Naakt zwemmen sex liters zaad spuiten

naakt zwemmen sex liters zaad spuiten

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions.

Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle. Villes dans les alentours sont OK. Door het dolle heen als hij was, had hij zijn veel te grote pik met geweld en zonder glijmiddel in haar nauwe kontje geduwd.

Ongevoelig voor haar smeekbeden beukte hij door in haar aarsje. Tranen van ellende stoomden over de arme Cynthia haar wangetjes. Door de moeite die hij moest doen was alleen nog maar meer opgehitst en de druk van dit eigenlijk te nauwe krappe kontje rond zijn dikke lul deed hem bijna gillen van genot en bijna klaarkomen. Cynthia, ondertussen had het gevoel of haar kringspier volledig was uitgescheurd en gilde als een mager varken waarbij ze met haar voetjes achteruit probeerde te schoppen.

Het baatte haar echter allemaal niets. De jongen ging helemaal op in het heerlijke gevoel dat haar kringspier om zijn pik hem gaf en alleen een aardbeving had hem kunnen doen stoppen. Uiteindelijk werd het genot te groot en spoot hij zijn ballen leeg in haar gepijnigde kontje. Nog tijdens zijn orgasme neukte hij haar door in haar kontje en pas toen de laatste genotsgolven waren weggeëbd viel hij uitgeput op haar. Ze stond op waarbij een straaltje sperma langs haar dijen naar beneden liep.

Ik zou het erg vinden om je deze vakantie niet vaker te zien. Roos was de meest verlegene van het stel en durfde eigenlijk pas naar lang aandringen van vooral Jolanda de stap te wagen. Na een tijd lang flaneren, sprak, terwijl ze eigenlijk allang de moed had opgegeven, een jongen haar aan.

Jolanda stemde maar toe, maar merkte dat ze toch zenuwachtig was. Ze hoopte dat de jongen niet te snel genoeg van haar had, want ze was te nerveus om een gesprek te beginnen. Gelukkig was de jongen een goede prater en charmant genoeg om haar al snel op haar gemak te stellen en al snel waren ze in een diep gesprek verwikkeld. Jolanda vertelde waar ze vandaan kwam en met wie ze hier was en leerde dat zijn naam Richard was, dat hij 24 jaar was en ook met een stel vrienden op vakantie was..

Al gauw waren ze aangekomen op een verlaten strandje. De jongen, die zich verlekkerde aan het mooie ding maar dit niet merken, kleedde zich uit en wandelde naar het water. Hij keek om naar Jolanda en merkte dat zij beschaamt van hem naar het water keek. Hij liep naar haar terug en vroeg wat er aan de hand was.

Hij kleedde zich uit en al spoedig stond hij in volle naakte glorie voor haar. Roos draaide verlegen haar hoofd weg. De jongen vond dat verlegene wel leuk. Roos, die zich bedacht dat hij haar naaktheid in het water niet kon zien en toch wel graag met hem wilde zwemmen knikte.

Richard sprong in het water en wachtte op het moment dat hij haar het water in hoorde glijden. Uren hadden ze de grootste lol in het water. Uiteindelijk kwam het zover dat ze begonnen te stoeien. Richard voelde haar heerlijke lijfje en hij kreeg een stijve. Roos had nog niets door, maar Richard werd inmiddels door een andere emotie gegrepen. Hij pakte haar pols vast en leidde haar hand naar zijn geslacht. Het meisje keek hem geschrokken met grote ogen aan. Richard zag de onwetendheid in haar ogen en wist dat hij het initiatief moest blijven nemen, anders zou ze af geschrokken zijn.

Roos was in die ene middag dol verliefd op de jongen geworden en wilde eigenlijk niets liever. Haar schroom weerhield haar er echter van om zich helemaal te kunnen over geven.

Roos liet zich gedwee leiden. Hij bekeek het naakte meisje, wat hiervan bloosde. Roos begon te blozen van de schaamteloze complimenten die ze kreeg. Roos durfde en wilde ook niet weigeren. Ze moest toch ondanks haar 18 jaar niet onderdoen voor die andere meisjes?. Ze besloot dat ze hem niet teleur zou stellen.

Ze knielde voor hem neer en hapte zijn lul naar binnen. Ze speelde met haar tongetje over zijn eikel en likte langs de rand. Het wond haar op om zo met deze jongen bezig te zijn. Plotseling voelde ze de pik wat dieper in haar mond binnendringen. Geschrokken keek ze op en ze probeerde haar mondje van de eikel weg te trekken maar twee sterke handen hielden haar hoofdje tegen. Roos hoopte dat hij niet verder zou gaan, maar haar hoop was onterecht.

Richard drukte langzaam maar zeker zijn pik dieper in het keeltje van het jonge ding dat geknield voor hem zat. Roos probeerde in paniek te ontsnappen aan deze indringer, maar hij hield haar hoofdje stevig vast. Ze keek smekend in zijn ogen en ze zag de genietende vastberaden blik van de jongen die met zijn pik haar keeltje penetreerde.

Hij bleef haar aankijken terwijl hij steeds dieper in haar keeltje drong. Uiteindelijk had hij zijn pik tot aan de wortel in haar mondje begraven en hij voelde haar neusje tegen zijn schaamhaar drukken. Roos maakte wanhopige gorgelende geluidjes, wat de jongen als muziek in de oren klonk.

Eindelijk trok hij zijn lul langzaam terug uit het meisje haar mondje. Roos hapte naar adem en hoestte een geringe hoeveelheid slijm op. Een sliert bleef op haar kinnetje achter.

Roos had het gevoel dat ze moest kokhalzen, maar de pik in haar keeltje hield iedere beweging tegen. Hij begon haar in haar keeltje te neuken, nog steeds genietend van de onophoudelijke gorgelende wanhopige geluidjes die hij bij haar veroorzaakte met zijn lul. Een niet aflatende stroom slijmerig speeksel liep nu uit haar mondje, langs haar kin en droop op haar borstjes. Al het opwindende gevoel dat ze had gehad bij deze jongen was verdwenen.

Het enig waar ze nu nog aan kon denken was het moment dat hij haar zou verlossen van zijn pik die in een martelende penetratie haar keeltje bleef teisteren. De jongen had echter geen oog voor het lijden van het mooie meisje dat op haar blote knietjes voor hem zat en hij ging volledig op in het heerlijke gevoel dat zij hem bezorgde.

Het duurde niet lang, hoewel roos het gevoel had dat het voor eeuwig duurde, dat hij het sperma aan voelde komen suizen. Hij viel haast flauw van genot, waardoor hij ongecontroleerde bewegingen met zijn bekken begon te maken.

Roos probeerde haar kaken verder van elkaar te spreiden en hoestte onophoudelijk. Ik ga je bekje volspuiten, ik gaaaa….. Hij wilde dat ze zijn zaad zou proeven, maar dat ze het wel moest doorslikken.

Een enorme hoeveelheid vet sperma spoot tegen haar keeltje. Ze moest wel slikken om niet te smoren, maar het was te veel. Ze slikte uit alle macht, maar het sperma drong in haar neus en ze wilde hoesten, maar de lul in haar mond bleef sperma braken, zodat het gesmoorde kuchjes bleven. Ze kreeg tranen in haar ogen en keek hem paniekerig aan. Hij had echter zijn hoofd naar boven gericht en leek wel in trance.

Eindelijk hield de spermastroom op. Roos had het gevoel dat ze een liter zaad te verwerken had gekregen. Ze voelde de lul in haar mondje verschrompelen, om zich even later terug te trekken.

Dit gebouwtje lag onderaan de berg en om hier te komen moest Claudia een stukje door een bospaadje. Op blote voetjes en alleen een lang slaap T-shirt aan liep ze door de koele nacht. Op de terugweg kon ze echter de weg niet meer terug vinden. Ze werd een beetje angstig, vooral toen ze twee mannelijke stemmen in het donker hoorden praten.

Ze wist dat, wilde ze haar weg terug vinden, dan moest ze hulp vragen. Twee mannen van ongeveer veertig jaar kruisten haar pad. Met een licht bevend stemmetje vroeg ze hulp. Het bleek dat beide mannen de campingbaas en de plaatselijke boswachter waren. Claudia bedacht dat ze weinig te verliezen had en daar kwam bij dat ze het niet zag zitten om de hele nacht half naakt over de camping te struinen in de hoop eindelijk haar tentje te vinden, dus stemde ze toe.

De boswachter leidde haar verder de berg op en ze rilde van de koele nachtlucht op haar halfnaakte lichaampje. Eindelijk kwamen ze in het boswachtershuisje aan. Het was niet groot eigenlijk precies zoals ze zich had voorgesteld. Ze ging op de kleine tweepersoons bank zitten en sloeg haar blote benen kuis over elkaar. Ze zag niet de geile blik waarmee de brede, gespierde boswachter naar haar keek.

Een behaaglijke warmte vulde het kleine chalet. Alleen de ongelakte ruwe houten vloer voelde koud aan haar blote voetjes. Ze voelde zich alleen een beetje gegeneerd om haar bijna naakte lichaam in bijzijn van deze man.

Ze was nog nooit met een man alleen geweest, althans niet zo weinig gekleed. De boswachter vroeg haar of alles in orde was, Claudia knikte verlegen. Ze had graag om een trui en een paar sokken gevraagd, maar durfde dit niet. Hierbij kwam dat ze hoopte dat de man haar snel haar kamer zou aanwijzen. De boswachter kwam echter eerst met een pot warme thee aanlopen en ging naast haar zitten in de kleine tweepersoons bank. Ze voelde de ruwe stof van zijn broek tegen haar gladde blote benen schuren en haar T-shirt schoof nog iets verder omhoog.

Ze probeerde dit enige kledingstuk wat ze droeg omlaag te schuiven, want het bedekte nog maar ternauwernood haar blote poesje. Claudia liep een weinig rood aan, als ze probeerde ongemerkt het t-shirt terug te schuiven. De man naast haar scheen haar niet op te merken en schonk de thee in. Het tegendeel was echter waar, hij moest al zijn spieren spannen om niet de thee uit zijn handen te laten trillen.

Het halfnaakte tienertje naast hem maakte hem enorm opgewonden en hij had het gevoel dat de serieuze stijve die hij al een flinke poos had, eigenlijk al vanaf het moment dat hij zijn blik over haar had doen glijden, bijna zijn gulp deed scheuren. Met een vluchtige blik keek hij naar haar terwijl hij haar de warme thee overhandigde. Gedachten flitsten door zijn hoofd. Hoe lang had hij niet gedroomd om een dergelijk meisje te bezitten.

Ze had precies de juiste leeftijd en het juiste lijf. De illegale porno- film die hij de vorige avond had gekocht flitste hem door het hoofd.

Ik zoek een shemale zex
naakt zwemmen sex liters zaad spuiten

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle.

Villes dans les alentours sont OK. Door het dolle heen als hij was, had hij zijn veel te grote pik met geweld en zonder glijmiddel in haar nauwe kontje geduwd.

Ongevoelig voor haar smeekbeden beukte hij door in haar aarsje. Tranen van ellende stoomden over de arme Cynthia haar wangetjes. Door de moeite die hij moest doen was alleen nog maar meer opgehitst en de druk van dit eigenlijk te nauwe krappe kontje rond zijn dikke lul deed hem bijna gillen van genot en bijna klaarkomen.

Cynthia, ondertussen had het gevoel of haar kringspier volledig was uitgescheurd en gilde als een mager varken waarbij ze met haar voetjes achteruit probeerde te schoppen. Het baatte haar echter allemaal niets. De jongen ging helemaal op in het heerlijke gevoel dat haar kringspier om zijn pik hem gaf en alleen een aardbeving had hem kunnen doen stoppen. Uiteindelijk werd het genot te groot en spoot hij zijn ballen leeg in haar gepijnigde kontje. Nog tijdens zijn orgasme neukte hij haar door in haar kontje en pas toen de laatste genotsgolven waren weggeëbd viel hij uitgeput op haar.

Ze stond op waarbij een straaltje sperma langs haar dijen naar beneden liep. Ik zou het erg vinden om je deze vakantie niet vaker te zien. Roos was de meest verlegene van het stel en durfde eigenlijk pas naar lang aandringen van vooral Jolanda de stap te wagen. Na een tijd lang flaneren, sprak, terwijl ze eigenlijk allang de moed had opgegeven, een jongen haar aan. Jolanda stemde maar toe, maar merkte dat ze toch zenuwachtig was.

Ze hoopte dat de jongen niet te snel genoeg van haar had, want ze was te nerveus om een gesprek te beginnen. Gelukkig was de jongen een goede prater en charmant genoeg om haar al snel op haar gemak te stellen en al snel waren ze in een diep gesprek verwikkeld. Jolanda vertelde waar ze vandaan kwam en met wie ze hier was en leerde dat zijn naam Richard was, dat hij 24 jaar was en ook met een stel vrienden op vakantie was..

Al gauw waren ze aangekomen op een verlaten strandje. De jongen, die zich verlekkerde aan het mooie ding maar dit niet merken, kleedde zich uit en wandelde naar het water. Hij keek om naar Jolanda en merkte dat zij beschaamt van hem naar het water keek. Hij liep naar haar terug en vroeg wat er aan de hand was. Hij kleedde zich uit en al spoedig stond hij in volle naakte glorie voor haar. Roos draaide verlegen haar hoofd weg.

De jongen vond dat verlegene wel leuk. Roos, die zich bedacht dat hij haar naaktheid in het water niet kon zien en toch wel graag met hem wilde zwemmen knikte.

Richard sprong in het water en wachtte op het moment dat hij haar het water in hoorde glijden. Uren hadden ze de grootste lol in het water. Uiteindelijk kwam het zover dat ze begonnen te stoeien.

Richard voelde haar heerlijke lijfje en hij kreeg een stijve. Roos had nog niets door, maar Richard werd inmiddels door een andere emotie gegrepen.

Hij pakte haar pols vast en leidde haar hand naar zijn geslacht. Het meisje keek hem geschrokken met grote ogen aan. Richard zag de onwetendheid in haar ogen en wist dat hij het initiatief moest blijven nemen, anders zou ze af geschrokken zijn. Roos was in die ene middag dol verliefd op de jongen geworden en wilde eigenlijk niets liever. Haar schroom weerhield haar er echter van om zich helemaal te kunnen over geven. Roos liet zich gedwee leiden. Hij bekeek het naakte meisje, wat hiervan bloosde.

Roos begon te blozen van de schaamteloze complimenten die ze kreeg. Roos durfde en wilde ook niet weigeren. Ze moest toch ondanks haar 18 jaar niet onderdoen voor die andere meisjes?. Ze besloot dat ze hem niet teleur zou stellen. Ze knielde voor hem neer en hapte zijn lul naar binnen. Ze speelde met haar tongetje over zijn eikel en likte langs de rand. Het wond haar op om zo met deze jongen bezig te zijn. Plotseling voelde ze de pik wat dieper in haar mond binnendringen. Geschrokken keek ze op en ze probeerde haar mondje van de eikel weg te trekken maar twee sterke handen hielden haar hoofdje tegen.

Roos hoopte dat hij niet verder zou gaan, maar haar hoop was onterecht. Richard drukte langzaam maar zeker zijn pik dieper in het keeltje van het jonge ding dat geknield voor hem zat. Roos probeerde in paniek te ontsnappen aan deze indringer, maar hij hield haar hoofdje stevig vast. Ze keek smekend in zijn ogen en ze zag de genietende vastberaden blik van de jongen die met zijn pik haar keeltje penetreerde. Hij bleef haar aankijken terwijl hij steeds dieper in haar keeltje drong.

Uiteindelijk had hij zijn pik tot aan de wortel in haar mondje begraven en hij voelde haar neusje tegen zijn schaamhaar drukken. Roos maakte wanhopige gorgelende geluidjes, wat de jongen als muziek in de oren klonk. Eindelijk trok hij zijn lul langzaam terug uit het meisje haar mondje. Roos hapte naar adem en hoestte een geringe hoeveelheid slijm op. Een sliert bleef op haar kinnetje achter.

Roos had het gevoel dat ze moest kokhalzen, maar de pik in haar keeltje hield iedere beweging tegen. Hij begon haar in haar keeltje te neuken, nog steeds genietend van de onophoudelijke gorgelende wanhopige geluidjes die hij bij haar veroorzaakte met zijn lul. Een niet aflatende stroom slijmerig speeksel liep nu uit haar mondje, langs haar kin en droop op haar borstjes. Al het opwindende gevoel dat ze had gehad bij deze jongen was verdwenen.

Het enig waar ze nu nog aan kon denken was het moment dat hij haar zou verlossen van zijn pik die in een martelende penetratie haar keeltje bleef teisteren. De jongen had echter geen oog voor het lijden van het mooie meisje dat op haar blote knietjes voor hem zat en hij ging volledig op in het heerlijke gevoel dat zij hem bezorgde.

Het duurde niet lang, hoewel roos het gevoel had dat het voor eeuwig duurde, dat hij het sperma aan voelde komen suizen. Hij viel haast flauw van genot, waardoor hij ongecontroleerde bewegingen met zijn bekken begon te maken. Roos probeerde haar kaken verder van elkaar te spreiden en hoestte onophoudelijk. Ik ga je bekje volspuiten, ik gaaaa….. Hij wilde dat ze zijn zaad zou proeven, maar dat ze het wel moest doorslikken.

Een enorme hoeveelheid vet sperma spoot tegen haar keeltje. Ze moest wel slikken om niet te smoren, maar het was te veel. Ze slikte uit alle macht, maar het sperma drong in haar neus en ze wilde hoesten, maar de lul in haar mond bleef sperma braken, zodat het gesmoorde kuchjes bleven.

Ze kreeg tranen in haar ogen en keek hem paniekerig aan. Hij had echter zijn hoofd naar boven gericht en leek wel in trance. Eindelijk hield de spermastroom op. Roos had het gevoel dat ze een liter zaad te verwerken had gekregen. Ze voelde de lul in haar mondje verschrompelen, om zich even later terug te trekken. Dit gebouwtje lag onderaan de berg en om hier te komen moest Claudia een stukje door een bospaadje. Op blote voetjes en alleen een lang slaap T-shirt aan liep ze door de koele nacht.

Op de terugweg kon ze echter de weg niet meer terug vinden. Ze werd een beetje angstig, vooral toen ze twee mannelijke stemmen in het donker hoorden praten. Ze wist dat, wilde ze haar weg terug vinden, dan moest ze hulp vragen. Twee mannen van ongeveer veertig jaar kruisten haar pad. Met een licht bevend stemmetje vroeg ze hulp. Het bleek dat beide mannen de campingbaas en de plaatselijke boswachter waren.

Claudia bedacht dat ze weinig te verliezen had en daar kwam bij dat ze het niet zag zitten om de hele nacht half naakt over de camping te struinen in de hoop eindelijk haar tentje te vinden, dus stemde ze toe.

De boswachter leidde haar verder de berg op en ze rilde van de koele nachtlucht op haar halfnaakte lichaampje. Eindelijk kwamen ze in het boswachtershuisje aan.

Het was niet groot eigenlijk precies zoals ze zich had voorgesteld. Ze ging op de kleine tweepersoons bank zitten en sloeg haar blote benen kuis over elkaar. Ze zag niet de geile blik waarmee de brede, gespierde boswachter naar haar keek. Een behaaglijke warmte vulde het kleine chalet. Alleen de ongelakte ruwe houten vloer voelde koud aan haar blote voetjes.

Ze voelde zich alleen een beetje gegeneerd om haar bijna naakte lichaam in bijzijn van deze man. Ze was nog nooit met een man alleen geweest, althans niet zo weinig gekleed. De boswachter vroeg haar of alles in orde was, Claudia knikte verlegen. Ze had graag om een trui en een paar sokken gevraagd, maar durfde dit niet. Hierbij kwam dat ze hoopte dat de man haar snel haar kamer zou aanwijzen.

De boswachter kwam echter eerst met een pot warme thee aanlopen en ging naast haar zitten in de kleine tweepersoons bank. Ze voelde de ruwe stof van zijn broek tegen haar gladde blote benen schuren en haar T-shirt schoof nog iets verder omhoog. Ze probeerde dit enige kledingstuk wat ze droeg omlaag te schuiven, want het bedekte nog maar ternauwernood haar blote poesje. Claudia liep een weinig rood aan, als ze probeerde ongemerkt het t-shirt terug te schuiven. De man naast haar scheen haar niet op te merken en schonk de thee in.

Het tegendeel was echter waar, hij moest al zijn spieren spannen om niet de thee uit zijn handen te laten trillen. Het halfnaakte tienertje naast hem maakte hem enorm opgewonden en hij had het gevoel dat de serieuze stijve die hij al een flinke poos had, eigenlijk al vanaf het moment dat hij zijn blik over haar had doen glijden, bijna zijn gulp deed scheuren.

Met een vluchtige blik keek hij naar haar terwijl hij haar de warme thee overhandigde. Gedachten flitsten door zijn hoofd. Hoe lang had hij niet gedroomd om een dergelijk meisje te bezitten. Ze had precies de juiste leeftijd en het juiste lijf. De illegale porno- film die hij de vorige avond had gekocht flitste hem door het hoofd.Hand in kut zaadkut


Hij keek wellustig neer op het mooie meisje dat hij aan zijn lul had gespietst. Het verwrongen gezichtje van het mooie meisje maakte hem duidelijk dat ze genoot van deze beurt. Een diepe grom ver achteruit zijn keel was antwoord genoeg.

Hij neukte hartstochtelijk en hard door. Het meisje voelde alsof er nooit een eind zou komen aan zijn perfecte stoten. Plotseling hoorde ze hem vragen: Als door de bliksem getroffen trok hij zijn op knappen staande pik uit haar kutje. Nog geen seconde later had hij haar bij haar billen gepakt en zijn stijve pik tegen haar aarsje gezet. Door het dolle heen als hij was, had hij zijn veel te grote pik met geweld en zonder glijmiddel in haar nauwe kontje geduwd.

Ongevoelig voor haar smeekbeden beukte hij door in haar aarsje. Tranen van ellende stoomden over de arme Cynthia haar wangetjes. Door de moeite die hij moest doen was alleen nog maar meer opgehitst en de druk van dit eigenlijk te nauwe krappe kontje rond zijn dikke lul deed hem bijna gillen van genot en bijna klaarkomen.

Cynthia, ondertussen had het gevoel of haar kringspier volledig was uitgescheurd en gilde als een mager varken waarbij ze met haar voetjes achteruit probeerde te schoppen. Het baatte haar echter allemaal niets.

De jongen ging helemaal op in het heerlijke gevoel dat haar kringspier om zijn pik hem gaf en alleen een aardbeving had hem kunnen doen stoppen. Uiteindelijk werd het genot te groot en spoot hij zijn ballen leeg in haar gepijnigde kontje. Nog tijdens zijn orgasme neukte hij haar door in haar kontje en pas toen de laatste genotsgolven waren weggeëbd viel hij uitgeput op haar. Ze stond op waarbij een straaltje sperma langs haar dijen naar beneden liep.

Ik zou het erg vinden om je deze vakantie niet vaker te zien. Roos was de meest verlegene van het stel en durfde eigenlijk pas naar lang aandringen van vooral Jolanda de stap te wagen. Na een tijd lang flaneren, sprak, terwijl ze eigenlijk allang de moed had opgegeven, een jongen haar aan.

Jolanda stemde maar toe, maar merkte dat ze toch zenuwachtig was. Ze hoopte dat de jongen niet te snel genoeg van haar had, want ze was te nerveus om een gesprek te beginnen. Gelukkig was de jongen een goede prater en charmant genoeg om haar al snel op haar gemak te stellen en al snel waren ze in een diep gesprek verwikkeld. Jolanda vertelde waar ze vandaan kwam en met wie ze hier was en leerde dat zijn naam Richard was, dat hij 24 jaar was en ook met een stel vrienden op vakantie was..

Al gauw waren ze aangekomen op een verlaten strandje. De jongen, die zich verlekkerde aan het mooie ding maar dit niet merken, kleedde zich uit en wandelde naar het water. Hij keek om naar Jolanda en merkte dat zij beschaamt van hem naar het water keek. Hij liep naar haar terug en vroeg wat er aan de hand was. Hij kleedde zich uit en al spoedig stond hij in volle naakte glorie voor haar. Roos draaide verlegen haar hoofd weg. De jongen vond dat verlegene wel leuk. Roos, die zich bedacht dat hij haar naaktheid in het water niet kon zien en toch wel graag met hem wilde zwemmen knikte.

Richard sprong in het water en wachtte op het moment dat hij haar het water in hoorde glijden. Uren hadden ze de grootste lol in het water. Uiteindelijk kwam het zover dat ze begonnen te stoeien. Richard voelde haar heerlijke lijfje en hij kreeg een stijve.

Roos had nog niets door, maar Richard werd inmiddels door een andere emotie gegrepen. Hij pakte haar pols vast en leidde haar hand naar zijn geslacht. Het meisje keek hem geschrokken met grote ogen aan. Richard zag de onwetendheid in haar ogen en wist dat hij het initiatief moest blijven nemen, anders zou ze af geschrokken zijn. Roos was in die ene middag dol verliefd op de jongen geworden en wilde eigenlijk niets liever.

Haar schroom weerhield haar er echter van om zich helemaal te kunnen over geven. Roos liet zich gedwee leiden. Hij bekeek het naakte meisje, wat hiervan bloosde. Roos begon te blozen van de schaamteloze complimenten die ze kreeg. Roos durfde en wilde ook niet weigeren. Ze moest toch ondanks haar 18 jaar niet onderdoen voor die andere meisjes?.

Ze besloot dat ze hem niet teleur zou stellen. Ze knielde voor hem neer en hapte zijn lul naar binnen. Ze speelde met haar tongetje over zijn eikel en likte langs de rand. Het wond haar op om zo met deze jongen bezig te zijn. Plotseling voelde ze de pik wat dieper in haar mond binnendringen. Geschrokken keek ze op en ze probeerde haar mondje van de eikel weg te trekken maar twee sterke handen hielden haar hoofdje tegen.

Roos hoopte dat hij niet verder zou gaan, maar haar hoop was onterecht. Richard drukte langzaam maar zeker zijn pik dieper in het keeltje van het jonge ding dat geknield voor hem zat. Roos probeerde in paniek te ontsnappen aan deze indringer, maar hij hield haar hoofdje stevig vast. Ze keek smekend in zijn ogen en ze zag de genietende vastberaden blik van de jongen die met zijn pik haar keeltje penetreerde.

Hij bleef haar aankijken terwijl hij steeds dieper in haar keeltje drong. Uiteindelijk had hij zijn pik tot aan de wortel in haar mondje begraven en hij voelde haar neusje tegen zijn schaamhaar drukken.

Roos maakte wanhopige gorgelende geluidjes, wat de jongen als muziek in de oren klonk. Eindelijk trok hij zijn lul langzaam terug uit het meisje haar mondje. Roos hapte naar adem en hoestte een geringe hoeveelheid slijm op. Een sliert bleef op haar kinnetje achter.

Roos had het gevoel dat ze moest kokhalzen, maar de pik in haar keeltje hield iedere beweging tegen. Hij begon haar in haar keeltje te neuken, nog steeds genietend van de onophoudelijke gorgelende wanhopige geluidjes die hij bij haar veroorzaakte met zijn lul.

Een niet aflatende stroom slijmerig speeksel liep nu uit haar mondje, langs haar kin en droop op haar borstjes.

Al het opwindende gevoel dat ze had gehad bij deze jongen was verdwenen. Het enig waar ze nu nog aan kon denken was het moment dat hij haar zou verlossen van zijn pik die in een martelende penetratie haar keeltje bleef teisteren. De jongen had echter geen oog voor het lijden van het mooie meisje dat op haar blote knietjes voor hem zat en hij ging volledig op in het heerlijke gevoel dat zij hem bezorgde. Het duurde niet lang, hoewel roos het gevoel had dat het voor eeuwig duurde, dat hij het sperma aan voelde komen suizen.

Hij viel haast flauw van genot, waardoor hij ongecontroleerde bewegingen met zijn bekken begon te maken. Roos probeerde haar kaken verder van elkaar te spreiden en hoestte onophoudelijk.

Ik ga je bekje volspuiten, ik gaaaa….. Hij wilde dat ze zijn zaad zou proeven, maar dat ze het wel moest doorslikken. Een enorme hoeveelheid vet sperma spoot tegen haar keeltje. Ze moest wel slikken om niet te smoren, maar het was te veel. Ze slikte uit alle macht, maar het sperma drong in haar neus en ze wilde hoesten, maar de lul in haar mond bleef sperma braken, zodat het gesmoorde kuchjes bleven.

Ze kreeg tranen in haar ogen en keek hem paniekerig aan. Hij had echter zijn hoofd naar boven gericht en leek wel in trance.

Eindelijk hield de spermastroom op. Roos had het gevoel dat ze een liter zaad te verwerken had gekregen. Ze voelde de lul in haar mondje verschrompelen, om zich even later terug te trekken. Dit gebouwtje lag onderaan de berg en om hier te komen moest Claudia een stukje door een bospaadje. Op blote voetjes en alleen een lang slaap T-shirt aan liep ze door de koele nacht. Op de terugweg kon ze echter de weg niet meer terug vinden.

Ze werd een beetje angstig, vooral toen ze twee mannelijke stemmen in het donker hoorden praten. Ze wist dat, wilde ze haar weg terug vinden, dan moest ze hulp vragen. Twee mannen van ongeveer veertig jaar kruisten haar pad. Met een licht bevend stemmetje vroeg ze hulp. Het bleek dat beide mannen de campingbaas en de plaatselijke boswachter waren. Claudia bedacht dat ze weinig te verliezen had en daar kwam bij dat ze het niet zag zitten om de hele nacht half naakt over de camping te struinen in de hoop eindelijk haar tentje te vinden, dus stemde ze toe.

De boswachter leidde haar verder de berg op en ze rilde van de koele nachtlucht op haar halfnaakte lichaampje. Eindelijk kwamen ze in het boswachtershuisje aan. Het was niet groot eigenlijk precies zoals ze zich had voorgesteld.

Ze ging op de kleine tweepersoons bank zitten en sloeg haar blote benen kuis over elkaar. Ze zag niet de geile blik waarmee de brede, gespierde boswachter naar haar keek. Een behaaglijke warmte vulde het kleine chalet. Alleen de ongelakte ruwe houten vloer voelde koud aan haar blote voetjes.

Ze voelde zich alleen een beetje gegeneerd om haar bijna naakte lichaam in bijzijn van deze man. Ze was nog nooit met een man alleen geweest, althans niet zo weinig gekleed. De boswachter vroeg haar of alles in orde was, Claudia knikte verlegen. Ze had graag om een trui en een paar sokken gevraagd, maar durfde dit niet. Hierbij kwam dat ze hoopte dat de man haar snel haar kamer zou aanwijzen. De boswachter kwam echter eerst met een pot warme thee aanlopen en ging naast haar zitten in de kleine tweepersoons bank.

Ze voelde de ruwe stof van zijn broek tegen haar gladde blote benen schuren en haar T-shirt schoof nog iets verder omhoog. Ze probeerde dit enige kledingstuk wat ze droeg omlaag te schuiven, want het bedekte nog maar ternauwernood haar blote poesje.

Claudia liep een weinig rood aan, als ze probeerde ongemerkt het t-shirt terug te schuiven. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir.

Sexe à plusieurs occasions.

naakt zwemmen sex liters zaad spuiten