Hete poezen tepels bijten

hete poezen tepels bijten

Seks fun deventer erotische massage

Door een pipet met olie op de huid te druppelen kan de schilfering worden tegengegaan wordt het herstel. Het is als standaardbehandeling te gebruiken bij katten met terugkerende roos. Ook katten kunnen acne hebben. Het is een opeenhoping van vet talg en vuil in een gebied waar veel talgklieren aanwezig zijn. Bacteriën kunnen voor een diepe ontsteking zorgen. Deze is zichtbaar als met etter gevulde puistjes.

Dit is niet besmettelijk. De behandeling bestaat uit 2 delen:. Laat voor de zekerheid ook een afkrabsel maken door de dierenarts. Dit kan dan worden onderzocht. Blijf de behandeling met alcohol regelmatig herhalen, omdat de aandoening weer terug kan komen.

Anders is het bij open wonden. De stollingstijd bij de kat is half zo lang als bij de mens. Na krap 1 maar maximaal 3 minuten ligt er een beschermend laagje over de wond, dat indringen van ziektekiemen tegengaat. Hierdoor wordt de genezing bevorderd. Met het likken komen afweerstoffen in de wond. Laat de kat dus kleine wondjes rustig likken. Zon en de huid. De aan de zon blootgestelde huid van een kat vormt pro-vitamine, een stof die het lichaam in vitamine D — belangrijk voor de huid, botten en vacht — verandert.

Door het wassen wordt een deel opgenomen. Deze vitamine is belangrijk voor de calcium fosforbloedspiegel en dus van groot belang bij de skeletvorming. Vitamine D zit ook in het droogvoer. Wees dus voorzichtig met het toedienen van deze vitamine, want teveel kan schadelijk zijn. Witte of lichte katten kunnen verbrandingsverschijnselen krijgen aan de oorpunten. Let dus goed op de oren van dergelijke katten als ze veel buiten zijn. In het ergste geval moet een deel van het oor worden geamputeerd.

Bij het schoonmaken van de vacht krijgt de kat afgestorven en losse haren naar binnen. De haren worden niet door het maagzuur opgelost. Deze onverteerbare haren kunnen een haarbal van soms wel ter grootte van een tennisbal veroorzaken. Het is dus belangrijk dat de kat deze haren kwijtraakt. Met de artikelen die je hier kunt vinden, kun je de haarballen ook aanpakken. Zet een potje kattengras in de vensterbank. Dit wordt door de kat gegeten en door overgeven komt ook het ingeslikte haar weer naar buiten.

De meeste katten wassen zich vaak. Katten van één familie geven elkaar vaak een wasbeurt en een moederpoes besteedt veel tijd aan het wassen van haar kittens.

Veel katten wassen zich uitgebreid als ze door een mens zijn geaaid of aangeraakt. Een acceptabele reden is dat ze een niet-gewenste geur willen verwijderen. Een kat verzorgt zich met de tong en de voorpoten. De haakvormige deeltjes op de tong papillen worden als borstel en kam gebruikt. Met de voorpoten worden de plaatsen bereikt waar de kat met de tong niet kan komen. Hij likt een voorpoot nat en veegt hiermee over de kop.

Hij herhaalt deze procedure met de andere poot. Klitjes worden met de tanden ontward en de tanden worden ook gebruikt om vuil tussen de klauwen weg te halen. Katten reageren vaak met wassen op situaties waarin ze bang zijn of geen raad weten met een probleem. Overdreven wassen kan worden veroorzaakt door een emotionele storing. Dit kan weer leiden tot medische problemen.

De wasbeurten van de moederpoes versterken de sociale band tussen moeder en kittens. Het wassen is een noodzakelijk onderdeel van de temperatuurregeling. Het speeksel neemt de koelende waarde van het transpiratievocht over. Een katerstaart vette staart moet je op de volgende manier behandelen: Als de staart aardig vetvrij is en natuurlijk niet meer kletsnat van de sterilon of alcohol droogwrijven , dan de babypoeder tussen de haren op de staart strooien.

Als de staart namelijk nog nat is, zal de poeder klonten gaan vormen en die zijn niet zo eenvoudig tussen de haren weg te halen. De poeder vooral strooien op de plekken waar de katerstaart het ergst is. Dit is meestal het stuk wat het dichtst bij de rug zit. Het poederen moet je 2 à 3 keer per dag herhalen. Na ongeveer een week zal de vette staart aardig moeten zijn verdwenen. Let er wel op dat als de staart toch weer vet is dat je dan de sterilon of alcohol weer moet gebruiken.

Je ziet zelf wel of dit nodig is. De vacht van een huiskat is waterafstotend en laat het vocht niet tot aan de huid doordringen. Als nakomelingen van woestijn- en savannedieren zijn katten aan vochtig en koud weer lichamelijk weinig aangepast. Als gevolg van de beharing transpireren katten nauwelijks en kunnen op die manier dus geen vocht verdampen.

Een kattenhaar groeit ongeveer 3 millimeter per dag. Ondanks het feit dat elke haar nog geen gram weegt, sleept een normale huiskat ongeveer een pond vacht mee. Als de haren ongeveer 4 centimeter lang zijn, sterven ze af en uit de wortel groeit een nieuwe.

Op die manier voorkomen we dat er teveel haar op de bank en in het tapijt terecht komt. Een kattenwasje is onvoldoende bij de Pers. Hierbij is ondersteuning van ons nodig. De afgestorven lange haren kan de kattentong niet in zijn eentje verwijderen. Dagelijks moet de vacht worden doorgekamd en op klitten worden onderzocht. Begin al bij een jong dier met de dagelijkse borstelmassage, dan is het dier er niet alleen aan gewend maar geniet van de hele procedure als een algehele aaipartij.

Klitten bij langharige katten worden met de vingers uit de vacht verwijderd. Hierna uiteraard nog goed kammen. Dikke knopen eventueel met een schaar eruit knippen of met een tornmesje zie hiernaast snijden. Bij de mens ontstaat bij kou kippenvel. Ook katten reageren op kou. Dit doen ze door het rechtovereind zetten van de dekharen. Hierdoor ontstaat er een met lucht gevulde isolatielaag tussen de onderwol en de dekharen. Als de haren van een kat rechtop gaan staan bij warm weer, dan is hij ziek.

Bij de kachel zetten of een warme kruik geven. Als het te lang duurt, natuurlijk contact opnemen met de dierenarts. Denk er aan dat als je de kamers verwarmd, de lucht in de meeste kamers vreselijk droog is.

Dat kan leiden tot extreme haaruitval bij katten. Luchtbevochtigers helpen dit probleem op te lossen. Bij sommige katten kun je aan de hand van de babyvacht zien hoe ze er als volwassen kat uitzien. Dit geldt niet altijd voor maskerkatten. Maskerkatten worden meestal met een witte vacht geboren en pas later tekenen zich in de vacht de donkere vlekken op de poten, neus, staartpunt en oren af. Uit onderzoek is gebleken dat een gezichtsmasker het knipperen met de ogen versterkt.

Dat wordt dan weer verklaard met dat katten eigenlijk bosbewoners zijn en dat het masker ook in het donker te zien is. Zoals bij de hele grote familie van katten is bij de huiskat een zwart exemplaar niet zeldzaam, een albino daarentegen wel.

Zwarte zijn ook bij wilde katten vaak te vinden. De bekendste is de zwarte panter luipaard en de zwarte jaguar. Maar ook alle kleine gevlekte Zuid-Amerikaanse hebben zwarte dieren in hun worpen. Het familie-gen van de Siamees onderdrukt een krachtige grondkleur, maar de vacht is licht en niet wit.

De witte vlekken, die veel katten hebben wordt door een gen veroorzaakt, dat vormen van vachtkleur op bepaalde delen van het lichaam onderdrukt. Puur witte katten dragen een gen, dat alle vachtkleuren onderdrukt. De discussie omtrent witte katten met blauwe ogen is nog altijd niet geluwd. In ons buurland Duitsland is het fokken van witte katten, ook met een andere kleur ogen, bij de wet verboden.

In de rest van Europa beperkt men zich tot nestcontrole. Is een kitten doof dan mag met deze ouders en natuurlijk met dat kitten niet meer worden gefokt. Het fokken van Siamezen, die tenslotte wit met een masker zijn, is overal toegestaan.

Een schildpad geldt in veel landen als geluksbrenger. Waarschijnlijk omdat toen al kattenvrienden zagen, dat deze kleur de zeldzaamste kleur was. De reden is simpel: Driekleurig zijn trouwens ook de blauwcreme katten, die hierdoor ook altijd van het vrouwelijke geslacht zijn. Elke duizendste schildpadkat blijkt aan de buitenkat een kater te zijn.

Deze tweeslachtigen zijn echter niet vruchtbaar. Er is slechts 1 uitzondering bekend. Bij veel raskatten zie je bij de eerste blik geen verschil in vacht en kleur van de ogen. Soms lijken ze als eeneiige tweelingen op elkaar. Om een identificatie toch goed mogelijk te maken wordt soms gebruik gemaakt van een afdruk van de neusspiegel.

Deze is bij elke kat uniek. De dekharen van de Noorse boskat die zich in het koude jaargetijde in een dikke vacht hult, lijken altijd een beetje sliertig. Vooral aan de borst, de bovenpoten en de staart is de vacht zeer weelderig.

Deze haren hebben een laagje met veel vuil- en waterafstotende vetten zodat ijs, regen en sneeuwvlokken er niet op blijven hechten en ook stofdeeltjes geen kans krijgen. De Noorse boskat is een huiselijke kat die echter ook van uitbundige zwerftochten houdt. Net als de lynx hebben de Maine Coon, de Siberische en de Noorse Boskat dikke haarplukken tussen de teenballen.

Als ze door de sneeuw lopen of door een moeras, spreiden ze de tenen uit elkaar. Hierdoor krijgen ze een groter draagvlak en zakken ze nauwelijks weg. Als je kat een wandeling door de sneeuw heeft gemaakt, kun je het best de poten van de klonten sneeuw ontdoen. Als ze te lang blijven zitten, kan dit leiden tot verwondingen. Bij zwarte katten glinstert de vacht goud- of zilverachtig door invallend licht. Dit wordt veroorzaakt door vlekken zonder pigment in de voor de rest zwartbruine vacht.

Deze vlekken reflecteren het licht en leiden tot een optisch bedrog voor onze ogen. Hoe langer de vacht hoe meer glanseffect. Als in de nacht de koplampen van een auto de vacht laten oplichten is dit effect het grootst. Bij éénkleurige katten is in de zon de zogenaamde schaduwtekening te zien.

Slaapplaatsen van de kat ook elke dag schoonmaken. En de vlooienkam helpt nog altijd erg goed tegen vlooien. Feromonenspray helpt tegen stress. De kat heeft misschien ook verdriet na het overlijden van de andere kat. Lees ook hier onder over de effecten van deze spray: Wat kan de oorzaak zijn?

Kat met kale plekken in de vacht. Heeft u een kat met kale plekken? Een kat of poes kan om verschillende redenen kale plekken in de vacht krijgen. Dit kan gepaard gaan met rode huid, rauwe of ruwe huid, pukkels en bultjes, huidschilfers, en zo meer.

Ook kan de kat zich behoorlijk ziek voelen. Kale plekken in combinatie met rode pukkeltjes op de huid worden bij katten vaak veroorzaakt door een allergische reactie op vlooienbeten. Dit moet u niet onderschatten. Katten gaan vaak krabben en bijten en zich overmatig wassen likken op de jeukende of pijnlijke huid.

Daardoor kan de vacht steeds kaler worden. De huid van de kat reageert allergisch op de vlooienbeten of stoffen in fabrieksvoer, en daardoor ontstaat een verschrikkelijke jeuk voor de kat. Er ontstaan zeer veel bultjes op de huid en de huid kan er helemaal mee overdekt worden. Veelal op de rug, aan het achterste en op de achterbenen. Er is dan ook vaak sprake van een allergie voor vlooien. Door overmatig wassen, bijten en eventueel krabben, zal de vacht zelfs plaatselijk helemaal verdwijnen.

Er zijn nog meer oorzaken waardoor een kat de vacht kaal bijt of kaal likt. De dierenarts kan dit het beste uitzoeken. Als de kat zichzelf bijt door stress, bijvoorbeeld omdat de kat zich ongelukkig voelt, kan een feromonenspray wellicht een optie zijn; dit maakt katten rustiger. Wat zijn mogelijke oorzaken van kale plekken in de vacht van een kat? Als een kat jeuk heeft zal hij zichzelf krabben. De kat krabt en bijt zichzelf soms tot bloedens toe kapot.

Rode plekken, gezwollen plekken, en er ontstaan vaak kale plekken van het vele wassen op een plaats. Bijvoorbeeld op de buik als er sprake is van een vlooienallergie. Ook de haren worden namelijk vaak uitgetrokken en opgegeten. Daarom krijgt de kat grote kale plekken of uitgedund haar.

Onder de vacht kan een 'rush' van jeukende uitslag zitten, waardoor de kat eruit ziet alsof het een zwaar ziek dier is. Parasieten veroorzaken vroeg of laat, altijd problemen. Vlooien staan erom bekend dat katten op den duur allergisch voor de vlooienbeten kunnen worden. Ze kunnen dan echt ziek worden van de jeuk. Ook kunnen ze last krijgen van bloedarmoede omdat vlooien ze continu prikken en bloed opzuigen. In veel gevallen zal de dierenarts duur kattenvoer aanraden die de dierenarts zelf verkoopt, maar als er geen noodgeval is kun u zich afvragen of dit altijd nodig is.

Katten eten in de natuur immers alleen maar rauw vlees en dat is dus hun natuurlijke voedsel. Het is niet vreemd om dit dus eerst uit te proberen.

Blikvoer en brokken zitten vol met stoffen die katten in de natuur nooit eten. Ook bevat het nauwelijks dierlijke eiwitten, terwijl katten dat in de natuur nou juist alleen maar eten. In de natuur eet een kat vogels met veren, botten, poten en zelfs de snavel, en kleine knaagdieren. Ook vangt een kat in de natuur insecten. Huiskatten krijgen plantaardig voedsel. De meeste soorten kattenvoer die men in de supermarkt vindt bevatten vrijwel alleen maar plantaardige producten zoals mais, aangevuld met geur- en smaakstoffen.

Heel veel stoffen waarop katten dus allergisch kunnen reageren. Het ziet eruit als vlees maar is dus voer voor planteneters. Katten zijn carnivoren dus hun natuurlijke voedsel is vaak de oplossing voor veel problemen.

Een leeuw gaan we immers ook geen boterhammen voeren. Mag een kat wel rauw vlees eten? In de natuur eten katten uitsluitend rauw vlees. Katten kunnen rauw vlees prima verteren aangezien ze zeer sterk maagzuur hebben, wat is afgestemd op het eten van rauwe dierlijke eiwitten.

Kook het vlees niet. Botten gaan bijvoorbeeld splinteren na koken. Katten eten vooral spierweefsel end at is het beste voor hen. Veel orgaanvlees is niet goed voor ze.

Ze krijgen dat in de natuur ook maar met mate binnen. Katten zijn veel minder gevoelig voor salmonella dan bijvoorbeeld mensen.

Geef echter altijd vers rauw vlees en pas op voor bederf. Vachtverzorging Als een kat gebaat is bij vachtverzorging in een trimsalon , is het de moeite waard om daar eens contact mee op te nemen. Vooral langharige katten kunnen een bad nodig hebben. Ook klitten in een langharige vacht kunnen zeer pijnlijk zijn voor een kat. Jeuk bij de kat Uiteraard heeft het diertje veel last van de parasieten en er ontstaat veel jeuk.

Vlooien bijten en veroorzaken jeukbultjes. Op den duur zijn de katten alleen nog maar gefixeerd op de kwelling van de jeuk en pijn.

Ook zien de kale plekken er niet fris uit. Laat de kat niet onbehandeld rondlopen want constante jeuk en pijn is zenuwslopend voor het diertje. Geef een goed middel tegen vlooien en stofzuig uw huis dagelijks. Plaatsen waar de kat slaapt kunt u het beste dagelijks uitkloppen en verschonen.

Met een goed middel tegen vlooien zal de kat snel opknappen. De kat kan ook extra last hebben van haarballen, omdat hij zich vaak wast en zichzelf krabt of bijt. Vooral langharige katten kunnen kast krijgen van klitten en vervilting van de vacht. Als de kat bezeten is van het krabben bij een chronische aandoening die jeuk veroorzaakt, kunnen er tegenwoordig botte kunstnagels om de nagels geplaatst worden, waardoor de nagels van een kat niet scherp meer zijn.

De oorzaak van jeuk moet altijd behandeld worden. Mijten Ook mijten kunnen kale plekken in de vacht veroorzaken, eigenlijk ook omdat de kat enorm gaat krabben als gevolg van de heftige jeuk. Allergie Katten kunnen kale plekken krijgen door verschillende soorten allergieën. Vaak voorkomende allergieën zijn: Allergie voor zaken uit de omgeving. Kale plekken in de vacht Omdat de kat veel jeuk heeft door bulten op de huid, krabt en bijt de kat haren weg.

Allergieën kunnen goed behandeld worden. Met middeltjes tegen vlooien, een aangepast menu of door factoren in de omgeving te veranderen. Vaak is het nodig om dit met behulp van medicatie via de dierenarts te behandelen. Deze kan bijvoorbeeld tabletjes tegen allergie voorschrijven waardoor de jeuk zal afnemen.


hete poezen tepels bijten
Bij katten met een lange vacht volgen dan de okselholten, de binnen- en buitenzijde van de bovenbenen en de staart en de kraag. Bij langharige katten moet ook de vacht tussen de tenen op vuil en klitten worden gecontroleerd. Strooi talkpoeder op de vacht. Wrijf het poeder in de vacht. Begin bij de staart en werk naar de kop toe. Borstel de vacht grondig. Het poeder moet worden verwijderd en de vacht moet van de huid af gaan staan. Kam met een grove kam vanaf de staart naar de kop om te controleren of er nog klitten zitten.

Besteed vooral veel aandacht aan het onderlijf en de oksels. Maak de ogen, neusgaten en de binnenkant van de oorschelpen schoon met een vochtig wattenstaafje of een borsteltje. Let er wel goed op dat je niet echt de oren in gaat met het wattenstaafje. Katten met halflang haar Burmees, Maine Coon. Om te voorkomen dat de kat te veel losse haren inslikt, moet je deze dieren tijdens het wisselen van de vacht vaker kammen. Een metalen kam en een borstel hebben hun waarde bewezen.

Het kammen van een langhaarkat vraagt veel zorg. De wintervacht vraagt bijzonder veel aandacht. Maak met je vingers eerst voorzichtig alle knopen los en scheid de aan elkaar zittende haren met een breinaald of een grove kam van elkaar.

Erge klitten moet je met een schaar voorzichtig uit de vacht knippen. De eerste kambeurt vindt met een grove kam van metaal of kunststof plaats. Vervolgens kam je de vacht met een fijnere kam en ter afsluiting met een synthetische borstel of een borstel met natuurharen. Een langhaarkat gaat meestal eenmaal per jaar in bad. Verwijder met een metalen stofkam losse haren, stof en vuildeeltjes en eventueel parasieten. Werk van de kop naar de staart.

Voor katten met een dikke korte vacht kun je een rubberborstel gebruiken. Gebruik voor katten met een zeer fijne korte vacht een zachte haren borstel.

Wrijf de vacht glad met een lapje zijde of fluweel, een zeemleer of een speciale verzorgingshandschoen. De vacht van alle korthaarkatten glanst schitterend als je er met een zijden- of nylondoek overheen strijkt. Korthaarkatten met een pluizig afstaande vacht Brits Korthaar, Exotic Shorthair. Alleen met een gewone kam tot bij de vachtbasis kammen en vervolgens met een borstel borstelen. Katten met een zijdezachte vacht bijvoorbeeld Siamees en Birmaan. Strijk eenmaal per week met vochtige handen of met een zeem over de vacht.

Als de kat van vacht wisselt, kun je hem zacht met een borstel met rubberen nopjes masseren. Wees voorzichtig, want te heftig borstelen kan kale plekken veroorzaken. Vooral de huid op de schouders is hiervoor gevoelig. Om de huid te masseren, kam je de kat met een stofkam tot op de huid.

Borstel de vacht vervolgens met een natuurhaarborstel opnieuw. Zachte warme bobbel in de huid. Door het vechten met andere katten ontstaan bij kittens wondjes, die vaak niet eens bloeden.

Toch kunnen die soms tot bloedvergiftiging leiden. Door het kanaal van de hoektand dringt een grote hoeveelheid bacteriën in de wond, die onder de huid een optimaal klimaat hebben om zich te ontwikkelen. Bijtwonden kunnen daarom het best door een dierenarts worden behandeld.

Zonder antibiotica is er kans op abcesvorming. Dit abces is dan in feite een holte die is gevuld met ontstekingsvocht en vormt meestal een zachte, warme bobbel in de huid. In de meeste gevallen zal het een paar dagen duren voordat de kat hier ziek van wordt.

Het gevolg is dat hij zal wegkruipen en dat er haren zullen uitvallen. De dierenarts zal een dergelijk abces openen onder een lichte roes. Schilfers op de huid betekent heel vaak: De oorzaken kunnen een hormoonziekte, allergie of parasieten zijn.

Er moet naar de oorzaak gezocht worden en er moet een passende behandeling komen. Soms is er echter geen oorzaak te vinden. Het is altijd belangrijk om de roos te bestrijden, omdat zich aan de schilfers veel ziekteverwekkers kunnen hechten. Door die grote hoeveelheid ziekteverwekkers op de huid is de kans op een huidinfectie veel groter. Een speciaal dieet met veel vetzuren helpt om de verhoogde schilfering tegen te gaan. Maisolie door het eten wil ook wel eens helpen.

Wassen met een speciale anti-roos shampoo werkt doeltreffend, maar moet soms regelmatig herhaald worden en niet elke kat vindt wassen prettig. Speciaal dieetvoer heeft vaak ook een goede invloed op de huid.

Er is veilig anti-roos middel Dermoscent. Door een pipet met olie op de huid te druppelen kan de schilfering worden tegengegaan wordt het herstel.

Het is als standaardbehandeling te gebruiken bij katten met terugkerende roos. Ook katten kunnen acne hebben. Het is een opeenhoping van vet talg en vuil in een gebied waar veel talgklieren aanwezig zijn. Bacteriën kunnen voor een diepe ontsteking zorgen. Deze is zichtbaar als met etter gevulde puistjes. Dit is niet besmettelijk.

De behandeling bestaat uit 2 delen:. Laat voor de zekerheid ook een afkrabsel maken door de dierenarts. Dit kan dan worden onderzocht. Blijf de behandeling met alcohol regelmatig herhalen, omdat de aandoening weer terug kan komen. Anders is het bij open wonden. De stollingstijd bij de kat is half zo lang als bij de mens.

Na krap 1 maar maximaal 3 minuten ligt er een beschermend laagje over de wond, dat indringen van ziektekiemen tegengaat. Hierdoor wordt de genezing bevorderd. Met het likken komen afweerstoffen in de wond. Laat de kat dus kleine wondjes rustig likken. Zon en de huid. De aan de zon blootgestelde huid van een kat vormt pro-vitamine, een stof die het lichaam in vitamine D — belangrijk voor de huid, botten en vacht — verandert.

Door het wassen wordt een deel opgenomen. Deze vitamine is belangrijk voor de calcium fosforbloedspiegel en dus van groot belang bij de skeletvorming. Vitamine D zit ook in het droogvoer.

Wees dus voorzichtig met het toedienen van deze vitamine, want teveel kan schadelijk zijn. Witte of lichte katten kunnen verbrandingsverschijnselen krijgen aan de oorpunten. Let dus goed op de oren van dergelijke katten als ze veel buiten zijn. In het ergste geval moet een deel van het oor worden geamputeerd. Bij het schoonmaken van de vacht krijgt de kat afgestorven en losse haren naar binnen. De haren worden niet door het maagzuur opgelost.

Deze onverteerbare haren kunnen een haarbal van soms wel ter grootte van een tennisbal veroorzaken. Het is dus belangrijk dat de kat deze haren kwijtraakt. Met de artikelen die je hier kunt vinden, kun je de haarballen ook aanpakken. Zet een potje kattengras in de vensterbank. Dit wordt door de kat gegeten en door overgeven komt ook het ingeslikte haar weer naar buiten. De meeste katten wassen zich vaak. Katten van één familie geven elkaar vaak een wasbeurt en een moederpoes besteedt veel tijd aan het wassen van haar kittens.

Veel katten wassen zich uitgebreid als ze door een mens zijn geaaid of aangeraakt. Een acceptabele reden is dat ze een niet-gewenste geur willen verwijderen.

Een kat verzorgt zich met de tong en de voorpoten. De haakvormige deeltjes op de tong papillen worden als borstel en kam gebruikt. Met de voorpoten worden de plaatsen bereikt waar de kat met de tong niet kan komen. Hij likt een voorpoot nat en veegt hiermee over de kop.

Hij herhaalt deze procedure met de andere poot. Klitjes worden met de tanden ontward en de tanden worden ook gebruikt om vuil tussen de klauwen weg te halen. Katten reageren vaak met wassen op situaties waarin ze bang zijn of geen raad weten met een probleem. Overdreven wassen kan worden veroorzaakt door een emotionele storing. Dit kan weer leiden tot medische problemen. De wasbeurten van de moederpoes versterken de sociale band tussen moeder en kittens.

Het wassen is een noodzakelijk onderdeel van de temperatuurregeling. Het speeksel neemt de koelende waarde van het transpiratievocht over. Een katerstaart vette staart moet je op de volgende manier behandelen: Als de staart aardig vetvrij is en natuurlijk niet meer kletsnat van de sterilon of alcohol droogwrijven , dan de babypoeder tussen de haren op de staart strooien.

Als de staart namelijk nog nat is, zal de poeder klonten gaan vormen en die zijn niet zo eenvoudig tussen de haren weg te halen. De poeder vooral strooien op de plekken waar de katerstaart het ergst is. Dit is meestal het stuk wat het dichtst bij de rug zit. Het poederen moet je 2 à 3 keer per dag herhalen. Na ongeveer een week zal de vette staart aardig moeten zijn verdwenen. Let er wel op dat als de staart toch weer vet is dat je dan de sterilon of alcohol weer moet gebruiken.

Je ziet zelf wel of dit nodig is. De vacht van een huiskat is waterafstotend en laat het vocht niet tot aan de huid doordringen. Als nakomelingen van woestijn- en savannedieren zijn katten aan vochtig en koud weer lichamelijk weinig aangepast. Als gevolg van de beharing transpireren katten nauwelijks en kunnen op die manier dus geen vocht verdampen. Een kattenhaar groeit ongeveer 3 millimeter per dag.

Ondanks het feit dat elke haar nog geen gram weegt, sleept een normale huiskat ongeveer een pond vacht mee.

Als de haren ongeveer 4 centimeter lang zijn, sterven ze af en uit de wortel groeit een nieuwe. Op die manier voorkomen we dat er teveel haar op de bank en in het tapijt terecht komt. Een kattenwasje is onvoldoende bij de Pers. Hierbij is ondersteuning van ons nodig.

De afgestorven lange haren kan de kattentong niet in zijn eentje verwijderen. Dagelijks moet de vacht worden doorgekamd en op klitten worden onderzocht. Allergie Katten kunnen kale plekken krijgen door verschillende soorten allergieën. Vaak voorkomende allergieën zijn: Allergie voor zaken uit de omgeving. Kale plekken in de vacht Omdat de kat veel jeuk heeft door bulten op de huid, krabt en bijt de kat haren weg.

Allergieën kunnen goed behandeld worden. Met middeltjes tegen vlooien, een aangepast menu of door factoren in de omgeving te veranderen. Vaak is het nodig om dit met behulp van medicatie via de dierenarts te behandelen. Deze kan bijvoorbeeld tabletjes tegen allergie voorschrijven waardoor de jeuk zal afnemen.

Als er andere huisdieren zijn en er is sprake van vlooien in huis, behandel dan alle dieren tegelijk tegen vlooien. U hoeft niet veel vlooien in huis te hebben.

Katten die allergisch reageren op vlooienbeten hebben snel last van overmatige jeuk. Als er sprake is van een voedselallergie krijgt de kat een aangepast dieet.

Een dieet met minder eiwitten of met bewerkte eiwitten kan noodzakelijk zijn. Ook kan het zo zijn dat een kat juist allergisch is voor blikvoer en brokken. Het natuurlijke eten van de kat is rauw vlees, zoals kleine zoogdieren en gevogelte en bijvoorbeeld rauwe vis. Steeds meer katten krijgen rauw vlees te eten omdat blikjes kattenvoer en brokken nauwelijks vlees bevatten.

Overige oorzaken Er zijn nog veel meer oorzaken waardoor een kat kale plekken kan krijgen. Hormonale veranderingen na castratie of sterilisatie kan de buik en de vacht op het achterste behoorlijk uitdunnen.

De kat wordt gelijkmatig aan beide kanten kaal. De dierenarts kan met een hormooninjecties verbetering brengen. De kaalheid kan ook tijdelijk zijn en weer herstellen. Ze wassen zich zo vaak dat hun vacht steeds dunner wordt. Problemen met de bijnieren. Tekorten aan onverzadigde vetzuren. Huidinfecties door schimmels of bacteriën Ringworm ook een schimmelsoort. Vlooien, teken, wormen bij de kat Vlooien, teken of wormen bij kat en hond kunt u perfect bestrijden met verschillende moderne producten zoals: Middelen tegen vlooien Veel van deze middelen werken ongeveer hetzelfde maar ook vaak verschillend.

Stronghold mag niet meer door dierenwinkels verkocht worden en is alleen nog via dierenartsen verkrijgbaar, die helaas erg hoge prijzen rekenen voor dit middel. Stronghold is wel enorm effectief tegen alle soorten parasieten. De nieuw generatie parasieten wordt namelijk onvruchtbaar gemaakt door Stronghold en dat is te merken.

De kat is snel verlost van de parasieten en Stronghold werkt volgens de gebruiksaanwijzing gedurende een paar maanden. Er zijn ook andere uitstekende alternatieven verkrijgbaar, die steeds beter helpen om lastige parasieten te doden.

Kijk maar eens bij een dierenwinkel. Elke eigenaar van hond of kat krijgt vroeg of laat met vlooien en teken en wormen te maken. Vroeger deed men het dier een vlooienband om tegen vlooien, wat nauwelijks hielp. Katten of honden kammen en in bad stoppen is ook een hele klus en helpt helaas ook niet voldoende.

Vlooien kunnen redelijk goed bestreden worden met dagelijks kammen en vlooien vangen, dagelijks stofzuigen en de slaapplaats van het huisdier dagelijks verschonen, maar een middel tegen vlooien gebruiken in combinatie met hygiëne, werkt sneller en effectiever.

Maar andere parasieten, zoals wormen, kunt u al helemaal niet gemakkelijk bestrijden zonder hulpmiddelen. Wormen moeten immers van binnenuit bestreden worden, ook teken en vlooien worden het beste van binnenuit bestreden. Veel voorkomende parasieten waar uw huisdier last van kan hebben, zijn: Stronghold en Frontline Stronghold en Frontline zijn bekende middelen die worden ingezet tegen vlooien en allergische reacties op vlooien. Er zijn echter vele verschillende producten om parasieten bij katten te bestrijden.

U doet er goed aan goed te lezen welke u nodig heeft, voor welk huisdier kat of hond , gewicht van het dier, tegen welke parasieten en met welk doel. Stronghold is alleen bij de dierenarts te koop. Frontline is gewoon in de dierenwinkels te koop. Stronghold Stronghold bevat een stof die de cyclus van een vlo zodanig verstoort en uitschakelt, dat vlooien niet alleen doodgaan.

De volgende generatie kan zich niet meer voortplanten. De volgende generatie vlooien die nog uit eitjes komen, is dus onvruchtbaar. Er komen daardoor geen nieuwe eitjes meer bij en dus sterven de vlooien uit. De kat of hond is vrij van vlooien als u dit middel elke twee a drie maanden blijft gebruiken.

Dieren die buitenshuis komen zullen opnieuw besmet worden met vruchtbare vlooien. Ook mensen die bij u op bezoek komen en die zelf katten of honden hebben, kunnen opnieuw een paar vruchtbare vlooien of eitjes van vlooien via hun kleren meebrengen en zorgen voor een nieuwe besmetting in huis. Omdat vlooien klein zijn is het niet altijd duidelijk waar ze vandaan komen.

Stronghold aanbrengen Stronghold wordt met een pipet in de nek aangebracht. Door de vacht plaatselijk open te spreiden met wijs- en middelvinger kunt u het pipetje leeg spuiten op de huid van het huisdier. Dieren kunnen soms schrikachtig reageren als u daarmee bezig bent en wegrennen. Het is handig om uw kat of hond even vast te houden voor het opbrengen van de inhoud van een pipet.

Lees de gebruiksaanwijzing van elk middel tegen parasieten altijd goed door en hou het uit de buurt van kinderen. De meeste middelen tegen vlooien werken ook tegen andere parasieten, zoals tegen wormen en teken. Vlooienallergie Katten en honden ontwikkelen op den duur een allergie voor vlooien. Ze kunnen hier behoorlijk ziek van worden en de vlooien kwellen hen echt.

Ze hebben continu jeuk en na enige tijd ook pijn. Ze bijten en krabben zich een ongeluk en hun huid vertoont een rode gemene uitslag die enorm veel pijn doet. Rondom de anus kunnen ze de huid ook helemaal kaal krabben bij jeuk. Ze kunnen ontstekingen krijgen en haarballen door het vele bijten en likken van de huid.

Ook kunnen er ernstige kale plekken in de vacht ontstaan. Help hen van de vlooien af, alleen u kunt ze helpen. Als u niet weet waar de jeuk vandaan komt, ga dan met ze naar de dierenarts. Lees verder Katten tips: Kat als huisdier special De vacht van langharige katten verzorgen Kat als huisdier, wat heb je nodig? Katten fokken, hoe pak je dat aan? Welk kattenvoer is gezond, is rauw vlees beter? Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Gerelateerde artikelen Kaalheid bij katten alopecia Katten die problemen hebben met de huid en vacht zijn wel de belangrijkste reden om met een kat naar de dierenarts te ga….

Huiduitslag, veel krabben door jeuk, bijten en het hebben van kale plek…. Kale huur en servicekosten De totale huurprijs van een kamer of woning bestaat uit twee delen: Een konijn dat veel haar verliest leidt bij onervaren konijnenbaasjes soms tot paniek.

Het haar ligt soms zelfs versprei…. Als een hond hier last van heeft, kan hij j…. Reageer op het artikel "Kat met kale plekken in de vacht. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Astrid ,


Gratis tiener gratis kim holland films


Kale plekken in combinatie met rode pukkeltjes op de huid worden bij katten vaak veroorzaakt door een allergische reactie op vlooienbeten. Dit moet u niet onderschatten. Katten gaan vaak krabben en bijten en zich overmatig wassen likken op de jeukende of pijnlijke huid.

Daardoor kan de vacht steeds kaler worden. De huid van de kat reageert allergisch op de vlooienbeten of stoffen in fabrieksvoer, en daardoor ontstaat een verschrikkelijke jeuk voor de kat. Er ontstaan zeer veel bultjes op de huid en de huid kan er helemaal mee overdekt worden.

Veelal op de rug, aan het achterste en op de achterbenen. Er is dan ook vaak sprake van een allergie voor vlooien. Door overmatig wassen, bijten en eventueel krabben, zal de vacht zelfs plaatselijk helemaal verdwijnen.

Er zijn nog meer oorzaken waardoor een kat de vacht kaal bijt of kaal likt. De dierenarts kan dit het beste uitzoeken. Als de kat zichzelf bijt door stress, bijvoorbeeld omdat de kat zich ongelukkig voelt, kan een feromonenspray wellicht een optie zijn; dit maakt katten rustiger. Wat zijn mogelijke oorzaken van kale plekken in de vacht van een kat?

Als een kat jeuk heeft zal hij zichzelf krabben. De kat krabt en bijt zichzelf soms tot bloedens toe kapot. Rode plekken, gezwollen plekken, en er ontstaan vaak kale plekken van het vele wassen op een plaats. Bijvoorbeeld op de buik als er sprake is van een vlooienallergie. Ook de haren worden namelijk vaak uitgetrokken en opgegeten. Daarom krijgt de kat grote kale plekken of uitgedund haar. Onder de vacht kan een 'rush' van jeukende uitslag zitten, waardoor de kat eruit ziet alsof het een zwaar ziek dier is.

Parasieten veroorzaken vroeg of laat, altijd problemen. Vlooien staan erom bekend dat katten op den duur allergisch voor de vlooienbeten kunnen worden. Ze kunnen dan echt ziek worden van de jeuk. Ook kunnen ze last krijgen van bloedarmoede omdat vlooien ze continu prikken en bloed opzuigen.

In veel gevallen zal de dierenarts duur kattenvoer aanraden die de dierenarts zelf verkoopt, maar als er geen noodgeval is kun u zich afvragen of dit altijd nodig is. Katten eten in de natuur immers alleen maar rauw vlees en dat is dus hun natuurlijke voedsel. Het is niet vreemd om dit dus eerst uit te proberen.

Blikvoer en brokken zitten vol met stoffen die katten in de natuur nooit eten. Ook bevat het nauwelijks dierlijke eiwitten, terwijl katten dat in de natuur nou juist alleen maar eten.

In de natuur eet een kat vogels met veren, botten, poten en zelfs de snavel, en kleine knaagdieren. Ook vangt een kat in de natuur insecten. Huiskatten krijgen plantaardig voedsel. De meeste soorten kattenvoer die men in de supermarkt vindt bevatten vrijwel alleen maar plantaardige producten zoals mais, aangevuld met geur- en smaakstoffen. Heel veel stoffen waarop katten dus allergisch kunnen reageren. Het ziet eruit als vlees maar is dus voer voor planteneters. Katten zijn carnivoren dus hun natuurlijke voedsel is vaak de oplossing voor veel problemen.

Een leeuw gaan we immers ook geen boterhammen voeren. Mag een kat wel rauw vlees eten? In de natuur eten katten uitsluitend rauw vlees.

Katten kunnen rauw vlees prima verteren aangezien ze zeer sterk maagzuur hebben, wat is afgestemd op het eten van rauwe dierlijke eiwitten. Kook het vlees niet. Botten gaan bijvoorbeeld splinteren na koken. Katten eten vooral spierweefsel end at is het beste voor hen.

Veel orgaanvlees is niet goed voor ze. Ze krijgen dat in de natuur ook maar met mate binnen. Katten zijn veel minder gevoelig voor salmonella dan bijvoorbeeld mensen. Geef echter altijd vers rauw vlees en pas op voor bederf. Vachtverzorging Als een kat gebaat is bij vachtverzorging in een trimsalon , is het de moeite waard om daar eens contact mee op te nemen. Vooral langharige katten kunnen een bad nodig hebben. Ook klitten in een langharige vacht kunnen zeer pijnlijk zijn voor een kat.

Jeuk bij de kat Uiteraard heeft het diertje veel last van de parasieten en er ontstaat veel jeuk. Vlooien bijten en veroorzaken jeukbultjes. Op den duur zijn de katten alleen nog maar gefixeerd op de kwelling van de jeuk en pijn. Ook zien de kale plekken er niet fris uit. Laat de kat niet onbehandeld rondlopen want constante jeuk en pijn is zenuwslopend voor het diertje. Geef een goed middel tegen vlooien en stofzuig uw huis dagelijks. Plaatsen waar de kat slaapt kunt u het beste dagelijks uitkloppen en verschonen.

Met een goed middel tegen vlooien zal de kat snel opknappen. De kat kan ook extra last hebben van haarballen, omdat hij zich vaak wast en zichzelf krabt of bijt. Vooral langharige katten kunnen kast krijgen van klitten en vervilting van de vacht.

Als de kat bezeten is van het krabben bij een chronische aandoening die jeuk veroorzaakt, kunnen er tegenwoordig botte kunstnagels om de nagels geplaatst worden, waardoor de nagels van een kat niet scherp meer zijn.

De oorzaak van jeuk moet altijd behandeld worden. Mijten Ook mijten kunnen kale plekken in de vacht veroorzaken, eigenlijk ook omdat de kat enorm gaat krabben als gevolg van de heftige jeuk. Allergie Katten kunnen kale plekken krijgen door verschillende soorten allergieën.

Vaak voorkomende allergieën zijn: Allergie voor zaken uit de omgeving. Kale plekken in de vacht Omdat de kat veel jeuk heeft door bulten op de huid, krabt en bijt de kat haren weg. Allergieën kunnen goed behandeld worden.

Met middeltjes tegen vlooien, een aangepast menu of door factoren in de omgeving te veranderen. Vaak is het nodig om dit met behulp van medicatie via de dierenarts te behandelen. Deze kan bijvoorbeeld tabletjes tegen allergie voorschrijven waardoor de jeuk zal afnemen.

Als er andere huisdieren zijn en er is sprake van vlooien in huis, behandel dan alle dieren tegelijk tegen vlooien. U hoeft niet veel vlooien in huis te hebben. Katten die allergisch reageren op vlooienbeten hebben snel last van overmatige jeuk. Als er sprake is van een voedselallergie krijgt de kat een aangepast dieet. Een dieet met minder eiwitten of met bewerkte eiwitten kan noodzakelijk zijn. Ook kan het zo zijn dat een kat juist allergisch is voor blikvoer en brokken. Het natuurlijke eten van de kat is rauw vlees, zoals kleine zoogdieren en gevogelte en bijvoorbeeld rauwe vis.

Steeds meer katten krijgen rauw vlees te eten omdat blikjes kattenvoer en brokken nauwelijks vlees bevatten. Overige oorzaken Er zijn nog veel meer oorzaken waardoor een kat kale plekken kan krijgen.

Hormonale veranderingen na castratie of sterilisatie kan de buik en de vacht op het achterste behoorlijk uitdunnen. De kat wordt gelijkmatig aan beide kanten kaal.

En zoals Sammy betaamd als ze echt geil is begint ze onmiddellijk schunnige schuttingtaal te uiten. Corrie is ook goed geil en doet graag wat Sammy haar vraagt en al snel ligt ze heftig te kreunen om uiting te geven aan haar naderend orgasme.

Ondertussen knijpt ze nog steeds geil in de dikke borsten van haar vriendin, helaas is dat het enige wat ze kan doen omdat ze zo op de bank liggend verder nergens bij kan. Of toch wel, ze steekt haar hand uit en komt toch in aanraking met de dikke kont van Sammy.

Al snel zit ze onder het korte rokje en merkt dat Sammy een panty draagt in plaats van kousen. Dit is even moeilijk, maar al snel heeft ze de bovenrand van de panty tussen haar vingers en trekt hem over de dikke volle billen van Sammy naar beneden. Ze drukt hem zo ver mogelijk naar beneden en nu komt het kruis van de slip van Sammy binnen bereik van de handen van Corrie en enkele tellen en zuchten later knijpt ze zacht in het dikke bolle kruis van haar vriendin, die onmiddellijk een zachte kreet ter aanmoediging slaakt.

Ook draait Sammy haar kont bij, zodat Corrie nu echt goed bij de dikke poes van haar partner kan en slippen haar vingers het kruisje van het slipje binnen en tast ze naar de lange dikke schaamlippen die nu nog tegen het natte slipje aangeplakt zitten. Na nog een paar keer in de dikke vlezige lippen geknepen te hebben duwt Corrie ook de slip van Sammy omlaag. De volwassen vrouw heeft ondertussen het kutje van het jonge meisje helemaal met haar tong veroverd en duwt nu twee vingers tussen de dik opgezwollen lipjes en vingert vol overgave het jonge mutsje.

Ook Corrie port nu twee vingers in de heerlijke wijde opening van Sammy en duwt haar vingers diep in de poes. Nu deze aanmoediging heeft Corrie niet echt nodig en al snel zitten er drie en vier vingers in de poes van Sammy. Corrie wil ook de clitoris van haar vriendin veroveren en laat zich pardoes van de bank glijden en komt naast haar vriendin op de vloer terecht.

Al snel probeert ze haar hoofd tussen de dijen van Sammy te duwen, maar opnieuw zit de panty en het natte slipje van Sammy in de weg. Woest probeert Corrie de kledingstukken verder omlaag te schuiven, maar dat lukt niet omdat haar vriendin haar benen te wijd geopend heeft. Gefrustreerd vraagt Corrie dan ook ongeremd, “Oh, lieve Sammy laten we ons eerst verder uitkleden; ik kan zo niet bij je lekkere lekkende poesje komen”.

Als ze bij de laarzen aangekomen zijn kreunt Sammy gefrustreerd en moet ze het intiem contact met haar vriendin verbreken om haar behulpzaam te zijn bij het uitdoen van haar laarzen. Omdat nu toch het contact verbroken is rukt Corrie meteen ook maar haar slipje naar beneden. Corrie is helemaal in een geile roes en het maakt haar niets meer uit hoe ze erbij ligt. Het enige wat telt is het druipende geslachtsorgaan van Sammy en waarvan ze vindt dat ze die optimaal wil verwennen.

Snel duwt ze haar hoofd tussen de dijen van Sammy, zoekt met haar lippen en tong de dikke, bijna een centimeter naar buiten stekende, clitoris en perst haar lippen er omheen.

Even later zuigt ze goed hoorbaar op de klit van haar vriendin, die van de weeromstuit heel geil begint te janken om daarmee uiting te geven aan het genot wat het jonge meisje haar schenkt. Zelf buigt Sammy zich weer over het kleine jonge spleetje van haar jonge partner en zoekt ook bij haar het erg gevoelige topje van het jonge meisjes kittelaartje. Ook zij zuigt genotvol aan het kleine opgezwollen en zeer gevoelige boontje tussen het bovenste deel van de kleine smalle rood aangelopen lipjes van Corrie.

Beide jammeren nu hun lust uit, maar moeten daarvoor wel het intieme contact verbreken. Al snel eist Sammy, met de gore opmerking “neuk die geile kut van me met je hele hand”, dat Corrie weer haar vingers in haar eigen dikke schaamspleet duwt en dat ze diep gevingerd wil worden door het jonge meisje.

Ook Corrie wil weer wat in haar kleine smachtende kutje hebben en kreunt zacht, “Oh Sammy neuk mijn kleine kutje met je vingers; oooohhhhhhh, wat heb ik dat nodiggggggg”. En zo duwt Corrie haar hele hand in de wachtende preut van Sammy, terwijl deze met veel moeite drie vingers, onder de kreeet “hier geil kreng, hier heb je drie vingers”, in het nauwe kutje van Corrie perst. Als Corrie aangeslagen wat wegdraait dringt het tot Samantha door dat ze haar kleine vriendin pijn doet en dat is geenszins de bedoeling, dus trekt ze snel haar vingers terug en verontschuldigt zich bij Corrie.

Nu de pijn weg is glimlacht het jonge meisje beverig dat het eigenlijk wel meevalt en duwt de hand van Sammy weer richting haar smachtende poesje. Veel oplettender brengt Samantha nu haar vingers bij het meisje naar binnen en zuigt ze opnieuw aan de kittelaar. Corrie gromt nu weer van geilheid en de pijn lijkt vergeten. Ook Samantha eist weer de aandacht van Corrie en al snel zit de slanke meisjeshand tot aan de pols in het neukorgaan van haar vriendin die kreunend vraagt “nu moet je een vuist van je hand maken en me lekker neuken”.

Corrie, die dit voor de eerste keer meemaakt doet precies van Sammy van haar vraagt en even later zit de volwassen vrouw geknield boven het jonge meisje en beweegt haar heupen alsof er een stevige dikke lul in haar kut zit. Corrie snapt onmiddellijk wat er gaande is en helpt haar vriendin zo goed mogelijk mee, terwijl ze met haar mond en tanden zacht op de dikke uitstulpende clitoris van de andere kauwt. Door deze behandeling komt Samantha al snel gierend klaar en kreunt en steunt en schreeuwt de meest geile taal uit, “Ohhh, aaahhhhhh, godver.

Neukkk meee lekkerrrreeee kleiiinnnneeeeee vriendinnnnn; ohhhhhh jaaaaaa Corrrieeeeeee, maak me klaaaaaaaaarrrrrrrrrrr”. Al de tijd van haar orgasme is Sammy helemaal haar kleine meid vergeten want het klaarkomen heeft alles bij haar in beslag genomen. Snel hernieuwd ze het vingeren van het kleine dikke kutje van Corrie, die enkele minuten later zacht kreunend, maar daardoor niet minder hevig ook klaarkomt.

Als beide orgasmen wat weggeëbd zijn trekt Corrie voorzichtig haar hand uit de schede van Sammy en ziet verwonderd dat de schaamlippen van haar vriendin gewoon open blijven staan. Samantha draait zich heftig ademend om en trekt het meisje in haar armen en al snel delen ze samen weer van die lekkere diepe tongzoenen, die er tegelijk voor zorgen dat ieder van hen toch een beetje de smaak van hun eigen kutje meekrijgen. Als ze vijf minuten later allebei weer op adem zijn gaat Samantha op de bank zitten en trekt de naakte Corrie bij haar op schoot en zo zitten ze samen een geruime tijd lekker te knuffelen.

Snel grijpen ze allebei hun kleren en rennen de trap op naar boven en even later staan ze samen onder de douche en zepen ze elkaar in. Gelukkig beschikt het huis van Samantha over een lekkere grote douchecel met van die lekkere massagestralen en al snel wordt er het een en ander uitgeprobeerd. Samantha laat Corrie zien en voelen hoe het voelt als je zo’n massagestraal op je poes richt. Ook een harde straal gericht op de weer erect vooruit stekende tepeltjes van het jonge meisje wekt de nodige erotische spanning in haar lijf op.

Om met Corrie op gelijk niveau te blijven zich zij ook stralen op de dikke poes en dikke borsten van haar vriendin. Na enige tijd schakelen ze over op het echte wassen en worden borsten, billen en schaamstreek heerlijk dik ingesmeerd met lekker ruikende douchecel. Natuurlijk worden daarbij de handen goed gebruikt en raakt de situatie weer letterlijk oververhit.

Al giechelend en kreunend betasten de meiden elkaars ingezeepte lijven en daarbij is extra wederzijdse aandacht voor de dik opgezwollen tepels en de bolstaande kutjes. Zo zitten de vingers van Sammy’s rechterhand al weer gezellig tussen de ingezeepte schaamlipjes van Corrie en plukken Corrie’s vingers aan de dikke grote erecte spenen van Sam. Allebei voelen ze de geile sappen al langs hun benen lopen en Sammy stelt voor dat ze nog even verder spelen in de slaapkamer.

Corrie stemt graag toe en snel spoelen ze elkaar af en drogen ze elkaar met lekkere dikke zachte badlakens af. Omdat de hitte te groot wordt is er nauwelijks sprake van afdrogen en duwen de meiden elkaar al drogend naar de slaapkamer. Omdat hun lijven nog steeds vochtig zijn gooien ze de badlakens op het bed en beginnen elkaar opnieuw lekker diep te zoenen en te strelen. Allebei de poesjes zijn kleddernat en erg dik opgezwollen.

Ook de tepels en tepelhoven van beiden staan dik naar voren gericht en drukken tegen het lijf van de ander. Na de hartstochtelijke kussen, waarvan beide buiten adem raken vraagt Samantha “zullen we even met mijn speeltjes spelen? Samen giechelen ze geil bij dit woordenspelletje wat hen allebei verder ophitst.

Snel trekt Sammy de onderste lade van haar commode los en doet een greep en enkele tellen later toont ze Corrie een stuk of vier verschillende vibrators. Corrie graait onmiddellijk naar een vrij dikke zilverkleurige vib en streelt daarmee over de dik opgezwollen schaamlippen van Sammy.

Sam kreunt als ze het koude metaal langs haar hete dik opgezwollen lippen voelt gaan. Zelf heeft ze een zwarte als penis gevormde vib in haar hand en streelt daarmee over de dikke tepels van Corrie. Na een paar strelingen zet Sammy de vib aan en voelt Corrie de geweldige trillingen van het apparaat via haar tepels en borsten en zet het zich als een elektrische stroom voort naar haar onderbuik en aandacht vragende poesje.

Corrie zet de zilverkleurige vib ook aan en drukt hem in de lengterichting tegen de clitoris en de schaamlippen van haar vriendin Sammy. Deze kreunt nu weer van ingehouden passie en opent haar benen zodat Corrie de vib gemakkelijk in de volwassen poes van Sammy in zou kunnen brengen, maar dat doet ze niet, ze blijft haar vriendin plagen door de vib in de lengterichting door de schaamspleet van haar maatje op en neer te bewegen.

Door deze actie wordt Sam erg geil en snel draait ze zich om, zodat beide vrouwtjes in de bekende houding komen te liggen en duwt ze de kop van de zwarte vibrator tegen de gesloten, maar kletsnat zijnde schaamlipjes van Corrie.

Corrie op haar beurt gromt nu omdat de trillingen beantwoorden aan haar eerdere lustgevoel, maar dit tevens nog veel sterker maakt en het jonge meisje heeft de neiging om zacht te gaan schreeuwen dat Sammy die lekkere vib in haar kleine doosje moet stoppen. Zelf knabbelt ze zacht aan de dikke schaamlippen van Sammy en met haar linkerhand heeft ze de dikke vrij grote klit vrij gemaakt door het kapje helemaal naar boven te trekken. Met de zilverkleurige vib in haar rechterhand streelt ze het topje van de clitoris van de volwassen vrouw, die op haar beurt zacht begint te schreeuwen van geile lust.

Als Corrie de druk op de vib verhoogt en het ding ook harder laat trillen begint Sammy te schreeuwen “neuk me, neuk me met die kunstlul, toe nou schatje neuk me nou”. Corrie sabbelt min of meer onverstoord aan de schaamlippen van Sammy en gaat verder met de kwelling van de dikke klit, die zelfs nog wat dikker en groter wordt van het trillen.

Ook ziet Corrie met genoegen dat het kleine “piemeltje” helemaal rood en nat is van het kwijl dat uit Sammy’s dikke poes stroomt. Sammy kan zich niet meer inhouden en schreeuwt “Neuk me, gadver… neuk me kleine slet”. Samantha bedient haar vriendin met dezelfde “straf”, zodat ook Corrie begint te bedelen haar te neuken. Zij is zo geil en nat dat Corrie moeite heeft om het uiterste uiteinde van vibrator vast te houden terwijl de kut van haar vriendin het trillende monster als het ware verzwelgt.

Ook Samantha laat zich niet onbetuigd en vouwt de opgezwollen schaamlipjes van haar kleine vriendin open en duwt de top van de zwarte vibrator een klein stukje in de schede. Corrie kreunt wellustig bij dit gevoel en Samantha laat de triller zijn werk maximaal doen door hem in de hoogste stand te draaien. Terwijl Corrie zachtjes schreeuwt dat ze meer wil duwt Sammy de vib voor ongeveer driekwart in de schede van haar lieve tienervriendin.

Corrie haalt ondertussen de zilverkleurige vib met regelmatige stoten uit en in de schade van de volwassen vrouw, die telkens als het trillende apparaat bij haar binnendringt hartstochtelijk kreunt. Allebei liggen ze nu op een zijde met het gezicht naar het lijf van de ander gekeerd.

Allebei hebben zij hun hoofd op het onderste dijbeen van de ander gelegd en zo kunnen ze genietend zien wat het effect van de vibrator is op het lijf van de ander. Beiden kreunen en gillen zacht om uiting te geven van hun lust.

Af en toe grijpen ze met een beschikbare vrije hand naar de borsten van de ander om ook die erotische plekken aandacht te blijven geven. Al voelend en strelend verwondert Corrie zich over de volheid en de soepelheid van de grote stevige borsten van haar vriendin. Ook is ze stiekem een klein beetje jaloers op de grote lange tepels, zelf heeft ze nog niet zoveel. Ik hoop dat mijn borsten en tepels nog wat groeien hoopt ze terwijl ze zacht aan een van die lange dikke tepels trekt. Samantha kreunt van lust en gromt wild “toe meid trek maar eens goed aan die tepel, hij heeft het nodig en verdient het”.

Corrie geeft gehoor, maar moet haar aandacht verdelen, want het grote lijf van haar vriendin begint zo fel te schokken dat ze de controle over de in- en uitstotende vibrator dreigt te verliezen. Tot haar verbazing merkt ze dat ze zelf ook niet meer helemaal stil kan liggen en ze voelt het samenballen van haar naderende orgasme dat zich ophoopt in haar jonge stevige tienerbuikje. Gelukkig heeft Samantha ook aandacht voor de mooie strakke kleine meisjesborsten van Corrie. Ze plukt afwisselend zacht en wat steviger aan een van beide stevige rose tepeltjes.

Ook zet ze haar rood gelakte nagels af en toe in een opgezwollen tepelhofje. Samantha op haar beurt is jaloers op die dik opgezwollen tepelhofjes van het jonge vrouwtje, die roestbruin gekleurd uitnodigen tot nadere bestudering.

hete poezen tepels bijten