Neuken in haar slaap tieten spuiten melk

..

Lul laten aftrekken milf komt spuitend klaar


..

Shemale dating amsterdam sexfilpjes gratis


Kimberly wilde wel weten wat ze allemaal gekocht hadden. Ze zou er natuurlijk vanzelf achter komen. De man naast haar schrok toen hij merkte dat de drie bij haar hoorden en begon zich gelijk te excuseren. De mannen lachten hem recht in zijn gezicht uit. Toen ze door een rustig steegje wandelden stopten de mannen en haalden ze iets uit één van e tasjes.

Kimberly herkende het niet gelijk. Het was een trileitje wat ze in har kutje moest stoppen. Ze duwde het eitje naar binnen en voelde hoe het ding haar opvulde. Alleen een kort touwtje hing er nog uit waaraan ze het eitje eruit kon trekken. De mannen hadden een afstandsbediening waar ze batterijen in deden en toen werd er op een knopje gedrukt. Het eitje begon zachtjes te vibreren in haar grotje. Haar spleetje werd er hevig door gestimuleerd, maar het was erg ongemakkelijk om met zo'n trillend ding rond te lopen.

Toch moest ze wel. Ze had het gevoel dat ze heel raar liep en volgens haar staarde iedereen haar na. In feite viel het helemaal niet echt op, maar de mensen staarde omdat haar wangen zo rood gekleurd waren dat de mensen zich afvroegen wat er aan de hand kon zijn. Na een korte wandeling kwamen ze weer bij de parkeergarage. Er is vast wel een man die zich wil laten pijpen voor een paar euro. Een man van een jaar of veertig in een net pak. Kimberly deed hem het voorstel, terwijl het eitje in haar kut nog zachtjes trilde.

De man keek even om zich heen op zoek naar de verborgen camera, maar toen hij doorhad dat ze geen grap maakte stemde hij in. Hij knoopte zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn. Kimberly begon meteen gulzig te pijpen, want ze had inmiddels wel door hoe ze het zo kort mogelijk kon laten duren. Het eitje had haar inmiddels al meerdere orgasmes bezorgt en het was daar binnen nu zo gevoelig dat het eigenlijk niet eens meer prettig was.

Toch kon ze er niks aan doen dat er een nieuw hoogtepunt aan zat te komen. De man gaf haar de hele tijd complimentjes. Ze kon heerlijk pijpen en had zo'n geil koppie. Het duurde niet lang of hij maakte hevige neukbewegingen in haar mond. Ze pakte zijn lul beet om ervoor te zorgen dat hij hem niet achter in haar keel kon stoten. Ze kneep zachtjes in de stijve pik en hoorde de man kreunen. Zelf moest ze zich inhouden om het niet uit te schreeuwen.

Ze voelde het zaad vanuit zijn ballen omhoog komen en kreeg de warme lading vol in haar mond gespoten. Ze likte de eikel goed schoon en nam de twaalf euro aan kleingeld in ontvangst. Eindelijk werd het eitje uitgezet, maar omdat het ding nog steeds in haar zat werd ze nog steeds bij al haar bewegingen gestimuleerd.

Nadat ze de parkeergarage hadden verlaten kreeg Kimberly al snel door dat ze niet naar huis reden. In plaats daarvan reden ze over kleine binnenweggetjes totdat ze bij een afgelegen parkeerplaats waren aangekomen.

Daar stopte de auto en moest Kimberly uitstappen. Meteen werd het eitje weer aangezet en ze kwam erachter dat er meerdere standen op zaten. De snelheid van het trillen werd opgevoerd en ze kon niet meer stil blijven staan. Ze moest voorover op de motorkap van de auto gaan liggen. Haar heupen draaiden automatisch mee op het ritme van het eitje. Haar kutje werd er moe van, maar het was zo'n zalig gevoel Da mannen kwamen om haar heen staan en schoven haar jurkje omhoog.

Ze haalden een nieuw speeltje tevoorschijn: Ze was een beetje bevreesd want het grootste balletje was behoorlijk groot en ze wist waar het ingebracht zou worden. Gelukkig hadden de mannen ook een tube glijmiddel gehaald. Ze voelde het koude vocht op haar kontje gesmeerd worden en het eerste kogeltje werd tegen haar sterretje gedrukt. Hij ging makkelijk naar binnen en het was zelfs een heerlijk gevoel.

Meteen erachteraan werd het tweede balletje naar binnen gebracht. Dit ging al iets moeizamer, maar toen hij in haar kontje zat kwam Kimberly meteen klaar. Ze kon er niets aan doen dat ze ervan genoot. Het was een heerlijk geil gevoel om haar kringspier zachtjes te voelen pulseren en het eitje trilde zo lekker Ook het derde balletje ging zonder pijn naar binnen, al voelde ze wel dat haar anus helemaal open moest om hem erin te laten.

Bij het vierde balletje moest ze haar tanden op elkaar houden om het niet uit te schreeuwen van de pijn, maar toen hij door haar sterretje heen was maakte de pijn plaats voor genot. Er was nog één balletje te gaan. Ze voelde de andere vier in haar buik zitten. Het was een vreemde gewaarwording en ze was heel verbaasd over het genot dat het haar bezorgde. Of kwam dat allemaal door het eitje in haar spleetje?

Voor de laatste bal werd er nog een beetje glijmiddel op gesmeerd. De kogel werd tegen haar aarsje gedrukt en ze voelde hoe haar gaatje open ging staan. Heel langzaam schoof de bal steeds iets verder, maar het was behoorlijk pijnlijk. Kimberly had het idee dat haar kont uitscheurde en de tranen sprongen in haar ogen. Ze wilde dat het gat zich snel zou sluiten, maar de bal voorkwam dat. Uiteindelijk schoot hij haar kontje in en ze voelde haar gaatje hevig na kloppen van de inspanning.

Het zweet stond op haar voorhoofd en ze stond zwaar te hijgen. Ze was al helemaal uitgeput door het constant samentrekken van haar kutje. De mannen lieten haar even zo staan totdat ze weer een orgasme had gekregen. Toen werd eindelijk het eitje uitgezet en uit haar kutje getrokken. Ze miste het meteen. Toen werd langzaam ook de staaf in haar kontje getrokken. Langs die kant gingen de balletjes veel makkelijker door haar kontgaatje heen.

Balletje voor balletje floepte het ding uit haar anus. Het voelde zalig om de balletjes door haar sterretje naar buiten te voelen glippen. Haar anus bleef maar kloppen, terwijl ze over de motorkap heen gebogen stond uit te hijgen. Ze werd door de blonde man bij haar heupen gepakt. Hij had zijn broek al laten zakken en drukte zijn stijve eikel tegen haar poepgaatje.

Het ding was minder dik dan de grootste bal, maar toch deed het zeer toen hij hem naar binnen drukte. Langzaam schoof hij zijn harde paal steeds dieper haar darmen in, totdat ze zijn ballen tegen haar bibs voelde. Hij begon haar lekker in haar kont te neuken. Eerst langzaam, maar steeds sneller totdat hij in een hoog tempo zijn pik heen en weer haar kont in stootte.

Door het glijmiddel ging het nog wel soepel, maar Kimberly voelde haar anus steeds rauwer worden. De man schoof de bandjes van haar jurkje omlaag en ontblootte haar tietjes.

De andere twee grepen ieder een borst en knepen er net zolang in tot er melk uit haar tepels spoot. Bijna gelijktijdig spoot de man achter haar ook zijn zaad in haar buik. Het voelde vreemd aan om het van die kant binnen te krijgen. Ze kreeg geen tijd om bij te komen, want meteen wisselde de blonde man van plaats met de kale.

Hij was wat forser geschapen en deed ook een stuk minder voorzichtig, waardoor Kimberly er totaal niet van kon genieten. De stijve pik werd keihard haar kont in en uit geramd. Ondertussen werd er steeds meer melk uit haar borsten gehaald en het liep over de motorkap naar beneden.

Ze voelde het aan haar buik plakken en tegen haar benen aan stromen. Toen de kale ook zijn zaad in haar kont had gespoten kwam de laatste man haar neuken. Zijn pik was gelukkig iets kleiner, maar haar kontje was al helemaal rauw geworden van de andere twee. Het voelde een beetje branderig aan. De man gaf haar tijdens het neuken constant tikken op haar achterwerk en ze voelde rode plekken op haar billen ontstaan.

Ze was opgelucht toen ze eindelijk zijn sperma in golven haar kont in voelde spuiten. Ze moest echter nog even blijven staan en een grote roze buttplug werd tevoorschijn gehaald. Met het ding in haar kont zat ze erg ongemakkelijk. Voordat ze eindelijk thuis waren ging de man met het donkere haar nog een paar keer naast een vrachtwagen rijden en kreeg Kimberly de opdracht haar tieten te laten zien en zichzelf te melken.

Spuiten op haar tieten. Zie die griet eens spuiten. Neuken en heerlijk rijkelijk zaad spuiten. Uit haar kutje spuiten.

Mollige teef komt spuiten klaar. Pijpen en dan spuiten. De volle lading zaad over haar kontje spuiten. Neuken in de keuken en dan spuiten. Lekker neuken met een dildo tot je spuiten klaarkomt. Ze komt opeens een beetje rechtop en gaat een beetje, wijdbeens voor me zitten. Ik zet een stap in haar richting en ze helpt mij eerst uit mijn spijkerbroek, ze kijkt naar mijn bobbel en zegt, dat dit al groot is en hij is nog wel ingepakt in je onderbroek.

Laat maar eens kijken wat voor een gereedschap je hebt, en trekt dan mijn onderbroek naar beneden. Zo zegt ze die is dikker als van die vent die dit gedaan heeft, laat mij maar eens kijken. Ze pakt hem lekker tussen haar dunne vingers en dan heel langzaam maakt ze een trek beweging hij groeit nu tot volle lengte en dikte, ze zegt mmm hij word nog dikker, ik zeg ooo ja ga door.

Ze stopt en zegt, plagerig och vind je dit lekker, ik kreun ja en ze geeft er een kusje op. Ik word helemaal gek van het gevoel dat ik krijg als ze hem in haar mond neemt, dit gevoel ken ik niet, het is zo heerlijk en ik kom zo snel klaar dat Wendy zich bijna verslikt, er komt ook zoveel uit maar ik had mezelf al een tijdje ni!

Ja maar dit was niet wat je wilde hè? Ik zeg nee maar ik vond het niet erg. Nou dan ga ik nu naar huis. Ik kijk haar aan maar zie dat ze lacht. Mag ik je een kusje geven vraag ik. Jij mag mij zoenen als je dat wil, en ze komt met haar gezicht naar mij toe. Nee ik bedoel daar beneden, wijzend op haar kutje dat zo mooi open staat nu ze daar nog steeds zo wijdbeens zit. He wil je mijn kutje kussen?

Ik zeg ja, mag dat? Wil jij mijn kutje nu likken, ehm ja stamel ik. Ik wil het graag leren om te doen en dan bedoel ik dat jij het lekker vind. Dat vind ik nou lief, een vent die iets wil leren, wat een vrouw lekker vind.

Nou ga maar met je hoofd naar beneden zegt ze, en zakt onderuit. Je moet eerst tedere kusjes om de lippen geven en niet direct naar mijn klitje gaan. Ja dat knobbeltje wat je ziet als! Ik kijk er naar en vind het echt geen knobbeltje zeg ik, het lijkt het topje van mijn pink wel.

Laat eens voelen, en ze voelt haar eigen klitje ze kan er net bij met die bolle buik. Je hebt gelijk dat zal wel komen door alles wat hier tussen ons gebeurd. Nou geef eerst maar eens een paar kusjes om en op mijn lippen, en dan langzaam met je tong over de binnen kant van mijn kutje gaan, van onder naar boven. Ik doe wat mij gezegd word en aan de reactie van haar merk ik dat ze het lekker vind, dan ga ik langzaam naar binnen met mijn tong. Steeds dieper en hoger naar haar klitje.

Ze begint steeds heftiger te kreunen en te schokken met haar lichaam, dat ik bijna wil stoppen om te vragen wat er is. Als ze merkt dat ik mijn gezicht weg wil halen bij haar kutje duwt ze mijn hoofd met beide handen weer diep in haar kruis, ga door komt er tussen het heftige kreunen uit haar mond.

Ik ga verder met likken en na nog een pa seconden gelikt te hebben neem ik s! Ze schokt en komt met haar kont omhoog en schreeuwt het uit. Ik zeg sorry, maar krijg geen antwoord van haar, ze ligt daar maar te schokken en word langzaam weer rustig, kijkt me aan en zegt met een grote smile op haar gezicht, sorry? Nee jongen, dit is nou wat een vrouw heerlijk vind. Dit heb je vaker gedaan zeker, ik zeg nee was de eerste keer, ik heb nog nooit iets met een meisje of vrouw gedaan.

Nou was er nog een ding dat je met mij wilde doen hè? Je wilde mij toch een beurt geven? Ja maar dat kon toch niet zei je net. Jawel maar niet op de normale manier. Ik kan je nu niet boven op mij hebben. Zullen we even naar boven gaan, dan kan ik je daar zeggen hoe we het doen. Ik kijk naar haar ogen en smelt weg en knik ja. Ze steekt haar hand naar me toe en we lopen hand in hand naar boven, op de trap kus ik haar even op haar lekker billen.

Nee even wachten, tot we boven zijn, stel je voor als er iets zou gebeuren op de trap. O ja sorry even vergeten, ben ook zo geil en met d! Ik kijk haar aan, en ze zegt je moet wel goed naar me luisteren als je bezig bent, en niet te wilt stoten als ik je zeg iets rustiger te doen, Ik kijk naar haar en zeg, ik doe alles wat je zegt. Kun je die twee kistjes hier bij het bed zetten, een links en de andere rechts van mij.

Oke en dan kom je er maar tussen staan, zij gaat op het bed liggen en zet haar voeten op de twee kistjes en doet haar knieën een beetje opzij. Ik kijk nu recht in haar geopende grotje, wat een lekker gezicht.

Nou je lul voor de ingang en dan langzaam er in met je lul. Ik hou mijn lul voor haar lippen en pest haar even door met mijn eikel over haar klitje te schuren, Ze zegt hou op anders kom ik weer klaar, nou kom dan pest ik haar nu een beetje. Nee ik wil nu die dikke lul in mijn kut, jammert ze.

Ik druk voorzichtig mijn eikel in haar kut en! Verdikkie die is echt dik, maar ik m! Nou heel langzaam ga ik steeds een stukje verder bij haar naar binnen, tot ik er helemaal in zit, even wachten dan kan ik even wennen zegt Wendy, maar straks moet er een baby door en die is nog iets groter. Ik kijk over haar dikke buik en enorme borsten hoe ze naar me kijkt. Ik vind het heerlijk zegt ze, en jij? Ja dit is een lekker gevoel.

Ga nu maar langzaam terug en dan weer iets naar binnen, ik doe wat ze zegt en zie dat ze geniet, Mm lekker ik geloof dat het nu wel kan, probeer het maar Karel als je te wilt word zeg ik het wel, en dan moet je gelijk stoppen oke? Oke zeg ik en begin langzaam naar voor en achter te bewegen.

Het gevoel dat ik krijg is zo lekker. Ik voel mijn lul lekker in dat natte kutje van haar bewegen en ze kreunt heerlijk, met haar ogen dicht, Ze houd met haar handen haar borsten vast die behoorlijk op en neer deinen met mijn stoten mee. Gaat het vraag ik haar mmm ja i! Ik kan door het beeld dat ik voor mij heb niet langer meer inhouden en begin steeds iets sneller te stoten. Ik zeg tegen haar dat ik het heerlijk vind, en dat ik verliefd op haar ben, dat ik haar altijd zou willen, dat ze de mooiste is, en noem maar op, of ik dit zeg of droom weet ik niet.

Ik hoor haar steeds harder kreunen en ook wilder bewegen, ik kan het niet langer uit houden en schreeuw tegen haar dat ik kom en direct spuit ik in haar klets natte kut en ik voel gelijk dat we alle twee een gigantisch orgasme hebben.