Opengesperde kut slavin ontvangt

We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is.

Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar.

Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen. Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes. Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut.

Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze. Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren. Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert.

Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Haar bh'tje bedekt haar tepel niet. Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar. Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren. Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar.

Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet. Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar.

Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook. De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt.

Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af. Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt.

De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet.

Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan.

De man maakt hier gebruik van en haakt het ¾ bh'tje van de vrouw los. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig.

Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen. Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind.

Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen.

Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn.

De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien. Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft.

Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren.

Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees.

Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Hierdoor kan de vrouw geen kant meer op en ‘noodgedwongen' blijft ze de borsten masseren.

Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift. Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken.

Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer. Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af.

Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben. Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden. Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven.

Zullen we naar boven gaan en een privé kamer zoeken? Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht. Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen.

In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen. Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed. Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen. Veel wordt er niet gepraat.

Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen. Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit.

Ik hoor haar natte kutlippen soppen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen. Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht. Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken. Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug.

Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn. Mijn harde lul staat recht over eind. Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik. Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit. Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven. Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt.

Met gekrulde tong likt ze over de natte eikel, gulzig likt ze de dikke witte druppel op. Ze tuit haar lippen en omsluit mijn eikel.

Vol overgaven begint ze aan mijn super stijve lul te zuigen. Ik laat me achterover vallen en laat me heerlijk door haar verwennen. Ze trekt me afwisselend af, zuigt aan me lul, likt hem van onder naar boven nat en likt mijn ballen waarna ze aan mijn eikel zuigt.

Wat kan zij lekker pijpen!!!! Dan voel ik in eens iets vreemds. Een tweede paar handen is zich er mee gaan bemoeien. Ik voel de zachte aanraking van een vreemde hand die mijn stijve lid omsluit.

Heerlijk begint zij mij af te trekken terwijl Lien mijn eikel aan het afzuigen is. Maria komt met haar hoofd dichterbij en trekt mijn lul uit Lien haar mond. Zonder aarzelen neemt mijn lul tussen haar lippen. Eerst schrik ik even, maar als Lien haar aandacht naar mijn ballen verplaatst weet ik dat het goed is.

Ik wordt afwisselend gepijpt door Lien en Maria, ik weet niet wie er beter is, eigenlijk allebei heel goed en op hun manier lekker geil. Op een gegeven moment stopt Maria even. Zij veranderd van positie en komt op haar knieën naast mij zitten. Ze bukt zich voorover en steekt haar kontje omhoog. Arjan komt op zijn knieën achter haar zitten en terwijl ze me pijpt schuift Arjan zijn stevige lul achterom diep in Maria haar openstaande kut. Ze blijft me pijpen met het ritme waarop ze geneukt wordt.

Geil kijk ik naar de twee die me stijve lul zo verwennen.. Maria kijkt Lien aan en vraagt haar met volle mond Wil je me kut likken??? Zonder antwoord af te wachten gaat Maria op haar rug liggen met haar benen wijd uit elkaar. Lienik me vraagt ze aan Lien. Lien kruipt tussen haar benen. Voorzichtig nadert ze de gladde kut van Maria. Haar kutlippen staan nog open van het neuken.

Ze druipen van het geil dat glimmend tot ver over haar dijen is uitgesmeerd. Met een vinger wrijft Lien zachtjes tussen de natte schaamlippen op en neer. Moeiteloos schuift Lien de vinger verder de zeiknatte gladde kut in. Maria duwt haar heupen een beetje omhoog om Lien haar vinger verder in haar te doen door dringen. Lien brengt haar mond naar de kut en likt een lange haal langs de natte schaamlippen.

Lien lijkt even te proeven hoe het kutgeil van Maria smaakt. Met twee vingers trekt ze Maria haar kut een beetje open. Met een lange tong likt ze nu tot diep aan de binnenkant van haar neukgrot. Even gaat Lien verzitten. Ze schuift over M heen tot haar kut vlak boven Maria haar mond hangt. Maria grijpt Lien bij haar billen, steekt haar tong uit en duwt Lien haar kut op haar lippen.

Wat volgt is een lange kut tongzoen. De dames liggen elkaar zo een tijdje heerlijk te likken en te vingeren. Ik zit me achter het geile stel lekker af te trekken. Mijn lul is kei hard en soppend glijd mijn voorhuid over me dikke eikel. Ik zie hoe Maria de natte uitgelikte kut van Lien ver open spert.

Ik kijk tot diep in de roze neukgrot van Lien. Ik schuif dichterbij en plaats mijn knieën naast het hoofd van Maria. Ik hou mijn stijve lul met een hand vast en breng hem langzaam naar Lien haar open staande kut. Maria heeft door wat ik van plan ben en trekt Lien haar schaamlippen verder opzij. Ik plaats mijn eikel tegen de opengesperde kut en schuif langzaam naar voren. Lien haar kut is zo nat dat mijn grote lul soepel naar binnen schuift.

Kreunend ontvangt Lien mijn lul en duwt haar billen om hoog. Hierdoor schuift mijn lul over de volle lengte in een keer haar kut binnen. Mijn ballen hangen boven Maria haar geile mondje, zij steekt haar tong uit en ik voel dat ze heerlijk mijn ballen begint te likken. Terwijl ik even lekker diep in Lien blijf zitten zuigt Maria een voor een mijn ballen naar binnen. In een traag ritme begin ik te neuken, elke keer als mijn ballen langs komen likt Maria er even aan.

Met een slurpend geluid trek ik mijn lul uit Lien haar druip natte kut. Onmiddellijk neemt Maria mijn eikel in haar mond, haar tong kronkelt langs me eikel ze maakt me nog natter. Dan richt ze mijn lul weer op de afwachtend kut. Ik hoorde voetstappen, maar kon niet thuisbrengen of ze weggingen of toekwamen, en had het gevoel dat ik er werd achtergelaten. Ik was een beetje boos op mezelf nu, omdat de pijn toch nog maar bijna ondraaglijk was en ik mijn meester W al had gevraagd om de klemmen weg te doen, maar eigenlijk had ik niet verwacht dat mijn vraag meteen zou ingewillegd worden.

Terwijl ik daar zo lag te twijfelen voelde ik af en toe vingers in en aan mijn spleet, en ik hoorde af en toe water lopen, maar voor de rest was het er  muisstil. Geen benul meer hebbend van tijd probeerde ik mijn gedachten te ordenen, maar verder dan"ik ben geil, ik wil neuken" kwam ik niet En alsof mijn gedachten geraden werden voelde ik opeens mijn kutje openrekken.

Een onbeschrijflijk gevoel toen mijn Meester W's vuist in me drong, lichamelijk goed gevuld natuurlijk, en geestelijk, ik had mijn Meester W  in me gelaten op een manier dat ik nog niemand ontvangen had, ik had me echt totaal gegeven aan Hem nu.

Ik voelde me nu helemal de Zijne, en alsof mijn Meester W mijn gevoelens voelde deed hij toen mijn blinddoek af en hadden we oogkontakt, hetgeen mijn gevoelens enkel maar versterkte.

In de spiegel boven het bed zag ik hoe mijn meester W in me zat, en weer kwam ik klaar. Ik had het gevoel te zullen ontploffen, want door de vuist in mij kon mijn opgekropte kutgeil niet weg. Mijn kutje werd vrijgemaakt en ik kwam nog een keer zalig klaar Toen zijn we naar de volgende cinema  gegaan, en heb ik me daar kunnen uitleven aan vele beschikbare pikken, in verschillende kleuren Ik mocht er zelfs weer een nieuwe ervaring bijdoen: Het gevulde gevoel was kompleet toen ik mijn Meester W's pik binnen mondbereik kreeg Volledig afgeneukt reden we richting huis, stoppend bij de piercer, voor mijn al lang beloofde clitpiercing.

Helaas was die op maan-en dinsdag gesloten, zodat we zonder nieuw sierraad verder reden. Thuis aangekomen waren we genoeg gerecupereerd voor een nieuwe vrijpartij. Ik starte de pc op, we nodigden onze msn vrienden online uit om met de cam mee te kijken en neukten elkaar nog maar eens te pletter. Na al het plezier tijd voor het ernstige werk, en naald, ontsmettingsdoekjes en piercing genomen.

Dapper opende ik voor de zoveelste keer die dag mijn benen, en stak mijn Meester W de naald door mijn clitje. Dit ging wel niet zo vlot als ik het nu neerschrijf, bijna had ik het stopwoord gebruikt, maar toen zat de naald er al zo goed als door.

Na een lekkere tongzoen als troost voor me probeerde mijn Meester W de naald te vervangen door het ringetje, maar hier had ik dus weer een foutje gemaakt. De naald bleek te dun, zodat het plaatsen uiteindelijk niet lukte en we een volgende poging zullen moeten doen Uw liefhebbend slavinnetje en slet, maryum xxxxxxxxxxxxxxxxx om Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar één der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt.

Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak te slaan. Neem hem mee naar toilet of ergens anders en zorg dat je zijn sperma kunt opvangen.

Laat hem niet aan je lichaam zitten en een slavin met straf laat haar ook nie betalen. Zondag zorg je voor een foto van het zaad. Slet ik ben benieuwd of je je Meester zijn opdracht gaat uitvoeren. Zwarte laarzen, beige kousen, korte plooirok, vest enkel met onderste knoop dicht.

Dat was het kledijvoorschrift om naar de markt te gaan, om daar een komkommer te gaan kopen. Ik kuierde wat op de markt rond, in een poging om moed te verzamelen naar het groentenkraam te gaan. Ondertussen kreeg ik nog een lief smsje van mijn Meester W, met de vraag of ik het zou durven me met gestrekte benen te bukken. Ik besefte meteen dat ik dan wel met blote kont voor iedereen zichtbaar zou zijn, maar deed toch een poging in die richting. Ik trok even de rand van mijn laarzen recht, maar dierf me echt niet dieper bukken.

Ik voelde dat ik het laatste beetje lef mankeerde om aan de opdracht te beginnnen, en stuurde mijn Meester W een smsje, om hem te vragen me te overtuigen. Kort daarna kreeg ik een antwoord: Een man en een vrouw bedienden afwisselend de klanten en ondertussen raasde de zenuwen door mijn keel. Ik kwam even in de verleiding toch maar gewoon een komkommer te bestellen, maar een blik op het uitgestalde koopwaar verbood dat al. Ongeveer de helft was lang en dun, dus zeker niet naar mijn Meester W's wens.

Toen de vrouw voor me aan de beurt was verdween de man even, om terug te verschijnen toen het mijn beurt was om te bestellen.

Geven was het juiste woord niet, hij hield het redelijk dicht bij hem, zodat ik wel genoodzaakt was om me over het kraam uit te rekken om de komkommer aan te pakken. Ik was me bewust dat hij nu inkijk had in mijn vest, waarschijnlijk was ik tot aan mijn navel voor hem zichtbaar, maar realiseerde me toen niet dat ik in die houding wellicht mijn sliploze kont aan iedereen die achter me stond toonde De man aan het kraam was duidelijk zichtbaar een beetje de kluts kwijt door het gebeuren, want ik kreeg op de twee euro die ik hem gaf  3, 25 euro wisselgeld weer, en mevrouw achter het kraam, en ook enkele vrouwen in de rij, wierpen me boze blikken toe om mijn schaamteloze zo lijkt het toch demonstratie.

Onderweg naar huis bracht ik mijn Meester op de hoogte van het verloop van het marktbezoek, en 's avonds toonde ik trots mijn aankoop en onze kontaktkammeraden op msn konden via cam volgen waarvoor de komkommer gebruikt werd Net voor het weekend kreeg ik van mijn Meester W het bevel de site van het fetishcafé te bezoeken.

Ik moest daar de link naar level-2 volgen, en alles heel aandachtig doorlezen, en als het me iets leek mocht ik mailen om ons in te schrijven.

Heel nieuwsgierig deed ik het gevraagde, en ik las het regelement door voor de speelnamiddag. Heel uitgebreid kon ik daar de van de onderdanigen verwachtte gedragsregels  en de geplande activiteiten lezen. De gedragsregels leken me niet echt een probleem. Het kwam er voornamelijk op neer dat de onderdanigen respect moesten tonen voor elke Dominant, en dit vooral zouden uiten door telkens te knielen als ze door een Dom werden aangesproken, en te blijven knielen tot er werd gezegd dat ze mochten beschikken.

De geplande activiteiten daarentegen lieten me wel even schrikken. De onderdanigen moesten zichzelf voorstellen, en iets heel persoonlijks vertellen aan de hand van een zelf meegebracht voorwerp dat hun Meester typeerde. In publiek praten met alle aandacht op mij gericht is al niet mijn favoriete bezigheid, en daarbij dan nog een leuke originele babbel verzinnen over onze privétoestand leek me al iets moeilijker.

Daarna volgde de keuring, iets waar ik voor mezelf, met mijn exhibtionistisch trekje, dan geen enkel probleem mee heb. Verder las ik de mogelijke proeven voor die dag: Proef 1en 4 leken me al behoorlijk moeilijk,weer dat podium op en alle aandacht op me voelen Het gegeven dat het in groep mocht troostte me wel een beetje, maar stelde me zeker niet helemaal gerust.

Proef 3 leek me een makkelijke. Ik overliep de regels nogmaals, en met de nodige twijfels en nieuwsgierigheid, en vooral met het besef dat mijn Meester W deze "test" graag zou meemaken schreef ik mijn inschrijvingsmail naar het fetishcafé.

Ik vroeg mijn Meester W de uitgaande post eerst na te cheken, gelukkig had ik dat niet over het hoofd gezien. Nerveus over de nakende gebeurtenis was deze heel chaotisch opgesteld en vol schrijffouten,  zodat ik van mijn Meester W opnieuw mocht beginnen. Ik herstelde mijn fouten, en na een nieuwe controle mocht ik de mail versturen. Door problemen met hotmail lukte dit niet meteen, en werd dus uitgegsteld.

Toen we op zaterdag nog steeds geen antwoord hadden gekregen op de inschrijving herinnerden we ons dat de mail niet verstuurd was We beslisten toen om zaterdagavondavond nog tot daar te gaan, om de inschrijving nog tijdig rond te krijgen.

Dit bleek geen probleem, en de aanwezigheid daar bracht ons al meteen volledig in de stemming voor de level Dit gevoel werd enkel maar sterker doordat mijn Meester W besliste dat Hij met mij nog wat wilde spelen die avond. Zondagmiddag, voor de verandering was ik eens ruim op tijd klaar, vertrokken we vol goede moed richting Antwerpen.

Ik was vrij ontspannen en vol vertrouwen in mijn Meester W en in mezelf, maar wist ook wel dat dat zekere gevoel niet lang zou stand houden. Ik kleedde mezelf om aan het toilet. Mijn Meester W had een lederen riempjes harnas voor me uitgekozen, en om al niet meteen bijna helemaal naakt te moeten binnenkomen daarover mijn lange zwarte cape die ik van mijn Meester W gekregen had.

Ik ruimde mijn kleren op, en legde ze daar weg, samen met mijn handtas, waarvan ik dacht ze niet nodig te hebben. Bij het binnenkomen werden we aangesproken door Meester Ron. Toen Hij me vroeg wie ik was, en ik maryum antwoorde, werd ik al meteen terecht gewezen. Ik was slavin maryum corrigeerde Hij me, en toen Meester Pé me mijn nummer toewees was ik voor de rest van de dag slavin nummer 5. Mijn Meester nam plaats bij de Anderen, en ik zette me geknield bij Hem. Ik vroeg of ik Hem iets te drinken mocht halen, en ik mocht voor mezelf wat plat water in mijn bakje laten doen.

Toen ik even later een sigaret wou opsteken bemerkte ik dat die nog in mijn handtas zaten. Ik vroeg mijn Meester W toestemmming ze te gaan halen, maar die werd geweigerd. Natuurlijk had mijn Meester W daarin gelijk, ik had maar niet zo dom moeten zijn ze te vergeten en Hem zo de perfecte gelegenheid te geven me te plagen. Een tijdje later werden de onderdanigen apart gezet, zodat de Dominanten nog enkele laatste afspraken konden maken.

Ik profiteerde van de gelegenheid om een sigaret te vragen aan slavin claire, en dit was zoals ik later ondervond niet naar de wil van mijn Meester W Toen begon de fuif, en werd slavin 1 op het podium geroepen voor haar voorstelling, en ik voelde de angst in me opkomen. Sub 2 en 3 passeerde de revue en het werd me snel duidelijk dat zij ook problemen hadden met de taak. Slavin claire was als nummer 4 net voor me aan de beurt, en haar zelfzekerheid en ervaring lieten me nog meer stressen.

Toen ik op het podium werd geroepen had ik een serieuze krop in de keel van de zenuwen. Ik begon aarzelend mijn toespraak, en net toen ik het gevoel had een beetje op dreef te komen werd me gevraagd opnieuw te beginnen. Ik had te stil gepraat, en bijna niemand had me verstaan. Die opmerking kreeg ik nog wel enkele keren te horen, maar uiteindelijk lukte het dan toch mijn voorstelling te maken.

Als "iets-typisch" voor mijn Meester W had ik de uitprint van de eerste mail aan mijn Meester W meegebracht, samen met Zijn antwoord daarop, en visitekaartjes van ons om uit te delen aan de Aanwezigen. Ik deed ondertussen mijn verhaal zal wel meer een stotterend onsamenhangende warboel van woorden geweest zijn eigenlijk en was uitermate opgelucht toen ik van het podium mocht stappen.

Nadat alle subjes aan het woord geweest waren, somige vlot, andere iets minder, was het tijd voor de keuring. De Meesters en hun slavinnen werden gescheiden van de Meesteressen en hun slaven voor deze taak. Ook hier gebeurde het op nummerieke volgorde, zodat ik weer het voordeel had ergens in het midden te mogen, maar weer het nadeel van net achter de "meest ervaren" van ons te komen.

In de bijna juiste houding wachte ik mijn beurt af, maar een opmerking van een Meester aan Zijn slavin maakte me erop attent dat mijn handen niet correct lagen, zodat ik mezelf snel verbeterde. Mijn allerte Meester had dit natuurlijk gemerkt kon ik uit Zijn blik opmaken.

Mijn keuring verliep vrij vlekkeloos, en beleefd antwoorde ik op de vragen die me gesteld werden. Bij de laatste Meester liep het even fout. Toen ik me recht zette zonder dat me gezegd werd dat ik mocht beschikken liep ik mijn eerste strafpunten op. Hierin werd ik wel "gesteund" door mijn medeslavinnen, want na het einde van de keuring bleek het aanschuiven om de plakband die een opgelopen straf aanduidde in ontvangst te nemen.

Op één slavin na proficiat engeltje kregen we een plakband rond onze bovenarm. Later zagen we dat de slaven er makkelijker vanaf gekomen waren, die hadden enkel allemaal een verwittiging gekregen. Om de straf te bepalen was er 'Het rad der torture'. Op dit rad stonden 8 getallen , elk getal kwam overeen met een bepaalde straf zie hieronder.

Daarna draaide de onderdanige nogmaals met het rad om het aantal slagen, druppels of minuten te bepalen. Bij een eerste straf worden hierbij automatisch 10 stuks bijgeteld, bij een tweede straf worden er 20 stuks bijgeteld, bij een derde 30 enzovoort.

De 8 verschillende straffen waren: Toen ik het rad gedraaid had, het werd 8 en 6, zette ik me weer recht zonder de bevestiging gekregen te hebben dat ik mocht beschikken, zodat ik mijn tweede straf al verdiend had, nog vooraleer de eerste uitgevoerd was.

Voor de eerste straf koos mijn Meester W voor de plak, zodat ik even later met mijn hoofd en handen in het schandblok vastgezet werd, en mijn Meester W publiekelijk mijn kont kleurde. Kort hierna mocht ik draaien voor mijn tweede straf, een 2 en 4 deze keer, zodat ik er met 24 zweepslagen nog goedkoop vanaf kwam.

Ik moest van mijn Meester W hiervoor geknield voor het schandblok zitten, en dat dit een extra vernederende houding was werd nog in de verf gezet door Meester Ron, die me vroeg of ik het lekker vond zo geknield in mujn blote kont naar het publiek te zitten.

Hierna speelden we een gezelschapspel: De onderdanigen werden geblinddoekt, en moesten hun handen uitsteken. Nadat we de handen van elke Dom gevoeld hadden werd ons gevraagd de hoeveelste Dom de onze was geweest. Omdat ik hierbij antwoordde zonder de verplichtte houding aan te nemen had ik mijn derde straf verdiend. Ongeveer de helft, waaronder ik, van de onderdanigen had het verkeerd. We "mochten" daarom wat gymnastiek doen, door 20 kniebuigingen te maken. Toen we daar bijna mee klaar waren werden we erop attent gemaakt dat we niet luidop geteld hadden, en we dus opnieuw mochten beginnen.

Hierna mochten degenen die nog straf te goed hadden weer aan het rad draaien, en weer koos ik een van de gemakkelijkste straffen eruit door 1 te draaien. Door de tweede maal een 6 te draaien verdiende ik dus 36 slagen van bat of hand. Mijn Meester W besliste om Zijn hand te gebruiken, en rechtstaand aan de schandblok, mijn handen erop rustend zodat ik licht voorovergebogen stond, mocht ik deze in ontvangst nemen. Ik draaide toen meteen voor de volgende straf, en liet door de 8 mijn Meester W kiezen, en door 2 te draaien werd het dus 42 keer.

Mijn Meester W liet me weer plaats nemen in het schandblok, en ik voelde meteen dat hij voor de rijzweep gekozen had. Tussendoor riep mijn Meester W me naar de speelruimte. Er stonden 3 slavinnen vastgeketend aan het takelblok, en dit zorgde toch wel voor wat onevenwicht. Mijn Meester W besloot om me erbij te zetten, zodat er aan elke kant 2 slavinnen stonden. De Meesters van deze 4 wandelden rond ons, ondertussen de dichtbijzijndste slavin bewerkend met het speelgoed dat Hij ondertussen vast had.

De Meesters schoven regelmatig door, zodat we er geen idee meer van hadden Wie wanneer waar bezig was, maar aan Hun enthousiasme konden we wel voelen dat Ze zich amuseerden. Hierna speelden we het imitatiespel. Er werden vrijwilligers gevraagd om het spel te openen, en enkele Doms gaven hun onderdanige meteen op.

Er werden heel leuke imitaties gedaan, en ik brak er mijn hoofd over wie of wat ik zou kunnen imiteren. Het imitatiespel bleek echter niet voor iedereen verplicht, zodat ik ook hier weer gemakkelijk weg kwam. Ondertussen was ik weer eens opgestaan zonder te weten of ik wel mocht beschikken, zodat ik voor de vijfde maal aan het rad mocht gaan draaien.

Echt gerust was ik er niet in, het zou zowiezo al 50 extra geven, en de cane of eenzame opsluiting zag ik daarvoor toch echt niet zitten. Ik draaide een 5 en een 3, zodat ik er met 53 druppels kaarsvet vanaf kwam. Ondertussen was er discussie met enkele Doms over de uitdrukking "je kan beschikken". Enkele vonden dat het niet zo letterlijk moest genomen worden, en dat er dus geen straf moest gegeven worden als de onderdanige opstond na een "ga maar" of iets dergelijks.

Daarom vond mijn Meester de laatste straf voor mij ook onterecht, en moest ik gratie gaan vragen. Deze werd toegestaan, maar ik voelde me daar niet goed bij. Ik vroeg mijn Meester W daarom om na het afsluiten van de avond deze straf alsnog uit te voeren, ik had maar niet zo dom moeten zijn dezelfde fout zo vaak te maken.

Veel moeite moest ik niet doen om mijn Meester W te overtuigen trouwens, ik kreeg snel de belofte dat dat wel kon. Ondertussen waren alle verdiende straffen uitgedeeld en was het tijd voor de evaluatie.

Elke Dom besprak 1 onderdanige, dewelke Hij aan het begin van de fuif getrokken had. Ik kreeg een positieve evaluatie van Meesteres Didi, en de raad te proberen mijn zenuwen in het begin wat meer onder controle te krijgen.

Daarna heb ik nog de visitekaartjes uitgedeeld die ik beloofd had tijdens mijn voorstelling in het begin en was de level-2 party afgesloten. Mijn Meester zette me daarna op het schandblok, mijn voorkant naar het publiek, achterovergebogen met mijn hoofd en handen in het blok vastgezet, zodat Hij het kaarsvet over mijn tepels en buik kon laten druppelen Dank U Meester W, voor het vertrouwen dat U in me stelde, en voor de leuke leerrijke namiddag.

Dank U Meester Ron en Meester Pé voor de organisatie en het toelaten van onze toch wel late inschrijving. Dank U aanwezige Meesters en Meesteressen, U hebt samen voor een leuke ervaring gezorgd. Dank je aanwezige onderdanigen, zonder ons had de fuif toch maar niks geweest. Groetjes aan iedereen, slavin maryum. Ik hoorde wel hoe de stappen zich verwijderden… Enkele minuten later voelde ik een ijzige koude toen het portier van de wagen werd opengetrokken. Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. Ik ben slet maryum Ik ben een vrouw en woon in Sint-Niklaas Belgie en mijn beroep is??? Sta open voor dates met mannen. Heb eigen locatie te Sint-Niklaas. Ook afspraken te Hulst NL sexcinema zijn mogelijk, dit enkel in de namiddag tussen 14u en 17u of op woensdag vanaf 14u tot Doe dit steeds samen met mijn Meester die passief toekijkt en erbij blijft.

.

Marokkaanse meid pijpt druip kut


We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar.

Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen. Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes.

Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze.

Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren. Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert. Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt.

Haar bh'tje bedekt haar tepel niet. Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar. Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren.

Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar. Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet.

Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook. De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af. Ook mijn lul is super hard en stijf.

Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt.

De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet. Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan.

De man maakt hier gebruik van en haakt het ¾ bh'tje van de vrouw los. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig.

Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen. Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen.

De sex show op de bank is ineens afgelopen. Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien. Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer.

Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van.

Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Hierdoor kan de vrouw geen kant meer op en ‘noodgedwongen' blijft ze de borsten masseren. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift. Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen.

Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word. Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen.

Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer. Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af.

Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben. Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden.

Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven. Zullen we naar boven gaan en een privé kamer zoeken? Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht. Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen. In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden.

Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen. Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed.

Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen. Veel wordt er niet gepraat. Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen..

Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen. Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit. Ik hoor haar natte kutlippen soppen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen. Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht.

Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken. Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug.

Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn. Mijn harde lul staat recht over eind. Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik. Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit. Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven. Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt.

Met gekrulde tong likt ze over de natte eikel, gulzig likt ze de dikke witte druppel op. Ze tuit haar lippen en omsluit mijn eikel. Vol overgaven begint ze aan mijn super stijve lul te zuigen. Ik laat me achterover vallen en laat me heerlijk door haar verwennen. Ze trekt me afwisselend af, zuigt aan me lul, likt hem van onder naar boven nat en likt mijn ballen waarna ze aan mijn eikel zuigt.

Wat kan zij lekker pijpen!!!! Dan voel ik in eens iets vreemds. Een tweede paar handen is zich er mee gaan bemoeien. Ik voel de zachte aanraking van een vreemde hand die mijn stijve lid omsluit. Heerlijk begint zij mij af te trekken terwijl Lien mijn eikel aan het afzuigen is. Maria komt met haar hoofd dichterbij en trekt mijn lul uit Lien haar mond. Zonder aarzelen neemt mijn lul tussen haar lippen.

Eerst schrik ik even, maar als Lien haar aandacht naar mijn ballen verplaatst weet ik dat het goed is. Ik wordt afwisselend gepijpt door Lien en Maria, ik weet niet wie er beter is, eigenlijk allebei heel goed en op hun manier lekker geil.

Op een gegeven moment stopt Maria even. Zij veranderd van positie en komt op haar knieën naast mij zitten. Ze bukt zich voorover en steekt haar kontje omhoog. Arjan komt op zijn knieën achter haar zitten en terwijl ze me pijpt schuift Arjan zijn stevige lul achterom diep in Maria haar openstaande kut. Ze blijft me pijpen met het ritme waarop ze geneukt wordt. Geil kijk ik naar de twee die me stijve lul zo verwennen..

Maria kijkt Lien aan en vraagt haar met volle mond Wil je me kut likken??? Zonder antwoord af te wachten gaat Maria op haar rug liggen met haar benen wijd uit elkaar.

Lienik me vraagt ze aan Lien. Lien kruipt tussen haar benen. Voorzichtig nadert ze de gladde kut van Maria. Haar kutlippen staan nog open van het neuken. Ze druipen van het geil dat glimmend tot ver over haar dijen is uitgesmeerd. Met een vinger wrijft Lien zachtjes tussen de natte schaamlippen op en neer. Moeiteloos schuift Lien de vinger verder de zeiknatte gladde kut in.

Maria duwt haar heupen een beetje omhoog om Lien haar vinger verder in haar te doen door dringen. Lien brengt haar mond naar de kut en likt een lange haal langs de natte schaamlippen. Lien lijkt even te proeven hoe het kutgeil van Maria smaakt. Met twee vingers trekt ze Maria haar kut een beetje open. Met een lange tong likt ze nu tot diep aan de binnenkant van haar neukgrot. Even gaat Lien verzitten. Ze schuift over M heen tot haar kut vlak boven Maria haar mond hangt.

Maria grijpt Lien bij haar billen, steekt haar tong uit en duwt Lien haar kut op haar lippen. Wat volgt is een lange kut tongzoen. De dames liggen elkaar zo een tijdje heerlijk te likken en te vingeren. Ik zit me achter het geile stel lekker af te trekken. Mijn lul is kei hard en soppend glijd mijn voorhuid over me dikke eikel. Ik zie hoe Maria de natte uitgelikte kut van Lien ver open spert.

Ik kijk tot diep in de roze neukgrot van Lien. Ik schuif dichterbij en plaats mijn knieën naast het hoofd van Maria. Ik hou mijn stijve lul met een hand vast en breng hem langzaam naar Lien haar open staande kut. Maria heeft door wat ik van plan ben en trekt Lien haar schaamlippen verder opzij. Ik plaats mijn eikel tegen de opengesperde kut en schuif langzaam naar voren. Lien haar kut is zo nat dat mijn grote lul soepel naar binnen schuift.

Kreunend ontvangt Lien mijn lul en duwt haar billen om hoog. Hierdoor schuift mijn lul over de volle lengte in een keer haar kut binnen. Mijn ballen hangen boven Maria haar geile mondje, zij steekt haar tong uit en ik voel dat ze heerlijk mijn ballen begint te likken.

Terwijl ik even lekker diep in Lien blijf zitten zuigt Maria een voor een mijn ballen naar binnen. In een traag ritme begin ik te neuken, elke keer als mijn ballen langs komen likt Maria er even aan.

Met een slurpend geluid trek ik mijn lul uit Lien haar druip natte kut. Onmiddellijk neemt Maria mijn eikel in haar mond, haar tong kronkelt langs me eikel ze maakt me nog natter.

Dan richt ze mijn lul weer op de afwachtend kut. Ik hoorde voetstappen, maar kon niet thuisbrengen of ze weggingen of toekwamen, en had het gevoel dat ik er werd achtergelaten. Ik was een beetje boos op mezelf nu, omdat de pijn toch nog maar bijna ondraaglijk was en ik mijn meester W al had gevraagd om de klemmen weg te doen, maar eigenlijk had ik niet verwacht dat mijn vraag meteen zou ingewillegd worden.

Terwijl ik daar zo lag te twijfelen voelde ik af en toe vingers in en aan mijn spleet, en ik hoorde af en toe water lopen, maar voor de rest was het er  muisstil. Geen benul meer hebbend van tijd probeerde ik mijn gedachten te ordenen, maar verder dan"ik ben geil, ik wil neuken" kwam ik niet En alsof mijn gedachten geraden werden voelde ik opeens mijn kutje openrekken. Een onbeschrijflijk gevoel toen mijn Meester W's vuist in me drong, lichamelijk goed gevuld natuurlijk, en geestelijk, ik had mijn Meester W  in me gelaten op een manier dat ik nog niemand ontvangen had, ik had me echt totaal gegeven aan Hem nu.

Ik voelde me nu helemal de Zijne, en alsof mijn Meester W mijn gevoelens voelde deed hij toen mijn blinddoek af en hadden we oogkontakt, hetgeen mijn gevoelens enkel maar versterkte. In de spiegel boven het bed zag ik hoe mijn meester W in me zat, en weer kwam ik klaar. Ik had het gevoel te zullen ontploffen, want door de vuist in mij kon mijn opgekropte kutgeil niet weg. Mijn kutje werd vrijgemaakt en ik kwam nog een keer zalig klaar Toen zijn we naar de volgende cinema  gegaan, en heb ik me daar kunnen uitleven aan vele beschikbare pikken, in verschillende kleuren Ik mocht er zelfs weer een nieuwe ervaring bijdoen: Het gevulde gevoel was kompleet toen ik mijn Meester W's pik binnen mondbereik kreeg Volledig afgeneukt reden we richting huis, stoppend bij de piercer, voor mijn al lang beloofde clitpiercing.

Helaas was die op maan-en dinsdag gesloten, zodat we zonder nieuw sierraad verder reden. Thuis aangekomen waren we genoeg gerecupereerd voor een nieuwe vrijpartij. Ik starte de pc op, we nodigden onze msn vrienden online uit om met de cam mee te kijken en neukten elkaar nog maar eens te pletter. Na al het plezier tijd voor het ernstige werk, en naald, ontsmettingsdoekjes en piercing genomen. Dapper opende ik voor de zoveelste keer die dag mijn benen, en stak mijn Meester W de naald door mijn clitje.

Dit ging wel niet zo vlot als ik het nu neerschrijf, bijna had ik het stopwoord gebruikt, maar toen zat de naald er al zo goed als door. Na een lekkere tongzoen als troost voor me probeerde mijn Meester W de naald te vervangen door het ringetje, maar hier had ik dus weer een foutje gemaakt. De naald bleek te dun, zodat het plaatsen uiteindelijk niet lukte en we een volgende poging zullen moeten doen Uw liefhebbend slavinnetje en slet, maryum xxxxxxxxxxxxxxxxx om Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar één der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt.

Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak te slaan. Neem hem mee naar toilet of ergens anders en zorg dat je zijn sperma kunt opvangen. Laat hem niet aan je lichaam zitten en een slavin met straf laat haar ook nie betalen.

Zondag zorg je voor een foto van het zaad. Slet ik ben benieuwd of je je Meester zijn opdracht gaat uitvoeren. Zwarte laarzen, beige kousen, korte plooirok, vest enkel met onderste knoop dicht. Dat was het kledijvoorschrift om naar de markt te gaan, om daar een komkommer te gaan kopen. Ik kuierde wat op de markt rond, in een poging om moed te verzamelen naar het groentenkraam te gaan.

Ondertussen kreeg ik nog een lief smsje van mijn Meester W, met de vraag of ik het zou durven me met gestrekte benen te bukken. Ik besefte meteen dat ik dan wel met blote kont voor iedereen zichtbaar zou zijn, maar deed toch een poging in die richting. Ik trok even de rand van mijn laarzen recht, maar dierf me echt niet dieper bukken. Ik voelde dat ik het laatste beetje lef mankeerde om aan de opdracht te beginnnen, en stuurde mijn Meester W een smsje, om hem te vragen me te overtuigen.

Kort daarna kreeg ik een antwoord: Een man en een vrouw bedienden afwisselend de klanten en ondertussen raasde de zenuwen door mijn keel. Ik kwam even in de verleiding toch maar gewoon een komkommer te bestellen, maar een blik op het uitgestalde koopwaar verbood dat al. Ongeveer de helft was lang en dun, dus zeker niet naar mijn Meester W's wens. Toen de vrouw voor me aan de beurt was verdween de man even, om terug te verschijnen toen het mijn beurt was om te bestellen. Geven was het juiste woord niet, hij hield het redelijk dicht bij hem, zodat ik wel genoodzaakt was om me over het kraam uit te rekken om de komkommer aan te pakken.

Ik was me bewust dat hij nu inkijk had in mijn vest, waarschijnlijk was ik tot aan mijn navel voor hem zichtbaar, maar realiseerde me toen niet dat ik in die houding wellicht mijn sliploze kont aan iedereen die achter me stond toonde De man aan het kraam was duidelijk zichtbaar een beetje de kluts kwijt door het gebeuren, want ik kreeg op de twee euro die ik hem gaf  3, 25 euro wisselgeld weer, en mevrouw achter het kraam, en ook enkele vrouwen in de rij, wierpen me boze blikken toe om mijn schaamteloze zo lijkt het toch demonstratie.

Onderweg naar huis bracht ik mijn Meester op de hoogte van het verloop van het marktbezoek, en 's avonds toonde ik trots mijn aankoop en onze kontaktkammeraden op msn konden via cam volgen waarvoor de komkommer gebruikt werd Net voor het weekend kreeg ik van mijn Meester W het bevel de site van het fetishcafé te bezoeken. Ik moest daar de link naar level-2 volgen, en alles heel aandachtig doorlezen, en als het me iets leek mocht ik mailen om ons in te schrijven. Heel nieuwsgierig deed ik het gevraagde, en ik las het regelement door voor de speelnamiddag.

Heel uitgebreid kon ik daar de van de onderdanigen verwachtte gedragsregels  en de geplande activiteiten lezen. De gedragsregels leken me niet echt een probleem. Het kwam er voornamelijk op neer dat de onderdanigen respect moesten tonen voor elke Dominant, en dit vooral zouden uiten door telkens te knielen als ze door een Dom werden aangesproken, en te blijven knielen tot er werd gezegd dat ze mochten beschikken.

De geplande activiteiten daarentegen lieten me wel even schrikken. De onderdanigen moesten zichzelf voorstellen, en iets heel persoonlijks vertellen aan de hand van een zelf meegebracht voorwerp dat hun Meester typeerde. In publiek praten met alle aandacht op mij gericht is al niet mijn favoriete bezigheid, en daarbij dan nog een leuke originele babbel verzinnen over onze privétoestand leek me al iets moeilijker. Daarna volgde de keuring, iets waar ik voor mezelf, met mijn exhibtionistisch trekje, dan geen enkel probleem mee heb.

Verder las ik de mogelijke proeven voor die dag: Proef 1en 4 leken me al behoorlijk moeilijk,weer dat podium op en alle aandacht op me voelen Het gegeven dat het in groep mocht troostte me wel een beetje, maar stelde me zeker niet helemaal gerust.

Proef 3 leek me een makkelijke. Ik overliep de regels nogmaals, en met de nodige twijfels en nieuwsgierigheid, en vooral met het besef dat mijn Meester W deze "test" graag zou meemaken schreef ik mijn inschrijvingsmail naar het fetishcafé. Ik vroeg mijn Meester W de uitgaande post eerst na te cheken, gelukkig had ik dat niet over het hoofd gezien. Nerveus over de nakende gebeurtenis was deze heel chaotisch opgesteld en vol schrijffouten,  zodat ik van mijn Meester W opnieuw mocht beginnen.

Ik herstelde mijn fouten, en na een nieuwe controle mocht ik de mail versturen. Door problemen met hotmail lukte dit niet meteen, en werd dus uitgegsteld. Toen we op zaterdag nog steeds geen antwoord hadden gekregen op de inschrijving herinnerden we ons dat de mail niet verstuurd was We beslisten toen om zaterdagavondavond nog tot daar te gaan, om de inschrijving nog tijdig rond te krijgen.

Dit bleek geen probleem, en de aanwezigheid daar bracht ons al meteen volledig in de stemming voor de level Dit gevoel werd enkel maar sterker doordat mijn Meester W besliste dat Hij met mij nog wat wilde spelen die avond.

Zondagmiddag, voor de verandering was ik eens ruim op tijd klaar, vertrokken we vol goede moed richting Antwerpen. Ik was vrij ontspannen en vol vertrouwen in mijn Meester W en in mezelf, maar wist ook wel dat dat zekere gevoel niet lang zou stand houden. Ik kleedde mezelf om aan het toilet. Mijn Meester W had een lederen riempjes harnas voor me uitgekozen, en om al niet meteen bijna helemaal naakt te moeten binnenkomen daarover mijn lange zwarte cape die ik van mijn Meester W gekregen had.

Ik ruimde mijn kleren op, en legde ze daar weg, samen met mijn handtas, waarvan ik dacht ze niet nodig te hebben. Bij het binnenkomen werden we aangesproken door Meester Ron. Toen Hij me vroeg wie ik was, en ik maryum antwoorde, werd ik al meteen terecht gewezen.

Ik was slavin maryum corrigeerde Hij me, en toen Meester Pé me mijn nummer toewees was ik voor de rest van de dag slavin nummer 5. Mijn Meester nam plaats bij de Anderen, en ik zette me geknield bij Hem. Ik vroeg of ik Hem iets te drinken mocht halen, en ik mocht voor mezelf wat plat water in mijn bakje laten doen.

Toen ik even later een sigaret wou opsteken bemerkte ik dat die nog in mijn handtas zaten. Ik vroeg mijn Meester W toestemmming ze te gaan halen, maar die werd geweigerd. Natuurlijk had mijn Meester W daarin gelijk, ik had maar niet zo dom moeten zijn ze te vergeten en Hem zo de perfecte gelegenheid te geven me te plagen. Een tijdje later werden de onderdanigen apart gezet, zodat de Dominanten nog enkele laatste afspraken konden maken.

Ik profiteerde van de gelegenheid om een sigaret te vragen aan slavin claire, en dit was zoals ik later ondervond niet naar de wil van mijn Meester W Toen begon de fuif, en werd slavin 1 op het podium geroepen voor haar voorstelling, en ik voelde de angst in me opkomen.

Sub 2 en 3 passeerde de revue en het werd me snel duidelijk dat zij ook problemen hadden met de taak. Slavin claire was als nummer 4 net voor me aan de beurt, en haar zelfzekerheid en ervaring lieten me nog meer stressen.

Toen ik op het podium werd geroepen had ik een serieuze krop in de keel van de zenuwen. Ik begon aarzelend mijn toespraak, en net toen ik het gevoel had een beetje op dreef te komen werd me gevraagd opnieuw te beginnen. Ik had te stil gepraat, en bijna niemand had me verstaan. Die opmerking kreeg ik nog wel enkele keren te horen, maar uiteindelijk lukte het dan toch mijn voorstelling te maken. Als "iets-typisch" voor mijn Meester W had ik de uitprint van de eerste mail aan mijn Meester W meegebracht, samen met Zijn antwoord daarop, en visitekaartjes van ons om uit te delen aan de Aanwezigen.

Ik deed ondertussen mijn verhaal zal wel meer een stotterend onsamenhangende warboel van woorden geweest zijn eigenlijk en was uitermate opgelucht toen ik van het podium mocht stappen.

Nadat alle subjes aan het woord geweest waren, somige vlot, andere iets minder, was het tijd voor de keuring. De Meesters en hun slavinnen werden gescheiden van de Meesteressen en hun slaven voor deze taak.

Ook hier gebeurde het op nummerieke volgorde, zodat ik weer het voordeel had ergens in het midden te mogen, maar weer het nadeel van net achter de "meest ervaren" van ons te komen. In de bijna juiste houding wachte ik mijn beurt af, maar een opmerking van een Meester aan Zijn slavin maakte me erop attent dat mijn handen niet correct lagen, zodat ik mezelf snel verbeterde. Mijn allerte Meester had dit natuurlijk gemerkt kon ik uit Zijn blik opmaken. Mijn keuring verliep vrij vlekkeloos, en beleefd antwoorde ik op de vragen die me gesteld werden.

Bij de laatste Meester liep het even fout. Toen ik me recht zette zonder dat me gezegd werd dat ik mocht beschikken liep ik mijn eerste strafpunten op. Hierin werd ik wel "gesteund" door mijn medeslavinnen, want na het einde van de keuring bleek het aanschuiven om de plakband die een opgelopen straf aanduidde in ontvangst te nemen. Op één slavin na proficiat engeltje kregen we een plakband rond onze bovenarm. Later zagen we dat de slaven er makkelijker vanaf gekomen waren, die hadden enkel allemaal een verwittiging gekregen.

Om de straf te bepalen was er 'Het rad der torture'. Op dit rad stonden 8 getallen , elk getal kwam overeen met een bepaalde straf zie hieronder. Daarna draaide de onderdanige nogmaals met het rad om het aantal slagen, druppels of minuten te bepalen.

Bij een eerste straf worden hierbij automatisch 10 stuks bijgeteld, bij een tweede straf worden er 20 stuks bijgeteld, bij een derde 30 enzovoort. De 8 verschillende straffen waren: Toen ik het rad gedraaid had, het werd 8 en 6, zette ik me weer recht zonder de bevestiging gekregen te hebben dat ik mocht beschikken, zodat ik mijn tweede straf al verdiend had, nog vooraleer de eerste uitgevoerd was.

Voor de eerste straf koos mijn Meester W voor de plak, zodat ik even later met mijn hoofd en handen in het schandblok vastgezet werd, en mijn Meester W publiekelijk mijn kont kleurde. Kort hierna mocht ik draaien voor mijn tweede straf, een 2 en 4 deze keer, zodat ik er met 24 zweepslagen nog goedkoop vanaf kwam. Ik moest van mijn Meester W hiervoor geknield voor het schandblok zitten, en dat dit een extra vernederende houding was werd nog in de verf gezet door Meester Ron, die me vroeg of ik het lekker vond zo geknield in mujn blote kont naar het publiek te zitten.

Hierna speelden we een gezelschapspel: De onderdanigen werden geblinddoekt, en moesten hun handen uitsteken. Nadat we de handen van elke Dom gevoeld hadden werd ons gevraagd de hoeveelste Dom de onze was geweest. Omdat ik hierbij antwoordde zonder de verplichtte houding aan te nemen had ik mijn derde straf verdiend.

Ongeveer de helft, waaronder ik, van de onderdanigen had het verkeerd. We "mochten" daarom wat gymnastiek doen, door 20 kniebuigingen te maken. Toen we daar bijna mee klaar waren werden we erop attent gemaakt dat we niet luidop geteld hadden, en we dus opnieuw mochten beginnen. Hierna mochten degenen die nog straf te goed hadden weer aan het rad draaien, en weer koos ik een van de gemakkelijkste straffen eruit door 1 te draaien.

Door de tweede maal een 6 te draaien verdiende ik dus 36 slagen van bat of hand. Mijn Meester W besliste om Zijn hand te gebruiken, en rechtstaand aan de schandblok, mijn handen erop rustend zodat ik licht voorovergebogen stond, mocht ik deze in ontvangst nemen. Ik draaide toen meteen voor de volgende straf, en liet door de 8 mijn Meester W kiezen, en door 2 te draaien werd het dus 42 keer.

Mijn Meester W liet me weer plaats nemen in het schandblok, en ik voelde meteen dat hij voor de rijzweep gekozen had. Tussendoor riep mijn Meester W me naar de speelruimte. Er stonden 3 slavinnen vastgeketend aan het takelblok, en dit zorgde toch wel voor wat onevenwicht. Mijn Meester W besloot om me erbij te zetten, zodat er aan elke kant 2 slavinnen stonden.

De Meesters van deze 4 wandelden rond ons, ondertussen de dichtbijzijndste slavin bewerkend met het speelgoed dat Hij ondertussen vast had. De Meesters schoven regelmatig door, zodat we er geen idee meer van hadden Wie wanneer waar bezig was, maar aan Hun enthousiasme konden we wel voelen dat Ze zich amuseerden.

Hierna speelden we het imitatiespel. Er werden vrijwilligers gevraagd om het spel te openen, en enkele Doms gaven hun onderdanige meteen op. Er werden heel leuke imitaties gedaan, en ik brak er mijn hoofd over wie of wat ik zou kunnen imiteren. Het imitatiespel bleek echter niet voor iedereen verplicht, zodat ik ook hier weer gemakkelijk weg kwam.

Ondertussen was ik weer eens opgestaan zonder te weten of ik wel mocht beschikken, zodat ik voor de vijfde maal aan het rad mocht gaan draaien. Echt gerust was ik er niet in, het zou zowiezo al 50 extra geven, en de cane of eenzame opsluiting zag ik daarvoor toch echt niet zitten. Ik draaide een 5 en een 3, zodat ik er met 53 druppels kaarsvet vanaf kwam. Ondertussen was er discussie met enkele Doms over de uitdrukking "je kan beschikken". Enkele vonden dat het niet zo letterlijk moest genomen worden, en dat er dus geen straf moest gegeven worden als de onderdanige opstond na een "ga maar" of iets dergelijks.

Daarom vond mijn Meester de laatste straf voor mij ook onterecht, en moest ik gratie gaan vragen. Deze werd toegestaan, maar ik voelde me daar niet goed bij. Ik vroeg mijn Meester W daarom om na het afsluiten van de avond deze straf alsnog uit te voeren, ik had maar niet zo dom moeten zijn dezelfde fout zo vaak te maken.

Veel moeite moest ik niet doen om mijn Meester W te overtuigen trouwens, ik kreeg snel de belofte dat dat wel kon. Ondertussen waren alle verdiende straffen uitgedeeld en was het tijd voor de evaluatie. Elke Dom besprak 1 onderdanige, dewelke Hij aan het begin van de fuif getrokken had. Ik kreeg een positieve evaluatie van Meesteres Didi, en de raad te proberen mijn zenuwen in het begin wat meer onder controle te krijgen. Daarna heb ik nog de visitekaartjes uitgedeeld die ik beloofd had tijdens mijn voorstelling in het begin en was de level-2 party afgesloten.

Mijn Meester zette me daarna op het schandblok, mijn voorkant naar het publiek, achterovergebogen met mijn hoofd en handen in het blok vastgezet, zodat Hij het kaarsvet over mijn tepels en buik kon laten druppelen Dank U Meester W, voor het vertrouwen dat U in me stelde, en voor de leuke leerrijke namiddag.

Dank U Meester Ron en Meester Pé voor de organisatie en het toelaten van onze toch wel late inschrijving. Dank U aanwezige Meesters en Meesteressen, U hebt samen voor een leuke ervaring gezorgd.

Dank je aanwezige onderdanigen, zonder ons had de fuif toch maar niks geweest. Groetjes aan iedereen, slavin maryum. Ik hoorde wel hoe de stappen zich verwijderden… Enkele minuten later voelde ik een ijzige koude toen het portier van de wagen werd opengetrokken. Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. Ik ben slet maryum Ik ben een vrouw en woon in Sint-Niklaas Belgie en mijn beroep is???

Sta open voor dates met mannen. Heb eigen locatie te Sint-Niklaas. Ook afspraken te Hulst NL sexcinema zijn mogelijk, dit enkel in de namiddag tussen 14u en 17u of op woensdag vanaf 14u tot Doe dit steeds samen met mijn Meester die passief toekijkt en erbij blijft.

.Geile seksfilm gratis ojes


Ze schokt en kreunt, ze ademt steeds sneller. Ik tongzoen haar kut en steek mijn tong diep in haar neuk grot. Lien begint steeds sneller te ademen en geniet duidelijk. Ik plaats mijn middelvinger tegen haar kut. Ik wrijf van boven naar onder langs haar natte schaamlippen. Voorzichtig voer ik de druk op. Haar kut opent zich en moeiteloos schuift ik mijn middelvinger haar zeik natte grot in.

Terwijl ik haar vinger kijk ik op naar Lien, ze ligt achterover te genieten met haar hoofd opzij. Door de spleetjes van haar ogen kijkt zij naar het tafereel naast ons op de bank. Als ik naast ons kijk zie ik dat de vrouw, net als ik, op haar knieën op de grond tussen de benen van de man zit benen zit. Ik zie dat de vrouw naast ons zijn lul met haar hand omklemt en af trekt.

Langzaam trekt ze zijn vel over zijn eikel. Wat ik zie maakt me verschrikkelijk geil. Met een hand vinger ik Lien met mijn andere hand trek ik aan mijn stijve lul. Door de stof van mijn boxer short heen. Er begint zich al een geile natte plek in de stof af te tekenen van het voorvocht, zo geil ben ik. Naast ons neemt ze zijn lul in haar mond en laat haar tong over zijn eikel flitsen.

Zijn lul zwelt verder op en ze laat haar tong langs de schacht glijden terwijl ze zijn eikel zacht masseert. Dan probeer ze de lul zo diep mogelijk in haar keel te zuigen en pijp hem sneller en sneller. We zien hoe zijn pik begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden. Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve lul. Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit, tegen haar gezicht. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten.

Een dikke druppel blijft tegen haar tepel liggen en verspreidt zich langs de rand van haar bh'tje. Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen. Plotseling kijkt de vrouw om. Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten. Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien. Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten.

Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten. De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man. Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar.

We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar.

Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen.

Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan.

Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes. Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze.

Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren.

Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert.

Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Haar bh'tje bedekt haar tepel niet. Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar.

Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren. Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar.

Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet. Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook. De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af.

Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt. De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit.

Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet. Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan.

De man maakt hier gebruik van en haakt het ¾ bh'tje van de vrouw los. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig. Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen.

Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen.

Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien.

Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek.

De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Hierdoor kan de vrouw geen kant meer op en ‘noodgedwongen' blijft ze de borsten masseren.

Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift. Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving.

Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word. Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden.

Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer.

Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af. Richard hielp haar het na het losknippen van de laatste knoop onderlangs afstropen.

Hij gooide de schaar aan de kant en nam een gevaarlijk uitziend mes, de schouderbandjes van haar bh werden doorgesneden en de resten werden achterlangs weggetrokken. Daar zat ze nu met haar tieten bloot, handen omhoog en alleen nog de kapotte rok en kutbroek aan.

Lang duurde dat niet want Richard zette het mes achter de rokband en met een haal ritste hij die door waardoor enkel haar slipje nog in de weg zat. De zijkantjes werden doorgesneden en rok en broekje vlogen het raam uit.

De bh had halve cups, die allen dienden om de melkbollen te ondersteunen. Ze zat de lederen bank nat te maken met haar kutsap. Alles werd naar buiten gegooid en ze kreeg zwarte high heels met enkelbanden aan haar voeten. Richard bevestigde aan elke schoen- enkelband een hangslotje.

De auto volgde de weg en na een flauwe bocht naderde ze een groot hek dat automatisch openzwaaide, de auto reed de weg naar rechts volgend nog een honderd tal meters verder op en stopte toen.

Hier zat ze nu met een opengesperde scheur die door de opwinding al lekte van het kutsap en de handjes nog keurig aan de handgrepen. Ze keek rond en het zag eruit als een groot park met een mooie oprijlaan en groene weiden met bosages erlangs. In de verte zag ze schapen in het groen.

Binnen het domein worden niet uitgevoerde opdrachten meteen met een klap van de strolenzweep gestraft. De frise wind deed haar wel een beetje huiveren, of was het het onbekende. Ze stapte in haar volle naaktheid uit de auto, en had eerst wel even moeite met de hoge highheels. Op haar highheels wiegelde ze naar voren en de chauffeur en Richard hadden een prachtig uitzicht op de machtig deinende reet van de aspirant lustslavin.

De kuthoer liep nu voor de auto uit, nog een beetje onzeker op haar hoge stelten en keek schielijk links en rechts rond, maar buiten wat dieren was er niet veel te zien. Daar liep ze nu en het kriebelde duidelijk in haar kut en aars, ze voelde dat ze bijna lopend zou kunnen klaarkomen. Op dat moment werd haar gedachten onderbroken door een bevel uit de auto om te stoppen.

Ze bleef staan en de auto naderde tot dichtbij. Richard en Bob waren nu uit de auto gekomen en Richard zei haar even te wachten en inspecteerde haar tieten op de halve cups.

Verder voelde hij aan haar pruim en gelastte haar met haar benen uit elkaar te gaan staan. Ongelofelijk dacht ze dat ik dit blindelings doe. Richard hielp haar haar voeten op de steunplaten te zetten en gaf aan waar ze haar uitgestrekte handen kon vasthouden. Om haar middel bevestigde hij een brede leren riem die aan de stellage vastzat en evenzeer werden de enkelbanden vastgezet.

Met twee stukken touw werden vervolgens haar polsen vastgemaakt, en toen stond de kuthoer vastgesnoerd met lekkende kut goed zichtbaar tentoon voor op de Jeep. Jeetje ze hield het bijna niet meer uit, wat was dat lekker om volledig in de macht van iemand anders te zijn.

Nooit had ze dit kunnen vermoeden. En dit was nog maar het begin, alleen al het dreigen van Richard maakte haar super geil. De Jeep zette zich in beweging en vervolgde de slingerende oprijlaan en in de verte zag ze de kudde schapen in het aangrenzende weiland.

De schapen maakte aanstalten om over te steken en de Jeep moest even halt houden, Plotseling schrok ze van een ruwe kreet, achter de kudde liep een schaapsherder met zijn hond, ze kronkelde onwillekeurig maar ze kon haar blootheid niet verbergen en de mannen in de auto groeten de ongure figuur met veel enthousiasme.

Hij kwam dichterbij en ging recht voor de tentoon gestelde kuthoer staan met zijn handen in zijn zij. Hij kwam onguur over met zijn grote ruwe baard en het lange haar. Hij rommelde wat ik zijn veel te grote jas en haalde een scheermes en schaar te voorschijn.

Ze hield haar adem in en voelde de ruwe handen over en in haar kut graaien. Daar zat zeker geen plukje haar, hij maakte duidelijk van de gelegenheid gebruik om eens lekker in het zachte kutvlees te grijpen. Daar nog een beetje en het plukje boven de kut laten. Lisa de kuthoer stond nu met halfopen kutlippen te schitteren op de voorplecht van de Jeep en kon een orgasme maar met moeite tegenhouden.

De auto meerderde vaart en door de hobbelige weg voelde ze hoe haar tieten schokten bij de bewegingen van het voertuig. Geil sloeg door haar lijf. Enkele schuren werden voorbij gereden en ze reden nog enkele wandelaars, die schaars gekleed waren voorbij, waarbij Bob met de claxon hen een sein gaf. De kuthoer werd duidelijk gezien. Maar intussen voelde hij hoe kletsnat het slipje was. Hij hield het natte slipje even uitdagend voor haar gezicht en wierp het toen demonstratief de slaapkamer in.

Marlon's lul stak inmiddels als een tentstok omhoog in de harembroek. Hij werd verschrikkelijk geil van de forse ronde witte billen van Saskia. Hij streelde ze eerst zachtjes en zette daarna zijn vingers wat dieper in het stevige vlees.

Zo geheel naakt liggend op het bed, met haar dikke billen omhoog, zag ze er uit als een geile blanke teef, die niets liever wilde dan vastgespiest te worden aan de dikke lul van een zwarte dekhengst.

Marlon wilde niet langer wachten en begon zijn hand nu tussen haar dijen naar haar kut te brengen. Saskia was kletsnat en botergeil maar intussen kon ze de vrees niet van zich afzetten om straks betrapt te worden door haar man, die nu elk moment thuis kon komen.

Tot Marlon's verrassing richtte ze zich ineens op en wilde van het bed afstappen. Hij hield haar tegen en wilde haar terugduwen. Maar Saskia leek vastberaden er een eind aan te maken. Ze stond nu met een rood hoofd voor Marlon en zei "Zo is het genoeg, meer wil ik niet, ik ben getrouwd. Dat weet je toch? Marlon wilde zich niet zo laten afschepen en greep snel voordat ze er bij kon haar slipje van de grond.

Die moet je eerst terugverdienen" zij hij terwijl hij uitdagend met het natte slipje zwaaide. Saskia lachte zenuwachtig terwijl ze preuts met haar handen haar kut bedekte. Maar in de tussentijd kon ze haar blik nauwelijks van de enorme bult in de broek van Marlon afhouden. De aanblik van die fantastische grote knots maakte haar weer bloedgeil en ze voelde haar kutlippen verder opzwellen. Maar ze besefte tegelijk dat ze betrapt zouden kunnen worden als ze nu toegaf aan haar smachtende geilheid.

Ze wilde niet ontrouw zijn. Marlon voelde zich nu machtiger dan ooit en wist dat hij haar tegenstribbelingen zonder al te veel moeite kon breken. Hij stapte naar haar toe, legde zijn beide handen op haar schouders en duwde haar omlaag. Weer stribbelde ze tegen en plotseling barstte ze in tranen uit. Ik wil dit niet, snikte ze. Marlon sloeg zijn armen om haar heen en liet haar enigszins tot bedaren komen.

Maar in de tussentijd had haar tegenstand hem alleen maar geiler gemaakt. Hij dwong haar nu met meer kracht op haar knieen en snikkend gaf ze toe. Haal em eruit, commandeerde hij! Ze zag geen andere uitweg meer en begon de broek omlaag trekken, maar het lukte haar niet om het strakke elastiek over de gigantische erectie te trekken. Bij de tweede poging pakte ze de stam van de lul beet en duwde deze omlaag, met de andere hand trok ze aan het elastiek en eenmaal bevrijd zwiepte de kolossale pik vlak voor haar gezicht heen en weer.

Niet alleen de lengte van de keiharde lul verraste haar, maar ook de enorme dikte. Deze stijve lul was zo zwaar dat deze eerder loom vooruit stak dan recht omhoog. Marlon duwde haar hoofd nu naar zijn lul die ze met trillende handen achter de eikel beetpakte. Ze duwde met moeite de strakke voorhuid terug en opende haar mond voor de glanzende eikel. De eikel was zo groot dat ze deze nauwelijks met haar lippen kon omvatten. Marlon pakte haar hoofd beet en stootte zijn lul verder haar mond in.

De eikel deed haar wang bollen en bij elke stoot veranderde haar anders zo knappe gezichtje in een grimas. Saskia begon te zuigen als een hongerige baby aan de tiet. Ze ging zo op in haar werk dat ze niet gehoord had dat ik inmiddels was thuisgekomen. Zoals gewoonlijk maakte ik eerst de gang naar boven om na mijn werk wat makkelijkers aan te trekken.

Ik meende geluiden van de slaapkamer te horen komen die ik niet meteen kon thuisbrengen. Naarmate hij dichter bij kwam werd hem duidelijk wat dat er een man in huis was. Ik hoorde nu duidelijke een mannenstem. Nu Marlon zo fantastisch gepijpt werd begon hij Saskia nog verder aan te moedigen. Hij merkte dat ze enthousiaster begon te zuigen als hij smerige taal tegen haar gebruikte. Zuig maar lekker aan die grote lul, mijn blanke teefje. Je geilt op grote zwarte pikken he.

Pijp me maar, straks ga ik je neuken want dat is wat je het allerliefste wil. Maar voordat je wordt vastgespiest op mijn paardenlul krijg je nog een flink pak billenkoek. Dat heb je wel verdiend jij geile blonde slet. Ik kon mijn ogen en oren niet geloven toen ik door de half open staande deur mijn vrouw zo bezig zag. Het was een bizar schouwspel mijn vrouw daar geheel naakt op haar knieen te zien zitten voor Marlon die zijn broek op de enkels had.

Wat me nog meer bevreemde was de situatie. Mijn vrouw, die er met haar opgestoken blonde haar, haar gouden sieraden en haar rood gestifte lippen ondanks de situatie toch nog uitzag als een chique dame, liet zich vernederen door Marlon die ik toch altijd had beschouwd als een typische mislukkeling.

Zwart en niet in staat tot presteren. Maar mijn vrouw was duidelijk de slavin die zich graag liet afbekken door deze zwarte vrouwenverkrachter, zolang ze maar kon zuigen aan die enorme lul. Ik zag de gigantische donkerbruine lul heen en weer bewegen in de wijd open gesperde mond van Saskia.

De rode lippenstift liet duidelijke sporen na op Marlon's geslachtsdeel. Daarna gebeurde er iets merkwaardigs. Ineens zag Marlon mij op de overloop staan en even leek hij te schrikken.

Maar dat was maar heel even. Hij doorzag de situatie en deed toen iets geheel onverwachts. Terwijl hij me recht in het gezicht keek en breed grijnsde deed hij plotseling een stap naar achter waardoor zijn lul vrij kwam van Saskia's zuigende lippen. Deze keek op naar Marlon, greep naar de loom vooruitstekende neukstaaf en kroop op haar knieen naar voren om haar lippen weer rond de zo begeerde pik te sluiten.

Nee we stoppen ermee zei Marlon en probeerde zijn pik te bevrijden uit de grijpgrage handen van mijn vrouw. Ze leek even van haar stuk gebracht maar stond toen op zonder de pik los te laten. En ze deed precies wat Marlon verwacht had.

Hij wist inmiddels wel dat blanke vrouwen die eenmaal aan een zwarte lul hadden geproefd altijd meer wilden. En zo ook Saskia. Ze draaide haar witte billen naar hem toe, steunde met haar handen op het dressoir en duwde haar fantastische ronde kont naar achteren.

Zwaar ademend, zonder een woord te zeggen. Alsof ze een onschuldig slachtoffer was, afwachtend van wat komen zou. Marlon keek me nog eens uitdagend aan en wist nog voordat ik dat zelf besefte dat ik niet zou ingrijpen. Sterker nog ik voelde zelf een erectie opkomen. Het vreemde was dat ik zelfs wilde dat Marlon zijn enorme geslachtsdeel bij mijn vrouw naar binnen zou brengen.

Marlon voelde zich heer en meester over de situatie en voerde de spanning nog verder op. Terwijl Saskia met haar billen draaide als een loopse teef en tegelijkertijd met een hand naar achteren reikte om zijn zaadstengel te pakken te krijgen en naar binnen te leiden, begon Marlon haar verder te vernederen.

Je bent een loopse teef en je geilt op mijn grote lul, zei Marlon. En geile sletten die vreemdgaan moeten gestraft worden. Ik geef je een pak slaag op die dikke witte billen en jij zegt me na bij iedere tik.

Alsjeblieft niet doen, smeekte Saskia die haar slachtofferrol met verve speelde. Meer aanmoediging had Marlon niet nodig en hij sloeg nu met vlakke hand op haar blote kont. Het geluid wond hem nog meer op. Zeg me na, "Ik ben een geile blanke teef en ik wil alleen nog maar een dikke zwarte lul. Marlon had zijn zin. Niet alleen had hij een prachtige blanke vrouw zover dat hij haar alles kon laten doen, hij had ook nog de toestemming van haar man.

Marlon bracht zijn glanzende eikel voor de kletsnatte kut van mijn vrouw. Zijn vuistdikke eikel duwde de schaamlippen van Saskia verder uit elkaar. De lul was zo groot dat Saskia onwillekeurig met haar kut begon te knijpen. En ondanks het feit dat haar kut kletsnat was lukte het Marlon niet zijn gezwollen eikel naar binnen te persen. Trut, schreeuwde hij, laat mijn lul naar binnen.

Ze raakte in paniek. Hij is te groot!! Dit gaat echt niet. Marlon schold haar uit en sloeg haar keihard op haar stevige witte billen. Ontspan je kutspieren blanke slet en laat me je neuken. Saskia begon opnieuw te huilen en smeekte Marlon op te houden. Ik doe alles voor je als je me maar niet neukt. Opgelucht voelde ze dat de druk van Marlon's gigantische eikel op haar krampachtig bijeen gehouden schaamlippen verminderde.

Marlon begon zich nu zelfs te verontschuldigen. Sorry, schatje ik wilde je geen pijn doen. Zachtjes streelde hij nu haar ronde kont en kneedde deze zachtjes. Hij voelde de spanning uit haar getrainde bilspieren wegvloeien. Saskia reikte nu met haar hand naar achteren om zijn enorme lul te pakken en deze weg te leiden van haar pijnlijke kut. Wacht even, zei Marlon nu op zachte en zelfs vriendelijke toon, wat ga je met me doen? Ik denk dat je een beetje te groot geschapen voor me bent, zei ze bedeesd.

Zal ik hem weer in mijn mond nemen? Marlon bleef haar billen strelen en sprak nu lieve woordjes tegen haar. Maar hij was helemaal niet van plan zich terug te trekken.