‘Nou vooruit dan, maar dan moet je wel extra lang wachten op de volgende keer'.

Die avond gingen we eerst uit eten, waarbij Melissa er weer ontzettend sexy uit zag en ze heel veel mannenaandacht trok. Toen we thuis kwamen doken we gelijk het bed in en mocht ik haar in ieder denkbaar standje naaien. Toen ik haar op zijn hondjes aan het neuken was zei ze, ‘even wachten Ronnie. Ik heb een geil plannetje'. Ze rende naar haar kamer en kwam even later terug met een aangesnoerde voorbinddildo. Draai je maar om'. Ik voldeed aan haar verzoek en ik voelde hoe ze met haar tong mijn anus nat maakte.

Op zich was het al een zalig gevoel om haar tong tegen mijn poepgaatje te voelen. Vervolgens deed ze een vinger erin en toen nog een. Even oprekken zei ze. Daarna ging ze achter me zitten en duwde de dildo met een harde duw ineens naar binnen en begon me wild te penetreren. Dit had ik nooit eerder gedaan en het deed wel effe pijn, maar al snel begon ik het lekker te vinden.

Zeker toen ze me erbij begon af te trekken. Dit was niet ons enigste standje die avond, maar wel het meest vreemde. Helaas konden we niet eeuwig doorgaan en kwam er een eind aan onze neukpartij. Ze bleef weer slapen en net als de vorige keer was ze voor ik wakker werd weer verdwenen. Eigenlijk kon ik niet 5 weken wachten om haar weer te mogen naaien, maar ik wist ook dat ik geen keus had.

Gelukkig kwam Froukje af en toe langs en kon ik mijn lusten op haar botvieren. Froukje had gelukkig niet door wat zich tussen Melissa en mij afspeelde. Ik kwam Melissa uiteraard regelmatig tegen en we aten ook regelmatig samen een hapje.

Tijdens een van die etentjes in mijn keuken, vroeg ze, ‘zeg Ronnie er komt binnenkort een vriendin uit Amsterdam van me langs met haar vriendje.

Zouden ze hier mogen slapen? Ze knikte een beetje afwezig en was kennelijk nog niet uitgevraagd, want ze vroeg aarzelend ‘ik heb nog een verzoekje, Ronnie. Die vriendin van me vind het erg belangrijk dat je een vriendje hebt. Daarom heb ik haar al meerdere keren verteld dat ik een heel rijk vriendje heb.

Ik wil eigenlijk niet af gaan tegenover haar. Wil jij niet dat rijke vriendje van me spelen? Ik had niet veel tijd nodig voor een antwoord en zei, ‘natuurlijk Melis, maar dan gaan we die avond wel neuken'. We lachten en proosten op een leuk vooruitzicht.

Erik en Samantha bleken een mooi koppel. Zij was wel een tikkeltje ordinair, maar wel erg lekker. Erik beschikte over flink wat geld bleek uit hun verhalen.sex betaling in natura wijd open kut

Daar deed ze niet moeilijk over, dat hoorde er bij wanneer ik haar trakteerde, zei ze altijd. Zoals ik zei ‘was' ze mijn collega, want ze is onlangs ontslagen. Ze is nog maar 22 en houdt veel van uitgaan en gezelligheid. Dat betekende dat ze vaak te laat was en overdag niet altijd over voldoende energie beschikte om topprestaties te leveren. De bank waar ik werk kon dit allemaal niet waarderen en heeft haar op een ochtend toen ze weer te laat was de laan uitgestuurd.

Ik had nog steeds contact met haar, het was een lekkere stoot. Ze had donker lang haar, een prachtig lichaam, ferme tieten en mooie witte tanden. Echt een klassieke schoonheid. Daarnaast had ik ook echt behoefte aan wat vrouwelijk gezelschap, want ik was net gescheiden, had ruzie met mijn ex over alles en kreeg mijn kinderen nauwelijks meer te zien.

Gelukkig had ik onlangs een flinke erfenis ontvangen en had een goed slaris van de bank. Ik had besloten hier goed van te leven. Van een deel van de erfenis had ik vlakbij de bank in de binnenstad van Den Bosch een oud pandje gekocht.

Hartstikke leuk voor een jarige, volgens iedereen die er geweest was. Vanuit dit pandje was ik ook zo in het uitgaanscentrum en dat was voor Froukje bij tijd en wijle een goed logeeradres. Een paar weken geleden belde Froukje mij. Het was altijd gezellig met haar te kletsten. Nu kwam ze al snel to-the-point en vroeg mij, ‘zeg, Ronnie jij hebt in dat pandje van jouw nog wel wat kamers over op de bovenste verdieping.

Mijn beste vriendin, is door haar vriend het huis uitgetrapt en staat nu met haar spullen op straat. Kan ze een tijdje bij je logeren'?

Ik antwoordde, ‘je bedoelt, Melissa? Nu kende ik Melissa, ze was wel eens mee geweest wanneer we uit gingen, maar moest altijd vroeg naar huis van haar vriend. Ze was wel een enorme blonde stoot, die er altijd lekker sexy uit zag. Het leek me wel prima, dus ik zei, ‘het heeft haast begrijp ik'. Zorg dat ze er om een uur is. Wanneer het klikt, help ik haar meteen om haar spullen ophalen'.

Stipt om 1 uur werd er aangebeld en stond Melissa voor de deur. Ze had zich mooi aangekleed. Ze droeg prachtige zwarte laarzen onder een minirokje met een dikke zwarte panty er onder waar haar bennen prachtig in uit kwamen. Toen ze haar jas uit deed zag ik dat ze een wit bloesje aan had, dat flink was open geknoopt, waardoor ik een fraai uitzicht kreeg op haar decolleté.

Ik zei, ‘je ziet er fantastisch uit. Ik had je eigenlijk in verhuiskleren verwacht'. Ik had mijn beslissing al genomen, ze kon bij me wonen, want deze meid wou ik af en toe wel in de badkamer tegen komen. Ik liet haat de kamers zien en ze was meteen enthousiast. Wat wil je er voor hebben? Daarna lunchten we en zorgde ik dat een verhuisbedrijf die middag nog haar spullen zou ophalen. Deze snelle actie maakte wel indruk, merkte ik.

Daarna kreeg ik het hele verhaal te horen hoe het uit was gegaan. Ik luisterde met een half oor terwijl ik haar van top tot teen bekeek. Ze zag er adembenemend uit en ik zat de kans in te schatten om haar een keer mijn bed in te krijgen. Uit haar verhaal maakte ik op dat haar ex een enorme eikel was en dat ze blij was daar nu van af te zijn. Toen ik die middag thuis kwam had ze alles al keurig ingericht en het hele huis, inclusief mijn eigen woongedeelte opgeruimd.

Ik reageerde, ‘fantastisch ik ben blij dat er nu een vrouw in huis is'. Ik nam haar daarna mee uit eten om haar komst te vieren. Ze had een sexy jurkje aangedaan met een waanzinnig decolleté. Je zag haar prachtige tieten heerlijk hangen.

Ik zei haar dat ik jaloers was op de ober. Ze lachte en zei, ‘je bent een charmeur Ronnie. Je krijgt ze vast nog wel eens te zien nu we bij elkaar in huis wonen'. Ik was best geil geworden van haar verschijning, maar besloot niet onmiddellijk een poging te wagen haar te versieren. Na het eten hing ik voor de buis. Plots werd er aangeklopt en kwam Melissa binnen in een kort badjasje van hele dunne stof, waar haar prachtige benen onderuit staken in uggies.

Ik antwoordde enigszins geschrokken, ‘maar dat was niet wat ik bedoelde toen ik dat zei'. De afgelopen weken heb ik niet meer genaaid en ik heb er echt zin in om met jouw de sterren van de hemel te neuken'. Ze drukte haar tieten tegen mijn gezicht en ik voelde haar harde tepels door de dunne stof in mijn gezicht priemen. Ik zette mijn mond op haar tepel en begon er door de stof heen aan te zuigen. Melisse kreunde onderdrukt, ‘Dit is zalig, Ronnie, ik wist het wel, jij bent ook geil'.

Al snel drukte ze haar andere tepel tegen mijn mond en zei ze, ‘maak deze ook hard Ronnie daarna mag je ze bekijken. Al zeg ik het zelf, ik heb de lekkerste tieten van Den Bosch'.

Nadat ik ook deze tepel hard had gezogen boog ze naar achteren. En zag ik haar tepels dwars door de dunne stof heen. Ze liet haar badjasje van zich afglijden. En ze had niets teveel gezegd het waren echte toptieten. Een flinke cup C en dikke lichtbruine tepels die puntig naar voren staken.

Ik voelde er aan en ze waren heerlijk stevig. Ik testte ze even op veerkracht door er een klapje tegen aan te geven en ze veerden onmiddellijk terug.

Ze lachte geil en schudde flink met haar tieten. Ik had eigenlijk nog nooit zo'n geil meisje mee gemaakt. Zelfs Froukje was niet zo open en direct als het op sex aan kwam. Ze draaide zich om en boog voorover, waarbij ze zei, ‘en Ook keek ik recht tegen haar poepgaatje aan.

Die zag er fraaie en ongeschonden uit. Ze had zich volledig kaal geschoren en daarom kon ik het vocht zien glinsteren. Voel maar effe hoor'. Ik stak mijn vinger tussen haar lipjes en voelde dat ze kletsnat was. Ze reageerde onmiddellijk door zich op mijn vinger te spietsen. Ze had een puntige harde klit. Ze gilde toen ik hem aanraakte, ‘ooooh goddelijk'. Vervolgens draaide ze zich om en ging weer bij mij op schoot zitten. Ze drukte haar lippen op de mijne en we begonnen wild te tongen.

Ik voelde tijdens het tongen haar zalige lijf. Melissa taste naar mijn kruis en opende mijn gulp en haalde mijn lul tevoorschijn. Die was inmiddels keihard. Ik liet snel mijn broek zakken en Melissa knielde om er even aan te likken. Terwijl Melissa lekker doorzoog, ontdeed ik me van mijn kleren. Toen ik geheel naakt was stopte Melissa. Ik kreunde teleurgesteld, ‘kom op Melissa het was heerlijk zuig nog effe door. Je maakt me klaar met je tong en dan ben jij aan de beurt'. Ze ging met haar benen wijd op de rugleuning van de bank zitten.

Ik knielde voor haar en begon haar een zalige befbeurt te geven. Ik likte en zoog op haar klitje dat het een lieve lust was. Melissa gilde daarbij keihard. Wanneer je niet beter wist zou je denken dat ze verkracht werd.

Gelukkig had ik geen boven en benedenburen en waren de muren van mijn oude pand superdik. Ik voelde haar verkrampen en ze kwam zeer heftig klaar ik moest haar vasthouden anders was ze zo onderuit gegaan. Het duurde enige minuten voor ze weer een beetje bij zinnen was. Ze nam wederom het initiatief en zei, ‘kom we gaan naar de slaapkamer, dan neuk ik je klaar, dat heb je wel verdiend'.

Ze rende voor me uit en sprong het grote bed in. Ik sprong boven op haar en kon me niet meer beheersen. Ik duwde mijn lul gelijk haar poes in. Ik wil je nog wel effe pijpen hoor?

Ze legde haar benen in mijn nek en ik begon haar met grote halen te naaien. Na een flink aantal stoten vond Melissa het tijd voor iets anders en beval, ‘op je rug Ronnie, dan ga ik je berijden, dat vind ik het geilste standje'. Ik deed wat ze zei en ze spietste zich op mijn lul. Vervolgens begon het grote genieten. Ik hoefde niets te doen.

Ze kneep in mijn pik met haar kutje en bereed me als een echte snol. Terwijl ze me aan het neuken was, kon ik achter haar rug, in een grote spiegel, zien hoe mij pik bij haar in en uit schoof. Ik zag haar strakke poes om mijn pik geklemd zitten. Ik wou zo lang mogelijk van het goddelijke gevoel genieten, maar het was onmogelijk het heel lang vol te houden. Daarom schreeuwde ik, ‘ik houd het niet lang meer, schatje'. Dit was voor mij de druppel en ik voelde hoe mijn lul in haar kut explodeerde.

Het werd zwart voor mijn ogen. Toen ik uitgespoten was, kwam ik weer een beetje bij zinnen. En zei ik, ‘godsamme, dat was lekker', en gaf haar een tongzoen. Ze bleef bij mij in bed slapen, maar toen ik wakker werd, was ze verdwenen. De rest van de week kwam ik Melissa vaak genoeg tegen in huis en ze vond het ook geen enkel probleem als ik toespelingen maakte op onze neukpartij, maar het lukte niet haar weer in bed te krijgen.

Ze antwoordde steeds, dat ze niet op een nieuwe relatie zat te wachten en dat ze mij eens per maand wel in natura zou betalen. Ze had er geen enkele moeite mee, dat ik haar naakt zag. Hetgeen vaak gebeurde, want zodra ik iets in de badkamer hoorde zorgde ik wel dat ik er ook was.

Van haar tieten kon ik werkelijk geen genoeg krijgen. Ik was eigenlijk de hele dag geil door haar. Het vooruitzicht haar pas over 4 weken weer te kunnen naaien was goddelijk en teleurstellend tegelijkertijd. Maar ze was niet te vermurwen. Om van mijn geilheid af te komen, besloot ik een afspraakje te maken met Froukje. Toen ze die zelfde avond nog binnen kwam stormde ik op haar af en begon haar te zoenen en ontdeed haar al zoenend van haar kleding.

Ik antwoordde niet, maar begon me zelf uit te kleden. In no-time waren we volkomen naakt en lagen we op de bank te geilen. Ik was te geil voor veel voorspel en wilde eigenlijk meteen neuken.

Froukje moest echter zo als de meeste meiden wel even op temperatuur komen. Maar binnen 5 minuten had ik mijn pik in haar kut zitten en lagen we gillend te naaien. Terwijl wij in de zitkamer lagen te genieten, kwam Melissa ‘zonder te kloppen binnen gewandeld.

Ze schrok in het geheel niet, maar zei, ‘dacht ik het niet, hier wordt gesekst. Jullie vinden het toch niet erg wanneer ik effe kijk hè'. Ik keek Froukje aan, maar die schudde, tot mijn verbazing, nee. Ze kermde hees, wat ben jij een snol Melis, maar prima, ik vind het wel geil wanneer iemand kijkt. Melissa ging in een leren stoel zitten, terwijl we doornaaiden. Af en toe keek ik even naar haar. Ik zag dat ze haar hand in haar stretchbroek had gestoken en zich al kijkend ongegeneerd aan het vingeren was.

Wij neukten in diverse standjes door. Ook Froukje had door dat Melissa zichzelf aan het vingeren was en kermde schor, ‘Jezus, Melis wat ben jij een ongelooflijke hoer'.

En tegen mij, ‘vindt jij het ook zo geil dat iemand al vingerend aan het kijken is'? We stopten even met neuken toen we merkten dat Melissa aan het klaarkomen was. Ze gilde schor terwijl ze over haar hele lichaam schokte.

We zagen in het kruis van haar zwarte stretchbroek een natte plek verschijnen. Ze bleef nog even nagenieten. Stond toen op en zei, ‘Bedankt dat ik mocht kijken. Het was echt lekker. Neuken jullie maar lekker door'. Vervolgens liep ze de kamer uit. Ik wil ook lekker komen'. Ik begon haar heel snel te penetreren op zijn hondjes. We waren beide zo geil geworden door dit hele gebeuren, dat het niet lang meer duurde en we heerlijk diep klaarkwamen.

We hadden nog een hele gezellige avond samen, maar Melissa heb ik verder niet meer gezien. Pas de volgende dag kwam ik haar 's avonds weer tegen en probeerde haar mijn bed weer in te praten, maar ze wilde niet.

Ik probeerde het nog diverse malen, maar ze wilde absoluut niet en ik gaf het maar even op. Gelukkig zag ik Froukje af en toe en kon ik mijn voordurende geilheid bij haar afreageren.

Toen Froukje een weekje op reis was, werd ik met de dag geiler. Vooral omdat ik Melissa regelmatig in de badkamer tegenkwam. Toen ze zichzelf aan het opmaken was, gekleed in slechts een broekje, en ik binnen kwam voor een douche, hield ik het niet meer. Bij het aanzicht van haar goddelijke tieten, schoot mijn pik omhoog. Ze zag al snel in de spiegel wat er aan de hand was en zei, ‘ben je geil mannetje?. Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan we weer lekker neuken schatje'. Ik kon mezelf niet meer beheersen.

Liet mijn badjas af vallen en begon mezelf af te rukken en zei,' maar ik mag toch wel even met mezelf spelen? Ze schudde met haar tieten en wreef haar tepels op terwijl ze keek hoe ik me aftrok. Vervolgens gleed haar hand in haar broekje en zag ik door de stof heen, hoe ze zichzelf vingerde.

Naar elkaar kijkend zaten we nu te masturberen. Allebei keken we elkaar fel aan terwijl we luid en ongegeneerd aan het kreunen waren. Ik verhoogde mijn tempo en antwoordde, ‘jaaaaaaaaa, nuuuuu'. Tegelijk begonnen we te schokken en te gillen. Mijn zaad spoot in dikke stralen naar buiten en ik richtte het express op haar. Ik zag haar broekje nat worden en ze zakte van genot op de vloer. Ik hielp haar weer overeind komen. Laat me vanavond de huur innen Melis, we zijn nu toch zo half begonnen.

En of jij gaat betalen! Hakan stapt dreigend op haar af. Charlotte loopt achteruit om de tafel heen. Denk jij soms dat wij gek zijn? Hakan slaat zijn arm om haar middel en houdt de bon voor haar gezicht. Wat denk je wel dat je aan het doen bent!

Blijf van me af!!! Ze wil omhoog komen maar Hakan pakt haar nek vast en duwt haar stevig tegen de tafel, zodat ze geen kant op kan. Als je niet wil betalen, dan pakken we ons loon gewoon in natura, verwaande trut! Dat wil ik niet! Charlotte probeert overeind te komen maar Hakan drukt haar weer stevig tegen de tafel en geeft nog een paar harde klappen op haar mooie ronde billen. Je gaat gewoon doen wat wij zeggen". De Turk pakt een zakmes, snijdt een gat in het kruis van Charlotte's jeans en scheurt dit gat een eindje open.

Zelf maakt Hakan zijn overal los en trekt hem naar beneden. Hij heeft geen onderbroek aan zodat hij zijn stijve pik zo paraat heeft. Het wordt nu echt menens. Ze weet wat er gaat gebeuren en stribbelt heftig tegen. Hakan staat er al tussen en trekt nu, door het gat in haar jeans, ook haar stringetje kapot. Het opgeschoren kutje van de blonde Hollandse ligt open en bloot.

De Turk aarzelt niet. Hij spuugt een grote fluim in zijn vrije hand en wrijft die tussen Charlotte's schaamlippen. Gelijk daarna duwt hij zijn grote stijve pik naar binnen! Dat zal je leren verwaande teef. Je voelt je zeker te goed voor een Turk he? Alsjeblieft, ik wil dit niet! Ik wil dit niet! Hakan trekt zich daar niks van aan. Nu heeft Hakan zijn handen vrij. Hij grijpt de Hollandse blondine bij de heupen en begint haar met lange, stevige halen te neuken.

Ik neuk je helemaal rauw mmm. Verdomme wat heb jij een lekkere kut!!! Ondertussen merkt ze dat haar gevoel twee kanten op gaat. Ze heeft wel eens gefantaseerd over ruwe seks met een onbekende man.

Dit is haar kans. Ze raakt er stiekum opgewonden van. Maar van de andere kant is ze ook bang voor de Turken. Wat zouden die monteurs met haar gaan doen? In een laatste daad van verzet lukt het Charlotte om haar armen los te werken en komt ze omhoog. Hierdoor floept de pik van Hakan uit haar kutje. Ze krijgt meteen een klap in haar gezicht. Mehmet en Murat maken haar armen met stevige tape vast aan de tafelpoten.

Hun Hollandse speeltje kan geen kant meer op. Murat trekt Charlotte's hoofd aan haar lange blonde haren achterover, over de tafelrand, en spuugt een stevige fluim in haar gezicht. Hakan scheurt het gat in haar jeans nog wat groter en begint haar kutje weer stevig te neuken.

Hup die benen wijd, zo ja. Goed zo sletje, jaaa. Je weet wel hoe het moet. Ook zij hebben geen onderbroek aan en hebben hun pik zo paraat. Dit is gewoon met voorbedachte rade! Charlotte staart naar de harde pikken van Murat en Mehmet. Murat duwt zijn paal tegen haar lippen aan, maar ze houdt die stevig op elkaar. Open je mond hoertje!!! Charlotte staakt haar verzet en opent haar mond voor de Turkse pik. Charlotte geeft zich over en gehoorzaamt.

Mehmet scheurt haar bloes en BH los. Haar stijve tepels verraden dat ze stiekem begint te genieten van de brute seks. Wild begint Mehmet in haar tepels te knijpen, wat pijn doet, maar Charlotte ook een geil gevoel geeft.

De gang bang is compleet! Jaaa geile Hollandse slet, we neuken je helemaal suf. Je vind het wel lekker he, om door een paar Turken uitgewoond te worden? Geef maar toe dat je dit wil. Geef maar toe dat dit je geheime fantasie is. Jaaa, mmm, wat heb je toch een lekkere strakke kut.

Ik ga je strakke kutje helemaal volspuiten. Jaaa, dat wil je toch? Oh ja, oh ja, geile teef. Jaaa, jaaa, ik kom, ik kom!!! Stevige stralen Turks sperma spuiten in het Hollandse kutje! Ondertussen krijgt ook Charlotte een orgasme. Haar ogen worden groot. Hollandse hoer, geile slet, geef je maar over! Geef het maar toe.

Je geniet van een stevige Turkse pik in je strakke kutje! Murat, die Charlotte ondertussen met diepe halen in haar mond neukt, komt ook bijna klaar. Waag het niet om het uit te spugen! Doorslikken zul je het! Slik al zijn zaad door sletje! De blondine slikt het Turkse zaad als een volleerde hoer. Jaaah, slik door teefje!

Er komt nog meer aan jaaah!


Max werd geil van zijn mooie zus. Hij voelde zijn piemel reageren op haar sexy uitstraling. Nog nooit was Max zo dicht bij een naakte vrouw geweest als nu bij zijn zus. Cindy geeuwde en hield haar hand voor haar mond waardoor het dekbed wat opschoof en Max een stukje van een van haar blote borsten zag.

Max hield zijn adem even in. Cindy was het helemaal niet vergeten maar was eigenlijk niet van plan om die supernerd zijn geld terug te geven!

Bij de deur gekomen keek hij nog even om naar zijn mooie zus die nu weer was gaan liggen. De zondag ging voorbij en toen de maandag en dinsdag en Cindy gaf geen geld aan Max! De volgende zaterdag brak aan en Max klopte weer op de deur van zijn zus.

Max ging haar kamer binnen en zag Cindy voor haar spiegel staan. Cindy had alleen haar ondergoed aan. Ze stond haar haren te kammen voor de spiegel. Ze had een hipster aan met bijpassende Bh. Max staarde naar zijn mooie zus. Wat sta je daar nou te staren man! Zeg wat je wilt en rot op nerd!. Ik wil je er alleen maar aan herinneren dat ik nu al vierhonderdtachtig euro van je krijg! Je krijgt helemaal niets van mij! Zal ik zo wel even aan pa en ma laten lezen! Kijken wat er dan gebeurd!

Cindy besefte dat dit niet de bedoeling was! Pa en Ma waren streng en rechtvaardig en zouden haar dwingen het geld te betalen. Is het echt al zoveel opgelopen? Ik ga mijn krantenwijk lopen! Op zijn kamer ruimde hij zijn spullen op en zette zijn bewakingssysteem aan.

Sinds kort had hij een bewegingssensor met de webcam en zijn pc verbonden. Hij was zo stom gewest Cindy te laten zien waar zijn geld lag en hij vertrouwde haar toch niet helemaal. En haar reactie van daarnet was nou niet echt vertrouwenwekkend!

Max ging de gang op en sloot de deur van zijn kamer. Hij liep de trap af en ging via de keuken naar het schuurtje om zijn fiets te pakken. Cindy had helemaal geen geld op haar rekening. Toch moest ze nu iets doen want als Max naar hun ouders ging met die schuldbekentenis was ze de klos! Cindy hoorde de keukendeur en wist dat Max nu weg was. Ze twijfelde, moest ze dit wel doen?.

Cindy stond op en ging naar de kamer van Max. Even stond ze stil op de gang voor de deur van Max kamer. Aandachtig luisterde ze maar hoorde niets. Cindy opende de kamerdeur en ging naar binnen. Stel je voor dat ze betrapt werd! Cindy zocht even naar de schuldbekentenis maar ze had niet verwacht die te vinden.

Max had hem vast heel goed verstopt! Nerveus opende ze de la in het Buro van Max en pakte het kistje eruit. Snel pakte ze het sleuteltje uit het pennenbakje en opende het kistje. Haar hart bonkte in haar keel. Als haar ouders dit zouden horen! Jezus wat veel geld! Snel telde ze hoeveel geld er wel niet in het kistje zat.

Cindy haalde honderdvijftig euro uit het kistje en stopte het snel weer terug in de la. Dit zou hij vast niet missen! Ook het sleuteltje ging weer in het pennenbakje terug. Even keek ze rond, stopte het geld weg en ging gauw weer terug naar haar kamer.

Trillend ging ze op haar bed zitten. Wat had ze gedaan! Ze had geen keus! Max kwam thuis van zijn krantenwijk. Hij zette de fiets in het schuurtje en ruimde zijn tas weer op voordat hij de keuken inging. Max had honger en smeerde een paar boterhammen en nam die op een bordje mee naar boven naar zijn kamer.

Hij ging op zijn bed zitten en zette de tv aan. Er werd op zijn deur geklopt. De deur ging open en Cindy kwam zijn kamer binnen. Ze zag er weer heerlijk uit. Cindy droeg een kort zwart rokje met daarboven een strak zwart T-shirt en lage zwarte pumps.

Wat zie je er leuk uit zeg! Ach, weet je wat? Geef mij maar gewoon mijn geleende geld en vergeet de rente maar! God wat had zijn zus toch een heerlijke Kont in dat zwarte rokje! Max had het geld nog in zijn hand. Hij keek ernaar en kreeg een raar gevoel. Cindy had zich zonet vreemd gedragen. Iets klopte er niet! Max zette zijn pc aan. Hij opende de la van zijn Buro en haalde het kistje eruit. Hij opende het kistje met het sleuteltje en telde het geld dat er in zat.

Hij miste honderdvijftig euro! Ze had hem gewoon zijn eigen geld terug gegeven! Hij opende het bestand waar de opnames van zijn bewegingssensor in werden opgeslagen. Er was een videobestand opgeslagen. Hij dubbel klikte erop en dar verscheen zijn zus in beeld! Hij zag hoe zijn zus even zocht naar iets en toen het geld uit zijn kistje pakte! Ze had natuurlijk naar de schuldbekentenis gezocht!

Je eigen broer bestelen! Je pikt mijn geld en doet dan alsof je mij terug betaald! Jij bent echt slecht! Ik heb alles gefilmd! Vanavond laat ik alles aan pa en ma zien!

Max greep haar ruw bij haar arm en sleurde haar mee naar zijn kamer. Cindy stribbelde wat tegen maar liet zich toch meetrekken naar zijn kamer. Max klikte op Play en daar verscheen Cindy in beeld.

Verslagen staarde Cindy naar het beeldscherm. Zeg het niet tegen pa en ma! Alsjeblieft zeg het ze niet! Jij hebt echt geen respect voor mij! Je besteelt mij en denkt dat ik dat dan gewoon vergeet! Ik ben geen sukkel! Ik smeek het je! Zeg niets tegen ma en pa! Geef mij een goede reden waarom ik het niet aan pa en ma zou zeggen! Cindy huilde nu en zei: Ik doe alles wat je wilt maar zeg alsjeblieft niets tegen pa en ma!

Echt ik doe alles voor je als je maar niet tegen pa en ma zegt! Als je dat liever hebt! Trek jij je kleren nog uit of moet ik het filmpje aan pa en ma laten zien!

Heb je dat liever? Aarzelend trok Cindy haar strakke T-shirt uit en liet het op de grond vallen. Max keek naar de mooie volle borsten van zijn zus verstopt in een bloemetjes Bh. Verlegen keek Cindy naar haar broertje terwijl ze het ritsje van haar rokje open ritste en het rokje op de grond liet vallen. Cindy had alleen nog haar ondergoed en lage zwarte pumps aan.

Max keek bewonderend naar zijn zus. Wat een lekker wijf! Cindy stapte met haar lange benen uit het rokje dat nu naast haar T-shirt lag. Hij kon niet meer wachten. Hij verlangde ernaar haar naakt te zien. Zijn pik was keihard en schreeuwde om aandacht. Cindy schrok van de heftige reactie van Max en ging met haar handen maar de sluiting van haar Bh. Geroutineerd wipte ze de sluiting open.

Cindy hield de Bh met een hand aan de voorkant vast. Ze wilde haar borsten zo lang mogelijk bedekt houden. Toen liet ze de Bh op de grond vallen. Cindy keek hem vreemd aan. Langzaam liet ze nu ook haar hipster zakken. Ze deed een stap opzij en bedekte haar borsten en kruis elk met een hand.

Zo is het genoeg? Haal je handen weg! Cindy deed wat hij haar vroeg. Daar stond ze spiernaakt voor haar jonge broertje! Max knoopte zijn broek open en liet die op de grond zakken. Zijn onderbroek sprong naar voren nauwelijks in staat om zijn erectie binnen te houden. Max liet nu ook zijn onderbroek zakken en toonde zijn stijve pik aan zijn zus. Ben jij geil op mij?

Cindy had niet verwacht dat Max opgewonden van haar zou worden. Ze had gedacht dat hij boos was en haar alleen maar wilde vernederen. Cindy staarde gebiologeerd naar de grote stijve lul van haar jongere broertje. Het was een fraai exemplaar, groot dik geaderd en zo te zien keihard! Ik ben je Zus! Dit kan niet waar zijn! Dit kan echt niet! Ze trok de voorhuid naar achteren en ontblote de eikel van haar broertje. Cindy keek omhoog en zei: Dan vertel je niks aan pa en ma en ben ik je geen geld meer schuldig?

God, wat was het een geil gezicht om zijn mooie zus zo te zien. Ze had zijn lul vast en trok hem langzaam af. Cindy bewonderde de grote pik van haar broer en likte plagerig aan zijn eikel. Cindy had dit nooit kunnen dromen maar nu ze deze heerlijke pik zag en voelde kriebelde het toch in haar kutje. Seks met haar jongere broer!

Hij geilde op zijn eigen zus! Ze keek Max aan en terwijl ze hem bleef aankijken gleed ze met haar volle lippen over zijn harde piemel. Langzaam nam ze de hele pik in haar mond. Zachtjes pijpte ze haar broertje. Met een hand pakte ze zijn ballen en speelde er mee. Met haar andere hand had trok ze hem al pijpend langzaam af. Even stopte ze en zei: Ze had het uitgegierd van het lachen toen ik haar met open mond had aangekeken.

Buuf hield klaarblijkelijk wel van wat spanning! Het leukste was geweest als we bij een verkeerslicht noodgedwongen naast een vrachtwagen hadden moeten halt houden. Jose had het niets uitgemaakt en had alleen maar zielsgelukkig rond gekeken. Bij de vrachtwagen chauffeurs waren de ogen zowat uit hun kassen gevallen en hadden uitbundig duimen naar mij opgestoken. Dat werd er zeker niet minder op, toen ze even later haar slanke benen op het dashboard had gelegd, iets had gespreid en zichzelf was gaan vingeren en daarbij tevens de prachtige tepels en borsten , en publiek, had gestreeld en gekneed.

Al genietend waren we gekleed aangekomen bij ons einddoel Nationaal park De Hoge Veluwe. Na te hebben geparkeerd hadden we elkaar uitbundig gezoend en waren met de picknick mand in de hand de natuur in getrokken. Trots had ik haar omarmt. We hadden al snel een mooi plekje gevonden. Jose had ongetwijfeld om mij te plezieren, bij het eerste drankje haar jurkje plagerig langzaam weer uitgetrokken. Ik had genoten van haar prachtige borsten met de grote tepels en de roze schaamlippen die al wat nat bleken te zijn van lust.

We hadden gezellig keuvelend en genietend van het zonnetje de versnaperingen genuttigd. Jose was daarna opgestaan en had een sexy dansje voor mij opgevoerd. Ze had het zelf ook heerlijk gevonden, daar de schaamlippen naast gegroeid ook helemaal wit waren geworden van het vrouwengeil. Toen ze weer vlak voor mij was komen staan, had ik haar bij het onderlichaam gepakt en tegen mij aangetrokken.

Had mijn tong op de binnenzijde van de schaamlippen gezet en was geestdriftig begonnen met beffen. Al snel kermde ze het uit van genot: Na verloop van tijd, had ze mij achterover op de grond geduwd en had ervaren mijn broek en slip uitgetrokken. Ze had de handjes rond de stam gelegd, de eikel geheel ontbloot en had langzaam met de tong de zenuwen gek gelikt. Vervolgens had ze de warme mond geheel om de eikel geplaatst en had behoedzaam de stijve volledig tot achter in haar keel laten verdwijnen.

Mijn hemel, wat had ze me heerlijk deep throat gepijpt! Als afsluiting was ze uitnodigend op haar rug gaan liggen, had haar benen gewillig gespreid en gezegd: Onderwijl had ik de prachtige borsten gekneed welke bij elke penetratie alle kanten op sprongen.

Jose had gekermd van genot: Ze ging al snel komen. Ik voerde het tempo nog wat op en gelijktijdig met het schokken en trillen van haar klaarkomende onderlichaam, gilde ze we het uit: Nahijgend en zoenend hadden we daarna nog minutenlang op elkaar gelegen en van elkaars aanwezigheid genoten!

Een enorm lang, toegegeven lekker geschreven, intro met een zeer inzakkend einde. Ik had na het intro, veel meer seks verwacht. Reactie van Spatrol op 17 januari om Nu nog een paar taalfouten omarmt moet met een d volgens mij er uit en op naar het vervolg!