Opa trekt zich af lekkende kut

opa trekt zich af lekkende kut

...

Kale kutjes kijken sex in assen

Wat waren die 2 mannen sterk voor een stel oudjes, Nina voelde zich machteloos. Ze voelde zich erg bedreigd door de sfeer die nu in de lucht hing, het maakte haar wanhopig van angst. Ze gaf een gil, maar die werd onmiddellijk gedempt door een prop in haar mond. Opa ging nu voor haar staan, en aaide de tranen van haar gezicht.

Wij willen ook eens een pleziertje. Als je meewerkt zal het heus wel meevallen Als je niet meewerkt kan het wel eens heel erg naar worden. De verplegers zijn zo druk aan het zoeken naar die ontsnapte gek in het bos dat hier niemand zal komen om je te helpen. Nina knikte willoos ja en sloeg haar ogen naar beneden. Opa griste tussen de geopende jurk, op zoek naar jonge tietjes. Hij voelde aan haar stijve tepeltjes die nog steeds verkleumd waren en vroeg met een kinderachtig toontje "Maar waarom draag jij geen BH meisje?

Zo'n boezem mag toch niet zomaar onbedekt blijven? Hij trok haar roze vest uit, het natte jurkje over haar hoofd, daarna haar laarsjes uit en begon de maillot omlaag te stropen. Elk kledingstuk gaf hij aan Henry die het niet kon laten om er aan te ruiken voordat hij het over de kachel hing. Haar slipje kwam tevoorschijn. Het was helderwit met lichtblauwe kantjes aan de randen, bijpassend met haar hemdje.

Opa kirde verrast en trok haar knietjes uit elkaar terwijl de maillot nog om haar enkels zat. Nina begreep het niet en antwoordde onzeker maar eerlijk "Dat is sneeuw opa, het kwam overal".

Opa leek het niet te geloven, ook Henry stemde toe dat het natte vlekje wat meer aandacht verdiende. Ze tilden Nina, die zich afvroeg wat er zo bijzonder was aan dat die plek op haar slipje, naar de biljarttafel en legde haar met haar rug erop en haar billen op de rand.

Omdat haar benen daarbij geen steun konden vinden hingen ze slap naar beneden. Door deze houding stak haar venusheuvel omhoog door het slipje en werd haar romp uitgerekt, alles was nu prachtig en duidelijk zichtbaar in het licht van de lamp die boven de tafel hing. Toen pakte opa een keu en bond aan elk eind een pols van Nina vast. Ondanks het warme licht huiverde Nina, nog steeds niet wetend wat ze moest verwachten.

Machteloos en tentoongesteld in haar ondergoed lag Nina daar hulpeloos op tafel, terwijl de oude mannen naast haar kwamen staan. Opa opende weer haar knieën en Henry greep daarbij één van haar dijen terwijl opa de andere al vast had.

Nu lag ze daar helemaal gespreid kwetsbaar, maar ondanks de ongemakkelijke houding was ze eerder nieuwsgierig dan bang.

Opa schoof met zijn vrije hand haar hemd omhoog en knikte naar Henry die met zijn vrije hand haar borstjes begon te masseren. Nina bleef stil en keek verbaasd naar de gulzige rimpelige handen van henry.

Wat vreemd, haar tepeltje begon te gloeien en brutaal uit te steken, terwijl ze het niet eens meer koud had. Ondertussen duwde opa met zijn vrije hand een vinger tegen het natte plekje op het slipje. Nina kreeg een kriebel in haar onderbuik en gaf even een siddering, waarop opa een gluiperig lachje toonde.

Nina kreeg een blosje op haar wangen en schaamde zich voor haar onterrechte argwaan, ze dacht dat ze haar pijn zouden doen, maar dit deed geen pijn. Het was een vreemd gevoel, maar pijn deed het niet. Ik heb het al zo warm. Hij betaste haar lipjes en friemelde met zijn vinger ertussen tot hij haar klitje gevonden had. Nina vond dit een vreemd onderzoekje, nog steeds wist ze niet wat de bedoeling van die dikke vinger tussen haar strakke lipjes was. Opa bleef met met zijn vingers over het clitje draaien totdat het voelbaar groeide.

Het werd vochtig, Nina voelde het en begon ongemakkelijk te worden. Ze begreep er niks van, waar kwam dat slijmerige gevoel tussen haar lipjes vandaan? Het voelde zo vies, maar toch ook een beetje alsof het niet mocht stoppen Nina was nog nooit beroerd, zelfs niet door zichzelf. Nog nooit heeft ze een seksuele prikkeling gevoelt, daar was ze te jong voor.

Opa had het nu ook door, dit maagdelijke kutje was nog nooit nat geweest, dit vocht was haar eerste geil. Hij werd zo gretig dat hij haar slipje nu als een wildeman naar beneden trok, om het bewijs van zijn vermoeden te zien. Meteen werden de benen nu nog wijder uit elkaar getrokken zodat alles goed bekeken kon worden. Verlekkerd keken de twee oude snoeperds nu naar de glimmende clitoris die tussen de gezwollen roze lipjes te zien was. Het uitzicht op haar roze gloeiende bloemetje deed hun harige hangende ballen haast exploderen.

Opa vroeg zonder op te kijken aan Henry "Heb je welleens de eerste sappen van een jong kutje geproefd? Opa bracht zijn rimpelige vinger trillend naar haar poesje toe om 'm in het glibberige slijm te dopen zodat hij kon proeven hoe lekker zijn kleindochter was.

Ondertussen probeerde Nina te kijken wat er te zien en te proeven viel, maar ze kon niet over haar omhooggeschoven hemdje heen kijken omdat ze zo uitgestrekt lag dat ze zich niet kon oprichten. Ze voelde wel hoe opa zijn vinger door haar spleetje heen haalde en ze zag hoe hij de slijmerige vinger smaakvol in zijn mond stak.

Toe maar henry, proef maar hoe zoet. Hij gromde tevreden en begon nog harder over de bult in z'n broek te wrijven. Nina wilde ook zo graag proeven, en waarom niet? De oude mannen leken het erg lekker te vinden, en het was ten slotte háár sap. Dus vroeg ze "Opa?

Mag ik ook proeven? Nina vond het allemaal heel interessant. Het was wel niet zo zoet als snoepgoed, maar toch verrassend zoetig voor iets dat zomaar uit haar lichaam kwam. Na het proeven vond opa dat het tijd was om verder te gaan. Hij pakte meer touw en knoopte die om de poten van de tafel, daarna maakten ze elk van de uiteinden vast aan haar enkels en trokken de touwen aan totdat haar benen niet verder konden spreiden.

Nu hadden de perverselingen hun handen weer helemaal vrij en beschikbaar voor andere doeleinden. Nina werd weer nerveus en begon instinctief te kronkelen, een nutteloze poging om los te komen.

Henry ging snel verder met haar kleine borstjes te bewerken terwijl hij met de andere hand haar onrustige middel tegen de tafel drukte. Opa ging voor het kale kutje zitten en trok de lipjes ver uit elkaar. Hij nam zijn kunstgebit uit en likte aan haar gezwollen knopje terwijl hij met een vinger over haar ongerepte kutgaatje masseerde. Nina kon het niet laten om en liet een zucht ontsnappen opa zag dit als een teken om voorzichtig het topje naar binnen te duwen.

Het ging erg moeizaam, hoe nat het gewillige kutje ook was. Hij had iets gladders en smallers nodig. Hij pakte een keu en hield de smalle top tegen haar gaatje aan, klaar om naar binnen te gaan. Henry hield nu haar gezwollen kutlipjes goed open zodat alles goed gezien kon worden.

Nina zag helemaal niks. De top werd in het nauwe gaatje gepropt en opa schoof de keu verder erin. Het ging moeiteloos, de keu was glad en het gaatje lekker ingevet met haar eigen geil. Nina kreunde, dit voelde heerlijk, dit gevoel was zo bevrijdend.

Opa duwde de keu langzaam naar binnen tot hij niet meer verder kon. Omdat deze kant van de keu zo smal was bleef haar maagdenvliesje nog intact. Maar Nina kon geen genoeg krijgen van deze nieuwe sensatie, ze kreunde naar meer en dat kreeg ze. Opa bewoog de keu nu steeds sneller op en neer, in razensnel tempo glibberde de keu in en uit haar jeukende kutje. Ondertussen vingerde Henry haar klitje in het tempo van de keu. De aanblik op dit kind dat haar onschuld verloor was heerlijk.

Henry voelde het klitje kloppen en ook opa zag dat Nina haar eerste orgasme zou gaan krijgen. Nina schrok wakker uit haar geile roes en keek verbaasd naar opa, die nu de andere kant van de keu naar haar smachtende gaatje mikte, en weer hielp Henry door de lipjes van het strakke kutje goed open te houden. Het rubberen handvat was een stuk breder met ribbels eromheen en een stomp uiteinde. Opa duwde deze tegen het gaatje aan en voelde de weerstand van het ongebroken maagdenvlies.

Nina kreeg een rood hoofd, ze had gemengde gevoelens; het verlangende gevoel in haar hete kutje dwong haar om gevuld te willen worden, maar het object waarmee dat moest gebeuren leek niet te passen.

Opa duwde weer, en weer, steeds harder, hij bleef maar duwen tot Ze voelde iets scheuren en er ging een steek door haar kutje heen. De tranen sprongen in haar ogen en ze kon een kreet van de plotselinge pijn en schrik niet bedwingen.

Zijn medeleven bleek niet oprecht te zijn want meteen deed hij weer een prop in haar mond om ongestoord verder te kunnen gaan met de bezoedeling van zijn eigen kleindochter. Dikke tranen van pijn en vernedering rolden over haar rode wangen terwijl opa het handvat ribbel voor ribbel steeds dieper erin propte.

Tergend langzaam werd het eruit getrokken en weer ingebracht. Ook nu begon Henry haar klitje weer grondig te vingeren terwijl opa het tempo verhoogde. Nina raakte gewend aan de ribbels, dikte en snelheid van de stok die zo genadeloos haar maagdelijkheid wegnam.

Opnieuw krijgt ze dat verlangende gevoel in haar kutje en het duurt niet lang of de pijn is verruild voor gulzigheid. Het gevoel in haar warme grotje bereikt nu een plateau.

Stilte voor de storm. Henry voelt dat haar inmiddels paarse klitje nu hevig klopt onder de ruwe wrijving van zijn middelvinger en ook opa houdt z'n adem in als hij haar schokkende heupen probeerd bij te houden met de keu.

Haar eerste orgasme, het is een explosie. Wit schuim komt langs de ribbels sijpelen uit haar felroze kutje en druipt op de grond. Gesmoorde kreten klinken door de prop heen en haar grote ogen rollen in hun kassen. Maar de keu is onvermoeibaar en stopt niet.

Ze is waanzinnig geworden en kan niet meer verdragen. Het genot is teveel, haar poesje nu overgevoelig en het wordt ongemakkelijk maar ze kan niet anders dan onverstaanbaar smeken om genade. Maar het is nog niet genoeg, opa wil kijken hoeveel het arme kind kan doorstaan voordat ze bewusteloos raakt. Henry neemt de keu over en stoot rustig door. Opa trekt z'n lul uit z'n broek. Een dikke slappe ouwemannen lul. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Als vader met dochter en als Opa met kleindochter 6.

Als vader met dochter en als Opa met kleindochter 6. Wat vooraf ging…… “Vannacht is alleen voor Nance, maar morgen zou ik het heerlijk vinden als je jouw kutje weer over mijn stijve laat glijden. Ze kruipt tegen me aan en stopt een hand van mij onder haar jurkje. Ik geef niet direct antwoord maar moet wel denken aan het lekkere lijf van Annelies.

Haar kutje, billen en borsten schreeuwden gewoon om aangeraakt te worden. Ik aai haar over haar krullen en laat mijn ogen langs haar lichaam glijden. Ik zie de aanzet van haar borsten, haar nog steeds smalle taille, haar welgevormde dijen, knieën en kuiten en haar mooie slanke goed verzorgde voeten. Kortom een lichaam dat vraagt om de liefde mee te bedrijven. Terwijl ik haar krullen streel, leg ik met mijn andere hand op haar borst en maak een draaiende beweging richting haar tepels.

Door de dunne stof en het ontbreken van een bh voel ik haar tepel hard worden. Ik pak haar tepel door de stof heen en rol deze tussen mijn duim en wijsvinger tot volledige erectie en gevoeligheid.

Als ik haar andere borst in mij hand neem kreunt ze een beetje en haar lippen wijken vaneen. Ze likt haar lippen en ik druk een kus op haar mond. Mijn tong zoekt die van haar en terwijl ik haar borsten blijf masseren likken we elkaars mond en zuigen op elkaars tongen waarbij Nance steeds intenser begint te kreunen en met haar heupen op en neer begint te bewegen.

Ik verplaats mijn hand over haar buik naar haar schaamstreek. Nance duwt haar tong diep in mijn mond en kreunt “pppfff pak je dochter even bij d’r kut asjeblieft, ik ben zo geil”. Ze spreidt haar dijen en met haar voetzolen tegen elkaar drukt ze haar onderlijf omhoog. Ik knijp zacht maar stevig met de volle hand in haar kruis en voel dat haar kut warm en soepel is.

Mijn hand zakt verder langs haar dijen tot ik haar blote vel voel. Langzaam glijdt mijn hand nu langs de zachte binnenkant van haar dij weer naar boven, neem de stof van haar jurk mee omhoog en leg haar heerlijke dijen steeds meer bloot tot ik haar broekje zie.

Weer leg ik mijn hand op haar nog verborgen kutje in haar broekje en maak kleine cirkeltjes met mijn vingers over het kruisje van haar broekje en voel haar schaamlippen.

Ik schuif mijn middelvinger langs het elastiek van haar broekje en voel haar warme vochtigheid. Oooohhhhhhhhh wat is dit geil”, hijgt ze. Kleine cirkeltjes draaiend druk ik mijn vinger in haar kutje en met een soppend geluidje begin ik haar kittelaartje te vingeren. Met een vinger bespeel ik het klitje van mijn dochter. Als ze steeds gladder tussen haar behoorlijk opgezette schaamlippen wordt, steek ik ineens twee vingers diep in haar nu wijd openstaande kut en met gekromde vingertoppen bewerk ik haar G-spot terwijl mijn duim over haar stijve kittelaar wrijft.

Ik zie haar blote buik en mijn hand in haar broekje en wordt zo opgewonden dat ik nu met drie vingers in haar soppende kut haar tepels met mijn mond zoek en naar binnen zuig. Ze perst mijn hand tussen haar benen en maakt wat neukbewegingen terwijl ze zich helemaal uitstrekt en me glimlachend aankijkt.

Ik kriebel een beetje over haar lipjes en druk mijn nu dik geworden snikkel tegen haar rug aan. Ze draait zich om en trekt terwijl ze op haar knieen zit haar jurk over haar hoofd uit. Als ze weer gaat liggen maar nu op haar buik maakt ze steunend op haar ellebogen mijn gulp open en haalt mijn lul uit mijn broek. Ik schuif mijn hand in haar broekje en pak haar billen vast. Ze opent haar benen en ik wrijf genietend van dit gevoel over haar bilspleet en kutlippen.

Nance pakt mijn lul, trekt mijn voorhuid ver naar achteren en likt over en rond mijn lekkende eikel. Ze schuift het vel op een geile manier over de schacht en als ze onderlangs over de volle lengte likt om tenslotte mijn eikel in haar mond te nemen slaak ik diepe zucht.

Ze zuigt en likt met veel soppende geluiden op een ontzettende lekkere manier aan mijn pik en neemt hem tot aan mijn ballen, die ze dan nog kan likken ook, in haar mond. Ik voel mijn eikel tegen haar keelgat komen en als ze dan slikbewegingen maakt lijkt het wel een knijpend kutje, zo lekker. Als ze hem uit haar mond laat glijden en haar hand weer over mijn schacht glijdt, kijkt ze me geil aan en met haar natte pijpmond vraagt ze,”doet je dochter het goed paps, vind je het lekker om in mijn mond te neuken, ik ben zo gek op deze dikke pik van je, en ik heb nu best veel concurrentie van die twee geile meiden”.opa trekt zich af lekkende kut

...Dikke dildo in kut lik mijn kut


opa trekt zich af lekkende kut