Familie sex komkommer in de kut

familie sex komkommer in de kut

Hij begon haar op gegeven moment ook uit te maken voor hoer en nog meer van dergelijke vernederende woorden, de sessies werden steeds langer en hij begon haar te dwingen aan rollenspel mee te doen.

Clara begon het tegen te staan en protesteerde soms, ook al kwam ze nog steeds geil klaar op de harde pik van hem, ‘’ik wil niet zo vaak en al helemaal niet zo lang steeds, Jimmy! Clara werd dan overrompeld in haar slaap en geboeid afgevoerd naar de schuur en werd urenlang misbruikt, hij zag dat niet als misbruik, want ze waren immers getrouwd, maar Clara vond het vastgezet worden op een dikke steel van een camping schopje, voor straf omdat ze commentaar had gegeven, wat erg pijnlijk was, niet kunnen, waardoor zij, in zijn ogen weer straf opbouwde voor de eventuele volgende sessie, die zeker zou komen.

Weer wat jaartjes verder. Hij achtenveertig, al grijzend en een behoorlijke bierpens en haar op zijn ballen. Hij liep naar buiten, sloot de deur af en Clara hoorde hem even later, gras maaien?

Ze kwam luid kreunend klaar en Jimmy pompte zijn sperma, grommend naar binnen, trok zijn lul er uit, pakte de mondknevel, drukte die in haar mond en trok het riempje super strak aan. Hij liep weer naar buiten, hengelde zijn lul in de broek en begon nu achter het huis gras te maaien, terwijl Clara nog aan het klaar komen was. Amber kwam thuis en wilde haar fiets in de schuur zetten, maar de deur was op slot, dat vond ze vreemd, want dat was ie bij haar weten nooit.

Amber ging de reserve sleutel halen en kwam er even later mee naar buiten, ze stak de sleutel in het slot en draaide het open, ‘’Heee! Amber zag haar moeder staan, met haar armen omhoog, haar slip lag op de enkels, ‘’mam?? Amber kreeg een zet en struikelde verder de schuur in, ‘’verdomme ik had jou gewaarschuwd, He.

Jimmy ging weer naar buiten, ff in de zon zitten, fles whisky naast zich neer gezet, hij dacht aan Amber, wat zag ze er lekker uit en ze was al zestien geweest, dus en volgens hem was het echt zo een sletje die op school in de pauzes al jongens op haar knieën lag af te pijpen. Hij had vroeger op school, zijn lul ook al in verschillende sletten bekkies geleegd, weer nam hij een paar slokken, ‘’kloek…kloek.

Clara was er ook zo een, hij kon doen met haar wat hij wilde, als ze maar zijn harde pik in haar hoeren kut kreeg, zo dacht hij er over. Hij stond op en liep naar de schuur, in zijn blote kont. Amber werd van het plafond losgemaakt, maar bleef geboeid, in de schuur stond een oude vrieskist weg te roesten, hij kneep haar door het rokje in haar kontje, ‘’lekker ding.

Clara rukte wild aan haar polsboeien en stampvoette, de onmacht niets te kunnen doen en toe te moeten zien dat haar dochter onheus bejegend werd, door die alcoholist. Amber’s shirtje werd van haar lichaam gesneden, haar mooie stevige tieten prijsgevend, die omvat werden door twee mannen handen, de eerste mannen handen die aan haar tietjes zaten.

Amber gilde toen hij even later haar tepels omdraaide. Ze voelde nu echt zijn pik tussen haar dijen schuiven, ‘’neeeeeeeeeee.. Haar tieten werden gemangeld, door twee handen en de schokkende pik vond zelf het kutje en drukte op haar zachte kut lipjes en wrikte en spleet het kutje van zijn dochter open.

Ze voelde zich gewoon open splijten, toen het naar binnen drong, het ging niet zo zachtzinnig en haar maagden vliesje sneuvelde, haar hoofd werd aan de haren achterover getrokken en met diepe halen werd ze genomen, snijdende pijn van het wegscheuren van haar vliesje, haar eerste pik was een feit. Jimmy merkte tot zijn verbazing, dat hij haar ontmaagde, maar het was nu eenmaal gebeurd en met diepe halen, paalde hij haar strakke kutje, zo zijn ze wel het lekkerst.

Amber werd stil, ze lag over de vrieskist en voelde de beukende pik in haar lichaam, ‘’hhmmm.. Ze ging het toch hopelijk niet lekker vinden? Clara hoorde haar dochter kreunen, ze leefde mee en snapte het wel, zij kwam immers ook steeds klaar op die dikke lul, ook al wilde ze het vaak niet. Jimmy beukte nog een tijdje door, felle harde diepe stoten, daar vroeg de slet om, tot hij met een luide brul, haar first cum, bij haar naar binnen pompte.

Hijgend liep hij om de kist heen en bood haar zijn met bloed en sperma besmeurde lul aan, het lekkere gevoel ebde langzaam weg, ze hield haar mond dicht. Clara wist, dat op die weigering straf stond, dat had ze wel geleerd al die jaren, Amber zou het nu ook moeten ervaren en zij kon dat toch niet verhinderen. Clara verwachte dat haar dochter er flink van langs zou krijgen, maar hij kwam op haar af en ze hoorde de zweep suizen, ‘’gggnn..

Ze opende haar mond, toen hij er aan kwam, ‘’schoonmaken! Ze vond het lekker, had gekreund bij elke beurt die ze kreeg, en zat na afloop onder het sperma.

Haar zussen en nichten keken op haar neer, en hadden vaak wat leedvermaak als ze weer te grazen genomen werd. Door de vrouwen werd ze voor alle huishoudelijke klusjes gebruikt, terwijl ze daarbij vernederende opmerkingen moest slikken.

Af en toe werd ze ook te grazen genomen met grote voorbindlullen. Op een avond werd ze door haar moeder en haar tante meegenomen naar haar kamer. Ze werd achterover op bed gegooid, haar tante ging op haar zitten en plaste haar helemaal onder, waarna ze zich moest uitkleden. Haar moeder kwam boven haar hoofd zitten en plaste in haar gezicht.

Terwijl ze door haar tante uitgewoond werd met komkommers en courgettes, dwong haar moeder haar om haar kut schoon te likken. Hier had haar moeder gelijk in, sperma vond ze inderdaad niet vies meer. Ze slikte het door als vla. Terwijl ze haar moeder klaar moest beffen, ramde haar tante komkommers en courgettes diep in haar kut en kont tegelijk, ze werd helemaal uitgewoond. Nadat haar moeder was klaargekomen, wisselden haar moeder en tante van rol. Ook twee zussen en twee nichten kwamen de kamer binnen om gore dingen met haar uit te spoken.

Uiteraard werd het allemaal gefilmd. Nadat ze helemaal vernederd was, moest ze haar kleren weer aantrekken en werd ze naar beneden gestuurd, waar de mannen haar weer te grazen mochten nemen en ze weer het voor haar zo vertrouwde sperma mocht slikken. Die avond moest ze terugdenken aan de blik van haar jongere zusje, net 18 jaar, toen ze genomen werd.

Die arrogante, triomfantelijke blik, die beviel haar niet. Ze kwam met een goor plannetje. Op een avond liep ze naar de kamer van haar zusje. Ze had een sexy lingeriesetje voor haar gekocht, en toen haar zusje onder de douche vandaan kwam had ze dit hoerige setje voor haar klaar gelegd en de andere kleren verstopt.

Met een smoesje lokte ze haar zusje mee naar beneden, en zei daar dat ze haar zusje betrapt had tijdens het vingeren. Haar zusje ontkende, maar het verhaal was natuurlijk te mooi om niet te geloven.

.

Seks lesbis wat stoppen vrouwen in hun kut

Vlug nam ik een paar foto’s en toen hij zijn lul uit haar grotje haalde en klaarkwam, legde ik dat moment ook vast. Hij spoot dikke stralen zaad over haar buik en borsten. Mijn god wat was dat genieten.

Het zaad glinsterde en droop langs haar gezicht en borsten en over de buik naar de bank. We lieten haar liggen en monteerden de foto’s op DVD zodat we die op tv af konden spelen en gingen naar bed. De volgende ochtend stonden we al vroeg op en installeerden een paar camera’s en zette die aan.

Hierna maakten we Jesse wakker. Door alle drank en slaappillen was ze nog niet wakker geworden. Langzaam deed ze haar ogen open en keek verdwaasd om haar heen. Ze voelde tocht langs haar lichaam en merkte toen pas dat ze naakt op de bank lag. Zo vlug als ze kon kwam ze overeind en wilde weglopen. Ik trok haar terug op de bank waardoor haar tieten heen en weer schudden. Ze bedekte vlug haar borsten en stopte een hand tussen haar benen. Mijn broer keek geamuseerd naar haar en drukte op de afstandsbediening van de televisie.

Het beeld sprong aan en Jesse zag zichzelf met een komkommer in haar kut terwijl ze aan het pijpen was. Ze verschoot van kleur en sloeg een hand voor haar mond. Hierdoor was één borst weer zichtbaar en ik streelde over haar tepel.

Hierdoor werd ze zich weer bewust van de situatie, sloeg mijn hand weg en bedekte haar borst weer. De volgende foto met haar ondergespoten gezicht verscheen en haar onderlip begon te trillen. We vertellen hem dat je ons verleid hebt en dat we als jonge jongens geen keus hadden. Hij zal denken dat je het initiatief genomen hebt en je kunt je luxe leventje wel vaarwel zeggen. Doordat ze nog onder invloed van de slaapmedicatie en alcohol was dacht ze dat ze geen keus had en dat hij ons direct zou geloven.

Ze begon te smeken: Ik doe alles wat je me vraagt maar laat hem niet de foto’s zien. Leg dan je handen op je hoofd en ga met je benen wijd voor me staan. Als je weigert kun je je luxe leventje wel vaarwel zeggen. Op de foto’s leek het zelfs of ze er actief bij betrokken was.

Langzaam stond ze op en legde haar handen op haar hoofd en ging met haar benen wijd voor me staan. Ik liet haar voorover buigen en haalde mijn lul uit mijn pyjama en trok haar aan haar haren over mijn lul zodat ze die moest pijpen. Ze haalde haar handen van haar hoofd maar ik gaf de opdracht om haar handen op haar hoofd te houden met de vingers in elkaar gestrengeld. Zachtjes begon ze te huilen waarbij de tranen over haar wangen langs mijn lul liepen en legde haar handen weer op haar hoofd.

Ondertussen stond mijn broer weer met zijn hand over haar kut te strelen waarbij hij geregeld haar klitje wreef en kneep. Al gauw begon ze zwaarder te ademen en hij haalde zijn lul uit zijn broek en duwde hem langzaam tussen haar kut lippen. Ik pakte haar tieten met 2 handen beet en kneedde haar tepels tussen mijn vingers.

Ze had haar handen nog steeds op haar hoofd en kon met moeite haar evenwicht bewaren. André haalde zijn lul uit haar kutje en zette hem tegen haar anus.

Vlug duwde ik mijn hand tegen de handen op haar hoofd en duwde haar hoofd nog verder over mijn lul. Ze begon te kreunen uit protest en probeerde zich los te wringen waardoor haar borsten heen en weer slingerden en mijn lul nog dieper in haar keel ging. Dit maakte het alleen nog maar lekkerder voor mij. Langzaam begon hij zijn paddenstoel tegen haar sterretje te drukken en ze kon niet anders doen dan te ontspannen terwijl ze om mijn lul kreunde.

De tranen rolden nog harder en mijn zak begon nat te worden van de tranen en het speeksel uit haar mond. André trok haar heupen naar zich toe. Het was duidelijk dat ze daar ook geen maagd meer was en ontspande om hem binnen te laten. Toen hij helemaal binnen was, begon hij langzaam heen en weer te schuiven terwijl hij haar klitje begon te stimuleren. Jesse begon steeds harder te kreunen en kreeg er zichtbaar plezier in. Net voor ze klaar kwam haalde André zijn lul uit haar en stopte met vingeren.

Ik liet haar hoofd en handen los en ze greep naar achteren om zijn lul weer in haar kontje te stoppen. Ook stak ze mijn lul weer in haar mond en pijpte me stevig terwijl ze zichzelf hard vingerde. Jesse kreeg een overweldigend orgasme en wij spoten haar vol. Ze schaamde zich nu omdat ze zich had laten gaan. We lieten ons nog even schoonlikken en zuigen.

We stuurden haar naar boven om te gaan douchen terwijl wij de beelden bekeken en monteerden. Vooral het laatste stuk was duidelijk te zien dat ze zelf het initiatief nam en ervan genoot. We gingen ook naar boven en ze kwam net uit de douche met een handdoek om haar heen die nauwelijks alles bedekte. Ik schoof een hand onder haar handdoek en voelde aan haar kut terwijl ik haar een tongzoen gaf.

André trok haar handdoek weg en liet haar weten dat als we met zijn drieën waren dat ze geen kleren aan mocht doen en zich niet mocht bedekken. We namen haar mee terug naar de douche en duwden haar naar binnen. We kleedden ons uit en gingen voor en achter haar staan. Voorzichtig duwde ik mijn penis tegen haar anus terwijl André haar kut penetreerde.

Met langzame halen gingen we in en uit haar terwijl ik haar borsten in mijn handen nam en mijn broer haar op haar mond kuste en vervolgens flink met haar begon te tongen.

Door de dubbelpenetratie werd ze weer geil en begon weer te kreunen. We verhoogden het tempo en ze kwam weer tot een orgasme. We douchten ons en kleedden ons aan. Buiten de deur speelde ze de brave meid, maar thuis liep ze vaak in lingerie en sexy kleding.

Als haar vader, ooms of neven zich dan aan haar vergrepen, verzette ze zich niet maar liet ze zich gewillig nemen. Ze was het eigenlijk ook lekker gaan vinden, en kwam regelmatig klaar. Ook werd ze regelmatig, voor de afwisseling, in haar kont geneukt. Er kwamen ook wel eens mannen van buiten de familie bij haar thuis, die haar dan namen en daar geld voor gaven, wat ze zirect aan haar familie moest afstaan.

Tijdens de vakantie in Marokko was het er heftig aan toe gegaan. Ze moest in een huis voor alle mannen van de familie buikdansen, waarna ze zich allen aan haar vergrepen. Ze vond het lekker, had gekreund bij elke beurt die ze kreeg, en zat na afloop onder het sperma. Haar zussen en nichten keken op haar neer, en hadden vaak wat leedvermaak als ze weer te grazen genomen werd. Door de vrouwen werd ze voor alle huishoudelijke klusjes gebruikt, terwijl ze daarbij vernederende opmerkingen moest slikken.

Af en toe werd ze ook te grazen genomen met grote voorbindlullen. Op een avond werd ze door haar moeder en haar tante meegenomen naar haar kamer. Ze werd achterover op bed gegooid, haar tante ging op haar zitten en plaste haar helemaal onder, waarna ze zich moest uitkleden. Haar moeder kwam boven haar hoofd zitten en plaste in haar gezicht. Terwijl ze door haar tante uitgewoond werd met komkommers en courgettes, dwong haar moeder haar om haar kut schoon te likken.

Hier had haar moeder gelijk in, sperma vond ze inderdaad niet vies meer. Ze slikte het door als vla. Terwijl ze haar moeder klaar moest beffen, ramde haar tante komkommers en courgettes diep in haar kut en kont tegelijk, ze werd helemaal uitgewoond. Nadat haar moeder was klaargekomen, wisselden haar moeder en tante van rol. Ook twee zussen en twee nichten kwamen de kamer binnen om gore dingen met haar uit te spoken. Uiteraard werd het allemaal gefilmd. Nadat ze helemaal vernederd was, moest ze haar kleren weer aantrekken en werd ze naar beneden gestuurd, waar de mannen haar weer te grazen mochten nemen en ze weer het voor haar zo vertrouwde sperma mocht slikken.


familie sex komkommer in de kut

Hij begon haar op gegeven moment ook uit te maken voor hoer en nog meer van dergelijke vernederende woorden, de sessies werden steeds langer en hij begon haar te dwingen aan rollenspel mee te doen.

Clara begon het tegen te staan en protesteerde soms, ook al kwam ze nog steeds geil klaar op de harde pik van hem, ‘’ik wil niet zo vaak en al helemaal niet zo lang steeds, Jimmy! Clara werd dan overrompeld in haar slaap en geboeid afgevoerd naar de schuur en werd urenlang misbruikt, hij zag dat niet als misbruik, want ze waren immers getrouwd, maar Clara vond het vastgezet worden op een dikke steel van een camping schopje, voor straf omdat ze commentaar had gegeven, wat erg pijnlijk was, niet kunnen, waardoor zij, in zijn ogen weer straf opbouwde voor de eventuele volgende sessie, die zeker zou komen.

Weer wat jaartjes verder. Hij achtenveertig, al grijzend en een behoorlijke bierpens en haar op zijn ballen. Hij liep naar buiten, sloot de deur af en Clara hoorde hem even later, gras maaien? Ze kwam luid kreunend klaar en Jimmy pompte zijn sperma, grommend naar binnen, trok zijn lul er uit, pakte de mondknevel, drukte die in haar mond en trok het riempje super strak aan.

Hij liep weer naar buiten, hengelde zijn lul in de broek en begon nu achter het huis gras te maaien, terwijl Clara nog aan het klaar komen was. Amber kwam thuis en wilde haar fiets in de schuur zetten, maar de deur was op slot, dat vond ze vreemd, want dat was ie bij haar weten nooit.

Amber ging de reserve sleutel halen en kwam er even later mee naar buiten, ze stak de sleutel in het slot en draaide het open, ‘’Heee! Amber zag haar moeder staan, met haar armen omhoog, haar slip lag op de enkels, ‘’mam?? Amber kreeg een zet en struikelde verder de schuur in, ‘’verdomme ik had jou gewaarschuwd, He. Jimmy ging weer naar buiten, ff in de zon zitten, fles whisky naast zich neer gezet, hij dacht aan Amber, wat zag ze er lekker uit en ze was al zestien geweest, dus en volgens hem was het echt zo een sletje die op school in de pauzes al jongens op haar knieën lag af te pijpen.

Hij had vroeger op school, zijn lul ook al in verschillende sletten bekkies geleegd, weer nam hij een paar slokken, ‘’kloek…kloek. Clara was er ook zo een, hij kon doen met haar wat hij wilde, als ze maar zijn harde pik in haar hoeren kut kreeg, zo dacht hij er over.

Hij stond op en liep naar de schuur, in zijn blote kont. Amber werd van het plafond losgemaakt, maar bleef geboeid, in de schuur stond een oude vrieskist weg te roesten, hij kneep haar door het rokje in haar kontje, ‘’lekker ding. Clara rukte wild aan haar polsboeien en stampvoette, de onmacht niets te kunnen doen en toe te moeten zien dat haar dochter onheus bejegend werd, door die alcoholist. Amber’s shirtje werd van haar lichaam gesneden, haar mooie stevige tieten prijsgevend, die omvat werden door twee mannen handen, de eerste mannen handen die aan haar tietjes zaten.

Amber gilde toen hij even later haar tepels omdraaide. Ze voelde nu echt zijn pik tussen haar dijen schuiven, ‘’neeeeeeeeeee.. Haar tieten werden gemangeld, door twee handen en de schokkende pik vond zelf het kutje en drukte op haar zachte kut lipjes en wrikte en spleet het kutje van zijn dochter open. Ze voelde zich gewoon open splijten, toen het naar binnen drong, het ging niet zo zachtzinnig en haar maagden vliesje sneuvelde, haar hoofd werd aan de haren achterover getrokken en met diepe halen werd ze genomen, snijdende pijn van het wegscheuren van haar vliesje, haar eerste pik was een feit.

Jimmy merkte tot zijn verbazing, dat hij haar ontmaagde, maar het was nu eenmaal gebeurd en met diepe halen, paalde hij haar strakke kutje, zo zijn ze wel het lekkerst.

Amber werd stil, ze lag over de vrieskist en voelde de beukende pik in haar lichaam, ‘’hhmmm.. Ze ging het toch hopelijk niet lekker vinden?

Clara hoorde haar dochter kreunen, ze leefde mee en snapte het wel, zij kwam immers ook steeds klaar op die dikke lul, ook al wilde ze het vaak niet. Jimmy beukte nog een tijdje door, felle harde diepe stoten, daar vroeg de slet om, tot hij met een luide brul, haar first cum, bij haar naar binnen pompte.

Hijgend liep hij om de kist heen en bood haar zijn met bloed en sperma besmeurde lul aan, het lekkere gevoel ebde langzaam weg, ze hield haar mond dicht. Clara wist, dat op die weigering straf stond, dat had ze wel geleerd al die jaren, Amber zou het nu ook moeten ervaren en zij kon dat toch niet verhinderen. Clara verwachte dat haar dochter er flink van langs zou krijgen, maar hij kwam op haar af en ze hoorde de zweep suizen, ‘’gggnn..

Ze opende haar mond, toen hij er aan kwam, ‘’schoonmaken! Ze vond het lekker, had gekreund bij elke beurt die ze kreeg, en zat na afloop onder het sperma. Haar zussen en nichten keken op haar neer, en hadden vaak wat leedvermaak als ze weer te grazen genomen werd. Door de vrouwen werd ze voor alle huishoudelijke klusjes gebruikt, terwijl ze daarbij vernederende opmerkingen moest slikken. Af en toe werd ze ook te grazen genomen met grote voorbindlullen.

Op een avond werd ze door haar moeder en haar tante meegenomen naar haar kamer. Ze werd achterover op bed gegooid, haar tante ging op haar zitten en plaste haar helemaal onder, waarna ze zich moest uitkleden.

Haar moeder kwam boven haar hoofd zitten en plaste in haar gezicht. Terwijl ze door haar tante uitgewoond werd met komkommers en courgettes, dwong haar moeder haar om haar kut schoon te likken.

Hier had haar moeder gelijk in, sperma vond ze inderdaad niet vies meer. Ze slikte het door als vla. Terwijl ze haar moeder klaar moest beffen, ramde haar tante komkommers en courgettes diep in haar kut en kont tegelijk, ze werd helemaal uitgewoond. Nadat haar moeder was klaargekomen, wisselden haar moeder en tante van rol.

Ook twee zussen en twee nichten kwamen de kamer binnen om gore dingen met haar uit te spoken. Uiteraard werd het allemaal gefilmd. Nadat ze helemaal vernederd was, moest ze haar kleren weer aantrekken en werd ze naar beneden gestuurd, waar de mannen haar weer te grazen mochten nemen en ze weer het voor haar zo vertrouwde sperma mocht slikken.

Die avond moest ze terugdenken aan de blik van haar jongere zusje, net 18 jaar, toen ze genomen werd. Die arrogante, triomfantelijke blik, die beviel haar niet. Ze kwam met een goor plannetje. Op een avond liep ze naar de kamer van haar zusje.

Ze had een sexy lingeriesetje voor haar gekocht, en toen haar zusje onder de douche vandaan kwam had ze dit hoerige setje voor haar klaar gelegd en de andere kleren verstopt. Met een smoesje lokte ze haar zusje mee naar beneden, en zei daar dat ze haar zusje betrapt had tijdens het vingeren.

Haar zusje ontkende, maar het verhaal was natuurlijk te mooi om niet te geloven.

.

Weer wat jaartjes verder. Hij achtenveertig, al grijzend en een behoorlijke bierpens en haar op zijn ballen. Hij liep naar buiten, sloot de deur af en Clara hoorde hem even later, gras maaien? Ze kwam luid kreunend klaar en Jimmy pompte zijn sperma, grommend naar binnen, trok zijn lul er uit, pakte de mondknevel, drukte die in haar mond en trok het riempje super strak aan.

Hij liep weer naar buiten, hengelde zijn lul in de broek en begon nu achter het huis gras te maaien, terwijl Clara nog aan het klaar komen was. Amber kwam thuis en wilde haar fiets in de schuur zetten, maar de deur was op slot, dat vond ze vreemd, want dat was ie bij haar weten nooit. Amber ging de reserve sleutel halen en kwam er even later mee naar buiten, ze stak de sleutel in het slot en draaide het open, ‘’Heee! Amber zag haar moeder staan, met haar armen omhoog, haar slip lag op de enkels, ‘’mam??

Amber kreeg een zet en struikelde verder de schuur in, ‘’verdomme ik had jou gewaarschuwd, He. Jimmy ging weer naar buiten, ff in de zon zitten, fles whisky naast zich neer gezet, hij dacht aan Amber, wat zag ze er lekker uit en ze was al zestien geweest, dus en volgens hem was het echt zo een sletje die op school in de pauzes al jongens op haar knieën lag af te pijpen.

Hij had vroeger op school, zijn lul ook al in verschillende sletten bekkies geleegd, weer nam hij een paar slokken, ‘’kloek…kloek. Clara was er ook zo een, hij kon doen met haar wat hij wilde, als ze maar zijn harde pik in haar hoeren kut kreeg, zo dacht hij er over. Hij stond op en liep naar de schuur, in zijn blote kont. Amber werd van het plafond losgemaakt, maar bleef geboeid, in de schuur stond een oude vrieskist weg te roesten, hij kneep haar door het rokje in haar kontje, ‘’lekker ding.

Clara rukte wild aan haar polsboeien en stampvoette, de onmacht niets te kunnen doen en toe te moeten zien dat haar dochter onheus bejegend werd, door die alcoholist. Amber’s shirtje werd van haar lichaam gesneden, haar mooie stevige tieten prijsgevend, die omvat werden door twee mannen handen, de eerste mannen handen die aan haar tietjes zaten.

Amber gilde toen hij even later haar tepels omdraaide. Ze voelde nu echt zijn pik tussen haar dijen schuiven, ‘’neeeeeeeeeee.. Haar tieten werden gemangeld, door twee handen en de schokkende pik vond zelf het kutje en drukte op haar zachte kut lipjes en wrikte en spleet het kutje van zijn dochter open.

Ze voelde zich gewoon open splijten, toen het naar binnen drong, het ging niet zo zachtzinnig en haar maagden vliesje sneuvelde, haar hoofd werd aan de haren achterover getrokken en met diepe halen werd ze genomen, snijdende pijn van het wegscheuren van haar vliesje, haar eerste pik was een feit. Jimmy merkte tot zijn verbazing, dat hij haar ontmaagde, maar het was nu eenmaal gebeurd en met diepe halen, paalde hij haar strakke kutje, zo zijn ze wel het lekkerst.

Amber werd stil, ze lag over de vrieskist en voelde de beukende pik in haar lichaam, ‘’hhmmm.. Ze ging het toch hopelijk niet lekker vinden? Clara hoorde haar dochter kreunen, ze leefde mee en snapte het wel, zij kwam immers ook steeds klaar op die dikke lul, ook al wilde ze het vaak niet.

Jimmy beukte nog een tijdje door, felle harde diepe stoten, daar vroeg de slet om, tot hij met een luide brul, haar first cum, bij haar naar binnen pompte.

Hijgend liep hij om de kist heen en bood haar zijn met bloed en sperma besmeurde lul aan, het lekkere gevoel ebde langzaam weg, ze hield haar mond dicht. Clara wist, dat op die weigering straf stond, dat had ze wel geleerd al die jaren, Amber zou het nu ook moeten ervaren en zij kon dat toch niet verhinderen. Clara verwachte dat haar dochter er flink van langs zou krijgen, maar hij kwam op haar af en ze hoorde de zweep suizen, ‘’gggnn..

Ze opende haar mond, toen hij er aan kwam, ‘’schoonmaken! En maak geen fout, want dan ram ik je tanden er uit en krijg jij ook met de zweep.

Amber dacht dat het nu wel gedaan zou zijn, maar Clara wist wel beter, Amber kon niet zien wat hij achter haar deed, hij schoof een dikke rode dildo diep in haar kut en een iets dunnere in haar kontje, ‘’neeeeeeeee..

Hij verliet de schuur weer en sloot het af. Dat vond ik ook niet goed en liet haar slip en BH op het dashboard leggen. Wij waren ver van huis en hier kende ons toch niemand en bovendien zou toch niemand dat zien in een rijdende auto. Natuurlijk ging mijn hand na het schakelen telkens weer naar het been van mijn schoonzus steeds weer omhoog onder haar jurkje richting haar kutlipjes en ook regelmatig even in haar steeds natter wordende kutje.

Omdat het jurkje zou kunnen kreuken liet ik haar de onderkant van het jurkje wat hoger optrekken, dat gaf bovendien een goed uitzicht op het bijna kale kutje van mijn schoonzus, ik zag dat zij het schaamhaar flink gesnoeid had. Na een poosje kwamen wij achter een vrachtwagen te rijden en schoot het wat minder op, inhalen was helaas niet mogelijk.

Gelukkig zag ik in de verte stoplichten waar vlak voor een extra rijbaan de mogelijkheid van inhalen gaf. Toen ik de vrachtwagen wilde inhalen sprong het stoplicht op oranje en ik minderend net als de vrachtwagen vaart.

Bijna langs de cabine van de vrachtwagen aangekomen pakte mijn schoonzus haar ondergoed en deed haar jurkje weer omlaag omdat ze bang was dat de chauffeur haar kutje en ondergoed zou zien. Het koste mij weinig moeite om haar te overtuigen het ondergoed weer terug te leggen en haar kutje weer voor mij zichtbaar te maken. Dat haar lekkere natte kutje niet alleen voor mij te zien was bleek wel toen het licht op groen sprong, ik bleef mijn schoonzus plagend nog even staan en de vrachtwagen merkte pas dat het groen was toen de auto's achter ons begonnen te toeteren.

Na het optrekken legde ik mijn hand weer hoog op het been van mijn schoonzus, de zijkant van mijn hand tegen haar kutje dat zo nat was geworden dat het kutsap langs mijn hand naar beneden liep. In het stadje aangekomen zei ik mijn schoonzus dat zij haar slipje mocht gebruiken om haar kutje en bovenbenen wat te drogen en het daarna terug te leggen. In het stadje was het niet druk maar de meeste mannen die er liepen keken nog even om als ze ons tegengekomen waren. De stof van het jurkje verhulde ook niet veel, de tepels van mijn schoonzus waren ook zonder dat ze stijf waren al te zien.

Met de stijf naar voren wijzende, bijna door de stof prikkende tepels waar ze nu mee rondliep werd alles nog duidelijker. Alleen het ontbreken van een slipje was niet direct voor iedereen te zien, ze had ook een string aan kunnen hebben De eerste optiek die we zagen gingen wij binnen en liepen naar de zonnebrillen, een verkoper hielp ons een zonnebril uit te zoeken.

De verkoper pakte een aantal brillen en liet ze opzetten, waarna mijn schoonzus ze ook zelf in de spiegelwand kon bekijken. Die spiegelwand bracht mij op het idee haar er een van onder aan de pilaar aan te wijzen om die is te bekijken maar voordat zij hem kon pakken had de verkoper hem al gepakt. Bij de 2e poging lukte het wel, mijn schoonzus zakte op de hurken pakte de bril en ik kon via de spiegelwand zo haar kutje met de gezwollen kutlipjes zien, gelukkig kwam ze niet al te snel overeind zodat ik even van het uitzicht kon genieten.

Na de zonnebril met flinke korting afgerekend te hebben lieten wij de verkoper met flinke bobbel in zijn broek achter en gingen wij op weg naar de supermarkt. In de supermarkt waren wij snel klaar en wij vertrokken richting auto. Onderweg herhaalde zich het spel van de heenreis en mijn schoonzus werd alsmaar geiler en smeekte om haar klaar te laten komen.

Ik moest natuurlijk ook op de weg en de tijd letten omdat we veilig en niet al te laat terug wilden zijn bij de rest van de familie. Toen viel mijn oog op de komkommers die uit de boodschappentas staken op de achterbank. Ik zei mijn schoonzus een van de komkommers in haar kut te steken en zichzelf zo klaar te neuken.

Op het nog korte stukje richting vakantiepark kwam ze al 3 keer klaar op die komkommer, een gigantisch exemplaar die in haar overnatte kut bijna compleet verdween.

Terug bij onze huisjes pakten we de boodschappen en ruimden die op in ons huisje omdat we gezamenlijk zouden eten. Na het opruimen wilde mijn schoonzus in hun huisje een bikini gaan aantrekken zodat wij de rest van de familie op het strand konden opzoeken.

Maar voor dat ze kon gaan legde ik haar over de eettafel en stootte mijn lul in een keer helemaal in haar kontgaatje, de komkommer die nog nat was van haar kutsappen lag nog op tafel en die stak ik opnieuw in haar kut.

Mijn schoonzus kwam meteen weer voor de 4e keer klaar en door de stuiptrekkingen van haar hield ook ik het niet meer en spoot mijn sperma met een krachtige straal haar kontgaatje in.

Voordat wij ons wat fatsoeneerden en omkleden voor het strand liet ik mij nog een keer pijpen omdat haar kutje nog steeds verboden toegang was voor mij. Maar de heerlijke pijpbeurt die ik kreeg, waarbij zij mijn lul bijna helemaal in haar mond en keel liet verdwijnen maakte dat ruim goed.

Wij spraken af dat dit nog deze vakantie een vervolg zou krijgen en gingen snel naar het strand waar wij hoorden dat wij wel erg lang weg waren gebleven. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend.Lange lul pijpen prive ontvangst schiedam


Hij liep weer naar buiten, hengelde zijn lul in de broek en begon nu achter het huis gras te maaien, terwijl Clara nog aan het klaar komen was. Amber kwam thuis en wilde haar fiets in de schuur zetten, maar de deur was op slot, dat vond ze vreemd, want dat was ie bij haar weten nooit. Amber ging de reserve sleutel halen en kwam er even later mee naar buiten, ze stak de sleutel in het slot en draaide het open, ‘’Heee!

Amber zag haar moeder staan, met haar armen omhoog, haar slip lag op de enkels, ‘’mam?? Amber kreeg een zet en struikelde verder de schuur in, ‘’verdomme ik had jou gewaarschuwd, He. Jimmy ging weer naar buiten, ff in de zon zitten, fles whisky naast zich neer gezet, hij dacht aan Amber, wat zag ze er lekker uit en ze was al zestien geweest, dus en volgens hem was het echt zo een sletje die op school in de pauzes al jongens op haar knieën lag af te pijpen.

Hij had vroeger op school, zijn lul ook al in verschillende sletten bekkies geleegd, weer nam hij een paar slokken, ‘’kloek…kloek. Clara was er ook zo een, hij kon doen met haar wat hij wilde, als ze maar zijn harde pik in haar hoeren kut kreeg, zo dacht hij er over. Hij stond op en liep naar de schuur, in zijn blote kont.

Amber werd van het plafond losgemaakt, maar bleef geboeid, in de schuur stond een oude vrieskist weg te roesten, hij kneep haar door het rokje in haar kontje, ‘’lekker ding.

Clara rukte wild aan haar polsboeien en stampvoette, de onmacht niets te kunnen doen en toe te moeten zien dat haar dochter onheus bejegend werd, door die alcoholist.

Amber’s shirtje werd van haar lichaam gesneden, haar mooie stevige tieten prijsgevend, die omvat werden door twee mannen handen, de eerste mannen handen die aan haar tietjes zaten. Amber gilde toen hij even later haar tepels omdraaide. Ze voelde nu echt zijn pik tussen haar dijen schuiven, ‘’neeeeeeeeeee..

Haar tieten werden gemangeld, door twee handen en de schokkende pik vond zelf het kutje en drukte op haar zachte kut lipjes en wrikte en spleet het kutje van zijn dochter open. Ze voelde zich gewoon open splijten, toen het naar binnen drong, het ging niet zo zachtzinnig en haar maagden vliesje sneuvelde, haar hoofd werd aan de haren achterover getrokken en met diepe halen werd ze genomen, snijdende pijn van het wegscheuren van haar vliesje, haar eerste pik was een feit.

Jimmy merkte tot zijn verbazing, dat hij haar ontmaagde, maar het was nu eenmaal gebeurd en met diepe halen, paalde hij haar strakke kutje, zo zijn ze wel het lekkerst. Amber werd stil, ze lag over de vrieskist en voelde de beukende pik in haar lichaam, ‘’hhmmm.. Ze ging het toch hopelijk niet lekker vinden?

Clara hoorde haar dochter kreunen, ze leefde mee en snapte het wel, zij kwam immers ook steeds klaar op die dikke lul, ook al wilde ze het vaak niet. Jimmy beukte nog een tijdje door, felle harde diepe stoten, daar vroeg de slet om, tot hij met een luide brul, haar first cum, bij haar naar binnen pompte.

Hijgend liep hij om de kist heen en bood haar zijn met bloed en sperma besmeurde lul aan, het lekkere gevoel ebde langzaam weg, ze hield haar mond dicht.

Clara wist, dat op die weigering straf stond, dat had ze wel geleerd al die jaren, Amber zou het nu ook moeten ervaren en zij kon dat toch niet verhinderen. Clara verwachte dat haar dochter er flink van langs zou krijgen, maar hij kwam op haar af en ze hoorde de zweep suizen, ‘’gggnn.. Ze opende haar mond, toen hij er aan kwam, ‘’schoonmaken! En maak geen fout, want dan ram ik je tanden er uit en krijg jij ook met de zweep.

Amber dacht dat het nu wel gedaan zou zijn, maar Clara wist wel beter, Amber kon niet zien wat hij achter haar deed, hij schoof een dikke rode dildo diep in haar kut en een iets dunnere in haar kontje, ‘’neeeeeeeee..

Hij verliet de schuur weer en sloot het af. Jimmy keek even later naar Nederland-Ghana, saaie wedstrijd, ‘’dat wordt sodeju weer niks op het wk,’’ mopperde hij en at twee zakken chips leeg, onderwijl wat biertjes wegwerkend, het werd donker in de schuur, zoemend deed de dildo zijn werk. Amber kwam er op klaar. Clara hield het niet meer en de urine liep langs haar benen, zolang had ze nog nooit vastgestaan, het werd steeds gekker met Jimmy en nu was hun gezamenlijke dochter er ook al bij betrokken.

De deur vloog open, ‘’het is pauze een nul, klote wedstrijd. We lieten haar liggen en monteerden de foto’s op DVD zodat we die op tv af konden spelen en gingen naar bed. De volgende ochtend stonden we al vroeg op en installeerden een paar camera’s en zette die aan.

Hierna maakten we Jesse wakker. Door alle drank en slaappillen was ze nog niet wakker geworden. Langzaam deed ze haar ogen open en keek verdwaasd om haar heen. Ze voelde tocht langs haar lichaam en merkte toen pas dat ze naakt op de bank lag. Zo vlug als ze kon kwam ze overeind en wilde weglopen. Ik trok haar terug op de bank waardoor haar tieten heen en weer schudden.

Ze bedekte vlug haar borsten en stopte een hand tussen haar benen. Mijn broer keek geamuseerd naar haar en drukte op de afstandsbediening van de televisie. Het beeld sprong aan en Jesse zag zichzelf met een komkommer in haar kut terwijl ze aan het pijpen was. Ze verschoot van kleur en sloeg een hand voor haar mond. Hierdoor was één borst weer zichtbaar en ik streelde over haar tepel.

Hierdoor werd ze zich weer bewust van de situatie, sloeg mijn hand weg en bedekte haar borst weer. De volgende foto met haar ondergespoten gezicht verscheen en haar onderlip begon te trillen. We vertellen hem dat je ons verleid hebt en dat we als jonge jongens geen keus hadden.

Hij zal denken dat je het initiatief genomen hebt en je kunt je luxe leventje wel vaarwel zeggen. Doordat ze nog onder invloed van de slaapmedicatie en alcohol was dacht ze dat ze geen keus had en dat hij ons direct zou geloven. Ze begon te smeken: Ik doe alles wat je me vraagt maar laat hem niet de foto’s zien. Leg dan je handen op je hoofd en ga met je benen wijd voor me staan. Als je weigert kun je je luxe leventje wel vaarwel zeggen. Op de foto’s leek het zelfs of ze er actief bij betrokken was.

Langzaam stond ze op en legde haar handen op haar hoofd en ging met haar benen wijd voor me staan. Ik liet haar voorover buigen en haalde mijn lul uit mijn pyjama en trok haar aan haar haren over mijn lul zodat ze die moest pijpen. Ze haalde haar handen van haar hoofd maar ik gaf de opdracht om haar handen op haar hoofd te houden met de vingers in elkaar gestrengeld.

Zachtjes begon ze te huilen waarbij de tranen over haar wangen langs mijn lul liepen en legde haar handen weer op haar hoofd. Ondertussen stond mijn broer weer met zijn hand over haar kut te strelen waarbij hij geregeld haar klitje wreef en kneep. Al gauw begon ze zwaarder te ademen en hij haalde zijn lul uit zijn broek en duwde hem langzaam tussen haar kut lippen. Ik pakte haar tieten met 2 handen beet en kneedde haar tepels tussen mijn vingers.

Ze had haar handen nog steeds op haar hoofd en kon met moeite haar evenwicht bewaren. André haalde zijn lul uit haar kutje en zette hem tegen haar anus. Vlug duwde ik mijn hand tegen de handen op haar hoofd en duwde haar hoofd nog verder over mijn lul. Ze begon te kreunen uit protest en probeerde zich los te wringen waardoor haar borsten heen en weer slingerden en mijn lul nog dieper in haar keel ging.

Dit maakte het alleen nog maar lekkerder voor mij. Langzaam begon hij zijn paddenstoel tegen haar sterretje te drukken en ze kon niet anders doen dan te ontspannen terwijl ze om mijn lul kreunde. De tranen rolden nog harder en mijn zak begon nat te worden van de tranen en het speeksel uit haar mond. André trok haar heupen naar zich toe. Het was duidelijk dat ze daar ook geen maagd meer was en ontspande om hem binnen te laten. Toen hij helemaal binnen was, begon hij langzaam heen en weer te schuiven terwijl hij haar klitje begon te stimuleren.

Jesse begon steeds harder te kreunen en kreeg er zichtbaar plezier in. Net voor ze klaar kwam haalde André zijn lul uit haar en stopte met vingeren. Ik liet haar hoofd en handen los en ze greep naar achteren om zijn lul weer in haar kontje te stoppen.

Ook stak ze mijn lul weer in haar mond en pijpte me stevig terwijl ze zichzelf hard vingerde. Jesse kreeg een overweldigend orgasme en wij spoten haar vol. Ze schaamde zich nu omdat ze zich had laten gaan. We lieten ons nog even schoonlikken en zuigen. We stuurden haar naar boven om te gaan douchen terwijl wij de beelden bekeken en monteerden.

Vooral het laatste stuk was duidelijk te zien dat ze zelf het initiatief nam en ervan genoot. We gingen ook naar boven en ze kwam net uit de douche met een handdoek om haar heen die nauwelijks alles bedekte. Ik schoof een hand onder haar handdoek en voelde aan haar kut terwijl ik haar een tongzoen gaf. André trok haar handdoek weg en liet haar weten dat als we met zijn drieën waren dat ze geen kleren aan mocht doen en zich niet mocht bedekken.

We namen haar mee terug naar de douche en duwden haar naar binnen. We kleedden ons uit en gingen voor en achter haar staan. Voorzichtig duwde ik mijn penis tegen haar anus terwijl André haar kut penetreerde. Met langzame halen gingen we in en uit haar terwijl ik haar borsten in mijn handen nam en mijn broer haar op haar mond kuste en vervolgens flink met haar begon te tongen.

Door de dubbelpenetratie werd ze weer geil en begon weer te kreunen. We verhoogden het tempo en ze kwam weer tot een orgasme. We douchten ons en kleedden ons aan. Ze wilde zichzelf ook aankleedden maar daar staken we een stokje voor. Naakt liep ze tussen ons in terwijl we haar betasten waar we konden. Beneden aangekomen gingen we op de bank zitten met haar tussen ons in. We duwden haar handen om onze lullen heen zodat ze ons kon aftrekken en lieten we haar het filmpje zien.

familie sex komkommer in de kut