Kutje schuren grote spuitende lul

kutje schuren grote spuitende lul

Hij weet precies wat hij doet. Ik voel het komen, ja ja ga door, ga door. Ik ga op zijn vingers komen. Ik kijk hem in zijn ogen en dan als een explosie kom ik klaar. Patrick, ik kom, jaaa Ik KOM. En dan kom ik spuitend klaar, ik voel het geil uit mijn kut spuiten langs mijn been en over mijn voet. Ik krijg geen eens de kans om bij te komen, bruut beukt hij zijn grote lul weer in me. Hij blijft de hele tijd mijn been omhoog houden. Hij grijpt mijn kont, zoent me en stoot zijn harde lul omhoog in mijn kut.

Heerlijk zoals hij me neukt. Ja neuk me met je harde lul! Je Pik is zo lekker Patrick! Hij stopt, haalt zijn lul uit me. Hij laat mijn been zakken, pakt met beide handen mijn hoofd en dwingt me op mijn hurken. Ik neem zijn harde lul in mijn mond. Ik proef mijn eigen kut aan zijn lul, heerlijk dit. Hij grijpt mijn hoofd steviger vast en neukt me dan in mijn mond.

Mijn hoofd kan geen kant op omdat ik met mijn achterhoofd tegen de wc deur sta. STEEK je vingers in je kut, en neuk jezelf met je vingers roept hij. Terwijl ik mijn vingers in mijn kutje steek, duwt hij zijn lul diep in mijn keel en neukt me diep in mijn keel.

Dit is zo geil. Hij neukt me diep in mijn keel. Ik krijg geen adem! Hij voelt dat aan en haalt zijn lul uit mijn mond. Hij laat me even adem halen. Dan stoot hij zijn lul weer diep in mijn keel. En ik kijk omhoog terwijl hij mijn mond en keel neukt. Ik word er zo verschrikkelijk geil van als hij zo dominant is. Hij haalt zijn pik uit mijn mond. Aan mijn haren trekt hij me omhoog.

Hij draait me om naar de trap en beveelt me om de trap op te kruipen met mijn kont goed naar achteren. Langzaam kruip ik de trap op, ik zorg er voor dat hij een goed zicht heeft op mijn kont en kutje. Als ik bij mijn bed ben aangekomen moet ik op mijn knieën op bed zitten. Ik voel dat hij achter me komt zitten… Hij grijpt mijn kont, dan voel ik zijn tong. Hij likt me vanaf mijn klit, tussen mijn lippen. Mijn hele kut likt hij, naar mijn sterretje die hij ook even heerlijk likt.

Oh ja lik me! Echt mijn hele kut wordt grondig gelikt. Dan steekt hij zijn vingers in mijn kut en likt mijn kontje.

JAA, dit is lekker. Ik ben zo geil dat hij zijn hele hand wel in mijn kut mag stoten. Het is alsof hij het weet. Ik weet niet hoeveel vingers hij in me stoot, maar ik voel dat mijn kut flink wordt opgerekt. Heerlijk zo geil dit! Alles mag hij met me doen. Ja lik mijn kont! Stoot je vingers in me! Ik voel het alweer opkomen. Wauw, wat was dit zeg. Zo lekker, ik moet echt even bijkomen… Hij grijpt me bij mijn reet.

Zijn klauwen pakken mijn kont stevig vast. Ik word naar hem toegetrokken. Ik voel zijn harde lul tegen mijn lippen, hij dringt zich naar binnen. Hij stoot zich diep in me. Hij begint rustig in me te stoten… Wat voelt zijn lul toch lekker in me. Ja voel mijn kutje, voel je me? Dan slaat hij me op mijn kont, en streelt over mijn bil. Het brand, maar ik vind het ook supergeil. Alsof er een elektrische schik door me heen gaat. Steeds sneller stoot hij zijn harde grote neuklul in me! Hij komt zo diep!

Je neukt me weer klaar! Dan is het alsof er bezit van me wordt genomen. Ik kom zo genadeloos op zijn harde lul klaar! Hij draait me op mijn rug. Ik moet echt bijkomen nu. Hij buigt over me heen en begint me heerlijk te zoenen. Zijn handen strelen mijn hele lichaam. Opeens is hij heel zacht en teder. Hij kust me in mijn nek, bijt zachtjes in mijn nek. Mmmm, ik krijg er echt kippenvel van. Verder gaat hij naar beneden, geen plekje van mijn lichaam vergeet hij.

Nu mijn borsten… Lekker. Naar mijn buik, hij likt mijn navel. Nog verder naar beneden. Hij komt bij mijn kruis… Ik hou mijn adem in. Hij slaat het over en kust mijn been verder, helemaal naar benden naar mijn voet… Via mijn andere been kust en likt hij weer naar boven.

Weer gaat hij richt mijn kutje.. Ik doe mijn benen wijd open… Hij bijt zachtjes aan de binnenkant van mijn been. Vlak bij mijn schaamlippen.. Lik me nou denk ik. Ik sta echt in de fik. Ik open mijn benen zo wijd mogelijk.

Bied mijn kutje aan. Patrick Lik me, lik mijn kutje, Ik wil je voelen’. Dan voel ik zijn tong over mijn schaamlippen, ertussen dringen naar mijn klitje… Eindelijk. Heerlijk likt hij me.

Hij slaat geen plekje over. Bijt op mijn lippen, zuigt aan mijn klit. Dan weer dringt zijn tong zich zo diep mogelijk in mijn kutje… Wat likt hij me lekker.. Twee vingers duwt hij in mijn kutje, hij likt mijn klitje heel snel en beweegt zijn vingers in me op het juiste plekje. Hij weet altijd mijn plekje te vinden. Hij zuigt aan mijn klitje, likt. En neukt met zijn vingers mijn kutje. Ik voel dat ik nog steeds natter wordt. Ik voel het alweer komen. Dan haalt hij zijn vingers uit mijn kutje.

Likt mijn hele kut weer. Ik voel een vinger tegen mijn kontje. Voorzichtig duwt hij hem iets in mijn kontje. Hij likt mijn klit en kutje. Dieper duwt hij zijn vinger in mijn kontje. Wat is dit lekker zeg. Ik begin onrustiger te hijgen en te kreunen. Hij beweegt zijn vinger in mijn kontje. Dan stopt hij er nog een vinger bij. Heerlijk, hij likt me nog sneller en stoot zijn vingers wilder in mijn kontje… ‘Oh ja lik me, jaa lik me, stoot je vingers in mijn kont! Ik kom echt verschrikkelijk klaar op zijn tong en met zijn vingers in mijn reet.

Hij komt naar boven, ligt op me. Zijn gezicht glimt van mijn kutgeil. Ik voel zijn harde lul tegen mijn klit schuren. Ik lik mijn eigen geil van zijn gezicht. Hij beweegt zijn lul over mijn klitje, dan duwt hij hem iets tussen mijn lippen. Ik merk dat hij glimlacht. Hij heeft er plezier in. Weer schuurt hij over mijn klit met zijn lul. Dan weer tussen mijn schaamlippen. Ik wil dat hij me neukt, maar vind het ook geil dat hij me pest.

Hij zoent me, beweegt zijn lul tegen me aan. Tim deed alsof hij thuis was en gehoorzaamde. Met een flinke stoot ramde hij zijn grote stijve lul in haar open spleet.

Ze slaakte een kreet toen hij er helemaal in ging. Hij ramde er op los. Geen twee minuten later schreeuwde Angel het uit. Tim niet stoppen, blijven rammen, ja! Dan zweeg ze en enkel haar lichaam sprak, ze kwam heel lang klaar. De eerste druppels vielen op een borst om tenslotte de volle lading in haar gulzige mond te spuiten. Angel begreep dat de les gedaan was. De volgende dag kwamen er nog drie dames.

Vermits de eerste twee al wat oudere dames betrof moest Tim de oefeningen aanpassen. De eerste twee verliepen vlotjes met het broodnodige geduld. Dan was het de beurt aan Annette, een prachtig ogende dertig jarige gehuwde vrouw. De anderen waren vrijgezellen of weduwen. Nee, Annette had niet het ideale figuur.

Annette had kleine tietjes. Haar kontje was ze misschien wel ergens vergeten. Maar toch was ze aantrekkelijk. Tim mocht haar wel. Hij hield van vrouwen met zwart haar. Zeker als het zo lang is als dat van deze getrouwde vrouw. Ze kan met het gitzwart haar gemakkelijk haar poepje afvegen. Ze kwam de judozaal in met een rok en een sweater. Trouwens als je mij bekijk zie je dat ik dat niet nodig heb. Ze deden enkele afweer oefeningen. Maar dat vlotte niet goed. Het is hij die me naar hier gestuurd heeft.

Ze namen een koffiepauze. Het was wel automaatkoffie maar beter dan niks. Hij liep naar de deur en deed ze op slot. Tim zag dat haar tietjes niet veel groter waren dan zijn borsten. Dan ontdeed ze zich van haar rok, een lange smalle rok. De jonge getrouwde vrouw droeg nog enkel een slip. De oefeningen waren voor gevorderden.

Dat ze de rok niet kon aanhouden bewezen sommige oefeningen. Op een gegeven moment stond Annette achter Tim. Ze zou haar handen rond zijn nek leggen om hem te wurgen. Tim moest dan haar handen pakken en haar over zijn schouder op zijn rug leggen, om daarna door te kunnen trekken zodanig dat ze met haar rug op de grond voor hem kwam te liggen.

Tim had door die doorgedreven oefeningen te doen een half stijve penis gekregen. Hij trok Annette over zijn hoofd, haar arm gleed weg. Daardoor gleed haar hand in zijn jogging. Ze kon afremmen door zijn halfstijve penis vast te pakken. Tim pakte haar in de lende en zette haar op de grond. Met tegenzin liet ze los wat ze vast had.

Na drie pogingen lukte het. Als je op de tatami , zeg maar mat valt dan doet het geen pijn. Normaal is het een man die aanvalt en ben jij diegene die zich moet verdedigen. We zullen even de rollen omdraaien, ik ga op de grond liggen en jij staat boven mij. Hij heeft zeker tijd nodig om te bekomen , en dan kan je weg. Ze hielden het voor bekeken.

Om wat uit te rusten namen ze plaats op een bank. Annette vertelde dat ze heel veel had opgestoken van de lessen. Ze voelde zich al veel veiliger. Ongewild, waarschijnlijk, legde ze haar hand op mijn bil.

Tim had niet de indruk dat ze op seks uit was. Het zag er een doodbrave vrouw uit. In al haar braafheid wreef ze over mijn kruis, waar ze mijn opstijvende penis tegen kwam. Dan pas besefte Tim dat ze nog enkel haar onderbroek droeg. Doordat ze bleef wrijven kwam mijn penis helemaal stijf te staan. Annette stond recht, ging voor hem staan. Maar, je zult moeten helpen. Bij ons is het de missionarishouding en niks meer. Maar ik wil leren. Tim begrijpt eigenlijk niet dat zulke mooie vrouw alleen maar de missionarishouding kent.

Tim zat er mee verveeld. Het is al laat, binnen tien minuten komt de judoclub oefenen. Om alles goed te leren is er meer tijd nodig. Aan zijn stijve grote penis te zien had hij wel zin. Ze begon zich terug aan te kleden. De volgende dag was Annette op tijd. Voor de gelegenheid had ze een heel kort plooienrokje aan, zoals vroeger bij tennis.

Het T-shirt deed vermoeden dat er niet veel volk thuis was. Ze nam mijn hand in de hare. Onmiddellijk stak ze haar tong in de mond van Tim. Daar vonden twee vrienden mekaar. De gitzwarte dertig jarige begon zijn rug te aaien. Even lieten ze mekaar los.

Vlug trokken ze hun kleren uit. Annette hield nog wel haar onderbroek aan. De hand van Tim streelde de kleine borstjes. Frappant was dat ze heel grote stevige tepels had. Tim speelde er mee. Omzichtig nam ze de grote stijve penis in haar hand. Dat doe ik thuis ook wel.

Hij nam haar vast en zijn tong nodigde buiten zijn mond haar tong uit tot een spelletje. Ze beantwoorde de uitnodiging. Hij streelde haar kleine borstjes en grote tepels met een hand, de andere ging naar haar onderbroek.

Hij wreef met zijn volle hand over de witte onderbroek heen haar vaginale omgeving. Niet overdreven veel maar er waren geen tekens van knipbeurten. Het was allemaal naturel. Tim ontdeed Annette van haar onderbroek. Annette lag op haar rug. Ze wist niet wat te verwachten. Tim ging voor haar liggen.

Even streelde hij het harige kutje. Door zijn streling kwam er vocht uit het spleetje. Tim trok zijn hand terug en stak zijn tong in haar harig poesje. De tong verkende heel de vagina tot groot jolijt van Annette.

Haar lichaam schokte al een beetje. Dan ging Tim haar heel intens beffen. Dat is geweldig, ja ga verder, oh ja! Tim verhoogde nog de intensiteit. Een paar minuten later begon Annette te schokken dat het een kunst was voor Tim om in haar druipende kutje te blijven. Plots, wel niet onverwacht, kwam ze luidkeels klaar. Zeker twee minuten lang bleef het orgasme duren.

Ze ging op haar knieën naast hem zitten en nam de grote stijve penis in haar hand. Annette begon hem af te trekken zoals ze bij haar man deed. Normaal ging dat goed. Tim was er tevreden mee. Hij streelde haar kleine tietjes en grote tepels. Als je er klaar voor bent mag je mijn penis in je mond nemen. Dan bewerk je hem met je tong en je mag er op zuigen. De dertigjarige getrouwde vrouw begon aan zijn penis te likken.

Aanvankelijk twijfelend of hij het wel meende, of dat het geen grap was. Ze deed dat behoorlijk. Na een tijdje nam ze zijn eikel tussen haar lippen. Ze lijkt de eikel.

Buurjongen neukt buurvrouw erotisch massage haarlem

Hij zoent me en zijn hand gaat in mijn badjas tussen mijn benen. Hij grijpt mijn kutje en duwt twee vingers bij me naar binnen. Oh ja, dit is lekker! Terwijl hij dit doet blijft hij me de hele tijd heftig zoenen. Zijn vingers stoten ruw in mijn natte kut, heerlijk. Ik voel dat ik al ga komen. Dan stopt hij, zijn vingers haalt hij uit mijn kut. Hij gooit mijn badjas uit, dan maakt hij zijn broek los en laat die zakken.

Mijn rechterbeen tilt hij op, hij begeleid zijn harde lul naar mijn kut en stoot hem meteen diep naar binnen. Ik kan het niet laten om te kreunen. Zijn linkerhand houdt mijn been omhoog en met zijn andere hand grijpt hij me stevig bij mijn kont. Hard en diep stoot hij zijn harde lul omhoog in mijn drijfnatte kut. Ja dit is lekker. Dan stopt hij, zijn rechterhand gaat van mijn kont naar mijn kutje.

Zijn andere hand houdt nog steeds mijn ene been omhoog. Twee vingers stoot hij in me. Jezus dit is lekker. Steeds sneller beweegt hij zijn vingers in me. Hij weet precies wat hij doet. Ik voel het komen, ja ja ga door, ga door. Ik ga op zijn vingers komen. Ik kijk hem in zijn ogen en dan als een explosie kom ik klaar. Patrick, ik kom, jaaa Ik KOM.

En dan kom ik spuitend klaar, ik voel het geil uit mijn kut spuiten langs mijn been en over mijn voet. Ik krijg geen eens de kans om bij te komen, bruut beukt hij zijn grote lul weer in me. Hij blijft de hele tijd mijn been omhoog houden. Hij grijpt mijn kont, zoent me en stoot zijn harde lul omhoog in mijn kut. Heerlijk zoals hij me neukt. Ja neuk me met je harde lul! Je Pik is zo lekker Patrick! Hij stopt, haalt zijn lul uit me. Hij laat mijn been zakken, pakt met beide handen mijn hoofd en dwingt me op mijn hurken.

Ik neem zijn harde lul in mijn mond. Ik proef mijn eigen kut aan zijn lul, heerlijk dit. Hij grijpt mijn hoofd steviger vast en neukt me dan in mijn mond. Mijn hoofd kan geen kant op omdat ik met mijn achterhoofd tegen de wc deur sta.

STEEK je vingers in je kut, en neuk jezelf met je vingers roept hij. Terwijl ik mijn vingers in mijn kutje steek, duwt hij zijn lul diep in mijn keel en neukt me diep in mijn keel. Dit is zo geil. Hij neukt me diep in mijn keel. Ik krijg geen adem! Hij voelt dat aan en haalt zijn lul uit mijn mond. Hij laat me even adem halen. Dan stoot hij zijn lul weer diep in mijn keel.

En ik kijk omhoog terwijl hij mijn mond en keel neukt. Ik word er zo verschrikkelijk geil van als hij zo dominant is. Hij haalt zijn pik uit mijn mond. Aan mijn haren trekt hij me omhoog. Hij draait me om naar de trap en beveelt me om de trap op te kruipen met mijn kont goed naar achteren.

Langzaam kruip ik de trap op, ik zorg er voor dat hij een goed zicht heeft op mijn kont en kutje. Als ik bij mijn bed ben aangekomen moet ik op mijn knieën op bed zitten. Ik voel dat hij achter me komt zitten… Hij grijpt mijn kont, dan voel ik zijn tong. Hij likt me vanaf mijn klit, tussen mijn lippen. Mijn hele kut likt hij, naar mijn sterretje die hij ook even heerlijk likt. Oh ja lik me! Echt mijn hele kut wordt grondig gelikt.

Dan steekt hij zijn vingers in mijn kut en likt mijn kontje. JAA, dit is lekker. Ik ben zo geil dat hij zijn hele hand wel in mijn kut mag stoten. Het is alsof hij het weet.

Ik weet niet hoeveel vingers hij in me stoot, maar ik voel dat mijn kut flink wordt opgerekt. Heerlijk zo geil dit! Alles mag hij met me doen. Ja lik mijn kont! Stoot je vingers in me! Ik voel het alweer opkomen.

Wauw, wat was dit zeg. Zo lekker, ik moet echt even bijkomen… Hij grijpt me bij mijn reet. Zijn klauwen pakken mijn kont stevig vast. Ik word naar hem toegetrokken. Ik voel zijn harde lul tegen mijn lippen, hij dringt zich naar binnen. Hij stoot zich diep in me. Hij begint rustig in me te stoten… Wat voelt zijn lul toch lekker in me. Ja voel mijn kutje, voel je me? Dan slaat hij me op mijn kont, en streelt over mijn bil. Het brand, maar ik vind het ook supergeil.

Alsof er een elektrische schik door me heen gaat. Steeds sneller stoot hij zijn harde grote neuklul in me! Hij komt zo diep! Je neukt me weer klaar! Dan is het alsof er bezit van me wordt genomen. Ik kom zo genadeloos op zijn harde lul klaar! Hij draait me op mijn rug. Ik moet echt bijkomen nu. Hij buigt over me heen en begint me heerlijk te zoenen.

Zijn handen strelen mijn hele lichaam. Opeens is hij heel zacht en teder. Hij kust me in mijn nek, bijt zachtjes in mijn nek. Mmmm, ik krijg er echt kippenvel van. Verder gaat hij naar beneden, geen plekje van mijn lichaam vergeet hij.

Nu mijn borsten… Lekker. Naar mijn buik, hij likt mijn navel. Nog verder naar beneden. Hij komt bij mijn kruis… Ik hou mijn adem in. Hij slaat het over en kust mijn been verder, helemaal naar benden naar mijn voet… Via mijn andere been kust en likt hij weer naar boven. Weer gaat hij richt mijn kutje.. Ik doe mijn benen wijd open… Hij bijt zachtjes aan de binnenkant van mijn been. Vlak bij mijn schaamlippen.. Lik me nou denk ik. Ik sta echt in de fik. Ik open mijn benen zo wijd mogelijk.

Bied mijn kutje aan. Patrick Lik me, lik mijn kutje, Ik wil je voelen’. Dan voel ik zijn tong over mijn schaamlippen, ertussen dringen naar mijn klitje… Eindelijk. Heerlijk likt hij me. Hij slaat geen plekje over. Bijt op mijn lippen, zuigt aan mijn klit. Dan weer dringt zijn tong zich zo diep mogelijk in mijn kutje… Wat likt hij me lekker.. Twee vingers duwt hij in mijn kutje, hij likt mijn klitje heel snel en beweegt zijn vingers in me op het juiste plekje. Hij weet altijd mijn plekje te vinden.

Hij zuigt aan mijn klitje, likt. En neukt met zijn vingers mijn kutje. Ik voel dat ik nog steeds natter wordt. Ik voel het alweer komen. Dan haalt hij zijn vingers uit mijn kutje. Likt mijn hele kut weer. Ik voel een vinger tegen mijn kontje. Voorzichtig duwt hij hem iets in mijn kontje. Hij likt mijn klit en kutje. De volgende dag was Annette op tijd. Voor de gelegenheid had ze een heel kort plooienrokje aan, zoals vroeger bij tennis. Het T-shirt deed vermoeden dat er niet veel volk thuis was.

Ze nam mijn hand in de hare. Onmiddellijk stak ze haar tong in de mond van Tim. Daar vonden twee vrienden mekaar. De gitzwarte dertig jarige begon zijn rug te aaien. Even lieten ze mekaar los. Vlug trokken ze hun kleren uit. Annette hield nog wel haar onderbroek aan. De hand van Tim streelde de kleine borstjes. Frappant was dat ze heel grote stevige tepels had.

Tim speelde er mee. Omzichtig nam ze de grote stijve penis in haar hand. Dat doe ik thuis ook wel. Hij nam haar vast en zijn tong nodigde buiten zijn mond haar tong uit tot een spelletje.

Ze beantwoorde de uitnodiging. Hij streelde haar kleine borstjes en grote tepels met een hand, de andere ging naar haar onderbroek. Hij wreef met zijn volle hand over de witte onderbroek heen haar vaginale omgeving. Niet overdreven veel maar er waren geen tekens van knipbeurten. Het was allemaal naturel. Tim ontdeed Annette van haar onderbroek. Annette lag op haar rug. Ze wist niet wat te verwachten.

Tim ging voor haar liggen. Even streelde hij het harige kutje. Door zijn streling kwam er vocht uit het spleetje. Tim trok zijn hand terug en stak zijn tong in haar harig poesje.

De tong verkende heel de vagina tot groot jolijt van Annette. Haar lichaam schokte al een beetje. Dan ging Tim haar heel intens beffen. Dat is geweldig, ja ga verder, oh ja! Tim verhoogde nog de intensiteit. Een paar minuten later begon Annette te schokken dat het een kunst was voor Tim om in haar druipende kutje te blijven.

Plots, wel niet onverwacht, kwam ze luidkeels klaar. Zeker twee minuten lang bleef het orgasme duren. Ze ging op haar knieën naast hem zitten en nam de grote stijve penis in haar hand. Annette begon hem af te trekken zoals ze bij haar man deed. Normaal ging dat goed.

Tim was er tevreden mee. Hij streelde haar kleine tietjes en grote tepels. Als je er klaar voor bent mag je mijn penis in je mond nemen. Dan bewerk je hem met je tong en je mag er op zuigen. De dertigjarige getrouwde vrouw begon aan zijn penis te likken. Aanvankelijk twijfelend of hij het wel meende, of dat het geen grap was. Ze deed dat behoorlijk. Na een tijdje nam ze zijn eikel tussen haar lippen. Ze lijkt de eikel. Ook de rand eronder kreeg speeksel van haar. Na een beetje beraad nam ze een heel stuk van de grote stijve penis in haar gretige mond.

Het duurde zowat tien minuten eer ze het spelletje doorhad. Vanaf dan begon ze hem heftig te pijpen. Na een vijftal minuten voelde Tim dat zijn sperma onderweg was naar buiten.

De jonge vrouw liet zijn penis uit haar gretig zuigende mond vallen. De keuze is aan jou. Als ik er bijna ben roep ik ja. Ze leek het te hebben begrepen. De grote stijve penis verdween weer voor een gedeelte in haar gulzig zuigende mond. Nog geen minuut later riep Tim het magische woord. Annette deed niks en pijpte verder. Ze probeerde alles in te slikken. De laatste druppel likte af. Ze gingen naast mekaar liggen.

Of maken we een nieuwe afspraak? Met de andere hand aaide hij haar vlakke buik. Dat wond haar op. Ze streelde zijn borst. Haar hand ging naar beneden, daar lag het goud, daar zou seffens een grote stijve penis naar haar lachen. Annette nam de half stijve penis in haar hand.

Dat was genoeg om hem opnieuw stijf te krijgen. De hand van Tim bereikte de oase. Hij draaide zich in een bijna 69 houding. Annette zag de enorme grote stijve penis plots boven haar mond verschijnen. Ze twijfelde geen seconde en nam hem in haar mond. Gulzig begon ze Tim te pijpen. Ze aaide zijn balzak. Tim van zijn kant zag de bijna droge beboste oase onder hem. Gretig likte hij dat prachtige kutje.

De lipjes zwollen op het deurtje ging open. Tim nam de uitnodiging aan en zijn tong gleed naar binnen. Bijna onmiddellijk maakte hij neukbewegingen. Aan haar manier van zuigen werd hij gewaar dat ze er van genoot. Annette zoog en likte zijn penis in een hoog tempo.

Soms beet ze achter de rand van de eikel. Ook Tim verhoogde de snelheid waarmee hij haar befte. Een paar minuten waren voldoende om de slanke vrouw een nieuw orgasme te laten krijgen. Haar hele lichaam schokte heftig tot ze de top bereikte. De oh,s en de ah,s gingen een lange "ja! Annette kwam half recht greep het achterhoofd van Tim en drukte hem nog dichter bij haar bijna spuitende vagina. Wonderlijk genoeg bleef ze komen. Tim kon het niet meer houden en verliet het kletsnatte kutje.

Haar ietwat weelderige haar drupte alsof het motregende. Tim kwam recht draaide zich zodat hij met zijn penis in de omgeving van het druipende in kramp trekkende kutje kwam. Tim nam haar vast keerde haar met haar gezicht naar beneden.

Vervolgens zette hij haar armen en benen. Annette wist niet wat hij ging doen. Ze had nog teveel werk met het verwerken van haar tweede orgasme. Tim zette zich achter haar en schoof zijn grote stijve penis traag in het ver openstaande spleetje. Om dan over te gaan tot het grote werk. Hij ramde zijn paal er in en in een fel hoog tempo naaide hij haar. Op zijn Antwerps gezegd ze waren aan het vogelen. Of nog anders, hij deed haar binnen. Voor de arme, rijke, Annette werd het te veel. Na een minuut voelde ze het opnieuw opkomen.

Tim besefte dat dit het einde van de namiddag betekende. Even dacht hij er aan om zelf met zijn fluit te spelen en het zaad op haar te spuiten, maar daar zou zij niks aan hebben. Hij fatsoeneerde zichzelf en om vijftien uur maakte hij haar wakker. Een tas geurende warme koffie bracht Annette terug op de wereld. Kan het dat ik drie maal ben klaar gekomen?

Hij spuit dan gegarandeerd op mijn buik, en ik, ja ik blijf verweest achter. Hij nam de dertigjarige vrouw in zijn armen, kuste haar op de blozende wang. Je kan bijvoorbeeld om de twee weken komen. Denk er goed over na, bel me op het einde van de week maar. Je hebt een gelukkig gezin, ik wil dat niet kapot maken.

Ik wil evenmin, laat dat duidelijk zijn, een relatie. Als we nog afspreken is het enkel om te neuken en te vrijen. Liefde is hier niet in het spel.kutje schuren grote spuitende lul

Hij weet precies wat hij doet. Ik voel het komen, ja ja ga door, ga door. Ik ga op zijn vingers komen. Ik kijk hem in zijn ogen en dan als een explosie kom ik klaar. Patrick, ik kom, jaaa Ik KOM.

En dan kom ik spuitend klaar, ik voel het geil uit mijn kut spuiten langs mijn been en over mijn voet. Ik krijg geen eens de kans om bij te komen, bruut beukt hij zijn grote lul weer in me.

Hij blijft de hele tijd mijn been omhoog houden. Hij grijpt mijn kont, zoent me en stoot zijn harde lul omhoog in mijn kut. Heerlijk zoals hij me neukt. Ja neuk me met je harde lul! Je Pik is zo lekker Patrick! Hij stopt, haalt zijn lul uit me. Hij laat mijn been zakken, pakt met beide handen mijn hoofd en dwingt me op mijn hurken.

Ik neem zijn harde lul in mijn mond. Ik proef mijn eigen kut aan zijn lul, heerlijk dit. Hij grijpt mijn hoofd steviger vast en neukt me dan in mijn mond. Mijn hoofd kan geen kant op omdat ik met mijn achterhoofd tegen de wc deur sta. STEEK je vingers in je kut, en neuk jezelf met je vingers roept hij. Terwijl ik mijn vingers in mijn kutje steek, duwt hij zijn lul diep in mijn keel en neukt me diep in mijn keel. Dit is zo geil.

Hij neukt me diep in mijn keel. Ik krijg geen adem! Hij voelt dat aan en haalt zijn lul uit mijn mond. Hij laat me even adem halen. Dan stoot hij zijn lul weer diep in mijn keel. En ik kijk omhoog terwijl hij mijn mond en keel neukt.

Ik word er zo verschrikkelijk geil van als hij zo dominant is. Hij haalt zijn pik uit mijn mond. Aan mijn haren trekt hij me omhoog. Hij draait me om naar de trap en beveelt me om de trap op te kruipen met mijn kont goed naar achteren.

Langzaam kruip ik de trap op, ik zorg er voor dat hij een goed zicht heeft op mijn kont en kutje. Als ik bij mijn bed ben aangekomen moet ik op mijn knieën op bed zitten.

Ik voel dat hij achter me komt zitten… Hij grijpt mijn kont, dan voel ik zijn tong. Hij likt me vanaf mijn klit, tussen mijn lippen. Mijn hele kut likt hij, naar mijn sterretje die hij ook even heerlijk likt. Oh ja lik me! Echt mijn hele kut wordt grondig gelikt. Dan steekt hij zijn vingers in mijn kut en likt mijn kontje. JAA, dit is lekker. Ik ben zo geil dat hij zijn hele hand wel in mijn kut mag stoten.

Het is alsof hij het weet. Ik weet niet hoeveel vingers hij in me stoot, maar ik voel dat mijn kut flink wordt opgerekt. Heerlijk zo geil dit! Alles mag hij met me doen. Ja lik mijn kont! Stoot je vingers in me! Ik voel het alweer opkomen.

Wauw, wat was dit zeg. Zo lekker, ik moet echt even bijkomen… Hij grijpt me bij mijn reet. Zijn klauwen pakken mijn kont stevig vast. Ik word naar hem toegetrokken. Ik voel zijn harde lul tegen mijn lippen, hij dringt zich naar binnen.

Hij stoot zich diep in me. Hij begint rustig in me te stoten… Wat voelt zijn lul toch lekker in me. Ja voel mijn kutje, voel je me? Dan slaat hij me op mijn kont, en streelt over mijn bil. Het brand, maar ik vind het ook supergeil. Alsof er een elektrische schik door me heen gaat.

Steeds sneller stoot hij zijn harde grote neuklul in me! Hij komt zo diep! Je neukt me weer klaar! Dan is het alsof er bezit van me wordt genomen. Ik kom zo genadeloos op zijn harde lul klaar! Hij draait me op mijn rug. Ik moet echt bijkomen nu.

Hij buigt over me heen en begint me heerlijk te zoenen. Zijn handen strelen mijn hele lichaam. Opeens is hij heel zacht en teder. Hij kust me in mijn nek, bijt zachtjes in mijn nek.

Mmmm, ik krijg er echt kippenvel van. Verder gaat hij naar beneden, geen plekje van mijn lichaam vergeet hij. Nu mijn borsten… Lekker. Naar mijn buik, hij likt mijn navel. Nog verder naar beneden. Hij komt bij mijn kruis… Ik hou mijn adem in. Hij slaat het over en kust mijn been verder, helemaal naar benden naar mijn voet… Via mijn andere been kust en likt hij weer naar boven.

Weer gaat hij richt mijn kutje.. Ik doe mijn benen wijd open… Hij bijt zachtjes aan de binnenkant van mijn been. Vlak bij mijn schaamlippen.. Lik me nou denk ik. Ik sta echt in de fik. Ik open mijn benen zo wijd mogelijk. Bied mijn kutje aan. Patrick Lik me, lik mijn kutje, Ik wil je voelen’.

Dan voel ik zijn tong over mijn schaamlippen, ertussen dringen naar mijn klitje… Eindelijk. Heerlijk likt hij me. Hij slaat geen plekje over. Bijt op mijn lippen, zuigt aan mijn klit.

Dan weer dringt zijn tong zich zo diep mogelijk in mijn kutje… Wat likt hij me lekker.. Twee vingers duwt hij in mijn kutje, hij likt mijn klitje heel snel en beweegt zijn vingers in me op het juiste plekje. Hij weet altijd mijn plekje te vinden. Hij zuigt aan mijn klitje, likt. En neukt met zijn vingers mijn kutje. Ik voel dat ik nog steeds natter wordt. Ik voel het alweer komen. Dan haalt hij zijn vingers uit mijn kutje. Likt mijn hele kut weer. Ik voel een vinger tegen mijn kontje.

Voorzichtig duwt hij hem iets in mijn kontje. Hij likt mijn klit en kutje. Dieper duwt hij zijn vinger in mijn kontje. Wat is dit lekker zeg. Ik begin onrustiger te hijgen en te kreunen.

Hij beweegt zijn vinger in mijn kontje. Dan stopt hij er nog een vinger bij. Heerlijk, hij likt me nog sneller en stoot zijn vingers wilder in mijn kontje… ‘Oh ja lik me, jaa lik me, stoot je vingers in mijn kont! Ik kom echt verschrikkelijk klaar op zijn tong en met zijn vingers in mijn reet. Hij komt naar boven, ligt op me. Zijn gezicht glimt van mijn kutgeil. Ik voel zijn harde lul tegen mijn klit schuren. Ik lik mijn eigen geil van zijn gezicht. Hij beweegt zijn lul over mijn klitje, dan duwt hij hem iets tussen mijn lippen.

Ik merk dat hij glimlacht. Hij heeft er plezier in. Weer schuurt hij over mijn klit met zijn lul. Dan weer tussen mijn schaamlippen. Ik wil dat hij me neukt, maar vind het ook geil dat hij me pest. Hij zoent me, beweegt zijn lul tegen me aan. Tim deed alsof hij thuis was en gehoorzaamde. Met een flinke stoot ramde hij zijn grote stijve lul in haar open spleet.

Ze slaakte een kreet toen hij er helemaal in ging. Hij ramde er op los. Geen twee minuten later schreeuwde Angel het uit. Tim niet stoppen, blijven rammen, ja! Dan zweeg ze en enkel haar lichaam sprak, ze kwam heel lang klaar. De eerste druppels vielen op een borst om tenslotte de volle lading in haar gulzige mond te spuiten. Angel begreep dat de les gedaan was. De volgende dag kwamen er nog drie dames. Vermits de eerste twee al wat oudere dames betrof moest Tim de oefeningen aanpassen.

De eerste twee verliepen vlotjes met het broodnodige geduld. Dan was het de beurt aan Annette, een prachtig ogende dertig jarige gehuwde vrouw. De anderen waren vrijgezellen of weduwen. Nee, Annette had niet het ideale figuur. Annette had kleine tietjes.

Haar kontje was ze misschien wel ergens vergeten. Maar toch was ze aantrekkelijk. Tim mocht haar wel. Hij hield van vrouwen met zwart haar. Zeker als het zo lang is als dat van deze getrouwde vrouw. Ze kan met het gitzwart haar gemakkelijk haar poepje afvegen. Ze kwam de judozaal in met een rok en een sweater. Trouwens als je mij bekijk zie je dat ik dat niet nodig heb. Ze deden enkele afweer oefeningen.

Maar dat vlotte niet goed. Het is hij die me naar hier gestuurd heeft. Ze namen een koffiepauze. Het was wel automaatkoffie maar beter dan niks. Hij liep naar de deur en deed ze op slot. Tim zag dat haar tietjes niet veel groter waren dan zijn borsten. Dan ontdeed ze zich van haar rok, een lange smalle rok.

De jonge getrouwde vrouw droeg nog enkel een slip. De oefeningen waren voor gevorderden. Dat ze de rok niet kon aanhouden bewezen sommige oefeningen.

Op een gegeven moment stond Annette achter Tim. Ze zou haar handen rond zijn nek leggen om hem te wurgen. Tim moest dan haar handen pakken en haar over zijn schouder op zijn rug leggen, om daarna door te kunnen trekken zodanig dat ze met haar rug op de grond voor hem kwam te liggen. Tim had door die doorgedreven oefeningen te doen een half stijve penis gekregen. Hij trok Annette over zijn hoofd, haar arm gleed weg. Daardoor gleed haar hand in zijn jogging.

Ze kon afremmen door zijn halfstijve penis vast te pakken. Tim pakte haar in de lende en zette haar op de grond. Met tegenzin liet ze los wat ze vast had. Na drie pogingen lukte het. Als je op de tatami , zeg maar mat valt dan doet het geen pijn. Normaal is het een man die aanvalt en ben jij diegene die zich moet verdedigen. We zullen even de rollen omdraaien, ik ga op de grond liggen en jij staat boven mij. Hij heeft zeker tijd nodig om te bekomen , en dan kan je weg. Ze hielden het voor bekeken.

Om wat uit te rusten namen ze plaats op een bank. Annette vertelde dat ze heel veel had opgestoken van de lessen. Ze voelde zich al veel veiliger. Ongewild, waarschijnlijk, legde ze haar hand op mijn bil.

Tim had niet de indruk dat ze op seks uit was. Het zag er een doodbrave vrouw uit. In al haar braafheid wreef ze over mijn kruis, waar ze mijn opstijvende penis tegen kwam. Dan pas besefte Tim dat ze nog enkel haar onderbroek droeg. Doordat ze bleef wrijven kwam mijn penis helemaal stijf te staan. Annette stond recht, ging voor hem staan. Maar, je zult moeten helpen. Bij ons is het de missionarishouding en niks meer. Maar ik wil leren. Tim begrijpt eigenlijk niet dat zulke mooie vrouw alleen maar de missionarishouding kent.

Tim zat er mee verveeld. Het is al laat, binnen tien minuten komt de judoclub oefenen. Om alles goed te leren is er meer tijd nodig. Aan zijn stijve grote penis te zien had hij wel zin. Ze begon zich terug aan te kleden. De volgende dag was Annette op tijd. Voor de gelegenheid had ze een heel kort plooienrokje aan, zoals vroeger bij tennis. Het T-shirt deed vermoeden dat er niet veel volk thuis was. Ze nam mijn hand in de hare. Onmiddellijk stak ze haar tong in de mond van Tim.

Daar vonden twee vrienden mekaar. De gitzwarte dertig jarige begon zijn rug te aaien. Even lieten ze mekaar los. Vlug trokken ze hun kleren uit. Annette hield nog wel haar onderbroek aan. De hand van Tim streelde de kleine borstjes.

Frappant was dat ze heel grote stevige tepels had. Tim speelde er mee. Omzichtig nam ze de grote stijve penis in haar hand. Dat doe ik thuis ook wel. Hij nam haar vast en zijn tong nodigde buiten zijn mond haar tong uit tot een spelletje.

Ze beantwoorde de uitnodiging. Hij streelde haar kleine borstjes en grote tepels met een hand, de andere ging naar haar onderbroek. Hij wreef met zijn volle hand over de witte onderbroek heen haar vaginale omgeving.

Niet overdreven veel maar er waren geen tekens van knipbeurten. Het was allemaal naturel. Tim ontdeed Annette van haar onderbroek. Annette lag op haar rug. Ze wist niet wat te verwachten. Tim ging voor haar liggen. Even streelde hij het harige kutje. Door zijn streling kwam er vocht uit het spleetje. Tim trok zijn hand terug en stak zijn tong in haar harig poesje. De tong verkende heel de vagina tot groot jolijt van Annette.

Haar lichaam schokte al een beetje. Dan ging Tim haar heel intens beffen. Dat is geweldig, ja ga verder, oh ja! Tim verhoogde nog de intensiteit. Een paar minuten later begon Annette te schokken dat het een kunst was voor Tim om in haar druipende kutje te blijven. Plots, wel niet onverwacht, kwam ze luidkeels klaar. Zeker twee minuten lang bleef het orgasme duren. Ze ging op haar knieën naast hem zitten en nam de grote stijve penis in haar hand.

Annette begon hem af te trekken zoals ze bij haar man deed. Normaal ging dat goed. Tim was er tevreden mee. Hij streelde haar kleine tietjes en grote tepels. Als je er klaar voor bent mag je mijn penis in je mond nemen. Dan bewerk je hem met je tong en je mag er op zuigen. De dertigjarige getrouwde vrouw begon aan zijn penis te likken. Aanvankelijk twijfelend of hij het wel meende, of dat het geen grap was. Ze deed dat behoorlijk. Na een tijdje nam ze zijn eikel tussen haar lippen.

Ze lijkt de eikel.

Vrouwen die gratis sex willen ruige sex

  • GEILE BUITEN SEX EROTISCHE MASSAGE EMMEN
  • NEUKENDE MENSEN LEKKERE PENISSEN
  • Kutje schuren grote spuitende lul
  • Tim deed alsof hij thuis was en gehoorzaamde. Voorzichtig duwt hij hem iets in mijn kontje. Haar hele lichaam schokte heftig tot ze de top bereikte.


Sex date friesland dikke lul in klein kutje


kutje schuren grote spuitende lul